Turister

Saturday, 20 July, 05:03

Nyheter om Turister

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 29 jun 19 kl. 15:30

Byalaget: Äntligen händer det något

HARLÖSA Under åren som hotellet stått tomt och förfallit har det blivit lite av en skamfläck för Harlösa. Därför glädjer sig byborna över att försäljningen kan bli starten på något nytt.
– Alla i byn är väldigt positiva till att det äntligen händer något med huset, säger Caj Lindblom som är byalagets ordförande.

Skånskan - 28 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetång Kapitel 11
Nästa morgon gick jag tidigt ner till affären med Cléo på axeln och nyladdad mobil. Jag hade nästan inte kunnat sova, det som hänt hade varit i mesta laget. Min lugna tillvaro hade skakats om ordentligt och nu måste någonting hända.

SmålandsPosten - 28 jun 19 kl. 17:35

Östra Möckeln ska locka turister med vandringsled

Kommunen tillsammans med en rad andra aktörer vill se en vandringsled på Möckelns östra sida. Förhoppningen är en framtida turistmagnet..

Barometern - 28 jun 19 kl. 18:00

EU-stöd för fortsatt utveckling av phytoparken i Orrefors

Orrefors Park har beviljats 2,2 miljoner kronor från EU-programmet Interreg South Baltic för att fortsätta utveckla phytoparken utanför hyttan. Den ska höja attraktionskraften för Turister, forskare och studenter..

Skånskan - 28 jun 19 kl. 16:44

EM glömdes inte bort på SM

MALMÖ EM-matchen mellan Sverige och Tjeckien behövde ingen missa som besökte SM-veckan. På Posthusplatsen direktsändes basketmatchen i väntan på att matcherna i 3x3-basket skulle börja.3×3-basket innebär att det är tre spelare från varje lag på planen samtidigt.

Sydsvenskan - 27 jun 19 kl. 09:58

Beväpnat gäng attackerade turistbåt

En turistbåt har blivit överfallen av gäng beväpnat med gevär och machetes utanför ön Ouvea i Nya Kaledonien. Två australiska Turister och tre guider fanns ombord och skadades lindrigt när båten bordades. Gänget stal en av båtens motorer och förstörde e.

Helsingborgs Dagblad - 27 jun 19 kl. 09:58

Beväpnat gäng attackerade turistbåt

En turistbåt har blivit överfallen av gäng beväpnat med gevär och machetes utanför ön Ouvea i Nya Kaledonien. Två australiska Turister och tre guider fanns ombord och skadades lindrigt när båten bordades. Gänget stal en av båtens motorer och förstörde e.

DN - 27 jun 19 kl. 10:11

Beväpnat gäng attackerade turistbåt

En turistbåt har blivit attackerad av ett gäng beväpnat med gevär och machetes utanför ön Ouvea i Nya Kaledonien. Två australiska Turister och tre guider fanns ombord och skadades lindrigt när båten bordades..

Skånskan - 27 jun 19 kl. 05:00

Wallander-serien fick familjen McManus att flytta till Skåne

sövde 2013 lockade en kommissarie familjen McManus till Ystad för sommarsemester och senare på hösten valde de att bosätta sig i Sverige. Med nya idéer och lokal uppskattning driver de nu Sövde badkiosk.Träden susar i den matta vinden och det hörs ett dovt tjoande och plaskande från lekande barn i Sövdesjön.

Trelleborgs Allehanda - 26 jun 19 kl. 15:00

Full beläggning på Söderslätts hotell och vandrarhem

Fullbokat och med gäster från hela världen, sommarsäsongen är i gång. Tyska Turister följt av svenska, står för majoriteten av besöken. Bokningsläget är ljust även i år för hotellen och vandrarhemmen på Söderslätt..

Barometern - 26 jun 19 kl. 06:00

Så ska tv-succéerna locka fler turister till Kalmar län

När dokusåpan Böda camping sändes i norsk tv började norrmännen strömma till länet. Kan tv-succéer som Eagles och Enkelstöten få liknande effekt?.

YA - 26 jun 19 kl. 06:00

Danskar sparar pengar – shoppar i Ystad: ”Väldigt mycket billigare”

Den danska kronan står allt starkare mot den svenska. I Ystad har danska Turister blivit ett självklart inslag i matbutikerna..

