Trossö Buss

Thursday, 17 October, 13:35

Nyheter om Trossö Buss

Sortering: Relevans | Senaste
Blekinge Läns tidning - 01 mar 19 kl. 05:30

Bussbolaget förlorar skoltrafiken – så många kan förlora jobbet

Bergkvarabuss tar från och med i höst över skoltrafiken i Karlskrona från Trossöbuss. Uppemot 20 busschaufförer hos Trossöbuss kan nu förlora sina jobb. – Det känns oerhört tråkigt att förlora kompetenta medarbetare, säger vd:n Magnus Petersson..

Sydöstran - 01 mar 19 kl. 13:53

Varslade chaufförer kan få jobb direkt

Sedan Trossöbuss mist nästan all skoltrafik riskerar ett tiotal busschaufförer jobbet. Men sannolikheten är stor att de snabbt får en ny anställning. – Det är brist på yrkesförare överallt och vi vill gärna ha kontakt med personal som vill jobba hos oss, säger Simon Sandberg, marknadschef på Bergkvarabuss, som vann upphandlingen om skoltrafiken..

Sydöstran - 01 mar 19 kl. 06:36

Bussbolag förlorar skoltrafiken – tvingas varsla busschaufförer

Karlskronaföretaget Trossöbuss förlorar alla skolskjutsar i Karlskrona kommun till nationella Bergkvarabuss. De tvingas därmed varsla personal..

Blekinge Läns tidning - 28 dec 18 kl. 11:50

Vändningen: Busslinjen till flygplatsen blir kvar – nytt bolag tar över

För elva dagar sedan kom beskedet att flygbolaget BRA sagt upp flygbussavtalet med Trossöbuss till och från Ronneby airport. Men nu står det klart att nystartade taxibolaget D2 Taxi i stället tar över driften..

Blekinge Läns tidning - 19 dec 18 kl. 05:30

Färre flygresenärer åker kollektivt till planet

BRA sa upp sitt flygbussavtal med Trossö Buss. Låg efterfrågan på flygbusstjänster till och från Ronneby Airport framhålls som anledningen. Samtidigt har flygbolagets luftburna resenärer ökat med nästan sju procent..

Sydöstran - 17 dec 18 kl. 15:23

Just nu: Flygbuss till Ronneby lägger ner

Trossöbuss avvecklar sin flygbuss mellan Karlskrona och Ronneby..

Kristianstadsbladet - 10 jan 18 kl. 00:01

"Nu känner vi att vi börjar landa”

I maj är det två år sedan som Trossö Buss köpte upp Bromölla Buss. Nu känner ägarna att de börjar få den struktur på bolaget. Nu fanns man i nya lokaler..

Sydöstran - 23 aug 17 kl. 17:00

Världsarvsbussen fortsätter sina turer

I år ville fler turister och Karlskronabor åka med världsarvsbussen. Trossö buss planerar att fortsätta med sina turer vid storhelger framöver..

Blekinge Läns tidning - 26 jun 17 kl. 15:47

Ta bussen till sevärdheterna

Med en ny app och en bekvämare buss hoppas Susanne Ling trafikledare på Trossöbuss locka både turister och Blekingebor till Världsarvsbussen.

Sydöstran - 17 maj 17 kl. 17:00

Kritiserar försäljning av billigare bussbiljett

Suzanne Wernersson passade i veckan på att åka buss in till Trossö. Men resan som enligt Blekingetrafikens kampanj skulle ha kostat 10 kronor gick på 34 kronor..

Sydöstran - 12 maj 16 kl. 06:00

Bussföretag köper upp konkurrent

Karlskronaföretaget Trossö buss köper Bromölla busstrafik AB. Affären innebär att Trossö buss nu i omsättning växer med det dubbla..

Sydöstran - 11 maj 16 kl. 10:14

Bussigt företag fick ärofyllt fint pris

Bussigt värre, tyckte nog årets företag i Karlskrona 2015. För det blev Trossö Buss som fick företagarföreningens ärofyllda utmärkelse under onsdagsmorgonen..

Blekinge Läns tidning - 12 feb 16 kl. 18:45

Bussen förde dem samman

Elisabeth och Magnus Peterson är både ett par och partners. På alla hjärtans dag firar de sitt "kärleksbarn" – växande Trossö buss fyller tio år..

Sydöstran - 15 feb 16 kl. 06:00

Populärt byta namn

Intresset för att byta namn är rekordstort och det har blivit lättare att få igenom nya påhittade namn. Emelie Trossö i Karlskrona vill aldrig byta efternamn. – Enda nackdelen är när folk ringer och tror de kommit till Trossö El eller Trossö Buss..

Blekinge Läns tidning - 10 okt 17 kl. 11:48

Pensionärerna vill se en ny buss i centrum

Under drygt två år trafikerade bussen Trossö men resenärerna uteblev. Nu vill pensionärerna återuppliva busslinjen för en bättre tillgänglighet i Karlskrona..

Sydsvenskan - 11 feb 15 kl. 18:56

Handbollsklubb bjuder in asylsökande

Den allsvenska handbollsklubben HIF Karlskrona bjuder alla asylsökande från ett boende i Fur, norr om Karlskrona, att komma och titta på klubbens match mot Tyresö på söndag. Alla som vill kolla på matchen bjuds på entréavgiften och bussresa till Karlskrona med företaget Trossö Buss.— För att integreras i samhället behöver man känna tillhörighet.

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 15 kl. 18:56

Handbollsklubb bjuder in asylsökande

Den allsvenska handbollsklubben HIF Karlskrona bjuder alla asylsökande från ett boende i Fur, norr om Karlskrona, att komma och titta på klubbens match mot Tyresö på söndag. Alla som vill kolla på matchen bjuds på entréavgiften och bussresa till Karlskrona med företaget Trossö Buss.— För att integreras i samhället behöver man känna tillhörighet.

SvD - 11 feb 15 kl. 18:55

Handbollsklubb bjuder in asylsökande

Den allsvenska handbollsklubben HIF Karlskrona bjuder alla asylsökande från ett boende i Fur, norr om Karlskrona, att komma och titta på klubbens match mot Tyresö på söndag. Alla som vill kolla på matchen bjuds på entréavgiften och bussresa till Karlskrona med företaget Trossö Buss..

Blekinge Läns tidning - 21 nov 16 kl. 05:30

Trossöbuss växlar över till ny flygbusslinje

Resandet ökar mellan Kallinge och Stockholm Bromma. Trossöbuss tar över flygtrafiken åt flygbolaget BRA..

Blekinge Läns tidning - 28 okt 16 kl. 17:13

All trafik räknas till Trossö

Har du gått, kört, cyklat eller åkt buss in till Trossö på morgonen senaste veckan? Då har du förmodligen bockats av i den nya pendlingsräkningen..

Kristianstadsbladet - 14 maj 16 kl. 03:00

Bromölla buss har sålts

Familjeföretaget Bromölla buss har sålts till konkurrenten Trossö Buss. "Vi är mitt i livet och vill man göra något annat så är det läge att göra det nu.".

Sydöstran - 12 feb 16 kl. 11:09

Trossöbuss fyller 10 år

– På Alla hjärtans dag är det tio år sen vi startade, säger Elisabeth Åberg Petersson på Trossöbuss..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.