Trodde

Tuesday, 25 June, 00:17

Nyheter om Trodde

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 04 jun 19 kl. 20:00

Fastighetspriser slår rekord

ESLÖV Fastighetspriserna i Eslöv slår alla rekord. Senaste året har villapriserna ökat med 16 procent och bostadsrätterna med 15,2 procent.
Svensk Fastighetsförmedlings Bodil Hedenborg förmedlade i maj två försäljningar på rekordnivåer – en villa på Trollsjögatan för 6,8 miljoner och en på Fäladsvägen för 6,05 miljoner kronor.

NSD - 04 jun 19 kl. 12:42

173 gräsänder har ringmärkts: "Ingen trodde på idén"

Träffar du på en ringmärkt gräsand, anmäl den..

Skånskan - 04 jun 19 kl. 11:46

Firar nationaldagen med trespråkig föreställning

Att skapa förståelse mellan människor genom sagor är syftet med EU-projektet Culture Luggage. Teater Sagohuset har arbetat med projektet sedan förra året och under nationaldagsfirandet på Kulturen i Lund presenterar de resultatet – den trespråkiga berättarföreställningen Words of Wisdom.
– Sagornas innehåll är så likt världen över även om det kläs i olika dräkter, säger Margareta Larson från Sagohuset.

Skånskan - 04 jun 19 kl. 09:30

Barnens grävfynd tar fram Uppåkras historia

UPPÅKRA Förra året invigdes Sparbankens Skånes arkeologiskola i Uppåkra och redan har barnens fynd gett arkeologerna arbete.– 5 000 barn från hela Skåne kommer hit på ett år och vi har redan startat säsongen, säger Sofia Winge.
Skolklass efter skolklass gräver, sållar och fyndar.

SVT - 04 jun 19 kl. 06:22

”Vi har samma kinder!” – Här träffar Carina sin bror

När Carina Bergfeldt först kontaktade sin halvbror, Trodde han det var en bluff. Men hon stod på sig och han gick med på att ses..

Skånskan - 03 jun 19 kl. 05:00

Döms till fängelse för hot med påhittad bomb

HÖRBY En 30-åring från sydöstra Skåne döms till ett år och sex månaders fängelse för ett bombhot mot en kvinna i Hörby. Någon fungerande bomb hittades aldrig, men Lunds tingsrätt anser att mannen gjort sig skyldig till olaga hot eftersom han var så övertygande att både kvinnan och hennes syster Trodde att en bomb skulle explodera i vardagsrummet de befann sig i.Mannen döms för ytterligare ett olaga hot mot kvinnan, som han hade en relation med, samt för stöld av en motorcykel som tillhörde hennes exman.

Expressen - 03 jun 19 kl. 19:26

Läkarna trodde att Saga var förstoppad – var nära att dö

När Saga var sex månader gammal upptäckte hennes föräldrar att något inte stämde.I över två månader hade hon problem med att bajsa – men föräldrarna fick beskedet att det rörde sig om en vanlig förstoppning.En diagnostisering som var nära att kosta Saga hennes liv.

Skånskan - 03 jun 19 kl. 16:59

Hansen slog till i SM-rallyt

RALLY 19-årige Victor Hansen från SMK Hörby nådde i helgen sin hittills största rallytriumf, när han vann sin klass, Otrimmat 2WD RD, i SM-rallyt South Swedish med start och mål i Älmhult.
– Jag kan knappt fatta att det är sant, säger Hansen.– Jag är så glad och nöjd.

Corren - 03 jun 19 kl. 15:04

LVC:are med i landslaget

Hon Trodde inte själv att hon skulle komma med i landslaget..

Sydsvenskan - 03 jun 19 kl. 13:17

Planstormaren mot Chelsea trodde han var jagad av MFF-supportrar

23-åringen står åtalad för brott mot ordningslagen..

Expressen - 03 jun 19 kl. 12:34

Svensken intervjuad av 27 (!) NHL-klubbar

LOS ANGELES. Vem tar vem?NHL-draften är en knapp månad bort och temperaturen stiger nu om vilka namn som står högst på klubbarnas rankinglistor.

Expressen - 03 jun 19 kl. 06:00

Priscilla säljer hemmet – för att rädda dottern

Lisa Marie Presley ligger pyrt till ekonomiskt.Då rycker mamma Priscilla in och säljer sitt hem för att rädda dottern.– Priscilla skulle aldrig gjort detta om hon inte Trodde att det här var hennes dotters sista chans, säger en källa till Radaronline..

Barometern - 02 jun 19 kl. 22:05

Henrik Wennesund: Klokt beslut att lämna bluestältet och skapa bluespalatset”

Vem, i sin vildaste fantasi, Trodde att Mönsterås bluesfestival fortfarande, efter tjugofem år, skulle vara landets bästa plattform för kvalitetsblues från Sverige, Norden och USA?.

