Tröjan

Wednesday, 14 November, 23:39

Nyheter om Tröjan

Sortering: Relevans | Senaste
GT - 05 okt 18 kl. 07:00

”Alla gör misstag, vi är bara människor”

LOS ANGELES. Rasmus Dahlin gjorde sin första match i NHL i natt, svensk tid.Det blev en tuff debut i Buffalo-Tröjan, då man förlorade hemmapremiären mot Boston med 4-0.

BT - 26 okt 18 kl. 04:00

Låt inte Kina bygga järnväg i Sverige

Den kinesiska staten har på ett fåtal år förvandlats till världshistoriens starkaste och farligaste imperialistiska hot, anser Jan Forsberg..

YA - 26 okt 18 kl. 02:02

Insändare: EU måste ta ledartröjan i kampen mot plast

Plast kan få en stor påverkan på både djur och klimat när den hamnar i naturen. Sju av de tio vanligaste skräpen i strandnära miljöer och hav är plaster. Det är dags att EU går först i ledet med att förbjuda de engångsartiklar i plast där mer miljövänliga alternativ finns redo..

DN - 15 okt 18 kl. 14:00

Här är Stockholms tio nya borgarråd

Stockholms tio nya borgarråd radade upp sig utanför stadshuset på fredagen. Fyra kvinnor och sex män ska styra Stockholm de kommande fyra åren. En oväntad nykomling är Jan Jönsson (L), en populär rektor i Botkyrka, som blir nytt socialborgarråd..

GöteborgsPosten - 25 okt 18 kl. 23:25

Lundqvist firade 900 med seger

Joel Lundqvist firade 900 matcher i FrölundaTröjan på bästa sätt. Veteranen gjorde ett av målen då göteborgarna besegrade Skellefteå med 3–2 efter straffar i en härlig sluggerfest..

SVT - 25 okt 18 kl. 21:34

Joel Lundqvist firade 900 matcher som segrare

Joel Lundqvist spelade match 900 i Frölunda-Tröjan på bortaplan mot Skellefteå under torsdagen. Och visst blev 36-åringen målskytt. Jubilaren kvitterade sent i den tredje perioden när göteborgarna vann med 3-2..

DN - 08 okt 18 kl. 14:40

”Dags för Jan Björklund att tala med Jimmie Åkesson”

Det är svårt att behålla pariastämpeln på Sverigedemokraterna när de andra partierna tagit deras hjärtefråga, invandringspolitiken. Liberalerna borde på nationell nivå tala med SD på samma sätt som länge skett i Landskrona, skriver L-medlemmen Rickard Nordström..

Länstidningen i Jämtland - 25 okt 18 kl. 19:11

Fastigheten på Lillhallen 114 i Svenstavik såld för 527 000 kronor

Jan Emil Kårvik, 30 år, har köpt fastigheten på adressen Lillhallen 114 i Svenstavik av säljaren....

DI - 25 okt 18 kl. 19:36

SEB:s toppchef byter jobb

Jan Amethier lämnar tjänsten som chef för SEB:s corporate finance. I stället blir han ansvarig för en ny enhet på banken, specialiserad på den växande digitala industrin..

GöteborgsPosten - 25 okt 18 kl. 17:24

Frölunda vände och vann mot Skellefteå – efter straffar

900:e matchen i Frölunda-Tröjan – då klev Joel Lundqvist fram och räddade Frölunda till övertid och straffar. Väl där blev Ryan Lasch och Johan Mattsson stora hjältar när Skellefteå besegrades..

GöteborgsPosten - 25 okt 18 kl. 14:06

Odenjung (L) öppnar för nytt mittenblock

V-MP-Fi öppnar för ett samarbete mellan de rödgröna och Liberalerna.
Men Helene Odenjung (L) pekar på en annan lösning.
– Göteborg behöver styras och då tar självfallet Liberalerna på sig ledarTröjan, säger hon..

Sydsvenskan - 25 okt 18 kl. 11:01

Böter för smygfotande på badhus

En kvinna i 30-årsåldern som tagit bilder på minderåriga flickor i ett badhus döms till 60 dagsböter för kränkande fotografering, skriver Aftonbladet. Kvinnan uppmärksammades när hon i smyg tog bilder med sin telefon inne på ett badhus i Stockholm i jan.

Helsingborgs Dagblad - 25 okt 18 kl. 11:01

Böter för smygfotande på badhus

En kvinna i 30-årsåldern som tagit bilder på minderåriga flickor i ett badhus döms till 60 dagsböter för kränkande fotografering, skriver Aftonbladet. Kvinnan uppmärksammades när hon i smyg tog bilder med sin telefon inne på ett badhus i Stockholm i jan.

