Trenderna

Thursday, 19 January, 18:03

Nyheter om Trenderna

Sortering: Relevans | Senaste
YLE - 28 dec 16 kl. 10:01

Återvinningscentralen säger nej tack till skräp - böcker och bruna bokhyllor vill ingen ha

Årskiftet är den tid då många vill städa sina knutar - det är också en tid då folk byter bostad mer än annars. Men kom ihåg att återvinningscentralen inte är en avstjälpningsplats för saker du inte längre behöver. Det är lätt hänt att bilen fylls med skräp som fraktas till en återvinningscentral.

Expressen - 01 dec 16 kl. 11:05

K-G Bergström om siffrorna: En rysare

Samtidigt som Sverigedemokraterna har gått som en raket, störtdyker Moderaterna, enligt SCB:s nya mätning: – Det kan bli en rysare, framför allt för Anna Kinberg Batra, om de här Trenderna fortsätter, säger Expressens politiska kommentator K-G Bergström..

Dagensanalys.se - 19 dec 16 kl. 13:13

Detta läste vi om i förra veckan på Dagensanalys.se

Rädd att du missat något spännande från föregående vecka? Nyfiken på mer om teknikutveckling inom digital marknadsföring? Läs mer om förra veckans snackisar på vår sajt nedan!

Nyteknik - 15 dec 16 kl. 16:59

Mobilen är med oss dygnet runt

Fyra av tio kollar mobilen någon gång under natten och majoriteten har använt den för att föra över pengar de senaste tre månaderna. Det är några av Trenderna i en ny stor undersökning av svenskarnas mobilvanor..

YA - 14 dec 16 kl. 21:43

Mobilen är med dygnet runt

Fyra av tio kollar mobilen någon gång under natten och majoriteten har använt den för att föra över pengar de senaste tre månaderna. Det är några av Trenderna i en ny stor undersökning av svenskarnas mobilvanor..

VA - 15 dec 16 kl. 09:37

De 10 viktigaste tekniktrenderna 2017

Många av dagens hetaste teknologier – som VR, molnet och AI – kommer under nästa år att uppnå nya dimensioner av mognad. Här är de 10 hetaste Trenderna för2017..

Dagens Media - 14 dec 16 kl. 14:49

"De största trenderna inom e-handel och digital marknadsföring 2017"

TIPS OCH INSPIRATION. Kognitiv handel och kognitiv marknadsföring är den mest framträndande trenden 2017 inom e-handel och digital marknadsföring – det skriver Hossein Madanee från HiQ..

Expressen - 11 dec 16 kl. 11:00

Vi testar: Så bra är nya Playstation 4 Pro

Det är nästa stora lyft inom framtidens tv-teknologi. Playstation 4 Pro blir nu den första spelkonsolen att leverera innehåll i 4K – och det är riktigt vasst. Att den släpps nu är också talande för Trenderna och kraven inom spelvärlden.

Vagabond - 08 dec 16 kl. 09:29

Experterna: Så blir nästa års resetrender

Upplevelser, ett fortsatt stort intresse för klassiker som Spanien, Thailand och USA samt ett utökat intresse för fiktionsturism. Det är några av Trenderna inom resande nästa år..

Nyteknik - 06 dec 16 kl. 10:02

Ericsson: Här är trenderna som slår nästa år

Många tror på och vill ha en självkörande bil. Men med följer nya problem – åksjuka och behov av piller. En annan it-trend kan vara en robotchef..

YLE - 02 dec 16 kl. 17:08

Slush 2016: Nokiaingenjörernas räddning?

Den stora teknologimässan Slush samlade i år över 17 500 deltagare till mässcentrum i Helsingfors. Över 2 300 uppstartbolag tävlade om pengar från nästan 1 200 placerare. Allt fler storbolag hade i år hittat till Slush.

