Twitter

Thursday, 04 June, 03:22

Nyheter om Twitter

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 14 maj 20 kl. 21:00

Little Mix-stjärnan nakenhånas – nu ryter expojkvännen ifrån

Little Mix-stjärnan Jesy Nelson delar gärna med sig av bikinibilder på Instagram – något hon kritiseras för av brittiska medieprofilen Katie Hopkins.Nu går artistens expojkvän, ”Love island”-stjärnan Chris Hughes, in och försvarar henne mot påhoppen.”Hon har styrka, hon har skönhet, och hon har ett hjärta som du bara kan drömma om att ha”, skriver Chris Hughes som svar till Katie Hopkins på Twitter..

IDG - 14 maj 20 kl. 15:06

Uppgifter: Grand Theft Auto V blir gratis på Epic Games Store


Epic Games Stores Twitter-konto har råkat avslöja nästa stora gratisspel..

Mobil - 14 maj 20 kl. 11:24

Rykte: Samsung utvecklar budgetvariant av Galaxy Fold

Enligt rykten på Twitter så ska Samsung ha satt klorna i ett projekt som ska mynna ut i en billigare vikbar smartphone..

Expressen - 14 maj 20 kl. 05:00

Tyra Banks ber om ursäkt efter Top Model-hånet

Tyra Banks var inte rädd för att säga vad hon tyckte i ”America's next top model”, och var ofta hård mot modelldeltagarna.Nu sprids ett klipp från 2006, där Banks hånar modellen Danielle Evans för hennes glugg mellan framtänderna – något Banks kritiseras för.”Jag håller med er.

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 20 kl. 21:59

Spekulationer om legendarmöte i ringen

Förre tungviktsmästaren Evander Holyfield, 57 år, har lagt ut en träningsfilm på Twitter, vilket lett till spekulationer om han är på väg att göra comeback för att möta sin förre rival Mike Tyson. Tyson, 53, har lagt ut flera träningsfilmer de senaste v.

SVT - 13 maj 20 kl. 21:59

Hegerberg löptränar igen efter korsbandsskadan

Ada Hegerberg är tillbaka i löpträning. På Twitter har hon publicerat en video där hon joggar. – Jag har börjat springa igen och det känns riktigt bra.

GöteborgsPosten - 13 maj 20 kl. 21:59

Spekulationer om legendarmöte i ringen

Förre tungviktsmästaren Evander Holyfield, 57 år, har lagt ut en träningsfilm på Twitter, vilket lett till spekulationer om han är på väg att göra comeback för att möta sin förre rival Mike Tyson..

Nyan - 13 maj 20 kl. 14:06

Finnair kräver munskydd för resenärer

Flygbolaget Finnair uppger på Twitter att man från och med måndag kräver att alla resenärer använder munskydd under flygresan. (SPT) Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyteknik - 13 maj 20 kl. 11:48

Twitteranställda får jobba hemma "för alltid"

Den allra största delen av personalen hos världens techjättar jobbar hemifrån året ut. Twitter tänker annorlunda..

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 20 kl. 10:52

Twitteranställda får jobba hemma ”för alltid”

Den allra största delen av personalen hos världens techjättar jobbar hemifrån året ut. Nu går Twitter steget längre och meddelar sina anställda att de får stanna hemma "för alltid", om de så vill. Beskedet kom i ett internt mejl undertecknad av vd Jack.

Aftonbladet - 13 maj 20 kl. 11:28

Jordskred i Norge - hus rasat ner i älv

▸ Den norska polisen i Nordland skriver på Twitter att ett jordskred dragit ner ett fritidshus älven Drevjo..

GöteborgsPosten - 13 maj 20 kl. 10:52

Twitteranställda får jobba hemma "för alltid"

Den allra största delen av personalen hos världens techjättar jobbar hemifrån året ut. Nu går Twitter steget längre och meddelar sina anställda att de får stanna hemma "för alltid", om de så vill. Beskedet kom i ett internt mejl undertecknad av vd Jack Dorsey, som internationella medier tagit del av.

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 20 kl. 07:41

Future överraskar med nytt albumsläpp

Rapparen Future har via Twitter låtit meddela att ett nytt fullängdsalbum från artisten släpps den 15 maj. "High off life" heter skivan, som kommer att bestå av 21 spår och gästas av bland andra Drake, Travis Scott och Young Thug. Skivan blir Futures, e.

GöteborgsPosten - 13 maj 20 kl. 07:41

Future överraskar med nytt albumsläpp

Rapparen Future har via Twitter låtit meddela att ett nytt fullängdsalbum från artisten släpps den 15 maj..

