Tomt

Tuesday, 22 January, 07:39

Nyheter om Tomt

Sortering: Relevans | Senaste
SmålandsPosten - 12 timmar sedan

Trots Ikeas foodcourt – kommunen planerar matvagnar

Matvagnarna på Stortorget har tvingats flytta i väntan på utredning och torget står just nu Tomt. Samtidigt planerar Ikea för en foodcourt på handelsplatsen. Men det finns kundunderlag både i centrum och på handelsplatsen, menar kommunen, och fortsätter planera för matvagnar..

Cornucopia - 18 timmar sedan

Anders Ygeman (S) blir energi- och digitaliseringsminister

Fd ministern som fick sparken för hanteringen av Transportstyrelseläckan, Anders Ygeman (S), gjorde idag sin återkomst i en regering. Som en extra skymf mot väljarna blir han energi- och digitaliseringsminister, eller om man så vill infrastrukturminister. Man får hoppas att han ordnar så att regeringskansliet får ett digitaliserat bokningssystem för möteslokaler nästa gång myndigheter under hans ansvar läcker topphemliga svenska agenters identiteter till främmande makt.

Expressen - 20 timmar sedan

Ovanligt tomt när Stefan Löfven talar i riksdagen

Statsminister Stefan Löfven läste upp regeringsförklaringen efter en kaotisk höst och vinter.Men i riksdagen gapade flera stolar tomma."Mycket illa att så många riksdagsledamöter inte är på plats i kammaren för regeringsförklaringen.

Corren - Igår: 20:47

Ber Kronofogden om hjälp

En Linköpingsbo har vänt sig till Kronofogden för att få hjälp med ett udda problem: En bil, som tillhör en misstänkt brottsling, har parkerats på hans Tomt..

Skånskan - I förrgår: 13:05

För ingenjör Elg är inga apparater för gamla

Malmö Ingenjör Elg har 1 000 radioapparater i sin ägo och har tappat räkningen på antalet datorer. I Limhamn bor en samlare av särklass. Han tycker fortfarande det är lika roligt som för 70 år sedan.

Skånskan - I förrgår: 12:00

102 kvadratmeter stort hus i Blentarp sålt

Blentarp Försäljningen av huset på adressen Lejdingsväg 45 i Blentarp är nu klar. Nya ägare blir Mattias Andersson, 34, och Tina Liljedahl, 25, som köper fastigheten av Sara Elisabeth och Claes-Åke Håkan Åkesson. Byggår för huset är 1929 och boarean är 102 kvadratmeter.

Skånskan - I förrgår: 11:00

Nya ägare till tomt i Hörby kommun

Bertil och Ove Evert Persson, 57 och 60 år, från Hörby, är nya ägare till Tomten Kölleröd 2:9 i Hörby kommun. Säljare är Maj-Britt Franssons dödsbo. Ägarbytet blev klart i december 2018 och priset blev 30 000 kronor.

Skånskan - I förrgår: 10:00

Tomt i Ludvigsborg har fått ny ägare

Ludvigsborg Nils Henric Mikael Bengtsson, 58, från Veberöd, är ny ägare till Tomten på adressen Ringvägen 8 i Ludvigsborg. Säljare är Bengt Åke Andersson. Ägarbytet blev klart i december 2018 och priset blev 2 400 000 kronor.

Skånskan - 19 jan 19 kl. 05:00

Lill-Emilia hyr två av lokalerna

Höör Sedan hösten huserar Lill-Emilia barnträdgård i både Konvaljens och Klubbans gamla lokaler. Anledningen är problem med innemiljön i förskolan på Holma.Förskolechef Ebba Sofiadotter bekräftar för Skånskan att så är fallet.

Skånskan - 18 jan 19 kl. 12:44

Skåningar vallfärdar till Hörbys padelbanor

HÖRBY Inte bara Hörbybor utan folk från exempelvis Lund, Höör, Eslöv och Hässleholm vallfärdar till den nya padel-anläggningen i tidigare mejeriet på Industrigatan i Hörby.
Det är Höörsbon Niklas Pålsson som tröttnade på att vara tvungen att ta sig till Malmö för att spela padel 05.30 på morgnarna och bestämde sig för att öppna banor närmare hemmet istället.

Skånskan - 18 jan 19 kl. 11:15

Nya ägare till tomt i Höör

Höör Försäljningen av Tomten på adressen Kvarngatan 26D i Höör är nu klar. Nya ägare blir Emmy och Martin Bertholdsson, 29 och 28 år, från Veberöd, som köpte fastigheten av Eva Iacobaeus. Ägarbytet gjordes i december 2018 och priset blev 500 000 kronor.

Skånskan - 18 jan 19 kl. 10:30

53-åring ny ägare till hus i Ludvigsborg

Ludvigsborg Nu är det klart vem som köpt huset på Björkbackevägen 22 i Ludvigsborg av Birgit Märta Kristina och Willy Holmelin. Ny ägare är Anette Helen Håkansson, 53 år. Priset blev 900 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i december 2018.

