Trenden

Wednesday, 26 February, 23:26

Nyheter om Trenden

Sortering: Relevans | Senaste
Realtid - 06 feb 20 kl. 11:55

Nordea bryter viktig trend

Zombien Nordea visar livstecken. Trenden med fallande intäkter tycks, för tillfället, vara bruten. Det skriver Realtids Claes Folkmar..

IDG - 06 feb 20 kl. 10:18

Nu kan Tele2-kunder rapportera misstänkta sms-bluffar


Operatören tar krafttag mot den växande "smishing"-Trenden och låter kunderna rapportera misstänkta bedrägeriförsök..

PrivataAffärer - 06 feb 20 kl. 08:44

Högtryck på bomarknaden

”Det är ett tydligt högtryck på bostadsmarknaden med en stark efterfrågan just nu. Tempot har ökat i början av året och vi förmedlar drygt 10 procent fler bostäder jämfört med januari förra året. Konsumenterna verkar ha en positiv syn på marknaden med den låga räntan som främsta påverkansfaktor”, säger Fastighetsbyråns vd Johan Engström i en kommentar.

Expressen Dina Pengar - 05 feb 20 kl. 23:25

Spotify köper The Ringer – vägrar avslöja priset

Spotify köper The Ringer, skriver musiktjänsten i ett pressmeddelande.The Ringer erbjuder podcast-innehåll inom sport och nöje. Hur mycket affären gått på avslöjas dock inte.

Kristianstadsbladet - 05 feb 20 kl. 21:30

Nyckelduon borta – då vände IFK trenden: ”Såg inte skitkul ut”

Trots att Olafur Gudmundsson var skadad och Teitur Einarsson avstängd lyckades IFK Kristianstad bryta förlustTrenden och ta sin första seger efter EM-uppehållet. Men det var inte vackert. – Jag kan tänka mig att det inte såg skitkul ut, säger Helge Freiman, som gjorde efterlängtad comeback efter sin ljumskskada..

GöteborgsPosten - 05 feb 20 kl. 07:00

Vänersborg vill bryta tunga trenden hemma mot AIK

Vänersborg har sju matcher i rad utan seger i Elitserien herr inför kvällens match på hemmaplan mot åttondeplacerade AIK i bandy. AIK vann sin senaste match med 8–2 mot Broberg/Söderhamn..

PrivataAffärer - 05 feb 20 kl. 04:00

Carnegie: Tre favoriter i gamingsektorn

Embracer Group, Paradox Interactive och G5 Entertainment är de tre och tillsammans har de ett börsvärde som vida överstiger de tre stora i gamblingsektorn, Netent, Betsson och Kindred, som tillsammans är värderade till 23 miljarder kr, vilket inte ens är hälften jämfört med de tre stora gamingbolagen. Varför går utvecklingen då så snabbt hos gamingföretagen? – Gamingbolagen är förvärvsdrivna och har starka ägare som kan branschen, det har varit mycket framgångsrikt.

SVT - 04 feb 20 kl. 20:00

Enkät: Ungdomar om gangsterrap-trenden: ”Det är konst”

Debatten om texterna i svensk gangsterrap har gått hög den senaste tiden. Veckans brott-redaktionen frågade ungdomar om vad de tycker om musiken och varför de tror att genren har blivit så stor. – De som rappar har kanske suttit inne och sjunger om sin bakgrund.

YA - 04 feb 20 kl. 19:00

Går mot Skånetrenden: Viltolyckorna ökade i kommunen

Antalet viltolyckor minskade i Skåne förra året. I Simrishamns kommun är Trenden en annan. Under 2019 ökade trafikolyckorna där vilt var inblandade..

SmålandsPosten - 04 feb 20 kl. 17:00

Välförtjänt, Jonas Sjöstedt!

Han ser verkligen ut att kunna avgå med flaggan i topp, Jonas Sjöstedt. Han har aldrig varit så populär som nu. Och det ungefär sedan han aviserade sin avgång som partiledare för Vänsterpartiet.

Barometern - 04 feb 20 kl. 15:11

Bygglov minskade drastiskt under förra året i Oskarshamn

Antalet bygglovsärenden minskade med en femtedel under förra året. – Ett tag var vi allvarligt oroade men sedan vände Trenden, säger Kristina Erlandsson, samhällsbyggnadschef i Oskarshamns kommun..

PrivataAffärer - 04 feb 20 kl. 07:41

Alfa Lavals resultat bättre än väntat

Alfa Laval redovisar ett justerat ebita-resultat om 2.250 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2019. Ett genomsnitt av elva analytikerprognoser, som Infront sammanställt inför rapporten, var ett justerat ebita-resultat på 2.