Expressen - 13 maj 20 kl. 06:36

Orden får McGregor att rasa: ”Du är död”

UFC-stjärnan Justin Gaethje sa att Conor McGregor är en dålig pappa.Sent i går kväll kom svaret.”Jag ska fan slakta dig.

Expressen - 12 maj 20 kl. 20:02

Uppgift: Zlatan redo att lämna i protest

Några meningar räckte.Zlatans ord på Twitter oroar nu delar av Milans supporterskara, enligt Corriere dello Sport.Samtidigt uppges svensken vägra en förlängning med klubben om Paolo Maldini sparkas..

Aftonbladet - 12 maj 20 kl. 18:16

Twitter låter anställda jobba hemma för evigt

▸ Twitters vd, Jack Dorsey, har meddelat alla sina anställda att de har tillåtelse att jobba hemifrån för all framtid….

Expressen - 11 maj 20 kl. 11:02

Seinfeld-stjärnan Jerry Stiller död

Skådespelaren och komikern Jerry Stiller har gått bort, 92 år gammal.Stjärnans son Ben Stiller bekräftar hans död på Twitter.”Jag är ledsen att behöva säga att min pappa, Jerry Stiller, har gått bort av naturliga orsaker”, skriver Ben Stiller på Twitter..

BT - 12 maj 20 kl. 08:06

Fotboll: Ex-elfsborgaren utsedd till säsongens spelare: ”Stor ära”

Sebastian Holmén har utsetts till säsongens spelare i Willem II. – Jag är väldigt, väldigt glad. Det är en stor ära, säger han på klubbens Twitter..

Barometern - 11 maj 20 kl. 15:12

"Seinfeld"-profilen Jerry Stiller är död

Komikern Jerry Stiller, känd från tv-serien "Seinfeld" där han spelade Georges pappa, är död. Hans son skådespelaren Ben Stiller skriver på Twitter att han var "en fantastisk pappa och farfar"..

Sydsvenskan - 11 maj 20 kl. 10:57

”Seinfeld”-profilen Jerry Stiller är död

Komikern Jerry Stiller, känd från tv-serien "Seinfeld" där han spelade Georges pappa, är död. Han blev 92 år gammal och dog av naturliga orsaker, skriver Variety. Hans son, skådespelaren Ben Stiller, bekräftade faderns död på Twitter på måndagsmorgonen:.

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 20 kl. 10:57

”Seinfeld”-profilen Jerry Stiller är död

Komikern Jerry Stiller, känd från tv-serien "Seinfeld" där han spelade Georges pappa, är död. Han blev 92 år gammal och dog av naturliga orsaker, skriver Variety. Hans son, skådespelaren Ben Stiller, bekräftade faderns död på Twitter på måndagsmorgonen:.

DN - 11 maj 20 kl. 11:00

Skådespelaren Jerry Stiller är död – blev 92 år

Skådespelaren Jerry Stiller är död, det uppger hans son Ben Stiller på Twitter. Jerry Stiller blev 92 år gammal. ”Han kommer att vara djupt….

UNT - 11 maj 20 kl. 01:27

Uppgift: Vicepresident Pence i karantän

USA:s vicepresident Mike Pence har satts i karantän efter det att en av hans medarbetare har konstaterats vara coronasmittad, skriver en Vita huset-reporter från medieföretaget Bloomberg på Twitter..

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 20 kl. 01:04

Uppgift: Mike Pence i karantän

USA:s vicepresident Mike Pence har satts i karantän efter det att en av hans medarbetare har konstaterats vara coronasmittad, skriver en Vita huset-reporter från medieföretaget Bloomberg på Twitter. "Pence har upprepade gånger testats negativt för covid.

UNT - 11 maj 20 kl. 01:04

Uppgift: Mike Pence i karantän

USA:s vicepresident Mike Pence har satts i karantän efter det att en av hans medarbetare har konstaterats vara coronasmittad, skriver en Vita huset-reporter från medieföretaget Bloomberg på Twitter..

Expressen - 10 maj 20 kl. 11:00

”Borde förstått att hon skulle göra på sitt sätt”

Den amerikanska OS-mästaren och VM-guldmedaljören Alex Morgan har blivit mamma. På Twitter skriver hon att hon och maken Servando Carrasco fick en dotter i tisdags som ska heta Charlie Elena..

Helsingborgs Dagblad - 10 maj 20 kl. 09:12

Amerikanska fotbollsstjärnan har blivit mamma

Den amerikanska OS-mästaren och VM-guldmedaljören Alex Morgan har blivit mamma. På Twitter skriver hon att hon och maken Servando Carrasco fick en dotter i tisdags som ska heta Charlie Elena. "Hon fick oss att vänta längre än vi trodde, men jag borde ha.