GT - 17 jan 19 kl. 22:32

Han passade trots att målet var tomt

GÖTEBORG. Oscar Steen, 20, fick en assist när Gustav Rydahl, 24, gjorde 2–0.1.

Skånskan - 17 jan 19 kl. 15:00

Förskolejakt i Örtofta fortsätter

ÖRTOFTA Letandet efter en ny plats att förlägga en förskola i Örtofta/Väggarp på har hittills varit resultatlöst. En lösning som varit på gång med fastighetsägaren Jacob Bennet har gått i stöpet och Eslövs kommun måste fortsätta att leta.I Örtofta har varit utan förskola sedan förskolan som Örtofta slotts ägare Peter Melinder låtit uppföra i slottsparken fått stänga.

Skånskan - 17 jan 19 kl. 14:41

Efter fiaskoaffären – nu säljs mögelhuset

HÖRBY Det skandalomsusade huset på Torggatan 3 – som kommunen köpte för 1,5 miljoner kronor 2017 och som i efterhand visade sig vara så fullt av fukt och mögel att det inte gick att bo där – ska säljas.
Det beslöt kommunstyrelsen på måndagen.Det var snabba ryck när kommunen öppnade börsen i juni 2017 och köpte huset på Torggatan för 1,5 miljoner kronor.

Nyan - 16 jan 19 kl. 18:00

Inget förbud mot husbilsövernattning

Stadsstyrelsen föreslår för fullmäktige att motionen med ett förslag om att begränsa möjligheten att övernatta med husbil på stadens gator ska anses vara slutbehandlad. Infrastrukturnämnden har behandlat frågan och konstaterat att det inte är ändamålsenligt att införa förbud mot fricamping. Däremot beslöt man att man på stadens sajt i första hand ska hänvisa husbilar till stadens camping.

Skånskan - 16 jan 19 kl. 11:15

Tomt i Höör såld till nya ägare

Höör Fastigheten på adressen Älvgatan 9 i Höör har fått nya ägare. Köpare är Sofie och Henric Ferrari, 32 och 31 år, och säljare är Paul Koos. Köpet blev klart i december 2018 och priset blev 790 000 kronor.

Skånskan - 15 jan 19 kl. 22:30

En av få som stannade kvar i samma ateljé

MALMÖ José Gordillo ville inte flytta från sin ateljé i gamla Addofabriken. Han är en av få som stannade kvar och i stället har de ateljéer som lämnats fyllts upp med andra konstnärer. Nybildade ateljékollektivet Sulfur är numera verksamt i huset.

Barometern - 15 jan 19 kl. 05:00

Visa att löftet om simhall inte var tomt prat

Äventyrsbadet i Kalmar är rostigt, trasigt, snuskigt och helt förfallet..

UNT - 14 jan 19 kl. 17:03

Stulen golfbil hittades på tomten

En stulen golfbil hittades på en Tomt i Norduppland..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 07:00

Poya Asbaghi sänker förväntningarna på IFK Göteborg

En elfteplats i allsvenskan, Tomt på kontot, ingen sportchef, ingen assisterande tränare. Vad är det egentligen som talar för att IFK Göteborg ska göra en bättre säsong i år?
– Det finns ingen människa som tror att vi ska slåss om SM-guld, säger Poya Asbaghi..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 07:00

Poya: "Jag blev hypad som en frälsare när jag kom"

En elfteplats i allsvenskan, Tomt på kontot, ingen sportchef, en lång period utan assisterande tränare. Vad är det egentligen som talar för att IFK Göteborg ska göra en bättre säsong i år?
– Det finns ingen människa som tror att vi ska slåss om SM-guld, säger Poya Asbaghi..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 07:00

Poya: "Vi måste hitta fynd – det finns inget annat"

En elfteplats i allsvenskan, Tomt på kontot, ingen sportchef, en lång period utan assisterande tränare. Vad är det egentligen som talar för att IFK Göteborg ska göra en bättre säsong i år?
– Det finns ingen människa som tror att vi ska slåss om SM-guld, säger Poya Asbaghi..

Sydsvenskan - 13 jan 19 kl. 20:06

Ska MFF vila sig i form? Fortsatt tomt i almanackan när det drar igång

På söndagen var det en månad sedan bragden mot Besiktas - nu drar det igång igen..

YA - 13 jan 19 kl. 13:00

Stökig tomt har fått Rydsgårdsbor att reagera

En skräpig Tomt i Rydsgård har fått närboende att reagera och höra av sig till kommunen. ”Jag håller med om att det inte ser bra ut, och har skickat en skrivelse till fastighetsägaren”, säger miljöinspektör Erik Torkelsson..

Skånskan - 12 jan 19 kl. 11:42

Nya ägare till äldre villa i Kågeröd

Kågeröd 800 000 kronor fick Staffan Andersson, 37, och Karin Ann-Sofi Elmkvist, 29, ge för huset på Stora Bjärnarp 3160 i Kågeröd. Huset är byggt 1910 och har en boyta på 144 kvadratmeter. Fastigheten har också en Tomt på 3 607 kvadratmeter.

