Tryck

Monday, 19 November, 12:51

Nyheter om Tryck

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 28 okt 18 kl. 20:24

Formstark Nielsen redo för toppmötet

Fotboll Han gjorde en toppmatch mot Sarpsborg.
Nu är MFF-backen Lasse Nielsen redo för en av årets tuffaste matcher i Allsvenskan – serieledande AIK på bortaplan.
- Vi går för tre poäng, säger han.

GöteborgsPosten - 29 okt 18 kl. 09:33

Snön lockar till däckbyte

I helgen snöade det på flera platser i området och det var halt på många vägar under måndagsmorgonen. Snön gör att det nu är väldigt hårt Tryck på däckverkstäderna..

Dagens PS - 29 okt 18 kl. 07:30

Analys: Jeff Bezos hotar H&M

Amazons klädsatsning är en ”mardröm” för det svenska klädbolaget, skriver SvD med hänvisning till brittiska The Guardian. Tidningen syftar på e-handelsjätten Amazons hårdsatsning i sektorn. På ett år har Amazon tagit fram fem nya klädmärken och dessutom öppnat en ny och tillfällig pop-up-butik i London.

Västerbottens Folkblad - 28 okt 18 kl. 08:24

Stökig natt – tillnyktringsenheten var full

Det var ett högt Tryck på polisen natten mot söndag. RLC Befäl Erik Backlin, uppger att det har varit ”mycket fylleri med tillhörande bråk och tjafs”. I Umeå har polisen haft fem stycken LOB-ärenden, (Lagen om omhändertagande av berusade personer m.

UT - 25 okt 18 kl. 21:02

Lars Näslund: Tryck på knappen ”Samtal pågår”

Är man i minoritet så... är man i minoritet. Väljarna har sannerligen inte gjort det lätt för de politiska partierna, som inte heller har gjort det lättare för sig själva.

Expressen - 26 okt 18 kl. 19:44

Dawit Isaaks födelsedag uppmärksammas – EU-parlamentariker ska få hans bok

På lördag fyller Dawit Isaak 54 år. Det blir hans 17:de födelsedag i fångenskap. Nu lanseras en crowdfundingkampanj som ska finansiera utdelningen av Isaaks bok "Hopp" till samtliga EU-parlamentariker.

SVT - 27 okt 18 kl. 17:22

Rosengård tappade SM-guldet – var millimeter ifrån

Rosengård hade två ramträffar, frilägen och ett konstant Tryck mot Göteborg i den andra halvleken. Men Rebecka Blomqvist sprintade sig fri och sköt 3-2 i slutet. SM-guldet till Piteå och Champions League-plats till Göteborg.

Nyan - 26 okt 18 kl. 15:41

Mariegård blir daghem igen

Mariegård på Neptunigatan blir daghem igen. Det beslutade socialnämnden i onsdags. Just nu finns bara två lediga daghemsplatser i Mariehamn, medan 25 barn behöver barnomsorg snart.

Sydöstran - 27 okt 18 kl. 14:56

Högt tryck på loppis i Folkets hus

Jakten på nya fynd har aldrig varit större än. Den populära säljplatserna på loppmarknaden i Folkets hus Olofström är nästintill fullbokade fram till januari nästa år..

Uppsalanyheter.se - 26 okt 18 kl. 22:33

Viktig seger i elitseriepremiären

Elitserien: Sirius Bandy tog en viktig seger mot stockholmslaget Tellus med 5-4 i årets premiär, stor matchvinnare med två mål blev Simon Karlsson med två mål.Sirius Bandy tog en viktig seger mot stockholmslaget Tellus med 5-4 i årets premiär, stor matchvinnare med två mål blev Simon Karlsson med två mål.   Det började inte så bra för blåsvart då Tellus kunde ta ledningen 0-1 på frislag redan efter drygt två minuters spel.

Skånskan - 26 okt 18 kl. 21:11

Isak Jönsson fixade poäng till TFF

FOTBOLL Bara en poäng hemma mot IF Elfsborg gör att Trelleborgs FF närmar sig spel i Superettan nästa säsong.I hällregnet på Vångavallen lyckades TFF visserligen skaka liv i matchen mot gästerna från Borås. Ett 0–2-underläge efter första halvleken hämtades upp till 2–2, men något segermål kom aldrig för trelleborgarna.

SmålandsPosten - 26 okt 18 kl. 05:00

Torbjörn valde familjeföretaget

Torbjörn Petersson har alltid gillat att snickra och började sin karriär som byggnadsarbetare. År 2010 tog han över familjeföretaget Ape-Tryck i Växjö så nu får han nöja sig med att snickra hemma på huset i Sandsbro..

PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 16:30

Lista: Här är rapporterna du ska kolla in på fredag

Inte lika många som på torsdagen men fredagen får med sina cirka 40 rapporter ändå betraktas som en av de mest intensiva rapportdagarna denna säsong. Morgonen inleds klockan 0700 med D. Carnegie, Fingerprint och Intrum.

