Trenderna

Thursday, 17 August, 11:45

Nyheter om Trenderna

Sortering: Relevans | Senaste
ÖstersundsPosten - 18 jul 17 kl. 17:49

Fjällturismen har förändrats - barnfamiljer och ovana besökare ökar

Fjällsäkerhetsrådet har sammanställt de senaste Trenderna inom den stadigt ökande fjällturismen. Barnfamiljerna blir fler, andelen ovana besökare ökar, nya aktiviteter utövas och allt fler utländska turister hittar hit..

DalaDemokraten - 18 jul 17 kl. 15:29

Här är de senaste fem trenderna i fjällen i sommar

Fler och fler söker sig till fjällen över sommaren. Det är inte bara det svenska folket som har upptäckt hur härligt fjällen kan vara under den svenska sommaren, utan även våra internationella turister. Fjällsäkerhetsrådet har gjort en undersökning över fem aktuella besökstrender i fjällen..

Dalarnas tidningar - 18 jul 17 kl. 15:29

Här är de senaste fem trenderna i fjällen i sommar

Fler och fler söker sig till fjällen över sommaren. Det är inte bara det svenska folket som har upptäckt hur härligt fjällen kan vara under den svenska sommaren, utan även våra internationella turister. Fjällsäkerhetsrådet har gjort en undersökning över fem aktuella besökstrender i fjällen..

YLE - 08 jul 17 kl. 05:48

Finländare vill följa trenddieter - men på traditionellt finländskt vis

Det råder flera parallella mattrender i Finland just nu och de mera enhetliga, traditionella matvanorna har bytts ut mot än den ena, än den andra trenden. Trendkosten ska ändå helst gå att anpassa till det vi är vana vid att äta. Naturresursinstitutet Luke har nyligen offentliggjort preliminära siffror för vad finländarna konsumerade år 2016.

IDG - 07 jul 17 kl. 06:00

Så laddar grossisterna inför hösten – nya lurar och säkerhet i topp


Enligt grossisterna kommer arbetsplatspaket, it-säkerhet och telefoner vara de stora Trenderna i höst..

Computer Sweden - 07 jul 17 kl. 06:00

Så laddar grossisterna inför hösten – nya lurar och säkerhet i topp


Enligt grossisterna kommer arbetsplatspaket, it-säkerhet och telefoner vara de stora Trenderna i höst..

YLE - 30 maj 17 kl. 15:13

Kolumn: Varför är fidget spinners så populära?

Många föräldrar ser med förvåning på då barnen trixar med de snurrande mojängerna som blivit så populära just nu. Barn släpar med sina föräldrar till otaliga butiker, men kommer tomhänta därifrån för att alla fidget spinners tagit slut. Vad är det som gör dem så populära?

DI - 07 jun 17 kl. 20:26

Här är partiernas starkaste fästen i landet

Moderaterna rasar i Stockholm, Vänsterpartiet går starkt framåt i Göteborg och Centerpartiet lyfter i södra Sverige. Di listar de viktigaste Trenderna i opinionen och partiernas starkaste fästen..

Dagensanalys.se - 07 jun 17 kl. 17:53

Trendspaning från London med Adobe

5000 marknadsförare, analytiker och ledande personer från en mängd olika branscher träffades på Adobe Summit i London 10-11 maj för att ta del av de senaste Trenderna inom digital marknadsföring från Adobe.  ”Temat för årets Adobe Summit var deras nya mantra Make Experience Business – vilket helt enkelt handlar om det gamla hederliga att sätt kunden i centrum, men att göra det baserat på data” Från att för några år sedan prata om digitalisering, till att prata om att det handlar inte om digital eller analog det är marknadsföring fast olika kanaler, till att bara prata om kundupplevelsen och hur man kan förbättra den med hjälp av digitala verktyg samlade uppe i molnet. Genom att integrera alla tangeringspunkter som företagen har med sina kunder i en och samm

Dagensanalys.se - 01 jun 17 kl. 15:27

Mary Meekers Internet trend report är här!

Den hett efterlängtade rapporten från Mary Meeker är äntligen här. Under Code Conference i Kalifornien lanserades årets rapport om de senaste Trenderna i internetvärlden. Se hela presentationen nedan.

YLE - 24 maj 17 kl. 08:38

Färre österbottningar utan jobb

Vid Österbottens arbets-­ och näringsbyrå fanns det i slutet av april sammanlagt 9 680 arbetslösa arbetssökande. Det är 897 färre än för ett år sedan. Från föregående månad minskade antalet arbetslösa arbetssökande med 508 personer.

Kristianstadsbladet - 26 maj 17 kl. 18:30

Mer tid för avkoppling

Murade pooler, personliga trädgårdar och framför allt, så underhållsfritt som möjligt. Det är de största Trenderna som Finja ser just nu..