Expressen - 01 jun 19 kl. 08:00

Tony Irvings hån efter Magdalenas förlust

Att Kristin Kaspersen blev vinnare av ”Let's dance” kom inte som en överraskning för juryordförande Tony Irving.Däremot Trodde Irving inte att Magdalena Forsberg skulle komma så långt – utan Trodde att hon skulle ha lämnat tävlingen mycket tidigare.– Jag skiter fullständig i andra chanser, är man kass då ska man åka hem.

Skånskan - 02 jun 19 kl. 08:00

Bokäventyr för sommarlovet

Det är sommarlov, skönt tycker Amy som då slipper plågoandarna från skolan, de som retar henne för att hon haltar lite. Hon och Aron brukar leka på skroten som Amys pappa driver. Alltid hittar man något kul som man kan leka med.

Expressen - 12 jun 19 kl. 23:19

Trodde jag skulle svimma – jag kunde knappt andas”

TORONTO. Match sju i Stanley Cup-finalen – nu är det dags för hockeyns ultimata uppgörelse.Bruins stod som segrare senast det hände, men frågan är om inte Boston jublade ännu mer efter game seven 2001 – trots att Bruins inte spelade.

Expressen - 01 jun 19 kl. 19:42

”Helt säker – det var därför jag blev så arg”

GÖTEBORG. Benjamin Nygren, 17, nickade in kvitteringen mot Örebro – Trodde han. I stället vinkades jättetalangen av för offside och varnades för protest.

Expressen - 01 jun 19 kl. 14:01

Här börjar hon föda i bilen –  då tar sonen upp mobilen

Gravida Rudy Naper Trodde att hon var på väg till ett rutinbesök på sjukhuset när hon satte sig i bilen, skriver Today.Några minuter senare stack bebisens huvud fram – redo att komma ut.Allt fångades på film.

Expressen - 01 jun 19 kl. 11:00

Magdalena Forsbergs erkännande efter förlusten

Kristin Kaspersen tog hem vinsten i ”Let's dance”, efter att ha varit favorittippad hela säsongen.Tvåan Magdalena Forsberg hyllar sin besegrare efter dansfinalen – och erkänner att hon aldrig Trodde att hon skulle kunna vinna.– Kristin och Calle, de är värdiga vinnare.

Expressen - 01 jun 19 kl. 09:48

Tammy misshandlades grovt på lyxhotell – lämnades att dö

Tammy Lawrence-Daley skulle gå ut för att ta bild på månen under drömsemestern.Men plötsligt attackerades hon och misshandlades tills förövaren Trodde att hon dött. Nu berättar Tammy om de åtta mardrömstimmarna på lyxhotellet.

Kristianstadsbladet - 31 maj 19 kl. 22:04

Favoriten pallade för trycket: ”Det trodde jag inte”

Favorittippade hälsingen Patrik Flodin infriade förväntningarna på fredagens inledande sträcka till det 44:e South Swedish Rally. Flodin leder rallyt med futtiga 0,4 sekunder före SM-ledaren och dubble världsmästaren i Rallycross, Johan Kristoffersson..

Expressen - 31 maj 19 kl. 21:21

Muuustiskt dån fick ut Ilona mitt i natten

Mitt i natten dånade det utanför fönstret hemma hos Ilona Edman-Lundh, 78, i Nybro.– Jag Trodde det var en flygolycka, säger hon.Ilona rusade ut i pyjamas och foppatofflor – och hittade 15–20 kor på sin gårdsplan..

Skånskan - 31 maj 19 kl. 16:28

Dom dröjer till efter psykundersökning

HÄSSLEHOLM Tingsrätten fattade under fredagen beslut om att den 21-åring som åtalas för HTS-attentatet ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.
21-åringen får därför fortsätta sitta häktad.H Rättspsykiatrisk undersökningDen som begått brott kan dömas till rättspsykiatrisk vård om personen hade en allvarlig psykisk störning när brottet begicks och har behov av rättspsykiatrisk vård.

Skånskan - 31 maj 19 kl. 15:30

Livligt om modersmålslektioner

HÖRBY Minoriteten sköt vid måndagens kommunfullmäktigemöte upp avgörandet av det omdiskuterade förslaget om modersmålspolicy i Hörby, vilket bara kräver en tredjedel av rösterna. Det blev en livlig debatt om SD-förslaget.Motiveringen för återremissen var att facknämnden, barn- och utbildningsnämnden, inte fått uttala sig om konsekvenser och kostnader.

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 19 kl. 13:30

Talangen gasar mot högre mål efter tidiga succén

Daniel Andersson efter pallplatserna: "Trodde inte alls det skulle gå så bra.".

