Tryggare

Wednesday, 29 January, 07:11

Nyheter om Tryggare

Sortering: Relevans | Senaste
Trelleborgs Allehanda - 06 jan 20 kl. 17:30

De vill göra Anderslöv tryggare

Det ska bli slut på stök och otrygga helgkvällar i Anderslöv, när byn nu får sin egen grupp nattvandrare. Med vuxna på stan kommer de ungdomar som i dagsläget är rädda att gå ut att kunna röra sig fritt igen..

Barometern - 02 jan 20 kl. 06:00

Vandring för trygghet med polisen - önskemål och bättre belysning

Under december har polisen och kommunen trygghetsvandrat i centrala Nybro. För att medborgarna ska känna sig Tryggare finns önskemål om bättre belysning och tunnelspeglar..

BT - 01 jan 20 kl. 06:44

Ny lag möjliggör tryggare vardag för blåljuspersonal

Nu blir det straffbart att angripa eller störa polis, räddningstjänst eller ambulansen. Detta på grund av en ny lag om sabotage mot blåljusverksamhet som träder i kraft den första januari. – Vi kommer få upprättelse för att vi sköter vårt jobb och för att vi värnar om demokratin, säger Tomas Stakeberg, lokalpolisområdeschef i Borås..

Barometern - 30 dec 19 kl. 18:00

Visar respekt: Räckte med en skylt.

Området omkring ambulansstationen har blivit Tryggare. Det räckte med en skylt för att personalen skulle känna sig Tryggare..

NT - 13 jan 20 kl. 19:00

Snö och kyla tryggare än beredskapen

Vintern lyser med sin frånvaro och även om beredskapen för en kall vinter rapporteras vara god vore snö och kyla ännu Tryggare..

GöteborgsPosten - 28 dec 19 kl. 05:00

Ska bli en populärare och tryggare stadsdel – men utvecklingen kritiseras

Alla är inte övertygade om att Gamlestaden förändras enbart till det positiva. "De rensar ut vissa hyresgäster, det är ganska tydligt".

EU-Parlamentet - 27 dec 19 kl. 10:03

Artikel - Fem sätt EU skyddar dig när du handlar på nätet (video)

Allt fler av oss shoppar på nätet, inte minst i samband med julhandeln. Kolla in vår video och upptäck fem sätt som EU har gjort dina julklappsköp på nätet Tryggare.

Källa : © Europeiska unionen, 2019 - EP.

Cornucopia - 25 dec 19 kl. 14:31

Konjunkturen: Svag uppdragsvolym för IT-konsulterna

Vi önskar väl alla IT-konsulter bland bloggläsarna en riktigt god jul, genom att konstatera att enligt Konjunkturinstitutets konjunkturbarometer så ser det rätt trist ut för IT-konsulterna, men en svag uppdragsvolym och tydlig konjunkturnedgång. Läsare rapporterar att det idag inte är några problem att rekrytera IT-personal till fasta icke-konsultjobb, då många konsulter märker varthän det blåser och vill övervintra Tryggare än på konsultbänken.
IT-konsulter: Uppdragsvolym nettotal säsongsrensat och utjämnatKonjunkturbarometern (KI) för IT-konsulterna ("Datakonsulter" enligt SNI) är tyster och pekar på en svagare konjunktur än medelvärdet, dvs lågkonjunktur.

Sydsvenskan - 22 dec 19 kl. 10:00

Trots våldet - många i Nydala blir allt tryggare

Stor MKB-enkät visar kraftigt ökad trygghet i Nydala - trots mord och skottlossningar.

Sydöstran - 21 dec 19 kl. 08:00

Stiftelse sågar Samstyrets väktarsatsning

Till nästa år skjuter Samstyret till en halv miljon kronor på patrullerande väktare, för att minska den ”upplevda otryggheten”. Sammanlagt satsas en miljon kronor – en satsning som får kritik av stiftelsen Tryggare Sverige..

Corren - 20 dec 19 kl. 10:30

16-plussare bakom installationer för trygghet

Med fria händer och en knaper budget fick ungdomar hitta på sätt att göra miljön vid Resecentrum lite mer tilltalande, och kanske därmed lite Tryggare..

NSD - 18 dec 19 kl. 17:04

Frivillig grupp vill skapa ett tryggare Boden

Madde Lundberg, Boden, är initiativtagare till Operation säkra gator..

Dagens PS - 18 dec 19 kl. 09:02

Är mobila ordningsvakter en bra idé?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. Kostnaderna för de mobila ordningsvakterna i Stockholm har dragit i höjden.

Polisen - 17 dec 19 kl. 11:03

Så undviker du tjuven i julhandeln

Ha din mobiltelefon och plånbok i innerfickan. Lägg inte dina värdesaker i barnvagnen eller kundvagnen och var uppmärksam på människor runt omkring dig. Det är några av polisens råd för en Tryggare julhandel..

Skånskan - 13 dec 19 kl. 20:30

Hon får folk att följa med på promenad

GÅENDE. Stan blir Tryggare om fler människor är ute. Så resonerade Thilde Otton-Väpnargård när hon bjöd in människor att följa med henne på en kvällspromenad i stan.

Sydsvenskan - 14 dec 19 kl. 12:00

När vi äter varandras mat blir vi tryggare

En man från Kristianstad åker till Malmö flera gånger i veckan för att hummus gör honom friskare..

Barometern - 12 dec 19 kl. 17:30

Populärt med ett tryggare boende

Gunnar Andersson är en av de pensionärer som har flyttat in i de nyinvigda trygghetslägenheterna vid Ekliden. Han var tidigt ute och bokade sin plats redan i somras..