Dagensanalys.se - 30 nov 16 kl. 13:48

VR – Eld – AI – Rök – AR – Slush

En snabb rapport om de heta Trenderna från Slush tech-startup mötet med 17000 deltagare från 100 länder i Helsingfors idag onsdag och imorgon torsdag. Slush är Europas största tech-event med en blandad publik. På namnbrickorna står det Start-up, Investor, Conferense det är helt enkelt en salig blandning med unga hackare i coola kläder, gubbar i mörka kostymer och massor med utställare som slåss om uppmärksamheten.

Dagensanalys.se - 28 nov 16 kl. 10:34

Slush ett globalt möte för unga heta tech-företag mitt i Helsingfors

Nicolas Dolenc är en central bakgrundsgestalt inom jätteproduktionen Slush som går av stapeln i Helsingfors nu i veckan. Trots att han bara är 27 år gammal och säger sig studera på heltid,  producerar han samtidigt det största eventet inom digitalt entreprenörskap i Norden, ja kanske i hela Europa. Vad är Slush I fjol deltog 15 000 personer i Slush.

Dagensanalys.se - 16 nov 16 kl. 14:00

Facebook köper trendspanarföretag

Sociala mediejätten Facebook har nyligen köpt upp företaget CrowdTangle, som specialiserar sig inom ”trendspotting” på sociala medier. Det kan tänkas vara företagets mjukvara som är av intresse för Facebook. Denna mjukvara är själva kärnan i CrowdTangles verksamhet, och identifierar trendande berättelser och hittar influencers på Facebook (men också Instagram, YouTube och Twitter bland andra).

IDG - 25 nov 16 kl. 06:05

Så blir nästa års mobiltelefoner – här är tio hetaste trenderna


Är du sugen på en ny smartphone har du mycket att se framemot på 2017. Enheterna blir tunnare, snabbare – och ännu smartare..

SmålandsPosten - 24 nov 16 kl. 07:05

Ann-Marie Linderås: När traditioner blir till trender

Är du trendig, lilla vän? Svaret på frågan måste blir ett tydlig ja. Visst följer jag Trenderna – men bara om de följer mig..

Blekinge Läns tidning - 20 okt 16 kl. 21:51

Modo vinnare länsderbyt

Det var första gången på tre år som Modo och Timrå möttes i ett hett Västernorrlandsderby. Ett formstarkt Timrå, som precis seglat upp som ny serieledare, mot ett Modo som inför matchen hade fyra raka förluster. Men Trenderna skulle brytas.

DN - 15 nov 16 kl. 14:29

Mam Foon trendspanar på olika kontinenter

Att hålla koll på trender i Latinamerika, Afrika och västvärlden är viktigt för egenföretagaren Mam Foon då hon skapar grafisk design till målgrupper med olika kulturer. Men samtidigt vill hon inte bli för påverkad av Trenderna utan följa sin egen linje..

Dagensanalys.se - 10 nov 16 kl. 10:40

Ni måste ha en Digital Manager om ni skall lyckas med er digitala transformation

Den digitala utvecklingen ökar och accelererar hela tiden och det är allt svårare att hänga med i alla digitala trender som växer exponentiellt. Det krävs en ny organisation med nya funktioner för att kunna klara av att hänga med. En befattning som kommer att bli allt mer viktig de närmaste åren är en Digital Manager som följer med i utvecklingen och fångar upp de viktigaste Trenderna så att man kan optimera affären till digitala utvecklingen och kapitalisera på de nya förutsättningarna.

Skånskan - 08 nov 16 kl. 14:00

Familjeberättelser och animerat i Leipzig

Film Tidningens filmskribent Ingela Brovik rapporterar från årets dokumentärfilmfestival, DOK Leipzig, som avslutades på söndagen 6 november. ERWP.fif(9)Stora ögon stirrar på publiken från den vita duken på biografen i Leipzig.

IDG - 04 nov 16 kl. 06:06

Forrester: Här är de fyra viktigaste it-trenderna företagsledningen måste ha koll på


Ny teknik skapar nya miljardföretag – och sänker gamla jättar. Analysföretaget Forrester pekar ut de tekniker som kommer att vara allra viktigast för företagen att ha koll på under 2017..

