Tre Kronor

Thursday, 25 April, 20:13

Nyheter om Tre Kronor

Sortering: Relevans | Senaste
Sydsvenskan - 16 apr 19 kl. 10:00

29–åringen visade upp 50 000 kronor i video – åtalas för penningtvättsbrott

Polisen hittade även tre kilo cannabis i mannens lägenhet..

Alingsås tidning - 06 apr 19 kl. 20:33

Snatteri på Hemköp

Tre tonårskillar blev under lördagseftermiddagen ertappade av väktare på Hemköp i Herrljunga. Killarna ska ha tagit varit för totalt 100 kronor och är nu misstänkta för ringa stöld..

Sydsvenskan - 06 apr 19 kl. 11:51

16 personer åtalas för bluff med bank-id

Genom att lura offren att logga in i sin nätbank med bank-id har totalt 700 000 kronor försvunnit från framför allt äldre personer. Nu ska Linköpings tingsrätt få bedöma tre olika åtal mot sammanlagt 16 personer som enligt åklagaren ägnat sig åt telefon.

Västerbottens Folkblad - 06 apr 19 kl. 11:50

Obbolabo skrapade hem storvinst – ”Kanske blir fler fiskeresor”

En Obbolabo tog hem en vinst på 1,8 miljoner kronor i direktsänd tv på lördagens morgon. I samband med en familjemiddag fick Erik Näslund en Trisslott av sin svärfar. Lotten visade sig ha tre klöver vilket betydde att Erik skulle bli miljonär i tv.

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 19 kl. 11:51

16 personer åtalas för bluff med bank-id

Genom att lura offren att logga in i sin nätbank med bank-id har totalt 700 000 kronor försvunnit från framför allt äldre personer. Nu ska Linköpings tingsrätt få bedöma tre olika åtal mot sammanlagt 16 personer som enligt åklagaren ägnat sig åt telefon.

Skånskan - 06 apr 19 kl. 12:00

Bister ton när bokslutet debatterades i fullmäktige

SJÖBO Sjöbo kommun – sämst i ekonomiklassen i Skåne förra året.
Nej, det var inga glada miner hos politikerna när bokslutet för 2018 landade i fullmäktige.Revisionens Erik Johansson försökte lätta upp stämningen.

Kristianstadsbladet - 06 apr 19 kl. 09:30

Stor investering för hembygdsparken: ”Stod inför ett vägval”

Nytt tak på tre byggnader. Där Göinge hembygdsförening själv bekostar 600 000 kronor av projektet..

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 19 kl. 09:40

Röglespelarna i Tre Kronor fortsätter leverera

Hamnade i poängprotokollet i segermatchen mot Ungern..

Skånskan - 05 apr 19 kl. 17:52

Fyra döms för rå misshandel

VELLINGE Tre unga män döms för att grovt ha misshandlat en 17-åring i Vellinge med järnrör och hammare. En 20-åring döms endast för medhjälp.
Samtliga döms även för narkotikabrott och tre av dem till fängelsestraff.

Expressen - 05 apr 19 kl. 16:47

”Den största gåtan – det är helt ofattbart”

LULEÅ. Han lyfter en monsterlön på 248 000 kronor - varje månad.Det ovanliga med Luleås Erik Gustafsson är att alla verkar vara rätt överens om den här åsikten:– Han är absolut värd varenda krona, säger tränaren Thomas ”Bulan” Berglund.

Skånskan - 05 apr 19 kl. 15:45

Mindre hus på 55 kvadratmeter från 1969 sålt i Höör

Höör Nu är det klart vem som köpt huset på Bokehall Axel Hans Väg 9 i Höör av Bojan Kostevski och Karolina Rosquist. Nya ägare är Karin Alfredsson och Pelle Bergkvist, båda 30 år. Priset blev 1 100 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i mars 2019.

Skånskan - 05 apr 19 kl. 05:00

Mest statsbidrag till nattis i Malmö

Malmö Ännu en gång är Malmö den kommun som får allra mest i statsbidrag för barnomsorg på obekväm arbetstid.
Och anledningen är enkel. Malmö är den kommun som sökt och beviljats bidrag för flest antal platser.