YLE - 03 feb 20 kl. 23:01

Nordisk rapport: Hushållens inkomster har minskat i finländska kommuner - i resten av Norden är trenden den motsatta

Det har tagit en lång tid för Finland att återhämta sig från finanskrisen 2008. Det här märks genom att de disponibla inkomsterna i omkring hälften av de finländska kommunerna har minskat..

DalaDemokraten - 03 feb 20 kl. 18:30

Thomas Johansson om Ulf Samuelsson: "Vill prova ett ledarskap som är lite mer aktivt"

Till slut blev föreningen tvingad att göra något för att bryta den negativa Trenden. Lösningen:....

Dalarnas tidningar - 03 feb 20 kl. 18:30

Thomas Johansson om Ulf Samuelsson: "Vill prova ett ledarskap som är lite mer aktivt"

Till slut blev föreningen tvingad att göra något för att bryta den negativa Trenden. Lösningen:....

DI - 03 feb 20 kl. 15:16

Nytt guldregn från Tele2 – men dystra trenden förstärks

Tele2 har i rask takt realiserat synergierna från Com Hem-förvärvet och lanserar nu ytterligare åtgärder som ska spara….

Kristianstadsbladet - 03 feb 20 kl. 13:42

Debatt: Oseriöst SD-styre i Sölvesborg

I Sverige går allt fler kommuner samman för att lösa samhällsviktiga verksamheter. Oberoende storlek på kommun så ser allt fler att det är samarbete som är lösningen på de utmaningar som kommuner idag står inför. Trenden är tydlig.

Barometern - 03 feb 20 kl. 11:00

Villapriserna stiger i Nybro – här är dyraste husen 2019

Villapriserna steg med tio procent i Nybro under 2019. Mäklaren Glenn Hammarström tror att Trenden kommer att hålla i sig. – Vi upplever att intresset utifrån ökar..

Cornucopia - 03 feb 20 kl. 10:20

Sverige fick positivt handelsnetto igen 2019 - men är det dags att överge svag valutapolitik?

För första gången sedan 2015 och den sista Alliansenbudgeten visade Sverige återigen ett svagt positivt handelsnetto på runt en halv promille av BNP under 2019. Lustigt nog gällde en M+KD-budget under 2019, och svensk industris LO-arbetare har ännu inte fått en positiv svensk export under den socialdemokratiska regeringen Löfven. Med allt färre anställda inom svensk exportindustri är frågan om landet egentligen gynnas av en svag valuta?

Sydsvenskan - 02 feb 20 kl. 19:23

Lugi vände trenden i Boden: ”Behövde vinsten för att få energi”

Clara Lerby visade vägen med elva mål..

Sydöstran - 02 feb 20 kl. 15:00

Oseriöst SD-styre i Sölvesborg

I Sverige går allt fler kommuner samman för att lösa samhällsviktiga verksamheter. Oberoende storlek på kommun så ser allt fler att det är samarbete som är lösningen på de utmaningar som kommuner idag står inför. Trenden är tydlig.

GöteborgsPosten - 02 feb 20 kl. 07:00

Gislaved vill bryta tunga trenden borta mot Olofström

Gislaved har tre matcher i rad utan seger i Alltvåan södra herr inför dagens match på bortaplan mot femteplacerade Olofström. Olofström vann senast mot Jonstorp med 4–0..

Expressen - 01 feb 20 kl. 21:00

Artisterna som klädde sig bäst under Melodifestivalen

Förra året slog nog rekord i antalet helsvarta outfits på Melodifestivalscenen. Nu tycks den sömndruckna Trenden ha brutits! Tjoho!

DI - 01 feb 20 kl. 11:55

Trenden vänder på räntemarknaden

Vinden har vänt och rörlig ränta lockar fler bolånetagare nu än i höstas. ”För de flesta är det bästa att ha rörlig….

Vestmanlands Läns Tidning - 01 feb 20 kl. 12:00

Stickling för över 4 300 kronor såldes på Tradera: ”Hoppfullt att pyssla om något litet och levande”

Second hand-Trenden märks på sajten Tradera, som slagit rekord i försäljning. Förutom inredning....

Blekinge Läns tidning - 01 feb 20 kl. 06:00

Direktrapportering: Följ Södertälje–KHK här

Fem raka förluster svider för Karlskrona HK och striden kring slutspelsstrecket hårdnar. Kan laget vända Trenden i dag? Följ bortamötet mot Södertälje SK tillsammans med oss..

