Timmar

Friday, 04 December, 02:53

Nyheter om Timmar

Sortering: Relevans | Senaste
News55 - 15 sep 20 kl. 22:09

Ljumt Applemottagande dämpade Wall Street

USA-börserna stängde positivt på tisdagen, men backade från en ordentlig uppgång mot slutet av handelsdagen. Apple fick till att börja med indexen att peka rejält uppåt – före den virtuella presentationen av teknikjättens nyheter ett par Timmar innan bö….

DN - 14 sep 20 kl. 23:31

Brittiska underhuset utmanar EU: ”En försäkring”

Efter en flera Timmar lång debatt i det brittiska underhuset på måndagskvällen röstade parlamentarikerna ja till att driva igenom en lag….

Expressen - 14 sep 20 kl. 16:34

18-åringen som misstänks för våldtäktsrån känner ingen ånger

18-åringen och hans 21-årige vän misstänks ha rånat och våldtagit två pojkar på kyrkogården i Solna – under nästan tio Timmar. Han visar ingen ånger i samtal med Frivården, nekar till misstankarna och verkar oberörd. Han säger sig ha blivit misshandlad i hemmet under sin uppväxt och att han började röka cannabis som tolvåring.

Expressen - 14 sep 20 kl. 13:14

Stjärnan i läskig olycka – blev sparkad i nacken

Det var under ett lopp i danska Odense som den otäcka olyckan höll sig framme. Den svenske stjärnjockeyn Per-Anders Gråberg flög av sin häst, fick en spark i nacken och vaknade ett par Timmar senare upp på sjukhus. – Det blir troligtvis en operation som det ser ut just nu, säger han.

Expressen - 14 sep 20 kl. 05:25

Man kidnappad – blev torterad i flera timmar

En man ligger nedsövd efter att under söndagseftermiddagen utsatts för misshandel med tortyrliknande inslag, skriver Aftonbladet.Mannen har uppgett att han tvingades in i en bil av tre eller fyra maskerade män. .

Aftonbladet - 14 sep 20 kl. 02:57

Man kidnappad och torterad i flera timmar – hittades dumpad

▸ Mannen hittades svårt skadad efter att ha utsatts för en tortyrliknande misshandel i en bil..

Expressen - 13 sep 20 kl. 06:45

Bordell i lägenhetshus avslöjades – efter rån

Grannarna klagade gång på gång till hyresvärden. En lägenhet i deras hus hade förvandlats till lägenhetsbordell. – Det här pågick 24 Timmar per dygn.

GöteborgsPosten - 12 sep 20 kl. 04:57

Varför är det bättre i Stockholm?

I Göteborg får vårdnadshavare som är hemma när de fött barn lämna syskonen på förskolan 15 Timmar per vecka. I Stockholm får man lämna 30 Timmar. Varför är det så stor skillnad, undrar insändaren..

DN - 12 sep 20 kl. 16:33

Här räddas klättrare från en klippavsats vid Kebnekaise

Efter en fem Timmar lång räddningsinsats vid Kebnekaisemassivet kunde tre klättrare vinschas upp från en klipphylla med helikopter och….

Nyan - 11 sep 20 kl. 11:00

Alla välkomna i november – med negativt test

Vid en presskonferens idag kl 11 förtydligade den finländska regeringen ytterligare gårdagens besked om uppluckrade regler för inresa till Finland. Förutom att gränsen för inresande höjs från 8 till 25 smittade per 100 000 från och med lördag nästa vecka, beskrev man också de kommande planerna för en permanent modell för resande i framtiden. Från och med den 23 november ska man kunna resa in i Finland även om man kommer från länder med högre smittotal, förutsatt att man kan uppvisa ett negativt coronatest vid inresan, gjort senast för 72 Timmar tidigare.