Dagensanalys.se - 04 maj 17 kl. 15:24

Sverige har Europas största omsättning inom e-sport

En ny undersökning från PayPal och SuperData visar att Sverige omsätter mest pengar inom e-sportbranschen. Över en miljon svenskar följde sporten under 2016. Resultaten från den årliga e-sportundersökningen visar att branschen växer lavinartat i Europa i allmänhet och i Sverige i synnerhet.

YA - 08 maj 17 kl. 00:01

Första målen och första vinsten för Hammenhög

Hammenhögs IF hade varken gjort mål eller vunnit i serien i år. Fram tills matchen mot Stattena vill säga. Då bröt man båda Trenderna och vann med 2–0 (2–0)..

Dagensanalys.se - 02 maj 17 kl. 13:40

4 viktiga digitala event 2017

Att man måste ha koll på digital marknadsföring kan inte ha undgått någon nu när hälften av alla medieinvesteringar i Sverige är digitala i år. För att ha koll på det senaste är det bra att gå på olika event så att man håller sig uppdaterad. Frågan är vilka av alla event som man skall gå på?

YA - 04 maj 17 kl. 00:01

Intakta trender efter derbyt

Janstorps AIF hade inte förlorat en enda poäng. Och Skurups AIF hade inte vunnit en enda poäng. Efter derbyt lagen emellan var Trenderna intakta.

Cornucopia - 29 apr 17 kl. 13:22

Ordet "nu" och bostadsbubblan

Sverige har en bostadsbubbla och har haft en bostadsbubbla sedan tidigt 2000-tal. Den kommer att krascha förr eller senare, men vad som redan har kraschat är svensk läsförståelse. Det handlar alltså om ordet "nu".

Kristianstadsbladet - 22 apr 17 kl. 16:25

Vårmodet visades i Galleria Boulevard

Vårens mode visades upp på Galleria Boulevard på lördagen. Visningen ägde rum på plan 2 och vid tre tillfällen för att så många som möjligt skulle få se de senaste Trenderna inom mode, hår, smink och smycken..

YLE - 16 apr 17 kl. 07:46

Gravida kvinnor röker lika mycket som förr – experter förundrar sig

Experter är förvånade över att gravida kvinnor inte röker mindre än förr, fastän en nedgång har skett i de övriga nordiska länderna. Ännu under 1980-talet rökte cirka en tredjedel av de gravida mödrarna. Då rökte bara 15 procent av de gravida kvinnorna i Finland.

Världen Idag - 07 apr 17 kl. 00:01

Den som gifter sig med tidsandan blir snabbt änka

Trender kommer och trender går. För en tid kan en viss fråga eller en viss inställning i en fråga verka avgörande och därmed lägga annat i skugga. Så springer man på den bollen – bara för att snabbt få se sig överspelad.

DI - 20 apr 17 kl. 10:31

Mikael Vilenius: De åtta viktigaste rapporttrenderna

De goda börskrafterna har sedan i somras legat steget före de onda. Gör de även det efter rapportfloden? Di har listat de åtta viktigaste Trenderna som måste hålla i sig och de tio mest spännande rapporterna..

Dagens Media - 19 apr 17 kl. 16:15

599 miljarder på bordet i år

För att få ut mest av sponsorpengarna tittar fler västerut och satsar slantarna på att synas med goda ändamål, enligt sponsringsexperten Magnus Berglund. "USA är alltid ett par år före i Trenderna, och där har samhällsengagemang blivit en del av sponsringens själ", säger han..

YLE - 28 mar 17 kl. 16:04

Ät dig till en minskad cancerrisk - vart fjärde cancerfall kunde undvikas med en hälsosam kost

Kaffe och grönsaker mot bröstcancer, soja mot prostatacancer. Näringsexperterna ger råd om hur man minska cancerrisken genom rätt slags kost. Inget livsmedel kan ensamt orsaka cancer eller bespara någon från cancer.

YLE - 02 apr 17 kl. 05:08

Facebookprofilen avslöjar din personlighet - vet du vad marknadsförarna utnyttjar?

President Trumps valkampanj gjorde en digital analys av miljoner amerikaners personligheter för att sända dem den bäst lämpade valreklamen. I Finland är metoderna betydligt försiktigare men också här använder sig partier av din Facebookinformation. Vilka uppgifter delar du med dig till Facebook?

DI - 13 apr 17 kl. 04:00

Henrik Mitelman: Tio heta trender fyller påskägget

I många sammanhang är topplistor en hit.   Di vill inte vara sämre och lanserar därför påskens innelista med de hetaste Trenderna just nu i näringslivet..

YLE - 15 apr 17 kl. 05:58

Finländare köper bluffmediciner på webben - erektionsmedel och psykmedicin vanliga

Allt fler finländare köper förfalskade läkemedel på webben. Dessutom beställs icke godkända produkter som marknadsförs som mediciner eller naturläkemedel till Finland. Förra året stoppade Tullen drygt 4 000 olovliga försändelser.