SVT - 24 okt 18 kl. 10:52

Löfven i nytt möte med Björklund

Stefan Löfven (S) har under förmiddagen träffat Liberalernas partiledare Jan Björklund i ett nytt möte. – Alla Alliansledare är inbjudna till Stefan Löfven, säger Björklund till Aftonbladet..

DN - 13 okt 18 kl. 16:19

Ewa Stenberg: Nu jublar de i regeringskvarteren

I dag sade både Liberalernas Jan Björklund och Centerns Annie Lööf nej till att släppa fram en M eller M-KD-regering i detta läge. Tre frågor till DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg om lördagens politiska dramatik..

DI - 25 okt 18 kl. 07:00

Diös Fastigheters delårsrapport jan-sept 2018

Förvaltningsresultatet ökar med 7 procent och belåningsgraden förbättras och uppgår till 54,6 procent. Vår ambition är att miljöcertifiera alla våra fastigheter som en del av vår stadsutvecklingsstrategi.   .

Expressen - 10 sep 18 kl. 20:19

Annie Lööf stenhård – nobbar Löfvens invit

Stefan Löfven planerar att spela ut alliansen inifrån.Statsministern sätter press på ledarna för L och C – för att de ska svika samarbetet och bilda regering med S.Samtidigt kommer uppgifter inifrån alliansledarnas stängda möte:Annie Lööf ska under mötet ha lämnat tydligt besked om att ett samarbete med Löfven är otänkbart.

Skånskan - 25 okt 18 kl. 05:00

Jord­bruket är be­ro­en­de av EU

Jord­bruks­po­li­tiken är EU:s an­svar. Nå­gon na­tio­nell jord­bruks­po­li­tik finns inte, mer än som tillämp­ning av EU:s re­gel­verk. Där­ut­över kan länderna på­verka vill­koren för jord­bruket till ex­em­pel ge­nom mil­jö­reg­ler och skatter, vil­ket Sverige gör mer än de flesta länder.

DN - 13 okt 18 kl. 12:51

Björklund ska kommentera regeringsfrågan

Liberalernas partiledare Jan Björklund ska kommentera regeringsfrågan i dag. Han kallar till presskonferens klockan 14.30..

UT - 25 okt 18 kl. 01:00

Töve filmade återigen för Nutley

Fotografen Jan Töve har ännu en gång engagerats i regissören Colin Nutelys tv-projekt. För några veckor sedan avslutade han inspelningen av miljö- och stämningsbilder till tv-serien Bröllop, begravning och dop som har premiär nästa år..

Skånskan - 24 okt 18 kl. 01:00

Riks­ban­ken bör höja rän­tan re­dan i dag

I dag träffas Riks­bankens di­rek­tion för ett pen­ning­po­li­tiskt möte. Då har riks­banks­led­ningen chansen att höja rän­tan från -0,50, där den har legat se­dan i bör­jan av 2017. Två är dess­för­in­nan sänktes rän­tan un­der noll för första gången.

GöteborgsPosten - 24 okt 18 kl. 21:28

The Posies om sitt legendariska album

Samma år som Nirvana gjorde In utero och Soundgarden spelade in Black hole sun släppte The Posies sitt hyllade album Frosting on the beater. Nu fyller plattan 25 år – och bandet berättar för GP:s Jan Andersson om hur låtarna kom till..

UNT - 11 okt 18 kl. 00:30

Flytt kan stärka skolan

Flytta Gottsundaskolan till en bättre och mer verksamhetsanpassad plats och bygg ett entreprenörscentrum, skriver Jan ­Emanuel Johansson..

DN - 24 okt 18 kl. 17:50

Minnesord: Harriet Gustafsson

Harriet Gustafsson, Rönninge, har avlidit vid 95 års ålder. Närmast anhöriga är sönerna Morgan, Jan och Mats med familjer..

Realtid - 12 okt 18 kl. 07:26

Förödande om S går in i SD:s strategiska fälla

För att förstå valresultatet behövs olika måttstockar som inte är ett önsketänkade. Min egen bakgrund i en MC-klubb och den brännande frågan om hedersvåld kan tjänstgöra som två exempel på varför det vore förödande för S att låta gal-tan-skalan helt ersätta en klassanalys när valet analyseras, skriver den frihetlig socialdemokraten och riskkapitalisten Jan Emanuel Johansson. .

Skånskan - 24 okt 18 kl. 15:14

Tomt i Blentarp såld till ny ägare

Blentarp Jan Wigren Förvaltning AB från Malmö, är ny ägare till tomten på Dovhjortsvägen 13 i Blentarp. Säljare är Alexander Nils Åke Linde och Anna Maria Cecilia Svärdsudd. Ägarbytet blev klart i oktober 2018 och priset blev 385 000 kronor.

