Tommy

Tuesday, 20 August, 00:42

Nyheter om Tommy

Sortering: Relevans | Senaste
Uppsalanyheter.se - 30 jul 19 kl. 02:08

Uppsala reggaefestival 2019 - så var lördagen

På reggaefestivalens andra dag började programmet med yoga klockan två på eftermiddagen och avslutades med Alpha Blondy efter midnatt. Själv kom jag till festivalområdet vid Fyrishov strax innan klockan fem. Redan vid entrén stod det klart att det var avsevärt många fler som sökt sig dit än vid motsvarande tid dagen innan.

GöteborgsPosten - 08 aug 19 kl. 21:00

Tommy Olsen det stora utropstecknet när Fässberg slog Härryda

Fässberg besegrade Härryda hemma i division 5 Göteborg B i fotboll med 5–0 (0–0). Men snackisen var Tommy Olsen - som gjorde ett hattrick för Fässberg. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Tola Ahmed och Axel Broström Vedin..

Corren - 29 jul 19 kl. 09:17

BAO lockar fram vårt rätta jag

Betyg 4Benny Anderssons orkester med Orsa spelmän samt Helen Sjöholm och Tommy KörbergBergs slussar, Linköping, 28/7.

Expressen - 08 aug 19 kl. 12:27

Demenssjuka Tommy, 77 lämnades vid vägkanten

Demenssjuke Tommy, 77, skulle åka sjukhustaxi från Lund till Löberöd.Men på vägen blev han utslängd ur taxin – och lämnades vid vägkanten.– Enligt honom ska han och chauffören börjat bråka, sedan blev han utslängd.

UNT - 28 jul 19 kl. 09:48

Stolta föräldrar för alla regnbågsbarn

Uppsalaborna Catrin och Tommy Ditz är stolta föräldrar till ett hbtq-barn..

BT - 28 jul 19 kl. 09:51

JUST NU: Kraftig brand på Sobackens avfallsanläggning

Det brinner kraftigt på Sobackens avfallsanläggning – flera enheter är på plats. – Vi har en insats med två släckenheter plus två tankbilar, säger Tommy Lieback, inre befäl på Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

BT - 28 jul 19 kl. 07:39

JUST NU: Brand i garage utanför Borås

Det har brunnit i ett garage i Fristad under söndagsmorgonen – räddningstjänsten har varit på plats med rökdykare. – Fristads deltidskår kommer att stanna kvar på platsen för bevakning ett tag, säger Tommy Lieback, inre befäl på Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

Skånskan - 26 jul 19 kl. 21:10

Glass och melon i värmen

Sjöbo Värmeböljan har två sidor. Dels att det är högsommar, badväder och fullt på uteserveringar, dels risken att få i sig för lite vätska för att kompensera vätskeförlusten i värmen.
En riskgrupp är de äldre.

GT - 27 jul 19 kl. 22:29

Flera drabbade av åldringsbedragare

Tre äldre personer utsattes på lördagen för misstänkt åldringsbrott i Filipstad.Vid två av fallen kom gärningsmännen och knackade på ytterdörren.– Vi vet ännu inte om något är stulet, säger Tommy Lindh vid polisen..

Expressen - 27 jul 19 kl. 20:12

Unga män räddade man från att drunkna

En man höll på att drunkna vid en badplats i Karlstad under lördagen.Då kom tre unga män till undsättning och drog upp mannen från vattnet.– De räddade förmodligen livet på honom, säger Tommy Lindh vid polisen..

Expressen - 27 jul 19 kl. 18:54

Stor räddningsinsats – häst fast i gyttjehål

Räddningstjänsten i Södra Älvsborg arbetar under lördagskvällen med att få upp en häst som gått ner i ett gyttjehål.Larmet kom strax efter klockan sex på kvällen och det är en stor insats.– Man ser bara ryggen och huvudet på hästen, säger Tommy Liebeck, på räddningstjänsten..

Skånskan - 27 jul 19 kl. 17:56

Karnevalen drog storpublik – igen

Landskrona I vanlig ordning samlades Landskronakarnevalen massvis med besökare.Under tre dagar har hela centrum varit en stor festplats som avslutades med sedvanligt sambatåg på lördagen.
Knallar, matvagnar, tivoli och en massa annat sedvanligt som hör en karneval till fanns att ta del av.

Sydsvenskan - 24 jul 19 kl. 20:41

Man allvarligt skadad i singelolycka

En man i 65-årsåldern voltade med sin bil utanför värmländska Kil strax efter klockan 18 på onsdagskvällen. – Han är allvarligt skadad och förd med ambulanshelikopter till universitetssjukhuset i Örebro, säger Tommy Lindh, polisens presstalesperson. Bil.

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 19 kl. 20:41

Man allvarligt skadad i singelolycka

En man i 65-årsåldern voltade med sin bil utanför värmländska Kil strax efter klockan 18 på onsdagskvällen. – Han är allvarligt skadad och förd med ambulanshelikopter till universitetssjukhuset i Örebro, säger Tommy Lindh, polisens presstalesperson. Bil.