Cornucopia - 09 apr 17 kl. 09:44

Blancolån för bostaden vanligast utanför storstäderna

Andelen hushåll som har blancolån för belåningen över 85% av marknadsvärdet fortsätter att minska. Företeelsen är vanligare utanför storstäderna, vilket antagligen kan förklaras med låga bostadspriser.Andel hushåll med blancolån i olika regioner.

YLE - 08 apr 17 kl. 11:24

Skyddspolisen: Svårt att värja sig mot bilattack på öppen gata

En bilattack på öppen gata är en svår attack att värja sig mot, säger Skyddspolisens specialforskare Pekka Hiltunen. Därför har vi sett flera sådana attacker i Europa under den senaste tiden. Det handlar om att på enkla sätt attackera så kallade "mjuka mål" för att sprida rädsla bland vanligt folk.

DN - 05 mar 17 kl. 13:53

Hellre bra än billigt när svensken handlar mat

Svensk och gärna lokaltillverkad mat är en av de starka Trenderna nu, enligt Livsmedelsföretagen. Generellt värderar konsumenter kvalitet högre än kvantitet, visar branschens årliga trendrapport..

Dagensanalys.se - 31 mar 17 kl. 14:00

Erbjudande: Besök Customer Insight Summit till reducerat pris

Den 9 maj arrangeras konferensen Customer Insight Summit – ett måste för alla som vill ha koll på de senaste Trenderna och vill lära av de bästa experterna. Som läsare av Dagensanalys.se får du gå till ett rabatterat pris.

IDG - 29 mar 17 kl. 11:04

Filip och Fredrik: Här är de hetaste digitala trenderna just nu


Vi fick en fartfylld start på Webbdagarna Stockholm 2017 när radarparet Filip Hammar och Fredrik Wikingsson analyserade årets viktigaste digitala trender. Häng med på deras genomgång av allt från Pokemon Go till ryska hackare..

Dagens Media - 17 mar 17 kl. 08:51

Det här var bäst på SXSW 2017

Mediecheferna och markandsföringsproffsen delar med sig av Trenderna, snackisarna och bästa kändisspaningarna från SXSW-konferensen i Austin..

Expressen - 23 mar 17 kl. 23:16

Experten: Spännande om de får en prinsessa

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip väntar sitt andra barn. Nu är frågan om de ska följa de internationella Trenderna med babymode, eller om de ska satsa på komfort. – Det är spännande om det blir en prinsessa.

Dagensanalys.se - 21 mar 17 kl. 13:11

Gästkrönika: Här är trenderna som utvecklar tv- och videomarknaden

Utvecklingen inom tv-och videomarknaden går idag så pass fort att processerna för hur vi arbetar med video kommer att se helt annorlunda ut inom bara några år. I den här artikeln ger, David Mühle på Ooyala tips på trender som svenska tv- och produktionsbolag bör ha koll på om du vill lyckas med video. 1.

GT - 13 mar 17 kl. 10:00

5 heta trender för hundar i vår

Skyddskläder, kosttillskott och nya sporten nosework – det är några av Trenderna i hundvärlden just nu..

DN - 10 mar 17 kl. 13:14

Thoreaus ”Walden” blir meditativt datorspel

Varje generation skrattar åt de gamla Trenderna, men följer religiöst de nya, skrev Henry David Thoreau i sin berömda essä ”Walden”. Frågan är då hur han själv skulle ha reagerat på att den drygt 160 år gamla skriften nu blir datorspel..

GöteborgsPosten - 08 mar 17 kl. 15:53

Färre yngre tar del av nyheter

Äldre läser dagstidning, unga vuxna använder internet och barn spelar. Trenderna håller i sig, men det finns förändringar och ökande tendenser..

Dalarnas tidningar - 08 mar 17 kl. 16:25

Lang om varför Leksands inte lyckas bryta de dåliga trenderna: "Handlar om rätt inställning"

Det har pratats om att hitta spelet, och det ganska länge, samtidigt som Leksand fortsätter att vackla i avslutingen av SHL. Oskar Lang tror att nycklen till sista grundseriematchen, och det kommande kvalet, kommer avgöras av den inställning som laget väljer att investera i..

DalaDemokraten - 08 mar 17 kl. 16:25

Lang om varför Leksands inte lyckas bryta de dåliga trenderna: "Handlar om rätt inställning"

Det har pratats om att hitta spelet, och det ganska länge, samtidigt som Leksand fortsätter att vackla i avslutingen av SHL. Oskar Lang tror att nycklen till sista grundseriematchen, och det kommande kvalet, kommer avgöras av den inställning som laget väljer att investera i..

Helsingborgs Dagblad - 08 mar 17 kl. 11:58

Allt färre yngre tar del av nyheter

Äldre läser dagstidning, unga vuxna använder internet och barn spelar. Trenderna håller i sig, men det finns förändringar. Att läsa traditionella medier digitalt är populärast hos de mellan 25 och 44 år, men hos de yngre har nyheter online blivit en ani.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.