SR - 26 jun 19 kl. 06:06

Georgier höjer priser för ryska turister

Flera kaféer och restauranger i Georgien har höjt priserna för sina ryska besökare efter de senaste dagarnas hårda tongångar mellan Ryssland och Georgien..

Barometern - 25 jun 19 kl. 19:00

Grafik: Härifrån kommer turisterna i Kalmar län

Antalet utländska Turister i länet ökar. Men ingenstans i Sverige spenderar besökarna så lite pengar som här..

Barometern - 25 jun 19 kl. 11:24

I Högsby kyrka öppnar sommarungdomar kyrkportarna

Under tre veckor håller Högsby kyrka, precis som 165 andra kyrkor i stiftet, sommaröppet för Turister och sommarlediga som vill besöka kyrkan. Fika, skattjakt och guidade turer står på programmet..

Expressen - 24 jun 19 kl. 10:40

Skyltar ska stoppa spridning av fruktad svinpest i Väst

Nya skyltar har satts upp på rastplatser i Västsverige.På skyltarna varnas Turister för att slänga matrester i naturen.Anledningen är att Jordbruksverket vill minska risken för att den fruktande afrikanska svinpesten sprids i Sverige, då den kan ta kål på både vildsvin och tamgrisar, skriver P4 Skaraborg.

Blekinge Läns tidning - 24 jun 19 kl. 05:00

Turistcenter påverkas när kommunen sparar

Kommunens mål är 50 000 invånare. Ett sätt att nå målen är att få fler Turister att komma hit. Då sparar kommunen bort en av tre tjänster..

UT - 23 jun 19 kl. 18:00

Björkedal – en lugn oas längs med Redvägsleden

Ett stenkast från Baktrångens naturreservat tornar Björkedals gård upp som en harmonisk oas mellan gärdsgårdar och skogsdungar. Under sommarmånaderna blommar vandrarhemmet ut och Turister från Europas alla hörn kommer för att besöka Ätradalsidyllen..

Kristianstadsbladet - 23 jun 19 kl. 11:48

Se helikopterbilderna från räddningsaktionen

Under lördagskvällen gick två danska Turister vilse i ett skogsområde i Tranetorp utanför Osby. Polis med hundförare och räddningstjänst fick rycka in. En av de två kvinnorna hade fått en skada på benet och fick vinschas upp med helikopter.

Expressen - 23 jun 19 kl. 10:56

Vilsen dansk fick vinschas upp ur skogen med helikopter

Efter en större räddningsinsats kunde två danska Turister i 70-årsåldern räddas ur skogen i Osby på lördagen.Kvinnorna hade gått vilse och för att få ut en av dem fick man använda helikopter, skriver Kristianstadsbladet. – Hon togs upp med vinsch eftersom hon var skadad, säger Evelina Olsson, pressinformatör vid polisen i region Syd,.

Skånskan - 22 jun 19 kl. 20:30

Vandra bland sandstenstoppar

RESA Sandstenspelare i fantasieggande formationer och med lodräta stup. Inget nöje för höjdrädda, men ett eldorado för vandrare som vill vara med om något storslaget.Den tyska nationalparken sachsiska Schweiz bågnar av gigantiska ”pelare”.

Helsingborgs Dagblad - 22 jun 19 kl. 13:00

Nu kan du upptäcka Helsingborg på rullskridskor: ”Brukar bli några vurpor”

Jeanette Gostomski guidar våghalsiga Turister från Dunkers kulturhus till Gåsebäck..

Cornucopia - 22 jun 19 kl. 11:06

Göteborg är en skitstad - undvik de närmaste 10-15 åren

Igår gjorde jag misstaget att ta bilen till Centralstationen i Göteborg och fick återigen uppleva den brutala verklighet som kallas Västlänken eller "det är bara kringbyggen och inte egentligen Västlänken", och hur den förstör staden de kommande tio till femton åren, beroende på om man klarar av tidplanerna. För att summera - undvik Göteborg de kommande två decennierna  - men trösta dig med att även om du är helt inkompetent idiot, så finns det en karriärsmöjlighet, nämligen politiker i Göteborg.
Helvetets förmak, påbörjad förstörelse av Korsvägen för Västlänken.