Skånskan - 10 dec 19 kl. 18:24

Vädjar om hjälp till värmestugorna

Malmö På måndag öppnar Malmös två värmestugor för vintern. Men fortfarande saknas en lång lista med allt ifrån möbler till hygienartiklar och organisationerna vädjar nu till allmänheten att bidra till insamlingen av förnödenheter.Bak­om vin­terns ini­tia­tiv står Svenska kyr­kan i Malmö, Skåne Stads­mis­sion, Svenska Röda Korset, Mal­mö­kret­sen av Röda Korset och Kon­tra­punkt.

Cornucopia - 09 dec 19 kl. 07:54

Svikande framtidstro - eller bara medelålderskris?

"Framtiden var bättre förr." - flera läsareFlera läsare utbrast i kommentarer något i stil med att framtiden var bättre förr, och verkar förlorat framtidstron. Beror detta på det narrativ som vissa politiska krafter aktivt säljer in via sina svansar och ivrigt påhejat av media, eller handlar det helt enkelt om att de vita manliga medelålders bloggläsarna börjat inse att de nått medelåldern och tror sig ha livet bakom sig?

Sydsvenskan - 08 dec 19 kl. 18:00

Joakim Chow vägrade ge vika för stenkastarna – nu har vandalerna lämnat Oxie

Oxieborna känner sig Tryggare än på fem år..

Skånskan - 06 dec 19 kl. 16:52

Sommargata föreslås växa sig större 2020

SVEDALA Fler uteserveringar och en renodlad gågata längs större delen av Storgatan under sommaren föreslås bli verklighet redan nästa år.Försöket med sommargågata längs den södra delen av Stortorget på Storgatan sommaren 2019 föll väl ut. Mycket positiv respons har kommit in till kommunen från både näringsidkare och kommuninvånare som uppskattat uteserveringar som flyttat ut på en avstängd gata.

Sydöstran - 03 dec 19 kl. 21:11

Vandring för trygghet runt Sölvesborg

I måndags kväll genomförde Sölvesborgs kommun en trygghetsvandring i centrala Sölvesborg tillsammans med den som var intresserad. Tanken var att rekognosera och lämna förslag på hur området kan bli Tryggare..

DN - 03 dec 19 kl. 09:53

Malmöbor tryggare – färre utsatta för brott

Årets resultat av polisens trygghetsundersökning indikerar att färre Malmöbor utsätts för brott – och fler känner sig….

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 19 kl. 08:52

Malmöbor tryggare – färre utsatta för brott

Årets resultat av polisens trygghetsundersökning indikerar att färre Malmöbor utsätts för brott – och fler känner sig trygga. Brottsligheten samt den upplevda otryggheten har minskat jämfört med 2017 och 2018, enligt undersökningen. Andelen svarande som.

UNT - 03 dec 19 kl. 08:52

Malmöbor tryggare – färre utsatta för brott

Årets resultat av polisens trygghetsundersökning indikerar att färre Malmöbor utsätts för brott – och fler känner sig trygga..

GöteborgsPosten - 03 dec 19 kl. 08:52

Malmöbor tryggare – färre utsatta för brott

Årets resultat av polisens trygghetsundersökning indikerar att färre Malmöbor utsätts för brott – och fler känner sig trygga. Brottsligheten samt den upplevda otryggheten har minskat jämfört med 2017 och 2018, enligt undersökningen..

Nerikes Allehanda - 29 nov 19 kl. 11:35

Efter sensationella comebacken – nu pensioneras Simon Gustafsson definitivt: ”Känns tryggare med förare som är aktiva ...”

Det sensationella inhoppet i SM-kvartsfinalen mot Smederna i fjol blev det allra sista. Nu skrivs....

Corren - 26 nov 19 kl. 19:00

Vandring ska göra Rimforsa tryggare

I veckan genomför kommunen trygghetsvandringar i Rimforsa..

Sydsvenskan - 26 nov 19 kl. 14:00

Han blev knivrånad på väg hem från mataffären i Staffanstorp

Flyttade från Malmö till Staffanstorp för att det kändes Tryggare..

Barometern - 26 nov 19 kl. 06:10

Debatt: Fortsatt samverkan för ännu tryggare Kalmar

Trygghet ”Att skapa en säker och trygg kommun är inget en enskild aktör kan åstadkomma, utan det krävs samverkan mellan olika intressenter. I Kalmar har vi genom åren byggt upp en stabil och hållbar struktur för detta.”.

Skånskan - 25 nov 19 kl. 17:26

Nytt samarbete ska ge judar ökad trygghet

Malmö Under många år har medlemstalet i judiska församlingen i Malmö minskat markant. En starkt bidragande orsak är hoten som såväl enskilda judar som församlingen i sig utsätts för.
Nu satsar Malmö stad närmare 20 miljoner kronor på ett tätt samarbete med judiska församlingen för att öka tryggheten för stadens judar.

Blekinge Läns tidning - 24 nov 19 kl. 12:00

Föreningar får lära sig om tryggare idrottsmiljöer

Idrott ska vara för alla och en trygg miljö för barn och ungdomar. SISU Idrottsutbildarna håller nu fem föreläsningar om trygg idrott för föreningar runt om i länet för att ge ökad förståelse..

Skånskan - 24 nov 19 kl. 09:00

Kvällskurs ger trygga föräldrar

Skurup I Skurup anordnar socialtjänsten föräldraträffar.
På fem möten får tonårsföräldrar lära sig mer om uppfostran. Tanken är att det ska skapa starkare relationer och Tryggare föräldrar.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.