Tone Oppenstam

Thursday, 30 March, 14:31

Nyheter om Tone Oppenstam

Sortering: Relevans | Senaste
Realtid - 20 feb 17 kl. 07:15

Tone Oppenstam ansöker om resning

Affärskvinnan och Östermalmsladyn Tone Oppenstam gör ett nytt försök och begär resning i Högsta Domstolen. Hon pekar på att hon inte har fått en rättvis rättegång och hänvisar till en ny dom i EU-domstolen..

Expressen - 27 maj 16 kl. 22:57

Tvingas bort från kvinnofängelset

TV4-profilen Tone Bernadotte Oppenstam, 47, har blixtförflyttats – från kvinnofängelset ute på Ekerö. Bakgrunden är en närmast upprorisk stämning bland andra intagna kvinnor efter Östermalmsladyns uttalanden i Expressen: – De känner sig kränkta och förorättade. De andra tjejerna kallade Tone till ett stormöte i vardagsrummet, där de konfronterade henne, berättar en person med insyn..

Expressen - 20 maj 16 kl. 22:50

Östermalmsladyn om fängelset: Det är tufft

Unden sin första permission från kvinnofängelset gick Östermalmsladyn Tone Bernadotte Oppenstam på en galapremiär och en nattklubb i Stockholm. Där berättade hon om det tuffa livet innanför murarna. Med en liten cell, konflikter och en ny bekantskap – som har blivit hennes största stöd.

Expressen - 20 jan 16 kl. 12:33

Östermalmsladyn har praktik på lyxtidning

Östermalmsladyn Tone Oppenstam Bernadotte, 46, avtjänar fortfarande sitt straff på kvinnofängelset Färingsö. I en överklagan inskickat till Stockholms tingsrätt skriver Bernadotte att hon har fått en praktikplats på en lyxtidning i samband med att hon kommer ut – och att hon anser att hon därmed inte behöver någon övervakare efter fängelsetiden. En nyhet som Aftonbladet var först att rapportera om..

Expressen - 30 sep 15 kl. 11:46

Tv-profil till fängelse – nekas en ny rättegång

Tone Bernadotte Oppenstam, 46, får byta lyxvåningen mot en cell i fängelset. Detta sedan Högsta domstolen har beslutat att inte bevilja profilen från TV4-serien "Ladies på Östermalm" prövningstillstånd – och en ny rättegång. Nu ska hon avtjäna straffet bland Sveriges farligaste kvinnor.

Aftonbladet - 30 sep 15 kl. 12:11

Tone Bernadotte Oppenstam får fängelse

Högsta domstolen prövar inte domen – nu ska Östermalmsladyn avtjäna två år och nio månader i fängelse.

DI - 30 sep 15 kl. 17:16

Sista slaget förlorat för "Östermalmsladyn"

Entreprenören Tone Bernadotte Oppenstam, känd från reality-serien "Ladies på Östermalm", får ingen ytterligare chans i rätten. Högsta domstolen prövar inte domen om bland annat grovt bokföringsbrott, varpå hon nu får avtjäna fängelsestraffet om två år och nio månader..

DI - 13 aug 15 kl. 11:09

Östermalmsladyn utsatt för inbrott

Affärskvinnan Tone Oppenstam, känd från dokusåpan "Ladies på Östermalm", har råkat ut för ett inbrottsförsök. En okänd man tog sig in i våningen på Strandvägen när Oppenstam och hennes 15-åriga dotter låg och sov, skriver Expressen..

Expressen - 12 aug 15 kl. 16:16

Östermalmsladyn utsatt för inbrott

Tone Oppenstam och hennes dotter utsattes för ett inbrott när de sov. Nu berättar Östermalmsladyn att hon drabbats av rädsla och paranoida känslor. – Man har ju vissa skräckkänslor nu, säger hon..

Aftonbladet - 09 jul 15 kl. 17:56

Tone Oppenstam byter namn till Bernadotte

Tv-ladyn blir namne med kungafamiljen.

Expressen - 01 jul 15 kl. 11:33

Tv-ladyns lyxvåning säljs för multimiljoner

Östermalmsladyn Tone Oppenstam säljer sin paradvåning på exklusiva Strandvägen i Stockholm. Tidigare har hon haft ekonomiska problem och fälts för skattebrott. Men Oppenstam berättar att hon egentligen inte behöver sälja.

DI - 06 jun 15 kl. 12:42

Östermalmsladyn kränger lyxvåningen

Affärskvinnan Tone Oppenstam, känd från dokusåpan "Ladies på Östermalm", säljer nu sin rymliga lägenhet på Strandvägen i Stockholm. Utgångspriset är satt till 45.000.

