Tvingades

Thursday, 13 December, 23:46

Nyheter om Tvingades

Sortering: Relevans | Senaste
Barometern - 23 nov 18 kl. 22:02

IKO-backen tvingades bryta: ”Inte så jättebra”

Isak Pantzare stupade. Och bröt matchen. – Nu är det väl inte så jättebra..

Expressen - 09 nov 18 kl. 22:43

Deltagaren tvingas lämna Idol – efter dramat

"Idol"-deltagarens föräldrar fick välja vilka låtar som artisterna skulle sjunga i fredagens program.Men det räckte inte ända fram för alla - och efter en rysaromröstning Tvingades Maximilian Bergstrand lämna tävlingen.– Det är ett tiotal röster som skiljer åt, sa programledaren Pär Lernström minuter innan röstningen avslutades..

Skånskan - 22 nov 18 kl. 16:49

Fördel Löfven och S

Centerledaren Annie Lööf Tvingades i går kasta in handduken. Även om hon sa sig ha nått samsyn kring en del politiska sakfrågor om än inte alla, så blockeras hennes försök att få till en regering av statsministerfrågan. Är någon förvånad?

SR - 23 nov 18 kl. 19:55

Efter hjärnskakningarna: ”Jag tog en chansning för mycket”

24 år ung Tvingades Rasmus Rundgren att ta sitt livs tuffaste beslut och ge upp hockeykarriären på grund av hjärnskakningarna. I dag ångrar han försöken att hålla karriären vid liv..

Skånskan - 23 nov 18 kl. 10:59

Knivman var ute efter att döda barn

MALMÖ En knivbeväpnad narkoman hotade förbipasserande i Rönneholmsparken. Polisen Tvingades dra sina skjutvapen för att mannen skulle släppa kniven.
Mannen berättade senare för en läkare att han ville döda barn.

Skånskan - 23 nov 18 kl. 12:19

Kvinna omkullsprungen på Ica

MALMÖ En 32-årig man har polisanmälts för vållande till kroppsskada efter en händelse på Ica Maxi vid Ystadvägen.
Det var vid lunchtid på torsdagen som mannen, enligt anmälan, ska ha sprungit på en 44-årig kvinna så att hon ramlade omkull och Tvingades uppsöka vård.
Varför mannen sprang på kvinnan är något oklart.

Skånskan - 23 nov 18 kl. 07:35

90-åring i fel riktning på E6

Malmö Strax efter elva på torsdagskvällen slog medtrafikanter larm om en bil som körde i fel riktning på Yttre Ringvägen.Personbilen körde i nordlig riktning i den södergående körfältet- Det var 23.09 som larmet om den vådliga framfarten kom in till polisen.

Nyteknik - 13 nov 18 kl. 06:00

Efter svenska avvecklingen – Oskarshamns kärnkraftverk tvingades sänka effekten

För första gången har Svenska kraftnät beordrat ett kärnkraftverk att minska sin effektleverans på grund av minskad tröghet i elsystemet. Ordern utfärdades tre gånger i somras..

Uppsalanyheter.se - 23 nov 18 kl. 04:05

Tung hemmaförlust för Sirius trots säsongsbästa

Elitserien: Sirius stod för säsongens bästa insats när man mötte Hammarby hemma på Studenternas under torsdagen. Men ledningen med 3-1 förbyttes till en förlust med 3-5 där gästerna gjorde tre mål i slutskedet.Sirius stod för säsongens bästa insats när man mötte Hammarby hemma på Studenternas under torsdagen.

Expressen - 20 nov 18 kl. 08:50

Knivrån mot butik – maskerade män tvingade till sig kontanter

Två maskerade män har rånat en livsmedelsbutik i Nyhamnsläge. Personalen hotades med kniv och Tvingades lämna över kontanter. Polis och ambulans har larmats till platsen.

Expressen - 22 nov 18 kl. 20:23

Timrå-spelaren till sjukhus efter smällen

Timrå är inne i en tung period och har rasat i tabellen.Nu kommer nästa smäll då Alexander Falk rapporteras ha brutit ett finger.Backen Tvingades uppsöka sjukhus mitt under matchen.

Västerbottens Folkblad - 22 nov 18 kl. 22:00

[PLUS] Bestraffade sin lilla son – tvingades stå naken i badkar

En man i Umeåområdet misstänks ha misshandlat sina två barn som är i förskoleåldern. Han ska bland....

SmålandsPosten - 20 nov 18 kl. 05:30

Dags att ta eget ansvar

Vår bil gick sönder på en resa uppåt i Sverige. Vi Tvingades ställa den på en bilverkstad och där står den nu. Felet är stort och kommer att ta tid att laga.

