Traillopp

Tuesday, 19 February, 20:37

Nyheter om Traillopp

Sortering: Relevans | Senaste
Dalarnas tidningar - 27 maj 18 kl. 13:01

Från fjällmaraton i Sälen till Mora Trail – här är sommarens traillopp: "3 saker nybörjare bör veta"

Både antalet lopp och deltagare växer i en rasande takt – traillöpning är en av de allra snabbast växande tränings- och tävlingsformerna i Sverige just nu. Bara i Dalarna finns ett flertal lopp att välja på. – Många är less på asfaltslöpning i stan och söker sig ut till naturen och vyerna, säger Andreas Svanebo, elitlöpare och ambassadör för traillöpning..

Barometern - 13 maj 18 kl. 08:38

Högbystjärnan historisk – vann Transvulcania tredje året i rad

Transvulcania på Kanarieöarna är ett av världens tuffaste Traillopp. I helgen vann Högbystjärnan Ida Nilsson det för tredje året i rad. ”Det var ingen lätt dag att tävla”, skriver hon på sin Instagram..

Länstidningen i Jämtland - 22 maj 18 kl. 20:01

Från Åre till Vemdalens fjällmaraton – här är sommarens traillopp: ”3 saker nybörjare bör veta”

Både antalet lopp och deltagare växer i en rasande takt – traillöpning är en av de allra snabbast växande tränings- och tävlingsformerna i Sverige just nu. Bara i Jämtland finns ett flertal lopp att välja på. – Många är less på asfaltslöpning i stan och söker sig ut till naturen och vyerna, säger Andreas Svanebo, elitlöpare och ambassadör för traillöpning..

Expressen - 13 maj 18 kl. 13:26

Vann världens svåraste lopp – för tredje gången

Ida Nilsson har vunnit Transvulcania – ett av världens svåraste Traillopp – för tredje gången i rad.”Det var extremt väder och ingen lätt dag att tävla”, skriver Nilsson på Instagram..

UT - 23 okt 17 kl. 18:10

Hokka blixtrande snabb i traillopp

Linda Hokka från Ulricehamn går från klarhet till klarhet som löpare. I lördags slutade hon tvåa i Rya åsar trail run på en kanontid..

Sydöstran - 02 okt 17 kl. 06:00

Trailloppet som ska ta andan ur löparna

14 oktober är det premiär för ett nytt Traillopp på Ryssberget som enligt provlöpare få lopp i Södra Sverige kan mäta sig med när det gäller variation och kupering..

Sydöstran - 02 okt 17 kl. 06:00

Trailloppet som ska ta andan ur löparna

14 oktober är det premiär för ett nytt Traillopp på Ryssberget som enligt provlöpare få lopp i Södra Sverige kan mäta sig med när det gäller variation och kupering..

Sydöstran - 25 aug 17 kl. 15:33

Premiär för nytt traillopp på Ryssberget

Tuffa banor utlovas i Ryssberget Trail, ett nytt lopp som arrangeras 14 oktober av Ryssbergets IK och BroSö orienteringsklubb..

UT - 12 jul 17 kl. 08:33

På väg mot en klassiker

Med hjälp av ensamkommande ungdomar håller tävlingsledaren Stefan Carlsson på att ordna en tävlingsbana för Västgötaloppets Traillopp i höst i skogarna kring Tvärred..

GöteborgsPosten - 28 maj 17 kl. 06:01

Så blir du en bättre löpare i skogen

Att springa i skogen fortsätter vara trendigt, och hela tiden kommer såväl nya trailgrupper som Traillopp. Men ohotade mästare i skogen är fortfarande orienterarna. Puls har träffat en av de bästa för att ta reda på hur man blir en riktigt bra skogslöpare..

Västerbottens Folkblad - 19 mar 18 kl. 11:59

Nytt traillopp i länet

I sommar startar ett nytt Traillopp i länet. Norrbyskär trail kommer att anordnas på ön den 16 juni 2018. Enligt ett pressmeddelande kommer loppet att avgöras i tre olika klasser.

Kristianstadsbladet - 05 mar 17 kl. 21:20

Succé för tufft traillopp

Åhus TrailRun fortsätter att utvecklas. Efter att tävlingen avgjorts för tredje året i rad kunde Johan Modig, sportchef i arrangörsklubben Pan-Kristianstad, luta sig tillbaka och njuta av kritiken..

UNT - 27 aug 16 kl. 14:23

Ordnade lopp utan avgifter

För andra året i rad ordnade bland andra Knivstabon Jens Lindquist ett Traillopp från Uppsala till Knivsta..

GöteborgsPosten - 01 nov 15 kl. 07:00

Möt löparna som ratar asfalt för trailrunning

Intresset för trailrunning växer så det knakar. Trailgrupperna blir fler och fler och i vår startar till och med Göteborgsvarvet eget Traillopp. I första delen av GP:s nya träningsserie Puls gör vi en djupdykning i skogen för att ta reda på varför alla löpare plötsligt vill springa på stigar..

SN - 15 nov 14 kl. 11:44

Extremlöpning för alla

Över berghällar, genom urskog och i mål. Lördagens Traillopp vid Åda lockade löpare i alla åldrar..

Nya Wermlands Tidningen - 19 apr 13 kl. 07:30

Adventure race tar en paus

Adventure race, Kristinehamn multisports stora årliga evenemang, blir i år inte av. ? I stället för vi diskussioner med kommunen om att ha ett eller flera Traillopp på Järnleden, säger Jörgen Johansson..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.