SvD - 08 jun 15 kl. 12:07

Dokusåpastjärna säljer lyxlägenhet

Nu kan du köpa entreprenören och dokusåpastjärnan Tone Oppenstams lägenhet. Om du har 45 miljoner kronor vill säga. Oppenstam, känd från "Ladies på Östermalm", säljer sin 286 kvadratmeter stora våning på Strandvägen i Stockholm..

Länstidningen i Jämtland - 20 jan 16 kl. 16:15

Östermalmsladyn Oppenstam överklagar övervakning efter fängelsestraffet

LT har tidigare berättat att Östermalmsladyn och Tone Bernadotte Oppenstam dömdes till fängelse för grovt skattebrott och grova bokföringsbrott kopplat till ett hotellprojekt i Åre..

DI - 22 okt 14 kl. 11:35

Östermalmsladyns nya smäll

Entrepenören Tone Oppenstam, känd från reality-serien "Ladies på Östermalm" åker på däng i hovrätten ännu en gång. Nu avslår domstolen hennes ansökan om att återuppta ett mål hon varit inblandad i, men där varken hon eller hennes ombud dök upp vid förhandlingarna..

DI - 01 okt 14 kl. 13:40

Östermalmsladyn i blåsväder igen

Affärskvinnan Tone Oppenstam, känd från tv-serien "Ladies på Östermalm", har trampat i det rättsliga klaveret igen. Trots att hon själv hävdar att bolaget hon skulle möta i rätten är skyldiga henne 8,1 miljoner kronor dök hon inte upp vid förhandlingarna. "Min dotter blev akut sjuk", säger hon..

Expressen - 11 jul 14 kl. 19:05

Östermalmsladyn: "Känns chockartat"

Östermalmsladyn Tone Oppenstam kan snart få checka in på kriminalvårdsanstalten Hinseberg. Men hon har svårt att ta in Svea hovrätts dom på två år och nio månader. – Det känns chockartat, säger hon till EXTRA..

DI - 11 jul 14 kl. 14:56

Östermalmsladyn vill prövas av Högsta domstolen

Affärskvinnan Tone Oppenstam, känd från TV4:s dokusåpa "Ladies på Östermalm", dömdes i juni till fängelse och näringsförbud för grovt skattebrott och grovt bokföringsbrott. Nu begär hon prövningstillstånd i Högsta domstolen..

DI - 27 jun 14 kl. 16:25

Östermalmsladyn får fängelse

Hovrätten går på tingsrättens linje och dömer Tone Oppenstam, även kallad Östermalmsladyn, till fängelse..

Expressen - 27 jun 14 kl. 17:09

Östermalmsladyns försvar: Jävig åklagare

Sent under torsdagen dömdes Östermalmsladyn Tone Oppenstam till fängelse i två år och nio månader i Svea hovrätt. Men den här historien är långt ifrån utagerad. Från försvarets sida menar man att rätten har använt sig av en jävig domare och därmed vill man att domen inte ska gillas..

DI - 07 maj 14 kl. 10:11

Östermalmsladyn riskerar hårdare straff

Affärskvinnan Tone Oppenstam spelar högt i sin rättsstrid med Wkobrottsmyndigheten, skriver Expressen.När målet nu går upp i hovrätten riskerar hon ett ännu hårdare fängelsestraff..

Expressen - 12 okt 15 kl. 16:11

Tone Oppenstam har fängslats på Färingsö

Från 286 kvadratmeter sekelskiftsvåning på Strandvägen med utsikt över Nybroviken på Östermalm i Stockholm – till en cell på kvinnofängelset Färingsö. Tone Oppenstam sitter nu i fängelse, efter att ha lämnat över sig själv. – Hon åkte dit, knackade på dörren och sa: "Nu är jag är, nu får ni ta in mig", berättar Tone Bernadotte Oppenstams juridiska ombud Johann Binninge..

Länstidningen i Jämtland - 30 sep 15 kl. 15:09

Nu blir det fängelse för Tone Oppenstam

Högsta domstolen tänker inte pröva domen om bland annat grovt bokföringsbrott mot Tone Oppenstam Bernadotte. Därmed står det klart att hon ska avtjäna två år och nio månaders fängelse för momsbedrägeriet som är kopplat till hennes delaktighet i Grand Residence Åre..

Expressen - 17 sep 15 kl. 10:09

Oppenstam utsatt för ett inbrottsförsök

Östermalmsladyn Tone Oppenstam har utsatts för ett inbrottsförsök. En 69-årig man står nu åtalad för grov stöld..

Realtid - 11 dec 13 kl. 15:47

Christiansson kan tvingas tillbaka till rättssalen

Affärsmannen Joakim Christianssons exfru Tone Oppenstam vill få tillbaka honom till rättssalen..

Expressen - 07 apr 13 kl. 19:10

Östermalmsladyn jublar över domen

Östermalmsladyn Tone Oppenstam, 43, har redan dömts till tre års fängelse. Nu kommer nästa dom där hon krävs på nästan 1 000 000 kronor - då jublar hon över beskedet. ?