Dagensanalys.se - 02 nov 16 kl. 13:41

KIA-index fyller 10 år – vi passade på att intervjua mannen bakom internetlistan

KIA-index listan med Sveriges webbplatser fyller 10 år så jag passade på att intervjua Mikael Karlsson (även grundare till Dagensanalys.se) om hur han har det i Costa Rica och hur KIA-index började. Hej Micke kul att prata med dig i Costa Rica, hur har du det och vad gör du?

Dagensanalys.se - 27 okt 16 kl. 16:34

Olle F. förklarar: Marknadsundersökningar mot ständigt nya mål

Under de senaste årtiondena har förutsättningarna för billiga och pålitliga marknadsundersökningar i Sverige blivit både bättre och sämre. Bättre därför att en ny generation har växt upp som lever med mobiltelefonen i sin hand och är helt tillvänjd till datorns sätt att behandla information, nedbruten i enkla frågor och svarsalternativ. Samtidigt blev gamlingarna allt äldre och fick ännu mindre att säga till om.

Nyan - 26 okt 16 kl. 07:30

IFK sätter Åland på världskartan

FOTBOLL. Reuters, ESPN, BBC, Miami Herald, So Foot, Soran Ismail, Rory Smith och Eriv Niva är bara några exempel på medier och kända profiler som uppmärksammat IFK:s ligaguld.
Dessutom har nyheten fått stor spridning på sociala medier.

YLE - 17 okt 16 kl. 04:36

Fortsatt tunga år kan vänta pälsfarmare

Det är tuffa tider för pälsfarmare. Överutbud och billiga oljepriser har satt Finlands pälsfarmare i en svår ekonomisk situation. Men aktörer inom branschen ser en ljusning.

Dagens Media - 18 okt 16 kl. 20:50

”Ingen tvekan om att data är den nya valutan”

DMA2016. Det är halvtid för DMA-konferensen &Then i Los Angeles dit omkring 50 svenska befinner sig för att få de senaste Trenderna inom datadriven kommunikation och direktreklam. Framtiden ligger i hantering av data men samtidigt manifestera det autentiska i det digitala, enligt svenskar på plats..

IDG - 21 okt 16 kl. 13:02

Kristin Heinonen: Så kommer chattbotar revolutionera hur vi kommunicerar med teknikprylar och andra människor


Kristin Heinonen, digital strateg och trendanalytiker, kom till Webbdagarna Göteborg 2016 för att berätta om de hetaste Trenderna inom kommunikation just nu: chattbotar och conversational ui..

Trelleborgs Allehanda - 20 okt 16 kl. 21:51

Modo vinnare länsderbyt

Det var första gången på tre år som Modo och Timrå möttes i ett hett Västernorrlandsderby. Ett formstarkt Timrå, som precis seglat upp som ny serieledare, mot ett Modo som inför matchen hade fyra raka förluster. Men Trenderna skulle brytas.

Nyheter 24 - 21 okt 16 kl. 12:19

Svenska Spel vill ha nya spelformer – ska satsa på Esport och managerspel

Esporten växer så det knakar och en mängd stora bettingsajter hänger förstås med i Trenderna och erbjuder spel på bland annat spelen Counter-Strike och League of Legends. Svenska Spel hänger dock inte riktigt med i trenden. Än så länge kan man inte spela på Esport på det statliga spelbolaget, men det vill de ändra på.

Affärsvärlden - 21 okt 16 kl. 07:56

Krisande Ericsson spår svagare tillväxt

Ericsson uppger att de nuvarande Trenderna inom branschen tyder på en något svagare säsongsmässig försäljningstillväxt än normalt mellan tredje och fjärde kvartalet. Det skriver vd Jan Frykhammar i delårsrapporten..