News55 - 12 sep 20 kl. 09:23

Omkring 50 befaras döda i gruvolycka i Kongo

Runt 50 personer befaras ha omkommit i en gruvolycka i Kamituga i Kongo-Kinshasa i fredags, enligt kongolesiska myndigheter. Redan några Timmar efter raset varnade en lokal gruvorganisation för en dödssiffra i samma storleksordning. Många av offren är u….

GöteborgsPosten - 12 sep 20 kl. 09:25

Omkring 50 befaras döda i gruvolycka i Kongo

Runt 50 personer befaras ha omkommit i en gruvolycka i Kamituga i Kongo-Kinshasa i fredags, enligt kongolesiska myndigheter. Redan några Timmar efter raset varnade en lokal gruvorganisation för en dödssiffra i samma storleksordning..

SVT - 11 sep 20 kl. 08:41

The walking dead tar farväl 2022

Den elfte säsongen av The walking dead kommer att bli tv-seriens sista, skriver Variety. Men på grund av coronapandemin dröjer det till 2022 innan finalavsnittet sänds, och fram till dess är det fortfarande många Timmar zombieapokalyps kvar i rutan..

Sydsvenskan - 10 sep 20 kl. 21:51

Joni Mitchell släpper arkivmaterial

Närmare sex Timmar av aldrig tidigare släppt material..

SR - 10 sep 20 kl. 19:03

Flera döda i protester mot polisbrutalitet

Minst sju personer har dött i Colombias huvudstad Bogotá i samband med stora protester mot polisbrutalitet. Protesterna startade sedan polisen misshandlat en man på en gata i huvudstaden. Misshandeln filmades av flera vittnen och mannen dog några Timmar senare..

Nerikes Allehanda - 10 sep 20 kl. 13:43

Här är nya tågförslaget – vill se utökade avgångar och snabbare resor: ”Oslo till Stockholm på mindre än tre timmar”

Regionen vill stärka Örebros roll som gods- och logistiknav i Mellansverige. Bland annat föreslås....

PrivataAffärer - 10 sep 20 kl. 11:44

Analytiker: Behövs verkligen alla stimulanser i Sverige?

”Det tredje kvartalet ser ut att bli mycket starkare än vi och någon annan vågat hoppas på. Att det skulle rekylera så här starkt hade nog ingen trott. Covid-19-krisen har varit väldigt speciell.

SR - 10 sep 20 kl. 11:12

Spanska fotbollsbråket: Premiären skjuts upp mot ligans vilja

Med mindre än 48 Timmar kvar till La Liga-premiären kom beskedet att det spanska fotbollsförbundet skjuter upp seriestarten en dag, planerar om hela första omgången och i stället för premiär på fredag inleds serien på lördag och fortsätter söndag. I mer än ett år har La Liga och det spanska förbundet bråkat om vilka veckodagar som ska vara matchdagar i högstaserien på herrsidan, där ligan vill spela fredagar och måndagar medan förbundet menar att det inte är det bästa för publiken. Den stora bakomliggande konflikten handlar om vem det är som har makten att bestämma, omgång två är alltjämt planerad för fredag, söndag och måndag veckan senare, men det återstår att se hur det blir med den saken..

News55 - 10 sep 20 kl. 05:20

Rättegång om förgiftat vatten skjuts upp

Har invånare i Kallinge skadats genom att dricka förgiftat vatten i åratals? Så lyder huvudfrågan i den uppmärksammade rättegången om den så kallade PFAS-skandalen som skulle ha startat i dag. Men målet sköts upp – i sista stund.

News55 - 10 sep 20 kl. 05:20

Nya bevis – rättegång om giftskandal skjuts upp

Har invånare i Kallinge i Blekinge skadats genom att dricka förgiftat vatten i åratals? Så lyder huvudfrågan i den uppmärksammade rättegången om den så kallade PFAS-skandalen som skulle ha startat i dag. Men målet skjuts upp – i sista stund.

Länstidningen i Södertälje - 10 sep 20 kl. 05:00

Efter tre dygn i Sverige – dags för SSK-debut för Matt Bailey: ”Några träningar till hade inte skadat”

Han kommer att ha varit tre dygn i Sverige och ligger fortfarande sju Timmar efter i dygnsrytmen.....