ÖstersundsPosten - 06 apr 13 kl. 12:25

Hon döms betala miljonbelopp

Tone Oppenstam, känd från TV4-serien Ladies på Östermalm, är dömd att betala nära en miljon kronor för uteblivna årsavgifter för fastigheter i Åre..

Expressen - 25 jan 13 kl. 17:30

Östermalmsladyns nya tunga bakslag

Östermalmsladyn Tone Oppenstam dömdes till tre års fängelse för bland annat grovt bokföringsbrott och grovt skattebrott. Enligt åklagaren ligger hon bakom ett avancerat momsbedrägeri. Nu kommer ett nytt bakslag för Oppenstam, som ville att Högsta förvaltningsdomstolen skulle kolla på ärendet.

Expressen - 09 jan 13 kl. 20:33

Östermalmsladyn: Det känns som jakt på mig

Tone Oppenstam, känd från "Ladies på Östermalm" i TV4, dömdes till tre års fängelse för bland annat grovt bokföringsbrott och skattebrott av Stockholms tingsrätt. Nu har både hon och åklagaren överklagat domslutet till hovrätten. ??

Expressen - 04 dec 12 kl. 19:06

Dömd till fängelse ? tar semester i Miami

Östermalmsladyn Tone Oppenstam, 43, dömdes på tisdagen till tre års fängelse av Stockholms tingsrätt. Nu planerar hon för en solsemester med familjen i Florida. Hon vägrar att acceptera ett liv på anstalt.

Expressen - 06 dec 12 kl. 13:57

Åklagaren kände inte till Oppestams resan

Åklagaren Kenneth Larsson visste inte att fängelsedömda Tone Oppenstam planerade en solsemester i Florida - förrän han läste om det i Expressen. Under onsdagen diskuterade han och de andra utredarna risken att hon stannar utomlands. - Det är möjligt att hon försvinner i det fria men vi har inte sett någon anknytning till utlandet..

Expressen - 06 dec 12 kl. 13:57

Åklagaren kände inte till Oppestams resa

Åklagaren Kenneth Larsson visste inte att fängelsedömda Tone Oppenstam planerade en solsemester i Florida - förrän han läste om det i Expressen. Under onsdagen diskuterade han och de andra utredarna risken att hon stannar utomlands. - Det är möjligt att hon försvinner i det fria men vi har inte sett någon anknytning till utlandet..

Realtid - 04 dec 12 kl. 14:35

Tone Oppenstam om domen

Fängelsestraffet kom som en chock..

Expressen - 04 dec 12 kl. 12:45

I dag får Östermalms- ladyn sin dom

I dag kan Östermalmsladyn Tone Oppenstam, 43, dömas till fängelse. Enligt åklagaren är hon hjärnan bakom ett avancerat momsbedrägeri - men själv har hon vägrat att förbereda sig på att bli inlåst:.

Expressen - 19 sep 12 kl. 13:20

Östermalmsladyn visade ny bevisning

Tone Oppenstam, 43, och hennes advokat presenterade i dag helt ny bevisning i det stora ekomålet. De nya uppgifterna kom som en stor överraskning för åklagaren Kenneth Larsson: ??Jag tycker det här borde ha kommit tidigare.

Expressen - 13 sep 12 kl. 07:49

"Det här önskar man inte sin värsta fiende"

Nu avslöjar tvåbarnsmamman och TV4-stjärnan Tone Oppenstam, 43, sin stora skräck: En lång fängelsedom för grova ekobrott. - Skulle jag få ett längre straff så är det så klart att jag skulle bli väldigt ledsen och besviken, säger hon..

Expressen - 10 sep 12 kl. 13:34

Åklagaren: Ska leda till fällande dom

Åklagaren i Tone Oppenstam-rättegången tror på fällande dom. Han anser att bevisningen är tung och att brotten är allvarliga. ??

Expressen - 10 sep 12 kl. 08:49

Östermalmsladyn inför rätta i dag

I dag inleds rättegången mot Tone Oppenstam. Affärskvinnan, känd från TV4:s ?Ladies på Östermalm?

Realtid - 08 okt 14 kl. 14:33

Oppenstam krigar vidare i HD

Fastighetsprofilen Tone Oppenstam sparkar sin försvarare och anlitar en ny. Dessutom radar hon upp momsexperterna som står bakom henne inför striden i Högsta domstolen..

DI - 15 dec 11 kl. 13:00

Nej till Östermalmsladyns miljonavdrag

Affärskvinnan Tone Oppenstam, känd från TV4-såpan Ladies på Östermalm, har åkt på ett bakslag i förvaltningsrätten. I sin dom nekar rätten Oppenstams bolag momsavdrag på cirka 9 miljoner kronor..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.