Sydöstran - 01 feb 20 kl. 06:00

Direktrapportering: Följ Södertälje–KHK här

Fem raka förluster svider för Karlskrona HK och striden kring slutspelsstrecket hårdnar. Kan laget vända Trenden i dag? Följ bortamötet mot Södertälje SK tillsammans med oss..

Kristianstadsbladet - 01 feb 20 kl. 05:00

Debatt: Låt inte ideologi gå före barnens bästa

Allt för många barn och ungdomar lider av psykisk ohälsa. Ångest och depressioner blir vanligare, samtidigt som barn kan få vänta i upp till två år på en neuropsykiatrisk utredning. För att vända Trenden krävs krafttag av hela samhället.

YLE - 31 jan 20 kl. 21:19

Kärpät utökade tabelledningen ytterligare – JYP fick äntligen slut på dyster förlustsvit: "Sviten blev lite för lång, det är klart att det har tärt på laget"

Tabellettan Kärpät ångar på och tog sin femte raka seger i dag. Samtidigt utökade man ytterligare ledningen ner till tabelltvåan Tappara som fick nöja sig med två poäng i kväll. Jyp som haft en tung månad med hela 9 förluster i bakfickan, åtta på raken, lyckades äntligen vända på Trenden..

Expressen - 31 jan 20 kl. 18:00

Vi blir blåsta – SVT vill dölja dåliga trenden

Den lyxiga ytan är densamma, men det mesta pekar på att tittarna i år kommer att serveras ett slags fattigmansversion av Melodifestivalen.Med återvunna artister och billigare nummer, blir vi helt enkelt en smula blåsta på konfekten. Det är fortsättningen på en nedåtgående trend som SVT helst vill dölja..

DI - 31 jan 20 kl. 15:48

Exxon Mobil-aktien på 10-årslägsta efter rapport

Den negativa Trenden för det krisande energibolaget Exxon Mobil, som för bara tio år sedan var världens största….

PrivataAffärer - 31 jan 20 kl. 11:30

Hernhag: Tre köpvärda aktier som står emot virusoron

Carro: Hej Marcus! Har ett brett fondsparande men önskar utöka innehaven i min aktieportfölj som i dag består av H&M, Investor, Lundbergs, Swedbank och Telia. Vilka tre aktier anser du vara köpvärda i dag efter senaste tidens börsuppgång, och som samtidigt har potential att mäkta med fortsatt oro kring Corona-viruset?

GöteborgsPosten - 31 jan 20 kl. 07:00

Vänersborg vill bryta tunga trenden borta mot Broberg/Söderhamn

Vänersborg har sex matcher i rad utan seger i Elitserien herr inför kvällens match på bortaplan mot sjundeplacerade Broberg/Söderhamn i bandy. Broberg/Söderhamn vann sin senaste match med 5–4 mot Villa Lidköping..

GöteborgsPosten - 31 jan 20 kl. 07:00

Frillesås vill bryta tunga trenden hemma mot Motala

Frillesås har tre matcher i rad utan seger i Elitserien herr inför kvällens match på hemmaplan mot tiondeplacerade Motala i bandy. Motala förlorade sin senaste match med 1–3 mot Sirius..

BT - 30 jan 20 kl. 21:36

Brynäs bröt förlusttrend borta mot Örebro

Brynäs hade radat upp tre förluster. När John Persson debuterade borta mot Örebro vände Gävlelaget den negativa Trenden, efter en 6-3-seger..

Kristianstadsbladet - 30 jan 20 kl. 21:36

Brynäs bröt förlusttrend borta mot Örebro

Brynäs hade radat upp tre förluster. När John Persson debuterade borta mot Örebro vände Gävlelaget den negativa Trenden, efter en 6-3-seger..

SmålandsPosten - 30 jan 20 kl. 21:36

Brynäs bröt förlusttrend borta mot Örebro

Brynäs hade radat upp tre förluster. När John Persson debuterade borta mot Örebro vände Gävlelaget den negativa Trenden, efter en 6-3-seger..

Blekinge Läns tidning - 30 jan 20 kl. 21:36

Brynäs bröt förlusttrend borta mot Örebro

Brynäs hade radat upp tre förluster. När John Persson debuterade borta mot Örebro vände Gävlelaget den negativa Trenden, efter en 6-3-seger..

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 20 kl. 21:36

Brynäs bröt förlusttrend borta mot Örebro

Brynäs hade radat upp tre förluster. När John Persson debuterade borta mot Örebro vände Gävlelaget den negativa Trenden, efter en 6-3-seger. – Flytten har gått fort och det är jätteroligt att vara här, sade nyförvärvet John Persson till C More.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.