Test

Sunday, 12 July, 17:55

Nyheter om Test

Sortering: Relevans | Senaste
Sydsvenskan - 21 jun 20 kl. 06:33

Nytt test ska kontrollera nyanländas Sverigekunskaper efter kurs

Lundakvintetten vill granska hur samhällsorienteringen fungerar. Oppositionen är kritisk..

Nyteknik - 21 jun 20 kl. 07:00

Test: ”När Surface Go 2 är som bäst klår den Ipad Pro”

Microsofts ultraportabla är en ganska trist surfplatta. Men med tangentbordet som ultraportabel dator är den i sina bästa stunder lysande, skriver Ny Tekniks reporter Simon Campanello..

Sydsvenskan - 21 jun 20 kl. 05:17

”Ratchet & Clank” test för nästa generation

Klippet av actionspelet "Ratchet & Clank: Rift apart" i Sonys Playstation 5-presentation förra veckan var antagligen – något oväntat – det som bäst visade upp vad skillnaden är mellan nuvarande och nästa generation av konsoler. Men hjälp av SSD-disken,.

Helsingborgs Dagblad - 21 jun 20 kl. 05:17

”Ratchet & Clank” test för nästa generation

Klippet av actionspelet "Ratchet & Clank: Rift apart" i Sonys Playstation 5-presentation förra veckan var antagligen – något oväntat – det som bäst visade upp vad skillnaden är mellan nuvarande och nästa generation av konsoler. Men hjälp av SSD-disken,.

GöteborgsPosten - 21 jun 20 kl. 05:17

"Ratchet & Clank" test för nästa generation

Klippet av actionspelet "Ratchet & Clank: Rift apart" i Sonys Playstation 5-presentation förra veckan var antagligen – något oväntat – det som bäst visade upp vad skillnaden är mellan nuvarande och nästa generation av konsoler..

GöteborgsPosten - 20 jun 20 kl. 07:10

Billig badhandduk nästan lika bra som dyr

Överraskande resultat • Hårt Test • Sugförmåga.

Expressen - 19 jun 20 kl. 21:02

Kräver regeländring – efter skandalerna

Förra året var det Meraf Bahta som hamnade i blåsväder.Nu har ytterligare två världsstjärnor satt sig i samma situation – och Michael Johnson har fått nog.Legendaren vill skärpa straffen.

Expressen - 30 jun 20 kl. 14:39

Zlatan mot comeback: ”Ett sista test väntar”

Ett sista Test väntar. Under tisdagen kommer Zlatan Ibrahimovic ge besked om en eventuell comeback. – Han är ett lejon och drivs alltid av sin enorma motivation, säger Stefano Pioli till sky.

Nyteknik - 19 jun 20 kl. 07:00

Test: Dell XPS 13 - ”Så här borde alla Windows-laptops vara”

Liten, kraftfull – och snygg. Dell har gjort det mesta rätt med årets uppdatering av ultraportabla XPS 13, skriver Ny Tekniks Kalle Wiklund..

Kristianstadsbladet - 18 jun 20 kl. 17:30

18.30: Följ Bromölla–Österlen i division 2

Efter 4–0-segern i premiären är det dags för ett ordentligt Test för Ifö Bromölla när de välkomnar topptippade Österlen FF i den andra omgången på Strandängens IP..

Mobil - 18 jun 20 kl. 12:32

Test från Datormagazin: Dynabook Tecra X40-F

Tecra X40-F är en smidig företagsorienterad laptop med stabil, men aningen klen, prestanda..

Expressen - 18 jun 20 kl. 11:22

Danskt test-fiasko – för få dyker upp

Danska statsministern Mette Frederiksen har utlovat en hård och löpande kontroll över smittspridningen i landet. Men nu dyker allt för få danskar upp och Testar sig. – Det går inte att använda sig av siffrorna, säger Jens Lundgren som är professor i infektionssjukdomar, till Politiken.

Länstidningen i Södertälje - 18 jun 20 kl. 10:47

Appen ”Alltid öppet” har stängt igen – inga coronatest kan bokas förrän efter midsommar

Appen där man kan boka Test för pågående covid-19 eller antikroppar mot coronaviruset stängdes på....

Mobil - 18 jun 20 kl. 09:09

Test: Så mycket (eller lite!) bättre är S20 Ultra än S10 Plus

Det talas om att innovationstakten minskat i mobilbranschen. Vi gräver djupare och tittar på vad som framförallt hänt på ett år, med särskild inriktning på kameran..

UT - 17 jun 20 kl. 18:18

Långa köer till covid-tester på Hälsobrunnen: ”Det tar en del resurser”

Det är fortsatt efterfrågan på Test av covid-19 vid Hälsobrunnen i Ulricehamn. Enligt Björn Bonnevier, verksamhetschef vid Hälsobrunnen i Ulricehamn, ligger det på cirka 20-30 Tester per dag..

UNT - 17 jun 20 kl. 18:28

Högt tryck för att ta covid-test

Det var högt tryck när provtagningen för covid-19 öppnade i Uppsala på onsdagen. Redan på förmiddagen var tiderna till provtagningen slut för dagen..