Dagens PS - 05 apr 19 kl. 10:59

Storägare dumpar aktien – triggar kursras

Crowdfundingbolaget Fundedbyme har gått riktigt svagt på NGM sedan noteringen den 8 mars. Högsta avslutet låg på 44 kronor men sedan dess har B-aktien rasat med nästan 80 procent. ”Det har varit tre stora säljare som dumpat till vilket pris som helst.

Nyheter 24 - 05 apr 19 kl. 09:44

Här är allt du vill veta om längdskidåkaren Stina Nilsson

Den svenska längdskidåkaren Stina Nilsson är en av våra allra största idrottsstjärnor. I kväll gästar hon Skavlan där hon berättar om sin tuffa skadeperiod och varför hon lärde sig att prata ryska. Men vad vet vi egentligen om Stina?

BT - 05 apr 19 kl. 16:54

Redo för derby – här är prislappen på Elfsborgs nyförvärv: ”Ser en framtid”

Nye Kevin Kabran, 25, lär vara med i matchtruppen mot Blåvitt. Lånet från IK Start – som enligt uppgift till BT kan bli Elfsborgs spelare för tre miljoner kronor vid säsongens slut. – Min ambition är att stanna här, säger han..

Expressen - 05 apr 19 kl. 08:40

Härligaste tipsettan är inte ens favorit i loppet

SportExpressens travredaktion är erkänt en av Sveriges bästa – nu kan du ta hjälp av dem i jakten på V75-potten.Den här veckan är det Jägersro som står värd för omgången.I kuskintervjuerna ingår:√ Tre olika systemförslag√ Analyser på alla lopp√ Vinnarna√ Utmanarna√ Tidsranken√ Tränarnas kommentar – häst för häst√ Expressens rankingNu läser du Expressens V75/V86-tips från papperstidningen i vår Premium-tjänst.

PrivataAffärer - 04 apr 19 kl. 09:33

Teqnion rusar i premiären

Inför listningen gjorde Teqnion en nyemission på 80 miljoner kronor som tecknades till 515 procent. Teckningskursen på 26 kronor per aktie värderade företaget till 340 miljoner kronor före kapitaltillskottet. Teqnion har tio dotterbolag organiserade i tre affärsområden: Industri, Tillväxt och Nischade produkter.

DI - 04 apr 19 kl. 22:32

Kursrusarens kassatillskott: En kvarts miljard till bolagets nästa steg

En nyemission ger svenska Climeon ett kassatillskott på 249 miljoner kronor. Kapitalet ska hjälpa bolaget på tre punkter.  ”Vårt mål är att bli ett internationellt bolag”, säger bolagets vd.

Expressen - 04 apr 19 kl. 20:50

Svensk målfest – när Slovakien besegrades

Visst, inte många i den nuvarande truppen lär finnas med då – men Tre Kronor inledde hursomhelst uppladdningen inför ishockey-VM i Slovakien om drygt en månad med att 4–0-besegra just Slovakien i Topolcany..

GöteborgsPosten - 04 apr 19 kl. 20:39

Svedberg målskytt i Tre Kronor-debuten

Svensk seger i VM-uppladdningen..

Skånskan - 04 apr 19 kl. 05:00

Får 325 000 efter att friats från moskémord

Malmö I nästan ett års tid satt en 28-årig Malmöbo häktad misstänkt för mordet på en 30-årig man på Lantmannagatan 2017.
Mannen var på väg till kvällsbönen i en närbelägen moské när han sköts i bland annat huvudet.En 32-årig man dömdes i fjor till 16 års fängelse för mordet.

Västerbottens Folkblad - 04 apr 19 kl. 15:01

[PLUS] Bidrag skapar idrott för alla

Västerbottens idrottsförbund har de senaste tre åren delat ut 3,2 miljoner kronor till....

Sydöstran - 04 apr 19 kl. 12:02

Dubbelstöld – misstänkta har hamnat på film

Tre ungdomar tillgrep sig varor till ett värda av flera tusen kronor på Ica Maxi. Dagen efter återvände de för ytterligare en stöld. – Vi har god förhoppning om att få tag i dem, säger förundersökningsledaren vid polisen i västra Blekinge..

Computer Sweden - 04 apr 19 kl. 10:28

Visolit kör på – rullar hem 30 miljoner


Visolit har tecknat ett treårsavtal med Anders Hedin Invest som beräknas vara värt 30 miljoner kronor..

