Tusenlappar

Monday, 24 September, 23:38

Nyheter om Tusenlappar

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 17 aug 18 kl. 10:10

Tillägget som 100 000 äldre missar att söka

Missuppfattningar och dålig information gör att hundratusen pensionärer inte söker bostadstillägg.En enkelt test på två minuter ger svar om du har rätt till tillägget.I rena pengar kan det röra sig om flera Tusenlappar i månaden..

DI - 08 sep 18 kl. 07:55

Tusenlappar att tjäna på rätt tjänstepensionsfond

Ett nytt avtal sänker avgifterna radikalt inom ITP. En aktiv kund kan höja pensionen med Tusenlappar med rätt fondval. Di har gått igenom fondutbudet som gäller från den 1 oktober för närmare 2 miljoner tjänstepensionskunder..

DI - 18 aug 18 kl. 14:32

Elpriset skjuter i höjden - så sparar du tusenlappar

Den torra sommaren har gjort att elpriset skjutit i höjden.  Trots att regnet gjort comeback har det rörliga priset gått upp 25 procent de senaste dagarna. Och skulle hösten bli torr får vi räkna med nya rekordnivåer.

Supermiljöbloggen - 23 jul 18 kl. 15:17

Hannes Anagrius: Dags att bryta tillväxtberoendet

KRÖNIKA DEL 1 AV 2: Oftast föreslås teknik och ekonomiska styrmedel lösa de ekologiska utmaningar vi står inför – effektivisera, elektrifiera, använda biomaterial, förnyelsebar energi, grön skatteväxling och cirkulär ekonomi. Allt detta är absolut nödvändigt med tanke på hur akut läget är för vår jord. En fråga som ingen vill beröra är dock idén om den eviga tillväxten.

Skånskan - 08 aug 18 kl. 17:08

Stal pengar på äldreboende

MALMÖ Polisen fick på söndagskvällen larm om en stöld på ett äldreboende i västra delarna av Malmö.
En kvinna i 85-årsåldern har, enligt anmälan, blivit bestulen på kontakter motsvarande några Tusenlappar.
Pengarna förvarades i ett säkerhetsskåp på hennes rum.

DI - 07 aug 18 kl. 19:22

Gå inte miste om tusenlappar - försäkra cykeln rätt

Intresset för elcyklar har exploderat, och många lägger mer pengar på en cykel än tidigare. Men det är inte alls säkert att din försäkring täcker kostnaden vid en stöld..

Skånskan - 06 aug 18 kl. 12:18

Ingen lyckad första dejt

STAFFANSTORP En kvinna som via en dejtingsida fått kontakt med en man blev vid hans första besök i hennes hem bestulen på både alkohol och pengar.
Mannen hade blivit hembjuden till kvinnan i hennes bostad. När han hade gått upptäckte kvinnan att ett antal spritflaskor hade försvunnit med honom.

DI - 05 aug 18 kl. 13:09

Prisrally på elcyklar – tusenlappar läggs på trendmodellerna

Elcyklar är hett och den statliga premien på elfordon har ökat temperaturen på elcykelmarknaden ytterligare. Nu stiger priserna på många av de mest populära elcyklarna, det visar ny statistik från prisjämförelsesajten Prisjakt..

Länstidningen i Jämtland - 04 aug 18 kl. 09:19

Kvinna stal trosor och smink för tusenlappar – nu åtalas hon för brotten

En kvinna i 50-årsåldern har åtalats för att ha stulit från flera butiker i Östersund. Kvinnan....

GöteborgsPosten - 01 aug 18 kl. 16:19

Pruta på abonnemangen – spara tusenlappar

Vi tecknar upp oss på allt fler abonnemang. Men kostnaderna är inte statiska. En saftig mobilräkning kan omförhandlas och bredbandsabonnemanget går att pruta på.

GöteborgsPosten - 01 aug 18 kl. 07:01

Pruta på abonnemangen – spara tusenlappar

Vi tecknar upp oss på allt fler abonnemang. Men kostnaderna är inte statiska. En saftig mobilräkning kan omförhandlas och bredbandsabonnemanget går att pruta på.

DI - 28 jul 18 kl. 09:00

Tusenlappar att hämta för försenade flyget

Den som drabbats av ett försenat eller inställt flyg i sommar kan kräva tusentals kronor i kompensation och skadestånd av flygbolaget. Di guidar till vad som gäller..

Supermiljöbloggen - 23 jul 18 kl. 15:17

Del 1 : Det är dags att bryta tillväxtberoendet

Oftast föreslås teknik och ekonomiska styrmedel lösa de ekologiska utmaningar vi står inför – effektivisera, elektrifiera, använda biomaterial, förnyelsebar energi, grön skatteväxling och cirkulär ekonomi. Allt detta är absolut nödvändigt med tanke på hur akut läget är för vår jord. En fråga som ingen vill beröra är dock idén om den eviga tillväxten.