SVT - 10 maj 20 kl. 06:38

Hyllas av Mike Tyson efter grym knock: ”Framtida mästare”

Francis Ngannou har gjort sig känd som MMA-världens mest fruktade knockoutmaskin. I natt bjöd tungviktaren på ännu en grym knock – och hyllades av boxningslegendaren Mike Tyson. ”En framtida mästare”, skriver Tyson på Twitter..

Expressen - 09 maj 20 kl. 11:40

”Är något av det mest patetiska jag har hört”

Det spekuleras i att han troligtvis gjort sin sista landskamp för England.Och det fortsätter storma kring Kyle Walker.Tv-profilen Piers Morgan är rasande på City-stjärnan och hans senaste ursäkt.

Helsingborgs Dagblad - 08 maj 20 kl. 15:47

Migrantarbetare i Indien ihjälkörda av tåg

Fjorton migrantarbetare har omkommit efter att ha körts över av ett godståg i delstaten Maharashtra i västra Indien. Landets järnvägsmyndighet uppgav på Twitter att lokföraren försökt bromsa när han såg männen på spåret, men att tåget inte hann stanna i.

Helsingborgs Dagblad - 08 maj 20 kl. 14:47

Lindberg byter Schweiz mot Ryssland

Landslagscentern och tvåfaldige VM-guldmedaljören Oscar Lindberg byter schweiziska ligan mot ryska KHL nästa säsong. Den 28-årige före detta NHL-stjärnan har skrivit ettårskontrakt med Dynamo Moskva, uppger den ryska klubben på Twitter. Lindberg lämnade.

GöteborgsPosten - 08 maj 20 kl. 14:49

Lindberg byter Schweiz mot Ryssland

Landslagscentern och tvåfaldige VM-guldmedaljören Oscar Lindberg byter schweiziska ligan mot ryska KHL nästa säsong. Den 28-årige före detta NHL-stjärnan har skrivit ettårskontrakt med Dynamo Moskva, uppger den ryska klubben på Twitter..

IDG - 21 maj 20 kl. 09:16

Twitter testar funktion för att begränsa vem som kan svara


Istället för att tillåta svar från vem som helst kan ett fåtal Twitter-användare nu testa en ny funktion som begränsar det till bara följare och nämnda..

Expressen - 07 maj 20 kl. 14:06

Hon leder USA:s jakt efter ett vaccin

Hon är bara 34 år, kvinna och svart, så Kizzmekia Corbett sticker ut bland kollegerna på amerikanska nationella hälsoinstitutet, NIH.Det är hon som leder USA:s jakt på ett coronavaccin.Hon gillar också att säga sin mening på Twitter.

Expressen - 07 maj 20 kl. 08:35

”Förkastliga kommentarer – det är helt oacceptabelt”

Under natten spreds bilder på sociala medier av meddelanden skickade från Brendan Leipsic i en privat gruppkonversation.Nu har Washington Capitals-forwarden bett om ursäkt för sättet han uttryckt sig på.”Jag inser hur olämpliga och stötande de här kommentarerna är och vill be om ursäkt för mitt agerande”, skriver Leipsic på Twitter..

Expressen - 06 maj 20 kl. 20:00

Polischefens uppmaning till göteborgarna: Sök pass nu

Erik Nord, polischef i Storgöteborg, uppmanar allmänheten att förnya sina pass under coronapandemin.När resandet väl drar i gång igen finns det risk för långa köer igen, skriver Nord på Twitter..

Expressen - 06 maj 20 kl. 16:52

9-årige jättetalangen stängs av från Fortnite

9-årige Zenon ses som en av Brasiliens största Fortnitetalanger.Nu har han stängs av från spelet – i hela fyra år.”Det är helt fel att förhindra utvecklingen av en talang inom e-sporten”, skriver League of Legends-profilen Leonardo ”Robo” Souza på Twitter..

Expressen - 05 maj 20 kl. 13:42

Angela Guis hälsning – på pappans födelsedag

Gui Minhai fyller 56 år.Den svensk-kinesiske förläggaren har suttit fängslad i Kina i flera år, utan rättegång.Dottern Angela Gui skriver på Twitter:”Jag hoppas att vi aldrig glömmer”..

Expressen - 04 maj 20 kl. 20:06

Robyns oväntade hyllning – till det engelska landslaget

Engelska fotbollsstjärnor dansade för sig själva. Då klev Robyn in och visade kärlek. ”Vi är glada att du gillar det”, skriver det engelska landslagets konto på Twitter.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.