Corren - 24 jul 19 kl. 18:49

Besöksrekord för allsången

Det var Tommy Nilsson som var hemlig gäst på allsången och över 1 400 personer var på plats i publiken..

Barometern - 24 jul 19 kl. 16:46

Betalar 350 kronor i månadsavgift – får aldrig plats i gympagrupp

Han betalar 350 kronor i månadsavgift men får nästan aldrig plats i Actics vattengympagrupp på Arena Oskarshamn. Tommy Rälg har tröttnat på att betala för något han aldrig får valuta för..

Barometern - 24 jul 19 kl. 14:30

Amerikansk anfallare klar för IFK Kalmar

IFK Kalmar plockar in offensiv kraft inför hösten. Amerikanskan Tabitha Tindell förstärker laget. – Det ska bli väldigt spännande att se henne, säger IFK Kalmars sportchef Tommy Nyberg..

Skånskan - 23 jul 19 kl. 15:30

Många åsikter om nya bostäder vid ån

STAFFANSTORP I den nya översiktsplanen Livsoas 2039 för Staffanstorp är det den fördjupade planen för Flackarp-Höjebromölla som väckt mest känslor hittills.– Min förhoppning är att kommunerna samarbetar och lämnar rekreationsområdet i fred annars mister vi en grön lunga som en stad som Lund måste ha. Det är bra det blir protester, säger Tommy Lundtofte som joggar här ofta.

SmålandsPosten - 22 jul 19 kl. 22:38

Energiskt avslut för allsången

Under måndagskvällen var det dags för årets sista ”Allsång i Linnéparken”. Mona G och Tommy Nilsson sjöng ut finalkvällen på scenen..

BT - 21 jul 19 kl. 21:00

Fritidschefen nöjd med storsatsningen: ”Ska vara jäkligt stolta”

Borås stad satsade stora pengar på U20–EM i friidrott. Fritidschefen Tommy Jingfors är mycket nöjd med utdelningen. – Vi ska vara jäkligt stolta att vi kan ta oss an grejer som detta, säger han..

Skånskan - 17 jul 19 kl. 19:46

LB har förlustnollan intakt

FOTBOLL Med tio poängs marginal till tvåan IF Lödde går ett hittills obesegrat IF Limhamn Bunkeflo, LB07, till sommarvila i herrfotbollens division 3 södra Götaland.
– Vad som ska kunna stoppa oss från att bli seriesegrare? Det ska vara att vi slappnar av, att vi tror vi redan vunnit.

Magazin24 - 20 jul 19 kl. 08:10

Resultat tisdagsmete i Köping

I risk för regn genomförde Mälardalens Tävlingsfiskare sitt tisdagsmete vid museet i Köping den 16 juli. RESULTAT Damer: 1. Tant Gunilla Öberg 959 gr (Vinnare av gissa vikten tävlingen med miss på 1 gram) 2.

BT - 19 jul 19 kl. 19:48

Norrby sista Sjuhäradslag att lämna Gothia: ”Aldrig kommit så här långt”

Drömmen om att få spela inför storpublik på Heden knäcktes i kvartsfinalen för Norrbys P18-lag. – Energin räckte inte till, säger lagets tränare Tommy Pedersen efter 0–3-förlusten..

Kristianstadsbladet - 03 aug 19 kl. 16:06

Tommy Svensson: ”Det är upplagt för en jättestrid”

Tommy Svensson väljer att dela ut ros till en lokal stjärna och en som slåss på den stora motorscenen. Tyvärr konstaterar Svensson också att även rallybilar kan vara dopade….

Sydsvenskan - 18 jul 19 kl. 16:28

Iggy Azalea i ordkrig med Greta Gris

Efter klassiska drabbningar som Tommy Steele mot Elvis Presley och Oasis mot Blur har musikvärlden fått ett nytt krig. I den ena ringhörnan: Iggy Azalea. I den andra: barnprogramfiguren Greta Gris.

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 19 kl. 16:28

Iggy Azalea i ordkrig med Greta Gris

Efter klassiska drabbningar som Tommy Steele mot Elvis Presley och Oasis mot Blur har musikvärlden fått ett nytt krig. I den ena ringhörnan: Iggy Azalea. I den andra: barnprogramfiguren Greta Gris.

GöteborgsPosten - 18 jul 19 kl. 16:31

Iggy Azalea i ordkrig med Greta Gris

Efter klassiska drabbningar som Tommy Steele mot Elvis Presley och Oasis mot Blur har musikvärlden fått ett nytt krig. I den ena ringhörnan: Iggy Azalea. I den andra: barnprogramfiguren Greta Gris..