Expressen - 11 jul 18 kl. 08:00

Tjäna tusenlappar på att återvinna din mobiltelefon

Att lämna in sin mobiltelefon innebär vinster både för miljön och egna plånboken.Trots det är det bara var fjärde svensk som återvinner sin mobiltelefon.– Det går att sänka sina abonnemangskostnader riktigt rejält genom att lämna in sin telefon när man köper en ny, säger Johan Johansson, vd på Tre..

Kristianstadsbladet - 30 jun 18 kl. 16:44

Här värderar konstkritikern besökarnas figuriner

En hundralapp, en tusenlapp eller kanske till och med flera Tusenlappar? Det är frågan när konstkritikern Dennis Dahlqvist värderar figuriner i Åhus..

Corren - 28 jun 18 kl. 20:00

Betalade tusenlappar för att få miljoner

En man i 35-årsåldern har utsatts för bedrägeri via internet genom att en misstänkt utlovat honom en vinst på 500 000 dollar..

DI - 28 jun 18 kl. 14:43

Experten: "Game changer" på väg – bli en vinnare i leasingdjungeln

Med bonus malus blir utsläppsbovar riktiga losers, medan bränslesnåla modeller sparar Tusenlappar. Det gäller alltså att välja rätt. Tjänstebilsexperten guidar dig till hur du blir en vinnare i leasingdjungeln.

Blekinge Läns tidning - 20 jun 18 kl. 07:06

Så mycket tjänar kommunanställda i Blekinge

Det skiljer nästan åtta Tusenlappar i medellön mellan kommunanställda i Sollentuna och Norsjö. Det är kommunerna där genomsnittslönen är högst och lägst i landet, enligt siffror från Statistiska centralbyrån (SCB). Men i Blekinge skiljer det bara ett par hundralappar mellan kommunerna..

Expressen - 07 jun 18 kl. 15:55

Bolånekriget trappas upp – så utnyttjar du nya läget

Skandia meddelade på torsdagsmorgonen att man sänker bolåneräntan till låga 1,09 procent. Det är precis samma nivå som Landshypotek Bank sänkte sin ränta till så sent som i tisdags.– Nu är ett gyllene tillfälle att spara Tusenlappar, säger Sharon Lavie, familjeekonom på Ikano Bank.

Dalarnas tidningar - 13 jun 18 kl. 22:49

Bosses tips: Tusenlappar i vinst förra veckan – nu börjar VM

Pust, då åkte man dit på en "bombsäker" vinnare förra veckan också. Spiken Frankrike fick bara 1–1 hemma mot USA i VM-genrepet. Men - det blev fina vinstpengar ändå.

Expressen - 11 jun 18 kl. 16:43

Miljoner missar chansen att spara tusentals kronor

Tre av tio har aldrig omförhandlat sitt bolån, och sju av tio har aldrig bytt bank. Därmed missar miljoner svenskar chansen att spara Tusenlappar. – Några timmars arbetsinsats och du kan spara tiotusentals kronor, säger Christina Söderberg, sparekonom på jämförelsetjänsten Compricer.

Skånskan - 10 jun 18 kl. 16:24

En sten vill ingenting

Krönika Något lite nervöst pågår, något vars utgång jag inte kan påverka. Jag kan bara vänta. Jag tankar, som så ofta, lugn och kraft ur havet.

Dagens Medicin - 01 jun 18 kl. 14:37

Är du under 40 år kan din pension bli mager

Pensionsmyndighetens prognos för hur stor pensionen blir gäller inte för läkare och sjuksköterskor. För att nå de summorna måste de själva spara många Tusenlappar varje månad, enligt pensionsbolaget Skandia..

DI - 30 maj 18 kl. 22:04

Hans Bolander: Elnätjättarnas sanslösa prishöjningar fortsätter

Trots ökande protester från både konsumenter och regeringen fortsätter elnätsjättarna att utnyttja sitt monopol för att höja priserna. För villaägare har årskostnaden för elnätet nu rusat iväg med åtskilliga Tusenlappar..

Skånskan - 17 maj 18 kl. 06:00

Minneslopp för Kim Wall

GISLÖV Den 10 augusti är det ett år sedan journalisten Kim Wall försvann. Till hennes minne arrangeras för första gången motionsloppet ”Spring för Kim” med start i Nybostrand, ett stenkast från hennes barndomshem.Spring för Kim stöttar stipendiefondAvgiften för deltagande i loppet går oavkortat in i Kim Walls minnesfond som årligen delar ut ett stipendium till en ung kvinnlig journalist som verkar i hennes anda.

DN - 20 maj 18 kl. 08:06

Maria Crofts: Hallå politiker! Dags att göra tågresorna enklare

Om tåget ska bli ett realistiskt alternativ till flyget krävs stora förändringar för konsumenterna. Det är till exempel orimligt att det ska krävas många Tusenlappar och dagar av surfande på olika sajter för att köpa platsbiljetter till Interrailkortet..