Dagens PS - 30 maj 19 kl. 09:25

Krönika: Framgång är inte en slump

Autonomi, kompetens och tillhörighet börjar bli ett mantra i allt fler organisationer. Att skapa förutsättningar för att medarbetarnas inre motivation förstärks skapar ”vågor på vattnet”. Vågor av energi som förbättrar effektivitet, produktivitet, kreativitet och problemlösningsförmåga.

Expressen - 30 maj 19 kl. 19:31

SD-politikern ville avråda muslimer från att bosätta sig i kommunen

Mariusz Kawecki, SD-politiker i Södertälje, föreslog på ett kommunfullmäktige att muslimer bör avrådas från att bosätta sig i kommunen. Han sa också att det finns risk att vissa kristna blir våldsamma mot muslimer. Uttalandet har fått stark kritik från andra lokalpolitiker och Mariusz Kawecki har nu lämnat sina uppdrag, skriver Länstidningen.

UNT - 30 maj 19 kl. 16:46

Tätkänning för Uppsala

Hon Trodde att korsbandet hade gått och att karriären var över..

Expressen - 29 maj 19 kl. 20:24

Så hittade jag tillbaka till ljuset

Som ung Trodde Eric Schüldt att kulturlivet skulle vara som Platons akademi, men han kom att känna sig ensam.Under en depression insåg han vad som saknades – och fann en motrörelse..

Skånskan - 29 maj 19 kl. 20:30

Nya kommundirektören har en turbulent bakgrund

HÖRBY Hörby har fått en ny kommundirektör, Lena Mårtensson Stenudd.
Det berättade kommunstyrelsens ordförande Cecilia Bladh in Zito (SD) på kommunfullmäktiges sammanträde på måndagen. Hörbys nye kommundirektör kommer närmast från Åstorp där hon sades upp med omedelbar verkan så sent som i mars, kan Skånskan berätta.

Expressen - 29 maj 19 kl. 20:24

Så hittade jag tillbaka till ljuset

Som ung Trodde Eric Schüldt att kulturlivet skulle vara som Platons akademi, men han kom att känna sig ensam. Under en depression insåg han vad som saknades – och fann en motrörelse..

Barometern - 29 maj 19 kl. 13:33

Sonen angrep mamman – hon hade spolat ner hans knark

Mamman spolade ner tabletter hon Trodde var knark i toaletten. Sonen blev arg och knuffade omkull henne. Nu döms 18-åringen till ungdomsvård..

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 11:27

Succélånet jagades av Häcken

Kunde ha blivit vinterns stora värvning: "Vi Trodde att vi var etta"..

Världen Idag - 29 maj 19 kl. 08:00

Affärsmän från hela världen samlades kring Jesus

I helgen var över 120 personer av 20 olika nationaliteter samlade till Full Gospel Business Men´s Fellowship Internationals Europakonferens i Göteborg. Majoriteten kom dock från länder utanför Europa. – När vi utlyste konferensen Trodde vi att det skulle komma ett 40-tal personer, men deltagare har strömmat till från hela världen, säger organisationens svenska ordförande Johan Eklöf..

Nyan - 29 maj 19 kl. 07:30

VM-tipsvinnaren: Jag tippade med mycket hjärta

ISHOCKEY. I och med att Finland vann VM-finalen mot Kanada var det Marcus Pellas som tog hem Nya Ålands VM-tips.
Den 34-årige Jomalabon tippade samtliga medaljlag rätt, varav Finland som segrare.

Skånskan - 28 maj 19 kl. 22:02

Ologiska mål men logiskt resultat

Ibland är det svårt att förstå sig på fotboll. Det kan handla om osannolika vändningar, som de vi såg av Liverpool och Tottenham i Champions Leage, men det kan också handla om mål som trotsar all logik.
Två sådana fick vi se i den första halvleken mellan Malmö FF och Gif Sundsvall.

Dalarnas tidningar - 28 maj 19 kl. 22:04

Zmarzlik vann giganternas kamp – men Indianernas lag starkast: "Trodde man inte efter andra matchen 2017"

Giganternas kamp var utlyst. Den vann Bartosz Zmarzlik över Tai Woffinden. Men det var Indianerna....

YA - 28 maj 19 kl. 21:09

Bevis: Bild på Instagram räckte inte – misstänkt rånare frias

Det var efter en fest som två killar blev rånade på tröja och halsband och kort senare hittade de den de Trodde var rånaren på Instagram. Tingsrätten väljer att fria den misstänkte, då det inte går att säkerställa att det är rätt person som utfört rånet..

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 19 kl. 15:09

Ett förlorande spel måste alltid bytas ut mot ett vinnande spel

Jag tillhör en trogen supporterskara till HIF som led och hoppades på Olympia och framför tv-burken när kampen om en biljett till allsvenskan genomfördes i superettan förra året. Vi var många som Trodde på revansch. Vi hade starka förväntningar på en snabb och effektiv vandring tillbaka in i finrummet.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.