Cornucopia - 04 apr 19 kl. 08:46

Nymoralismen: Pensionsmyndigheten inför moralisk censur av fonder

Pensionsmyndigheten har infört moralisk censur av fonder i PPM. Det är nu möjligt att filtrera bort fonder som enligt myndighetens investerar i enligt myndigheten omoralisk teknologi. Urvalet av vad som är omoraliskt är intressant, och det är också intressant att det finns inga moraliska Sverigefonder i det nymoralistiska Sverige.

PrivataAffärer - 03 apr 19 kl. 15:16

Raset i Catena Media fortsätter

”Catena Media är i en omställning från ett entreprenörsföretag till ett större bolag med business i USA och andra kontinenter, vilket medför ökade kostnader samtidigt som de åkt på smällar i UK förra kvartalet. Man kan även förvänta sig att Sverige är tufft, om man läser operatörerna rätt. Så för långsiktiga investerare så är detta rätt tillfälle att våga gå emot strömmen, just nu är det småsparare som säljer”, skriver Bodenholms förvaltare Per Johansson, som är på resande fot, i ett mejl till Nyhetsbyrån Direkt.

SmålandsPosten - 03 apr 19 kl. 20:13

Osthyvel och effektivisering ska rädda Uppvidinges ekonomi

Inom tre år måste kommunen ha sparat 20 miljoner kronor. Osthyvel och effektiviseringar - så lyder ekonomichefens övergripande beskrivning av lagt sparförslag..

Expressen - 03 apr 19 kl. 20:09

Barcelonas plan: Här är stjärnorna som dumpas

Barça står inför en renovering.Men för att kunna storhandla i sommar måste man sälja spelare för nära tre miljarder kronor.Här är storspelarna som offras, enligt ESPN.

Skånskan - 03 apr 19 kl. 10:27

Nu startar fiberbygget

Svalöv En del hushåll har fått vänta länge på den planerade fiberutbyggnad som ska ge Svalövs kommun ett snabbare bredbandsnät. Nu har kommunen tecknat ett ramavtal med tre aktörer som ska sätta fart på byggandet. I april tas första spadtaget.

Sydsvenskan - 03 apr 19 kl. 14:20

Rederi delar ut pengar efter räddningsinsats

Rederiet Viking Cruises ger en miljon norska kronor vardera till tre organisationer som deltog i räddningsinsatsen när kryssningsfartyget Viking Sky råkade i sjönöd. Det är norska sjöräddningssällskapet, Röda Korset och Norsk Folkehjelp som får miljongå.

Blekinge Läns tidning - 03 apr 19 kl. 14:20

Rederi delar ut pengar efter räddningsinsats

Rederiet Viking Cruises ger en miljon norska kronor vardera till tre organisationer som deltog i räddningsinsatsen när kryssningsfartyget Viking Sky råkade i sjönöd. Det är norska sjöräddningssällskapet, Röda Korset och Norsk Folkehjelp som får miljongåvorna som tack.(TT).

Sydöstran - 03 apr 19 kl. 14:20

Rederi delar ut pengar efter räddningsinsats

Rederiet Viking Cruises ger en miljon norska kronor vardera till tre organisationer som deltog i räddningsinsatsen när kryssningsfartyget Viking Sky råkade i sjönöd. Det är norska sjöräddningssällskapet, Röda Korset och Norsk Folkehjelp som får miljongåvorna som tack.(TT).

YA - 03 apr 19 kl. 14:20

Rederi delar ut pengar efter räddningsinsats

Rederiet Viking Cruises ger en miljon norska kronor vardera till tre organisationer som deltog i räddningsinsatsen när kryssningsfartyget Viking Sky råkade i sjönöd. Det är norska sjöräddningssällskapet, Röda Korset och Norsk Folkehjelp som får miljongåvorna som tack.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 03 apr 19 kl. 14:20

Rederi delar ut pengar efter räddningsinsats

Rederiet Viking Cruises ger en miljon norska kronor vardera till tre organisationer som deltog i räddningsinsatsen när kryssningsfartyget Viking Sky råkade i sjönöd. Det är norska sjöräddningssällskapet, Röda Korset och Norsk Folkehjelp som får miljongå.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.