Tusenlappar

Saturday, 21 July, 01:55

Nyheter om Tusenlappar

Sortering: Relevans | Senaste
Corren - 28 jun 18 kl. 20:00

Betalade tusenlappar för att få miljoner

En man i 35-årsåldern har utsatts för bedrägeri via internet genom att en misstänkt utlovat honom en vinst på 500 000 dollar..

DI - 28 jun 18 kl. 14:43

Experten: "Game changer" på väg – bli en vinnare i leasingdjungeln

Med bonus malus blir utsläppsbovar riktiga losers, medan bränslesnåla modeller sparar Tusenlappar. Det gäller alltså att välja rätt. Tjänstebilsexperten guidar dig till hur du blir en vinnare i leasingdjungeln.

Blekinge Läns tidning - 20 jun 18 kl. 07:06

Så mycket tjänar kommunanställda i Blekinge

Det skiljer nästan åtta Tusenlappar i medellön mellan kommunanställda i Sollentuna och Norsjö. Det är kommunerna där genomsnittslönen är högst och lägst i landet, enligt siffror från Statistiska centralbyrån (SCB). Men i Blekinge skiljer det bara ett par hundralappar mellan kommunerna..

Expressen - 07 jun 18 kl. 15:55

Bolånekriget trappas upp – så utnyttjar du nya läget

Skandia meddelade på torsdagsmorgonen att man sänker bolåneräntan till låga 1,09 procent. Det är precis samma nivå som Landshypotek Bank sänkte sin ränta till så sent som i tisdags.– Nu är ett gyllene tillfälle att spara Tusenlappar, säger Sharon Lavie, familjeekonom på Ikano Bank.

Dalarnas tidningar - 13 jun 18 kl. 22:49

Bosses tips: Tusenlappar i vinst förra veckan – nu börjar VM

Pust, då åkte man dit på en "bombsäker" vinnare förra veckan också. Spiken Frankrike fick bara 1–1 hemma mot USA i VM-genrepet. Men - det blev fina vinstpengar ändå.

Expressen - 11 jun 18 kl. 16:43

Miljoner missar chansen att spara tusentals kronor

Tre av tio har aldrig omförhandlat sitt bolån, och sju av tio har aldrig bytt bank. Därmed missar miljoner svenskar chansen att spara Tusenlappar. – Några timmars arbetsinsats och du kan spara tiotusentals kronor, säger Christina Söderberg, sparekonom på jämförelsetjänsten Compricer.

Skånskan - 10 jun 18 kl. 16:24

En sten vill ingenting

Krönika Något lite nervöst pågår, något vars utgång jag inte kan påverka. Jag kan bara vänta. Jag tankar, som så ofta, lugn och kraft ur havet.

Dagens Medicin - 01 jun 18 kl. 14:37

Är du under 40 år kan din pension bli mager

Pensionsmyndighetens prognos för hur stor pensionen blir gäller inte för läkare och sjuksköterskor. För att nå de summorna måste de själva spara många Tusenlappar varje månad, enligt pensionsbolaget Skandia..

DI - 30 maj 18 kl. 22:04

Hans Bolander: Elnätjättarnas sanslösa prishöjningar fortsätter

Trots ökande protester från både konsumenter och regeringen fortsätter elnätsjättarna att utnyttja sitt monopol för att höja priserna. För villaägare har årskostnaden för elnätet nu rusat iväg med åtskilliga Tusenlappar..

Expressen - 27 jun 18 kl. 09:31

Spara tusenlappar – städa ekonomin innan semestern

Sol, värme och semester.Och bockar du därtill av sakerna på denna lista kan du unna dig själv att verkligen slappna av.Dina Pengars Frida Bratt tipsar om hur du storstädar alla delar i din ekonomi och sparar Tusenlappar – varje månad.

Skånskan - 17 maj 18 kl. 06:00

Minneslopp för Kim Wall

GISLÖV Den 10 augusti är det ett år sedan journalisten Kim Wall försvann. Till hennes minne arrangeras för första gången motionsloppet ”Spring för Kim” med start i Nybostrand, ett stenkast från hennes barndomshem.Spring för Kim stöttar stipendiefondAvgiften för deltagande i loppet går oavkortat in i Kim Walls minnesfond som årligen delar ut ett stipendium till en ung kvinnlig journalist som verkar i hennes anda.