Nyan - 22 nov 18 kl. 14:45

IFK förlänger med Hemming

FOTBOLL. Försvarsspelaren Petter Hemming, 19, förlänger med IFK Mariehamn.
Det skriver klubben i ett pressmeddelande.

Skånskan - 22 nov 18 kl. 17:48

Missionär dödad av stenåldersstam

Världen En 27-årig amerikansk missionär har dödats av en isolerad stenåldersstam på en ö i Bengaliska viken. Ön Norra Sentinel vid Adamanöarna tillhör Indien och är förbjuden att besöka. Orsaken är att det bor en isolerad stenålderstam på ön, ett folk som bott där i tiotusentals år utan kontakt med omvärlden.

Expressen - 14 nov 18 kl. 09:47

Stjärnornas kamp undan lågorna

Kim Kardashian och Kanye West Tvingades fly lågorna i skogsbränderna i Kalifornien och lämna sitt hem. Enligt uppgifter till Page Six har kändisparets lyxherrgård klarat sig – bland annat tack vare att de hyrt in privata brandmän för att kämpa mot eldens framfart.I området har stjärnparets insats hyllats då det tros kan ha stoppat att elden spridit sig till närliggande hus – och många kändisar väljer att skänka pengar och hjälpa folk i nöd samtidigt som de själva har förlorat sina hem..

SmålandsPosten - 22 nov 18 kl. 14:27

Alvesta: Polis som sköt knivman begick inte tjänstefel

Under förra torsdagen Tvingades polisen i Alvesta skjuta en knivbeväpnad man i 28-årsåldern i benet efter att han låst in sig på en restaurang och uppträtt hotfullt. Polisen agerade anses inte vara ett tjänstefel och ärendet har lags ner av särskilda åklagarkammaren..

UNT - 02 dec 18 kl. 18:49

Strulig kåsa för Adam - tvingades bryta

Örbyhusföraren Adam Andersson var en av förarna som Tvingades bryta årets upplaga av Novemberkåsan..

Dagens PS - 22 nov 18 kl. 08:44

Miljardärens revansch i Köpenhamn

Stordalen bygger lyxhotell i anrika Posthuset. Det blir inte lönsamt men ”fantastiskt”, säger den norske hotellkungen. Petter Stordalen, som står bakom hotellkedjan Nordic Choice, berättar för Berlingske om sitt drömprojekt, Villa Copenhagen, som väntas gå lös motsvarande ungefär två svenska miljarder kronor och som är en form av revansch för norrmannen.

SmålandsPosten - 22 nov 18 kl. 06:50

Länet: Hotellbedragare tvingades lämna ifrån sig bilen

Mannen åker runt i landet och bor på hotell - men struntar i att betala. Det kostade honom bilen när han lämnade Hotell Rådmannen i Alvesta efter några hotellövernattningar..

Barometern - 02 dec 18 kl. 14:47

Kalle Svensson tvingades bryta Novemberkåsan

Han hade förhoppningar om att kunna utmana högt upp i resultatlistan. I stället Tvingades Kalle Svensson bryta Novemberkåsan. – Det känns jäkligt tråkigt, säger Kristdalasonen..

Corren - 21 nov 18 kl. 15:37

Förre LFC-spelaren blir tränare

Förra LFC-spelaren Renée Slegers Tvingades sluta på grund av skador..

SmålandsPosten - 21 nov 18 kl. 22:10

TV: ”Vi tar för mycket boxplay” säger Taifs Andreas Ljunggren

Tingsryd Tvingades byta målvakt mitt i förlustmatchen mot AIK. Andreas Ljunggren, som ersatte Tex Williamsson, träffade efter 1–3-förlusten Smålandspostens Dan Magnusson..

Skånskan - 21 nov 18 kl. 22:32

Lugauers vinnarduo glänste

TRAV Conrad Lugauer satte dit en imponerande V86-dubbel hemma på Jägersro.Den tyske stortränaren, som har sin bas i hästmeckat Blentarp, plockar år efter år fram nya travare som kan bjuda på något extra.
Norton Commander är en sådan där undantagshäst, och han infriade med eftertryck favoritskapet i onsdagens V86-omgång, som delades mellan Jägersro och Solvalla.

GöteborgsPosten - 21 nov 18 kl. 17:22

Svedberg har inte släppt NHL-drömmen

Efter fem år lång kamp om att slå sig in i NHL Tvingades till slut Viktor Svedberg, 27, vända hem till Sverige.
Trots det lever drömmen om att få spela i världens bästa liga kvar..

DI - 18 nov 18 kl. 11:52

Underklädesjätten i blåsväder efter toppens groda

Det stormar kring underklädesjätten Victoria's Secret. I veckan Tvingades vd:n att lämna bolaget efter en pr-fadäs och aktien har fallit under året. .

