Time finans

Sunday, 17 November, 01:57

Nyheter om Time finans

Sortering: Relevans | Senaste
Cornucopia - 05 jul 19 kl. 08:44

Stockholmsbörsen orkade inte slå rekord

För andra dagen på raken orkade Stockholmsbörsen inte med börsrekord ("all time high"), utan vände strax under.
Tjuren och björnen.Det blev alltså inte något börsrekord på torsdagen heller.

PrivataAffärer - 15 jan 19 kl. 12:31

Lista: Här är PPM-fonderna som försvinner

Enligt Pensionsmyndigheten har sammanlagt 70 fondbolag med 553 fonder ansökt om att få vara med på fondtorget. Det innebär också att minst 269 fonder försvinner från systemet eftersom dessa inte lämnat in några ansökningar (se listan nedan). Dessa fonder köpstoppas och befintligt kapital kommer att hamna i andra fonder.

Realtid - 02 okt 17 kl. 08:49

Jakob Grinbaum tar time-out från styrelsearbetet i ATS Finans 

Jakob Grinbaum utreds för insiderbrott. Han anser sig vara oskyldig..

Dagens PS - 09 jan 17 kl. 09:30

Varnar för Trumps planer

Enligt Lawrence Summers, tidigare finansminister i USA, kan Årets person, enligt Time, Donald Trumps planer på en avreglering bana väg för en ny finanskris. Det säger Summers i en intervju med Fox News, enligt Bloomberg News. Dagens PS har tidigare skrivit om att bedömare tror att Trump kan komma att elda på världsekonomin.

Dagensanalys.se - 31 mar 16 kl. 15:07

Analysföretaget CINT nyanställer

Det svenska marknadsanalysföretaget Cint har just rekryterat två nya kandidater till höga poster inom företaget. Dessa två ska placeras i London och Stockholm. Greg Dunbar är den nya vice-chefen för försäljningsavdelningen för EMEA, och ska arbeta utifrån London.

Nya Wermlands Tidningen - 26 maj 12 kl. 10:15

Misstänkt politiker vill slåss för sin heder

En moderatpolitiker i Kil har tagit time out från alla kommunala uppdrag på grund av misstankar om inblandning i Värmlands Finans-härvan. ? Det här är en tragedi för mig.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.