SVT - 17 jun 20 kl. 16:58

Komiker köpte fejkade lyssningar i ”test” – får ingen ersättning

Komikern Simon Chippen Svensson köpte strömningar för tiotusen kronor via en onlinetjänst. Nu får han ingen royalty-utbetalning från Spotify som upptäkt ”misstänkt aktivitet” på hans konto. Men trots att han är påkommen med tilltaget kvarstår de förbättrade lyssningssiffrorna på strömningstjänsten, enligt honom..

SVT - 16 jun 20 kl. 09:30

Så tolkar du covid-testerna: ”Den som är bingo”

Sedan i måndags kan alla stockholmare anmäla sig för ett gratis covid-Test. Men att tolka resultatet – och förstå vad man ska göra med ett positivt Test – kan vara en huvudvärk. – SjälvTesterna och snabbTesterna som finns, de skulle jag vara ytterst försiktig med att tolka, säger Matti Sällberg, professor och vaccinforskare i Morgonstudion..

Mobil - 17 jun 20 kl. 13:08

Test: Marshall Uxbridge Voice – Kompakt Google-högtalare med bättre ljud

Marshalls senaste högtalare med röststyrning låter bättre än vi väntar oss av storleken..

Aftonbladet - 17 jun 20 kl. 13:06

Släkten är värst

▸ Martin Aagård tar ett DNA-Test för att se om han är svensk – och upptäcker att han är släkt med Ivar Arpi.

Aftonbladet - 17 jun 20 kl. 13:06

Släkten är värst

▸ Martin Aagård tar ett dna-Test för att se om han är svensk – och upptäcker att han är släkt med Ivar Arpi.

UNT - 17 jun 20 kl. 10:51

Alla tider till covid-test tog slut

På onsdagen öppnade Region Uppsala sin provtagning för allmänheten. Redan kl 9:23 är alla provtagningstider i Uppsala slut för dagen..

YA - 17 jun 20 kl. 08:41

Jimmy tillbaka efter coronapausen: ”Obeskrivligt skönt”

Tomelillaföraren Jimmy Eriksson har avverkat sina första varv i en racerbil på nästan nio månader i ett privat Test med sitt tyska team Zakspeed på Nürburgring..

SR - 16 jun 20 kl. 19:30

Trängsel och köer då allmänheten fick testa sig

I går fick 30 000 personer i region Stockholm boka sig för Tester av antikroppar mot covid-19 och Test om man har sjukdomen. De första Testerna gjordes redan i går, men det var trängsel och köer samt slut på Testmaterial vid vissa Teststationer, enligt Claes Ruth, funktionschef på Karolinska laboratoriet och koordinator för Testningen i region Stockholm..

Aftonbladet - 16 jun 20 kl. 14:13

Socialstyrelsen: Låt kvinnor ta hpv-test själva

▸ På grund av coronapandemin har screeningen för livmoderhalscancer helt eller delvis pausats i flera av landets regioner..

Helsingborgs Dagblad - 16 jun 20 kl. 14:13

Socialstyrelsen: Låt kvinnor ta hpv-test själva

På grund av coronapandemin har screeningen för livmoderhalscancer helt eller delvis pausats i flera av landets regioner. Socialstyrelsen vill därför införa en tillfällig provtagning, som gör att alla i screeningprogrammet kan ta provet själva. Syftet me.

GöteborgsPosten - 16 jun 20 kl. 14:16

Socialstyrelsen: Låt kvinnor ta hpv-test själva

På grund av coronapandemin har screeningen för livmoderhalscancer helt eller delvis pausats i flera av landets regioner. Socialstyrelsen vill därför införa en tillfällig provtagning, som gör att alla i screeningprogrammet kan ta provet själva..

GT - 16 jun 20 kl. 11:30

VG-regionen utreder gratis antikroppstest

De boende i region Stockholm kommer kunna få ett gratis Test för att se om det finns antikroppar mot coronaviruset.I Västra Götaland utreds nu frågan, skriver Dagens Nyheter.– Vi är inte där än.

Mobil - 16 jun 20 kl. 09:10

Test: Appen som ger dig apparna som saknas i Huawei App Gallery

Huaweis nya sök-app ger dig även appar som ännu inte finns i den egna appbutiken..

BT - 15 jun 20 kl. 20:12

Stort test – så smakar årets glassnyheter: ”Mums”

En klassiker i ny tappning och en välkänd comeback. Årets glassnyheter från Sia glass och GB innehåller såväl exotiska som traditionella smaker. När ulricehamnarna fick Testa nykomlingarna haglade de höga betygen över årets tillskott i frysdiskarna..

UT - 15 jun 20 kl. 20:12

Stort test – så smakar årets glassnyheter: ”Mums”

En klassiker i ny tappning och en välkänd comeback. Årets glassnyheter från Sia glass och GB innehåller såväl exotiska som traditionella smaker. När ulricehamnarna fick Testa nykomlingarna haglade de höga betygen över årets tillskott i frysdiskarna..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.