Expressen - 24 jul 18 kl. 15:30

Välj rätt mobilt bredband – spara tusenlappar varje år

Sommar är högsäsong för mobilt bredband som ger surfmöjligheter i fritidshuset, i båten eller på resan.Men kolla igenom villkoren – det finns Tusenlappar att spara på att välja rätt eller byta abonnemang.– Det viktigaste är att inte betala för mer data än vad man behöver, säger Peter Nygårds som driver sajten Mobiltbredband.

DI - 20 maj 18 kl. 20:00

Sänk semesterkostnaderna med koll på korten

Är semesterplaneringen igång? Glöm inte bort erbjudanden och rabatter du har tillgång till via olika kort och medlemskap – du kan spara Tusenlappar..

Cornucopia - 23 maj 18 kl. 14:38

Booli: Ökande utbud nyproduktion, lägre priser och prissänkningar i Stor-Stockholm

På Fastighetsvärldens konferens Fastighetsdagen på Grand Hôtel i Stockholm berättade Booli att utbudet av nyproduktion till salu i Stor-Stockholm är ökande, med lägre priser och allt fler prissänkningar. Grafer nedan.Grand Hôtel, Stockholm.

BT - 23 maj 18 kl. 12:25

Får ingen leverans av maskindelar: ”Frustrerande”

Segloraföretaget Jals Energy AB har väntat på leverans av reservdelar sedan i slutet av februari. Fel i postgången har gjort att verksamheten blivit lidande. ”Jag har förlorat Tusenlappar på detta”, säger företagets vd Jörgen Andersson..

Skånskan - 21 maj 18 kl. 14:00

Kommunens krav stjälpte BW 90

BJÄRSJÖLAGÅRD Den största fordringsägaren är Sjöbo kommun, med krav på nära 154 000 kronor.
Men kommunen lär inte få en krona. I konkursboet efter fotbollsklubben BW 90 finns skulder på nära en halv miljon kronor men bara några Tusenlappar i tillgångar och de lär i första hand gå till att täcka konkurskostnader.

Expressen - 19 maj 18 kl. 07:30

Boka vid rätt tidpunkt och spara tusenlappar

Det är billigare att flyga på tisdagar än lördagar, speciellt om du undviker att resa på förmiddagen.Det visar ny statistik från resesöksajten Momondo..

Expressen - 17 maj 18 kl. 07:00

Så låser Skandia fast sina pensionssparare

Vill du avsluta en pensionsförsäkring hos Skandia kostar det inget – om du inte har tecknat försäkringen via en förmedlare.Då kan det kosta två procent av hela kapitalet, vilket innebär att du förlorar många viktiga Tusenlappar i pension..

Kristianstadsbladet - 17 maj 18 kl. 19:00

Brott: Ficktjuv slog till på butiksparkering

Vid lunchtid på onsdagen utsattes en äldre man för en fickstöld på en butiksparkering. I plånboken, som tjuven tog, låg flera Tusenlappar..

Dagens PS - 17 maj 18 kl. 08:27

Bjässen kräver sparare på straffavgift

”Så låser Skandia fast sina pensionssparare”, skriver Dina pengar i Expressen. Tidningen uppger att det kan kosta två procent av kapitalet att avsluta en pensionsförsäkring hos jätten, om du har tecknat försäkringen via en förmedlare – annars kostar det inget, det vill säga om du tecknat försäkringen själv via internet. Enligt artikeln innebär avgiften, om du drabbas av den, att du kan förlora Tusenlappar.

Expressen - 30 apr 18 kl. 18:24

Så mycket är DINA vinylskivor värda

Jimi Hendrix, David Bowie och Agnetha Fältskog – några av dessa namnen har du kanske sett i skivhyllan, eller i en låda på vinden.Men visste du om att de var värdefulla?Vissa vinylskivor kan gå för flera Tusenlappar..

Dalarnas tidningar - 12 maj 18 kl. 14:01

Tusenlappar går förlorade: Det händer med dina insatta pengar hos spelbolagen – om du dör

Det spelas som aldrig förr på digitala spel- och casinoföretag. Många av spelarna har konton på flera olika spelbolag, något som spelaren kanske inte alltid informerar sin respektive eller familjemedlemmar om. Vad händer egentligen med pengarna om kontoinnehavaren dör?.

Sydsvenskan - 23 apr 18 kl. 06:04

Nya lärare får mer i lönekuvertet

Lärare som säger upp sig ersätts av kollegor som trots mindre erfarenhet får betydligt högre lön. Ofta handlar det om flera Tusenlappar i månaden, visar en granskning av facktidningen Skolvärlden. Skolvärlden har jämfört lönerna för de tillsvidareanstäl.

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 18 kl. 06:04

Nya lärare får mer i lönekuvertet

Lärare som säger upp sig ersätts av kollegor som trots mindre erfarenhet får betydligt högre lön. Ofta handlar det om flera Tusenlappar i månaden, visar en granskning av facktidningen Skolvärlden. Skolvärlden har jämfört lönerna för de tillsvidareanstäl.

Kristianstadsbladet - 25 apr 18 kl. 14:30

Brott: Ung man rånades vid bankomat

En ung man rånades på flera Tusenlappar vid en uttagsautomat i söndags..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.