Kristianstadsbladet - 20 okt 16 kl. 21:51

Modo vinnare länsderbyt

Det var första gången på tre år som Modo och Timrå möttes i ett hett Västernorrlandsderby. Ett formstarkt Timrå, som precis seglat upp som ny serieledare, mot ett Modo som inför matchen hade fyra raka förluster. Men Trenderna skulle brytas.

Barometern - 20 okt 16 kl. 21:51

Modo vinnare länsderbyt

Det var första gången på tre år som Modo och Timrå möttes i ett hett Västernorrlandsderby. Ett formstarkt Timrå, som precis seglat upp som ny serieledare, mot ett Modo som inför matchen hade fyra raka förluster. Men Trenderna skulle brytas.

BT - 20 okt 16 kl. 21:51

Modo vinnare länsderbyt

Det var första gången på tre år som Modo och Timrå möttes i ett hett Västernorrlandsderby. Ett formstarkt Timrå, som precis seglat upp som ny serieledare, mot ett Modo som inför matchen hade fyra raka förluster. Men Trenderna skulle brytas.

Sydöstran - 20 okt 16 kl. 21:51

Modo vinnare länsderbyt

Det var första gången på tre år som Modo och Timrå möttes i ett hett Västernorrlandsderby. Ett formstarkt Timrå, som precis seglat upp som ny serieledare, mot ett Modo som inför matchen hade fyra raka förluster. Men Trenderna skulle brytas.

YA - 20 okt 16 kl. 21:51

Modo vinnare länsderbyt

Det var första gången på tre år som Modo och Timrå möttes i ett hett Västernorrlandsderby. Ett formstarkt Timrå, som precis seglat upp som ny serieledare, mot ett Modo som inför matchen hade fyra raka förluster. Men Trenderna skulle brytas.

SmålandsPosten - 20 okt 16 kl. 21:51

Modo vinnare länsderbyt

Det var första gången på tre år som Modo och Timrå möttes i ett hett Västernorrlandsderby. Ett formstarkt Timrå, som precis seglat upp som ny serieledare, mot ett Modo som inför matchen hade fyra raka förluster. Men Trenderna skulle brytas.

Dagensanalys.se - 08 okt 16 kl. 12:46

Favoritplatsen för alla digitala marknadsförare – 40818 besökare läste 226619 artiklar i september

Digital marknadsföring är den hetaste trenden just nu, hälften av alla medieinvesteringar kommer att vara digitala 2017. Dmexco världens största digitala mässa i Köln hade 50700 besökare under 14-15 september, allt fler marknadsförare leder av digital ångest då det har svårt att hänga med i den snabba utvecklingen. Allt fler besöker oss på Dagensanalys.

DI - 08 okt 16 kl. 08:21

Tv-rummet är borta på mässan

Framtidens boende, renoveringar och energieffektiviseringar är några av de hetaste Trenderna på bostadsmarknaden. En nyhet är att villans tv-rum nu är förpassat till museivärlden..

Dagensanalys.se - 29 sep 16 kl. 00:36

Snapchat storfavoriten bland tonåringar – 2 av 3 är inne dagligen

Amerikanska tonåringar föredrar Snapchat framför alla andra sociala mediekanaler, 69 procent av alla användare är inne på Facebook dagligen stark tvåa är snapchat där 52 procent av alla är inne någon gång per dag och har därmed passerat Instagram som har 44 procent dagliga användare. Snapchat växer med stormfart och är ungdomarnas  storfavorit i sociala medier, allt som oftast smittar detta senare av sig på alla andra användare. Se bara på sms som var kidsens favorit, men som idag är ett populärt kommunikationssätt bland de äldre.

Dagensanalys.se - 06 okt 16 kl. 10:46

3 hetaste mobila trenderna just nu

Mobilanvändandet är ingen trend, det är inte heller så att man bara kan mobilanpassa sin webbdesign för mobilen. Mobilen är idag det första digitala fönstret för många användare och man interagerar med sina vänner på ett helt annat sätt än förr. Även mediekonsumtionen särskiljer sig helt från datorn, tidningen eller TV-apparaten.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.