Dagensanalys.se - 23 okt 18 kl. 14:36

Här är alla nominerade i 100-wattaren

96 kampanjer lyckade ta sig igenom juryns nålsöga och är nominerade i 100-wattaren, tävlingen om reklam. Sedan år 1990 koras Sveriges effektivaste kommunikation i tävlingen 100-wattaren. En jury på 60 personer har sållat ut de som lyckats bäst i att skapa kommunikation som fungerar.

GöteborgsPosten - 24 okt 18 kl. 19:40

Mer tryck på en redan överhettad valrörelse

Bomber har skickats till Hilllary och Bill Clinton, Barack Obama, George Sorros och en tidigare CIA-chef. Experter har detonerat bomberna. Alla tros ha samma avsändare och utreds som terrordåd..

GöteborgsPosten - 24 okt 18 kl. 19:40

Ökat tryck på en redan överhettad valrörelse

Bomber har skickats till Hilllary och Bill Clinton, Barack Obama, George Sorros och en tidigare CIA-chef. Experter har detonerat bomberna. Alla tros ha samma avsändare och utreds som terrordåd..

Jönköpingsnytt - 22 okt 18 kl. 17:50

Tunnel kan avlasta vältrafikerad rondell

Redan i dag är det högt Tryck på Ekhagsrondellen och mer trafik väntas det bli i samband med kommande bostadsbyggen. Nu har stadsbyggnadsnämnder olika idéer på hur trafiken i rondellen kan minskas.
.

NT - 11 okt 18 kl. 18:15

Stort tryck på barnkulturmässan

ScenGalej är Östergötlands största mässa för barnkultur..

Dagens Media - 15 okt 18 kl. 15:39

First class Magazine väljer DG Media

Allerägda DG Media får uppdraget att sköta First Class Magazines annonsförsäljning digitalt och i Tryck..

BT - 21 okt 18 kl. 05:00

Från Miami till Kinna: ”Det kan vara en bra erfarenhet”

Omställningen från Miami till Kinna har inte varit helt problemfri. Men efter 1,5 månad i Mark Basket börjar Kayla Roberts hitta rätt. Och i dag kommer amerikanskan spela sin första match hemma i Kinnahallen.

Skånskan - 18 okt 18 kl. 22:19

Molin avgjorde mot gamla laget

ISHOCKEY Emil Molin har spelat i Brynäs sedan 16 års ålder. På torsdagen fick han sänka sin gamla klubb när han gjorde segermålet, 4-3, för sin nya klubb Malmö Redhawks bara 24 sekunder in i förlängningen.– Egentligen spelar det väl ingen roll vilket lag man slår, det är skönt att vinna.

Skånskan - 16 okt 18 kl. 01:00

Sys­ter­skap som bi­stånd

I vår om­värld har Sverige varit en po­si­tiv kraft för fred, folk­rätt, mänsk­liga rät­tig­heter, ned­rust­ning och jäm­ställd­het. Vi be­höver gå vidare och ta täten i ar­be­tet för en håll­bar ut­veck­ling med FNs ut­veck­lings­mål Agenda 2030.
För oss S-kvin­nor är det glädjande att Agenda 2030 har flera jäm­ställd­hets­mål som att av­skaffa våld mot kvin­nor, stärka kvin­nors eko­no­miska själv­stän­dig­het, ge kvin­nor rätt till sex­u­ell och re­pro­duk­tiv hälsa samt av­skaffa köns­stymp­ning, barn- och tvångs­äk­ten­skap.

PrivataAffärer - 18 okt 18 kl. 10:17

Gardell: Sättningen på börsen är överdriven

Vid sättningar kommer automatiskt rätt mycket aktier ut till försäljning när exempelvis hedgefonder tar bort riskexponering och garantiprodukter skyfflar ut aktier på marknaden. I ett läge när köparna samtidigt är försiktiga blir det nästan alltid ett för stort Tryck nedåt, resonerar Christer Gardell. Enligt finansmannen oroas marknaden för närvarande av bland annat geopolitik.

Skånskan - 18 okt 18 kl. 20:01

Redhawks i ledning

Ishockey Malmö Redhawks leder kvällens SHL-match mot gästande Brynäs med 1-0 efter den första perioden i Malmö arena.Redhawks har haft ett bra Tryck under hela perioden och skapat en rad riktigt fina chanser, målet dröjde dock till fem minuter före periodpaus då man fick spela i numerärt överläge. Max Görtz hittade rätt efter assister av Jens Olsson och Konstantin Komarek.

Västerbottens Folkblad - 18 okt 18 kl. 19:00

[PLUS] Landstinget svarar: ”Vi är väl medvetna”

En omarbetad version av 3-årsenkäten är på väg på Tryck, svarar ansvariga på landstinget. – Vi är....