DN - 20 maj 18 kl. 08:06

Maria Crofts: Hallå politiker! Dags att göra tågresorna enklare

Om tåget ska bli ett realistiskt alternativ till flyget krävs stora förändringar för konsumenterna. Det är till exempel orimligt att det ska krävas många Tusenlappar och dagar av surfande på olika sajter för att köpa platsbiljetter till Interrailkortet..

DI - 20 maj 18 kl. 20:00

Sänk semesterkostnaderna med koll på korten

Är semesterplaneringen igång? Glöm inte bort erbjudanden och rabatter du har tillgång till via olika kort och medlemskap – du kan spara Tusenlappar..

BT - 20 jun 18 kl. 08:52

Tusenlappar skiljer mellan kommunernas löner

I Sollentuna tjänar de kommunanställda i genomsnitt 34 800 kronor. Det är nästan fem Tusenlappar mer än den genomsnittliga lönen i Borås, som är 29 200 kronor. Och alla Sjuhäradskommuner ligger under rikssnittet – utom Bollebygd..

Cornucopia - 23 maj 18 kl. 14:38

Booli: Ökande utbud nyproduktion, lägre priser och prissänkningar i Stor-Stockholm

På Fastighetsvärldens konferens Fastighetsdagen på Grand Hôtel i Stockholm berättade Booli att utbudet av nyproduktion till salu i Stor-Stockholm är ökande, med lägre priser och allt fler prissänkningar. Grafer nedan.Grand Hôtel, Stockholm.

BT - 23 maj 18 kl. 12:25

Får ingen leverans av maskindelar: ”Frustrerande”

Segloraföretaget Jals Energy AB har väntat på leverans av reservdelar sedan i slutet av februari. Fel i postgången har gjort att verksamheten blivit lidande. ”Jag har förlorat Tusenlappar på detta”, säger företagets vd Jörgen Andersson..

Skånskan - 21 maj 18 kl. 14:00

Kommunens krav stjälpte BW 90

BJÄRSJÖLAGÅRD Den största fordringsägaren är Sjöbo kommun, med krav på nära 154 000 kronor.
Men kommunen lär inte få en krona. I konkursboet efter fotbollsklubben BW 90 finns skulder på nära en halv miljon kronor men bara några Tusenlappar i tillgångar och de lär i första hand gå till att täcka konkurskostnader.

DI - 18 jun 18 kl. 10:11

Billigt recept för att höja pensionen med flera tusenlappar

Öka andelen avgifter som går till premiepensionen och jobba lite längre. Det är ett billigt recept för att höja pensionen med flera Tusenlappar, enligt ett förslag från Swedbank..

Expressen - 19 maj 18 kl. 07:30

Boka vid rätt tidpunkt och spara tusenlappar

Det är billigare att flyga på tisdagar än lördagar, speciellt om du undviker att resa på förmiddagen.Det visar ny statistik från resesöksajten Momondo..

Expressen - 17 maj 18 kl. 07:00

Så låser Skandia fast sina pensionssparare

Vill du avsluta en pensionsförsäkring hos Skandia kostar det inget – om du inte har tecknat försäkringen via en förmedlare.Då kan det kosta två procent av hela kapitalet, vilket innebär att du förlorar många viktiga Tusenlappar i pension..

Kristianstadsbladet - 17 maj 18 kl. 19:00

Brott: Ficktjuv slog till på butiksparkering

Vid lunchtid på onsdagen utsattes en äldre man för en fickstöld på en butiksparkering. I plånboken, som tjuven tog, låg flera Tusenlappar..

Dagens PS - 17 maj 18 kl. 08:27

Bjässen kräver sparare på straffavgift

”Så låser Skandia fast sina pensionssparare”, skriver Dina pengar i Expressen. Tidningen uppger att det kan kosta två procent av kapitalet att avsluta en pensionsförsäkring hos jätten, om du har tecknat försäkringen via en förmedlare – annars kostar det inget, det vill säga om du tecknat försäkringen själv via internet. Enligt artikeln innebär avgiften, om du drabbas av den, att du kan förlora Tusenlappar.

Expressen - 30 apr 18 kl. 18:24

Så mycket är DINA vinylskivor värda

Jimi Hendrix, David Bowie och Agnetha Fältskog – några av dessa namnen har du kanske sett i skivhyllan, eller i en låda på vinden.Men visste du om att de var värdefulla?Vissa vinylskivor kan gå för flera Tusenlappar..