Cornucopia - 11 jan 19 kl. 15:53

Annie Lööf (C) bekräftar - låter Stefan Löfven (S) bli statminister

På en pressträff bekräftar Centerpartiets Annie Lööf att man låter Stefan Löfven (S) bli statsminister i en rent socialistisk S+MP-regering.
Tomt inte bara i Centerpartiets monter i Almedalen.C tänker alltså inte ens ingå i en S-regering, utan i utbyte mot att Stefan Löfven och Socialdemokraterna har lovat jätte-jätte-säkert-tummis-på-det att möta några av C:s krav så röstar man inte nej till Stefan Löfven som statsminister.

Skånskan - 11 jan 19 kl. 15:00

Norskt företag öppnar LSS-boende i Höör

Höör I över 20 år stod en Tomt tom på Syrénvägen alldeles intill järnvägen. Nu har ett LSS-boende byggts där.Det är norska vårdkoncernen Aberia som öppnar sitt första LSS-boende i södra Sverige.

BT - 11 jan 19 kl. 07:15

20-talet tiggare har lämnat Borås

De 20-tal EU-migranter som bott på Siinto Hämäläinens Tomt har lämnat för hemlandet. Vissa av dem kommer snart tillbaka tror han – den här gången utan någonstans att bo..

Skånskan - 10 jan 19 kl. 09:00

114 kvadratmeter stor äldre villa i Hörby såld till nya ägare

Hörby Magnus Hansson, 51, och Diana Anna Martha Cecilia Löfvendahl, 37, är nya ägare till fastigheten på Ekeröd 4548 i Hörby. Huset byggdes 1910 och har en boyta på 114 kvadratmeter samt en Tomt på lite mer än 1,9 hektar. Säljare är Heidi Martha och Kjell Arne Löfvendahl.

Alingsås tidning - 10 jan 19 kl. 06:00

Protester mot hundstall i Hol

Hundstallet, en ideell organisation som tar hand om övergivna och bortsprungna hundar, vill etablera sig i Hol.
Men grannarna protesterar. Den starka kritiken från närboende lär få kommunen att säga nej till byggplanerna.

Skånskan - 09 jan 19 kl. 18:00

Hus på 97 kvadratmeter sålt i Kågeröd

Kågeröd Nu är det klart vem som köpt fastigheten på Stenestad 2674 i Kågeröd av Maria Kristina Lund och Johan Lindahl. Nya ägare är Carl-Arne Håkan och Hans Arne Andersson, 57 och 75 år. Priset blev 1 250 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i december 2018.

YLE - 09 jan 19 kl. 17:35

Aurorahemmet i Hangö har stängt

Serviceboendet Aurorahemmet i Hangö är nu Tomt. Den sista invånaren flyttade ut i måndags..

Skånskan - 09 jan 19 kl. 16:52

MKB vill riva tomt och öde gatukök

MALMÖ Gatuköket på Bellevuevägen har varit stängt i flera år och nu hoppas MKB få riva byggnaden.En ansökan om rivningslov har lämnats in till stadsbyggnadskontoret. MKB fastighets AB äger marken medan byggnaden har en annan ägare och en arrendator.

DN - 09 jan 19 kl. 14:28

Skulle sparka en puck – korsbandet gick av: ”Känns tomt”

Djurgårdsforwarden Gustav Possler missar resten av SHL-säsongen på grund av en korsbandsskada..

Blekinge Läns tidning - 09 jan 19 kl. 13:13

Possler borta resten av säsongen

Djurgårdsforwarden Gustav Possler missar resten av SHL-säsongen på grund av en korsbandsskada. Det var under ett träningspass efter jul som 24-åringen skadade knäet efter att skridskon fastnat i isen. Följande undersökning gav värsta tänkbara svar.

BT - 09 jan 19 kl. 13:13

Possler borta resten av säsongen

Djurgårdsforwarden Gustav Possler missar resten av SHL-säsongen på grund av en korsbandsskada. Det var under ett träningspass efter jul som 24-åringen skadade knäet efter att skridskon fastnat i isen. Följande undersökning gav värsta tänkbara svar.

YA - 09 jan 19 kl. 13:13

Possler borta resten av säsongen

Djurgårdsforwarden Gustav Possler missar resten av SHL-säsongen på grund av en korsbandsskada. Det var under ett träningspass efter jul som 24-åringen skadade knäet efter att skridskon fastnat i isen. Följande undersökning gav värsta tänkbara svar.

Kristianstadsbladet - 09 jan 19 kl. 13:13

Possler borta resten av säsongen

Djurgårdsforwarden Gustav Possler missar resten av SHL-säsongen på grund av en korsbandsskada. Det var under ett träningspass efter jul som 24-åringen skadade knäet efter att skridskon fastnat i isen. Följande undersökning gav värsta tänkbara svar.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.