Corren - 22 jun 19 kl. 10:00

Så vill de locka fler turister hit

I många har Fagerhults by, öster om Hycklinge, restaurerats och utvecklats..

SmålandsPosten - 21 jun 19 kl. 16:20

Höll på att ställas in - nu väntas firandet bli ännu större

I vanlig ordning strömmade kronobergare och utländska Turister till Evedal för att delta i det traditionsenliga midsommarfirandet som höll på att ställas in..

GöteborgsPosten - 21 jun 19 kl. 12:32

Rekordmånga firade i Trädgårdsföreningen

Göteborgare och Turister samlades för att fira sommarens högtid..

Blekinge Läns tidning - 20 jun 19 kl. 21:00

Turister vill inte bada på Elleholms badplats

För tillfället är det en tät algblomning vid Elleholms badplats, kommunen ska ta badprover och hoppas även på att vinden för bort algerna från viken. Fram tills dess håller sig turistande tyskar på land..

Nyteknik - 20 jun 19 kl. 07:28

Det här googlar utländska turister på om Sverige

När utländska resenärer söker på nätet om Sverige är det aktiviteter som skidåkning, norrsken, kryssningar och vandring som de är mest nyfikna på..

Skånskan - 20 jun 19 kl. 06:00

Kävlinge får nu söka alternativ parkering

BARSEBÄCK I dagarna öppnar Barsebäckstrands camping igen men ännu är inte konflikten med parkeringsplatserna löst.
Nyligen kom också mark- och miljödomstolen med besked att kommunen inte kan överklaga länsstyrelsens beslut.– I praxis har kommunala nämnder klagorätt men i det här fallet gäller det en strandskyddsdispens, vilket är ett gynnande beslut.

Sydöstran - 19 jun 19 kl. 21:03

Det här googlar utländska turister på om Sverige

När utländska resenärer söker på nätet om Sverige är det aktiviteter som skidåkning, norrsken, kryssningar och vandring som de är mest nyfikna på..

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 19 kl. 21:03

Det här googlar utländska turister på om Sverige

När utländska resenärer söker på nätet om Sverige är det aktiviteter som skidåkning, norrsken, kryssningar och vandring som de är mest nyfikna på. Med 5,8 miljoner sökningar på Google och kinesiska Baidu förra året ökade antalet sökningar om Sverige dub.

Sydsvenskan - 19 jun 19 kl. 21:03

Det här googlar utländska turister på om Sverige

När utländska resenärer söker på nätet om Sverige är det aktiviteter som skidåkning, norrsken, kryssningar och vandring som de är mest nyfikna på. Med 5,8 miljoner sökningar på Google och kinesiska Baidu förra året ökade antalet sökningar om Sverige dub.

Blekinge Läns tidning - 19 jun 19 kl. 21:03

Det här googlar utländska turister på om Sverige

När utländska resenärer söker på nätet om Sverige är det aktiviteter som skidåkning, norrsken, kryssningar och vandring som de är mest nyfikna på..

UNT - 19 jun 19 kl. 21:03

Det här googlar utländska turister på om Sverige

När utländska resenärer söker på nätet om Sverige är det aktiviteter som skidåkning, norrsken, kryssningar och vandring som de är mest nyfikna på..

YA - 19 jun 19 kl. 21:03

Det här googlar utländska turister på om Sverige

När utländska resenärer söker på nätet om Sverige är det aktiviteter som skidåkning, norrsken, kryssningar och vandring som de är mest nyfikna på..

Barometern - 19 jun 19 kl. 21:03

Det här googlar utländska turister på om Sverige

När utländska resenärer söker på nätet om Sverige är det aktiviteter som skidåkning, norrsken, kryssningar och vandring som de är mest nyfikna på..

BT - 19 jun 19 kl. 21:03

Det här googlar utländska turister på om Sverige

När utländska resenärer söker på nätet om Sverige är det aktiviteter som skidåkning, norrsken, kryssningar och vandring som de är mest nyfikna på..

Kristianstadsbladet - 19 jun 19 kl. 21:03

Det här googlar utländska turister på om Sverige

När utländska resenärer söker på nätet om Sverige är det aktiviteter som skidåkning, norrsken, kryssningar och vandring som de är mest nyfikna på..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.