News55 - 10 sep 20 kl. 01:05

Bränder släckte solen i USA: ”Apokalyptiskt”

Som att befinna sig på Mars. Eller i en undergångsfilm. Så beskriver boende kring San Francisco-bukten hur det kändes att vakna upp sedan solen slukats av rök och aska från bränderna i norra Kalifornien.

News55 - 09 sep 20 kl. 18:09

”The walking dead” tar farväl 2022

Den elfte säsongen av "The walking dead" kommer att bli tv-seriens sista, skriver Variety. Men på grund av coronapandemin dröjer det till 2022 innan finalavsnittet sänds, och fram till dess är det fortfarande många Timmar zombieapokalyps kvar i rutan. S….

Expressen - 09 sep 20 kl. 12:00

Prins Charles talare på klimatkonferensen

I dag startar den digitala klimatkonferensen Climate:Red, som anordnas av Röda korset. Prins Charles är en av talarna på konferensen som kommer livesändas i 30 Timmar. – Det är lite av en fest och manifestation av vad vi kan, säger Margareta Wahlström, röda korsets ordförande i Sverige.

Computer Sweden - 09 sep 20 kl. 09:04

Mystiskt fel skapade avbrott i 18 timmar på Länsförsäkringar


Länsförsäkringar låg nere under större delen av tisdagen men nu ska tjänsterna fungera igen. Ingen information om orsaken till störningen har lämnats..

IDG - 09 sep 20 kl. 09:04

Mystiskt fel skapade avbrott i 18 timmar på Länsförsäkringar


Länsförsäkringar låg nere under större delen av tisdagen men nu ska tjänsterna fungera igen. Ingen information om orsaken till störningen har lämnats..

IDG - 09 sep 20 kl. 08:01

Netflix vd: Då kan personalen återvända till kontoret


Tolv Timmar efter att ett vaccin godkänts om han själv får välja..

Computer Sweden - 09 sep 20 kl. 08:01

Netflix vd: Då kan personalen återvända till kontoret


Tolv Timmar efter att ett vaccin godkänts om han själv får välja..

Expressen - 08 sep 20 kl. 21:01

Larmet från Senegal: Regn för tre månader – på en dag

Tusentals har blivit hemlösa i Senegals huvudstad Dakar – sju har dött.Detta efter att kopiösa mängder av regn fallit.– Vi har fått lika mycket på sju Timmar som vi normalt får under tre månader, säger en talesperson för regeringen till Al Jazeera..

ÖstersundsPosten - 08 sep 20 kl. 21:20

Fyra nya viltolyckor i länet på mindre än två timmar

Nu har mörkret börjat komma och det märks på viltolyckorna..

Länstidningen i Jämtland - 08 sep 20 kl. 21:20

Fyra nya viltolyckor i länet på mindre än två timmar

Nu har mörkret börjat komma och det märks på viltolyckorna..

Cornucopia - 08 sep 20 kl. 15:42

Polestar 2 bärgad - stendöd, gick inte ens öppna dörrarna

Enligt förstahandsuppgifter till bloggen har en läsares nya Polestar 2 idag bärgats från hemmets garageuppfart och körts till verkstad. Bilen hade frusit ihop helt, var totalsvart, och det gick inte ens att öppna dörrarna eller ens få loss laddkabeln. Kanske inte så gott betyg på bara några hundra levererade bilar än så länge.

ÖstersundsPosten - 08 sep 20 kl. 14:15

Då står Isöfärjan stilla – ska byggas om för för att bli mer miljövänlig

Isöfärjan kommer stå still under några Timmar för att byggas om..

Länstidningen i Jämtland - 08 sep 20 kl. 14:15

Då står Isöfärjan stilla – ska byggas om för för att bli mer miljövänlig

Isöfärjan kommer stå still under några Timmar för att byggas om..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.