Sydöstran - 16 okt 18 kl. 06:46

Utebio och dansprofil på kulturkalas

Tryck din egen t-shirt, gå på utebio, berättarkväll på biblioteket och Lets dancé-kändis..

Sydöstran - 16 okt 18 kl. 06:00

Utebio och dansprofil på kulturkalas

Tryck din egen t-shirt, gå på utebio, berättarkväll på biblioteket och Lets dancé-kändis..

SVT - 16 okt 18 kl. 15:34

SHL-basen efter sparkandet av vd:n: ”Vi har tagit intryck av de åsikter som finns”

Under gårdagen fick SHL:s vd Jörgen Lindgren sparken. Styrelseordföranden Anders Källström berättar nu om SHL:s ändrade riktning. Det har varit ett hårt Tryck från media och fans, inte minst i diskussionen kring att SHL upplevs kontrollerande och har gjort det svårare för de allsvenska klubbarna att nå SHL.

Skånskan - 18 okt 18 kl. 05:00

SD är in­get de­mo­kra­tiskt par­ti

Ton­lä­get i de­batten om re­ger­ings­bil­dan­de är högt. Ulf Kristersson kastade in hand­duken i fre­dags ef­ter att C och L sagt det­sam­ma som i hela val­rö­rel­sen. De vill inte vara med i en rege­ring el­ler stödja en rege­ring som är be­ro­en­de av SD.

SR - 17 okt 18 kl. 21:34

Australien sparkar läkare som larmar från flyktingläger

Australiens regering är under hårt Tryck att lätta på sin hårda flyktingpolitik, som innebär att ingen asylsökande är välkommen till landet. Chefsläkaren för ett flyktingläger på en ö i stilla havet sparkades i dag efter att ha slagit larm om det UNHCR kallar ”en kollapsande hälsosituation”..

Barometern - 17 okt 18 kl. 16:50

Kommunens prognos: 1 800 nya elever

Kalmar kommun räknar med att kommunens befolkning ökar till 75 000 personer fram till 2025. Det skulle innebära ett stort Tryck på skola och förskola..

NT - 16 okt 18 kl. 18:00

Stort tryck på simhallen i Gusum

Badhuset – med drygt 13 000 årsbesökare – tar sats mot ytterligare en säsong..

Sydsvenskan - 16 okt 18 kl. 12:03

Dåligt tryck i Lommas kranar

Kommunen letar efter orsaken..

DI - 15 okt 18 kl. 17:05

Elanders i tyskt samarbete

Elanders, leverantör av integrerade lösningar inom bland annat Tryck och förpackning samt e-handel, inleder ett samarbete med det tyska förpackningsföretaget Edelmann. .

Sydsvenskan - 12 okt 18 kl. 12:37

Danmark förlänger gränskontroller

Danmark förlänger sina extrainsatta gränskontroller, återigen med hänvisning till risken för terrorism. "Det finns fortsatt ett allvarligt terrorhot mot Danmark och ett avsevärt Tryck på Europas yttre gränser. Därför anser regeringen att gränskontrollen.

BT - 12 okt 18 kl. 12:37

Danmark förlänger gränskontroller

Danmark förlänger sina extrainsatta gränskontroller, återigen med hänvisning till risken för terrorism. "Det finns fortsatt ett allvarligt terrorhot mot Danmark och ett avsevärt Tryck på Europas yttre gränser.(TT).

Kristianstadsbladet - 12 okt 18 kl. 12:37

Danmark förlänger gränskontroller

Danmark förlänger sina extrainsatta gränskontroller, återigen med hänvisning till risken för terrorism. "Det finns fortsatt ett allvarligt terrorhot mot Danmark och ett avsevärt Tryck på Europas yttre gränser.(TT).

Sydöstran - 12 okt 18 kl. 12:37

Danmark förlänger gränskontroller

Danmark förlänger sina extrainsatta gränskontroller, återigen med hänvisning till risken för terrorism. "Det finns fortsatt ett allvarligt terrorhot mot Danmark och ett avsevärt Tryck på Europas yttre gränser.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 12 okt 18 kl. 12:37

Danmark förlänger gränskontroller

Danmark förlänger sina extrainsatta gränskontroller, återigen med hänvisning till risken för terrorism. "Det finns fortsatt ett allvarligt terrorhot mot Danmark och ett avsevärt Tryck på Europas yttre gränser. Därför anser regeringen att gränskontrollen.

YA - 12 okt 18 kl. 12:37

Danmark förlänger gränskontroller

Danmark förlänger sina extrainsatta gränskontroller, återigen med hänvisning till risken för terrorism. "Det finns fortsatt ett allvarligt terrorhot mot Danmark och ett avsevärt Tryck på Europas yttre gränser.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.