Dalarnas tidningar - 12 maj 18 kl. 14:01

Tusenlappar går förlorade: Det händer med dina insatta pengar hos spelbolagen – om du dör

Det spelas som aldrig förr på digitala spel- och casinoföretag. Många av spelarna har konton på flera olika spelbolag, något som spelaren kanske inte alltid informerar sin respektive eller familjemedlemmar om. Vad händer egentligen med pengarna om kontoinnehavaren dör?.

Sydsvenskan - 23 apr 18 kl. 06:04

Nya lärare får mer i lönekuvertet

Lärare som säger upp sig ersätts av kollegor som trots mindre erfarenhet får betydligt högre lön. Ofta handlar det om flera Tusenlappar i månaden, visar en granskning av facktidningen Skolvärlden. Skolvärlden har jämfört lönerna för de tillsvidareanstäl.

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 18 kl. 06:04

Nya lärare får mer i lönekuvertet

Lärare som säger upp sig ersätts av kollegor som trots mindre erfarenhet får betydligt högre lön. Ofta handlar det om flera Tusenlappar i månaden, visar en granskning av facktidningen Skolvärlden. Skolvärlden har jämfört lönerna för de tillsvidareanstäl.

Kristianstadsbladet - 25 apr 18 kl. 14:30

Brott: Ung man rånades vid bankomat

En ung man rånades på flera Tusenlappar vid en uttagsautomat i söndags..

Blekinge Läns tidning - 02 maj 18 kl. 11:26

Fick för mycket knark via nätet

17-åringarna fick en dubbel dos beställt knark från internet efter att ett tidigare kuvert försvunnit. Nu blir det Tusenlappar i böter..

GöteborgsPosten - 23 apr 18 kl. 06:04

Nya lärare får mer i lönekuvertet

Lärare som säger upp sig ersätts av kollegor som trots mindre erfarenhet får betydligt högre lön. Ofta handlar det om flera Tusenlappar i månaden, visar en granskning av facktidningen Skolvärlden..

DN - 30 apr 18 kl. 11:00

Deklaration: Tänk så här kring uppskov vid bostadsförsäljning

Tänk dig för innan du begär uppskov med vinsten från en bostadsförsäljning. Har du redan ett uppskov kan du få tillbaka Tusenlappar om du betalar skatten..

DN - 27 apr 18 kl. 16:18

Tusenlappar att tjäna på att återföra uppskovet

Här ser hur mycket pengar du kan få tillbaka genom att ompröva dina deklarationer. Fyll bara i uppskovsbeloppet så gör våra kalkyler uträkningen..

Expressen - 09 apr 18 kl. 16:55

Svenska bilar sjunker i värde – för att de inte tvättas

Inte bara dieselförbud och miljözoner påverkar bilarnas värde – även svenskarnas ovilja att tvätta bilen har en negativ effekt.Enligt Sifo tvättar endast 30 procent sin bil en gång per månad, en minskning med 11 procent sedan i fjol.– Skadad lack sänker andrahandsvärdet med Tusenlappar, säger Henrik Otterstedt på Kvdbil..

DI - 26 apr 18 kl. 22:38

Dyra fällor när du ska köpa begagnad bil

Funderar du på att köpa en begagnad bil men har dålig koll på bilens verkliga skick? Här listas vanliga fällor nya ägare lätt hamnar i som kan kosta många extra Tusenlappar..

Barometern - 26 apr 18 kl. 21:31

Tusenlappar att tjäna på ett grönare tänk

Det ska bli upp till 30 procent billigare för alla att få sina soptunnor tömda nästa år. Men de hushåll som källsorterar i flerfackstunnor kommer att få mest pengar kvar i plånboken..

DI - 23 apr 18 kl. 06:10

Nya lärare vinner lönematchen

Lärare som säger upp sig ersätts av kollegor som trots mindre erfarenhet får betydligt högre lön. Ofta handlar det om flera Tusenlappar i månaden, visar en granskning av facktidningen Skolvärlden..

Blekinge Läns tidning - 23 apr 18 kl. 06:04

Nya lärare får mer i lönekuvertet

Lärare som säger upp sig ersätts av kollegor som trots mindre erfarenhet får betydligt högre lön. Ofta handlar det om flera Tusenlappar i månaden, visar en granskning av facktidningen Skolvärlden.(TT).

YA - 23 apr 18 kl. 06:04

Nya lärare får mer i lönekuvertet

Lärare som säger upp sig ersätts av kollegor som trots mindre erfarenhet får betydligt högre lön. Ofta handlar det om flera Tusenlappar i månaden, visar en granskning av facktidningen Skolvärlden.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.