Skånskan - 17 jul 19 kl. 09:03

Puskas pågar hjälper nyanlända

SAMHÄLLE På 60- och 70-talet var han en fruktad mittfältare i Malmö FF. Nu ser Anders ”Puskas” Ljungberg med stolthet hur hans pågar, sonen Tobias och barnbarnet Albin, får in nyanlända i samhället genom golfen.Olympiastadion i München 30 maj 1979 är ett i svensk fotboll för evigt klassiskt datum.

BT - 17 jul 19 kl. 06:44

Invigning av rekordstort evenemang: ”Betyder mycket för staden”

I dag invigs det största internationella arrangemanget som Borås har anordnat – junior-EM i friidrott. Borås stad satsar ungefär fem miljoner kronor på mästerskapet. – Det är bra reklam att få visa upp staden på det här sättet, säger fritids- och folkhälsochef Tommy Jingfors..

Sydsvenskan - 02 aug 19 kl. 10:25

Olin och Fröling i ny pjäs av Tommy Berggren

Nästa år har en ny teaterföreställning av Tommy Berggren premiär. Arbetsnamnet är "Två kvinnor/Resan" och på scenen möts för första gången Lena Olin och Ewa Fröling. "Att få sammanföra dessa två vackra, intensiva och högt begåvade skådespelerskor känns.

Barometern - 02 aug 19 kl. 10:25

Olin och Fröling i ny pjäs av Tommy Berggren

Nästa år har en ny teaterföreställning av Tommy Berggren premiär. Arbetsnamnet är "Två kvinnor/Resan" och på scenen möts för första gången Lena Olin och Ewa Fröling. "Att få sammanföra dessa två vackra, intensiva och högt begåvade skådespelerskor känns lite teaterhistoriskt", säger Berggren..

Helsingborgs Dagblad - 02 aug 19 kl. 10:25

Olin och Fröling i ny pjäs av Tommy Berggren

Nästa år har en ny teaterföreställning av Tommy Berggren premiär. Arbetsnamnet är "Två kvinnor/Resan" och på scenen möts för första gången Lena Olin och Ewa Fröling. "Att få sammanföra dessa två vackra, intensiva och högt begåvade skådespelerskor känns.

SmålandsPosten - 02 aug 19 kl. 10:25

Olin och Fröling i ny pjäs av Tommy Berggren

Nästa år har en ny teaterföreställning av Tommy Berggren premiär. Arbetsnamnet är "Två kvinnor/Resan" och på scenen möts för första gången Lena Olin och Ewa Fröling. "Att få sammanföra dessa två vackra, intensiva och högt begåvade skådespelerskor känns lite teaterhistoriskt", säger Berggren..

BT - 02 aug 19 kl. 10:25

Olin och Fröling i ny pjäs av Tommy Berggren

Nästa år har en ny teaterföreställning av Tommy Berggren premiär. Arbetsnamnet är "Två kvinnor/Resan" och på scenen möts för första gången Lena Olin och Ewa Fröling. "Att få sammanföra dessa två vackra, intensiva och högt begåvade skådespelerskor känns lite teaterhistoriskt", säger Berggren..

Blekinge Läns tidning - 02 aug 19 kl. 10:25

Olin och Fröling i ny pjäs av Tommy Berggren

Nästa år har en ny teaterföreställning av Tommy Berggren premiär. Arbetsnamnet är "Två kvinnor/Resan" och på scenen möts för första gången Lena Olin och Ewa Fröling. "Att få sammanföra dessa två vackra, intensiva och högt begåvade skådespelerskor känns lite teaterhistoriskt", säger Berggren..

Kristianstadsbladet - 02 aug 19 kl. 10:25

Olin och Fröling i ny pjäs av Tommy Berggren

Nästa år har en ny teaterföreställning av Tommy Berggren premiär. Arbetsnamnet är "Två kvinnor/Resan" och på scenen möts för första gången Lena Olin och Ewa Fröling. "Att få sammanföra dessa två vackra, intensiva och högt begåvade skådespelerskor känns lite teaterhistoriskt", säger Berggren..

YA - 02 aug 19 kl. 10:25

Olin och Fröling i ny pjäs av Tommy Berggren

Nästa år har en ny teaterföreställning av Tommy Berggren premiär. Arbetsnamnet är "Två kvinnor/Resan" och på scenen möts för första gången Lena Olin och Ewa Fröling. "Att få sammanföra dessa två vackra, intensiva och högt begåvade skådespelerskor känns lite teaterhistoriskt", säger Berggren..

Sydöstran - 02 aug 19 kl. 10:25

Olin och Fröling i ny pjäs av Tommy Berggren

Nästa år har en ny teaterföreställning av Tommy Berggren premiär. Arbetsnamnet är "Två kvinnor/Resan" och på scenen möts för första gången Lena Olin och Ewa Fröling. "Att få sammanföra dessa två vackra, intensiva och högt begåvade skådespelerskor känns lite teaterhistoriskt", säger Berggren..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.