Expressen - 13 okt 18 kl. 21:55

Skarpa M-kritiken – efter beskedet från C och L

Varken Centerledaren Annie Lööf eller Liberalernas Jan Björklund kommer stödja en moderatledd regering utan hela alliansen.Beskedet har lett till en viss ilska inom Moderaterna. ”En röst på C och på L visade sig med stor sannolikhet vara en röst på Löfven, Wallström och Johansson”, skriver Sven Otto Littorin (M), tidigare arbetsmarknadsminister, på Facebook.

SVT - 13 okt 18 kl. 15:16

Liberalerna nobbar Kristerssons plan – här är Björklunds tre förslag

Under lördagens presskonferens föreslog Liberalernas partiledare Jan Björklund att M-ledare Ulf Kristersson ges mer tid till sonderande samtal för att få till stånd en regering. Han presenterade också tre förslag som han vill se utredda i första hand..

Sydsvenskan - 24 okt 18 kl. 11:04

Björklund kniper om samtal med Löfven

Statsminister Stefan Löfven fortsätter med sina sonderingssamtal för att försöka bilda en ny regering. Liberalernas partiledare Jan Björklund träffade honom i Sagerska huset på onsdagsförmiddagen. – Jag kommenterar inte innehållet.

Helsingborgs Dagblad - 24 okt 18 kl. 11:04

Björklund kniper om samtal med Löfven

Statsminister Stefan Löfven fortsätter med sina sonderingssamtal för att försöka bilda en ny regering. Liberalernas partiledare Jan Björklund träffade honom i Sagerska huset på onsdagsförmiddagen. – Jag kommenterar inte innehållet.

Blekinge Läns tidning - 24 okt 18 kl. 11:04

Björklund kniper om samtal med Löfven

Statsminister Stefan Löfven fortsätter med sina sonderingssamtal för att försöka bilda en ny regering. Liberalernas partiledare Jan Björklund träffade honom i Sagerska huset på onsdagsförmiddagen. - Jag kommenterar inte innehållet.

Barometern - 24 okt 18 kl. 11:13

Björklund tiger om samtal med Löfven

Statsminister Stefan Löfven fortsätter med sina sonderingssamtal för att försöka bilda en ny regering. Liberalernas partiledare Jan Björklund träffade honom i Sagerska huset under förmiddagen. - Jag kommenterar inte innehållet.

Kristianstadsbladet - 24 okt 18 kl. 11:13

Björklund tiger om samtal med Löfven

Statsminister Stefan Löfven fortsätter med sina sonderingssamtal för att försöka bilda en ny regering. Liberalernas partiledare Jan Björklund träffade honom i Sagerska huset under förmiddagen. - Jag kommenterar inte innehållet.

SR - 24 okt 18 kl. 11:05

Löfven i samtal med alliansen

Statsminister Stefan Löfven fortsätter sina samtal för att bilda en regering. Under förmiddagen har han träffat Centerpartiets Annie Lööf och Liberalernas Jan Björklund..

Sydöstran - 24 okt 18 kl. 11:13

Björklund tiger om samtal med Löfven

Statsminister Stefan Löfven fortsätter med sina sonderingssamtal för att försöka bilda en ny regering. Liberalernas partiledare Jan Björklund träffade honom i Sagerska huset under förmiddagen. - Jag kommenterar inte innehållet.

SmålandsPosten - 24 okt 18 kl. 11:13

Björklund tiger om samtal med Löfven

Statsminister Stefan Löfven fortsätter med sina sonderingssamtal för att försöka bilda en ny regering. Liberalernas partiledare Jan Björklund träffade honom i Sagerska huset under förmiddagen. - Jag kommenterar inte innehållet.

DN - 24 okt 18 kl. 11:22

Björklund tiger om samtal med Löfven

Statsminister Stefan Löfven fortsätter med sina sonderingssamtal för att försöka bilda en ny regering. Liberalernas partiledare Jan Björklund träffade honom i Sagerska huset under förmiddagen..

BT - 24 okt 18 kl. 11:13

Björklund tiger om samtal med Löfven

Statsminister Stefan Löfven fortsätter med sina sonderingssamtal för att försöka bilda en ny regering. Liberalernas partiledare Jan Björklund träffade honom i Sagerska huset under förmiddagen. - Jag kommenterar inte innehållet.

YA - 24 okt 18 kl. 11:13

Björklund tiger om samtal med Löfven

Statsminister Stefan Löfven fortsätter med sina sonderingssamtal för att försöka bilda en ny regering. Liberalernas partiledare Jan Björklund träffade honom i Sagerska huset under förmiddagen. - Jag kommenterar inte innehållet.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.