Skånskan - 21 nov 18 kl. 17:00

Tingsvall tröttnade på elitidrottens normer

Albin Tingsvall nådde eliten redan som tonåring. Men karriären blev kortare än för de flesta andra. Som 26-åring lämnade han handbollsplanen för att aldrig mer återvända.

Sydöstran - 19 nov 18 kl. 12:02

Anmälan: Skickades hem från vårdcentralen – hamnade i respirator

Den 31-åriga kvinnan sökte på vårdcentralen för halsont och feber, men skickades hem. Dagen efter Tvingades hon till en akut operation. Därefter hamnade hon i respirator i drygt två veckor.

Expressen - 02 nov 18 kl. 23:57

Bråk på biograf i centrala Stockholm: ”Stökigt”

Fredagskvällen slutade i drama för biobesökare på Filmstaden Sergel i Stockholm.Två polispatruller Tvingades ingripa för att stoppa ett bråk – mitt i salongen.– Det har varit stökigt, säger Jari Kalliorinne vid polisen..

YA - 21 nov 18 kl. 11:44

Anmälan: Ung kvinna ofredad av bilist – tvingades ringa polis

Mannen gick ur bilen och började skrika på den unga kvinnan med djurtransporten. Nu misstänks han för ofredande och skadegörelse. Hammenhög.

Expressen - 15 nov 18 kl. 17:07

Kinberg Batra om kollapsen efter avgången: ”Var som knivar i ryggen”

Efter flera år av externt och internt tryck Tvingades Anna Kinberg Batra avgå som Moderaternas partiledare. Ett par månader senare vaknade hon upp av att hon hade svårt att andas, skriver hon i den egna boken "Inifrån", som kommer ut på fredagen. – Läkaren frågade om jag varit med om något ansträngande.

DN - 21 nov 18 kl. 06:07

Ingen blåscancerpatient opererades i tid

Ingen patient med blåscancer opererades inom det uppsatta målet 37 dagar förra året, rapporterar Dagens Medicin. I stället låg medianväntetiden på 100 dagar, bland de 170 svenskar som Tvingades få sin urinblåsa borttagen (cystektomi)..

Sydsvenskan - 21 nov 18 kl. 05:38

Ingen blåscancerpatient opererades i tid

Ingen patient med blåscancer opererades inom det uppsatta målet 37 dagar förra året, rapporterar Dagens Medicin. I stället låg medianväntetiden på 100 dagar, bland de 170 svenskar som Tvingades få sin urinblåsa borttagen (cystektomi). – Ju längre man vä.

BT - 21 nov 18 kl. 05:38

Ingen blåscancerpatient opererades i tid

Ingen patient med blåscancer opererades inom det uppsatta målet 37 dagar förra året, rapporterar Dagens Medicin. I stället låg medianväntetiden på 100 dagar, bland de 170 svenskar som Tvingades få sin urinblåsa borttagen (cystektomi).(TT).

Blekinge Läns tidning - 21 nov 18 kl. 05:38

Ingen blåscancerpatient opererades i tid

Ingen patient med blåscancer opererades inom det uppsatta målet 37 dagar förra året, rapporterar Dagens Medicin. I stället låg medianväntetiden på 100 dagar, bland de 170 svenskar som Tvingades få sin urinblåsa borttagen (cystektomi).(TT).

SmålandsPosten - 21 nov 18 kl. 05:38

Ingen blåscancerpatient opererades i tid

Ingen patient med blåscancer opererades inom det uppsatta målet 37 dagar förra året, rapporterar Dagens Medicin. I stället låg medianväntetiden på 100 dagar, bland de 170 svenskar som Tvingades få sin urinblåsa borttagen (cystektomi).(TT).

Barometern - 21 nov 18 kl. 05:38

Ingen blåscancerpatient opererades i tid

Ingen patient med blåscancer opererades inom det uppsatta målet 37 dagar förra året, rapporterar Dagens Medicin. I stället låg medianväntetiden på 100 dagar, bland de 170 svenskar som Tvingades få sin urinblåsa borttagen (cystektomi).(TT).

Sydöstran - 21 nov 18 kl. 05:38

Ingen blåscancerpatient opererades i tid

Ingen patient med blåscancer opererades inom det uppsatta målet 37 dagar förra året, rapporterar Dagens Medicin. I stället låg medianväntetiden på 100 dagar, bland de 170 svenskar som Tvingades få sin urinblåsa borttagen (cystektomi).(TT).

YA - 21 nov 18 kl. 05:38

Ingen blåscancerpatient opererades i tid

Ingen patient med blåscancer opererades inom det uppsatta målet 37 dagar förra året, rapporterar Dagens Medicin. I stället låg medianväntetiden på 100 dagar, bland de 170 svenskar som Tvingades få sin urinblåsa borttagen (cystektomi).(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.