Telia

Thursday, 25 April, 10:14

Nyheter om Telia

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 04 apr 19 kl. 13:57

7 tips – så blir din mobil snabbare och håller längre

Vårstäda mobilen – och få en snabbare telefon!Genom några enkla och klimatsmarta grepp kan du förlänga livslängden på mobiltelefonen samtidigt som du höjer prestandan.– Om du sköter din telefon bra kan du använda den i upp till fyra, fem år, säger Mattias Hartmann, mobilansvarig på Telia..

Skånskan - 03 apr 19 kl. 10:27

Nu startar fiberbygget

Svalöv En del hushåll har fått vänta länge på den planerade fiberutbyggnad som ska ge Svalövs kommun ett snabbare bredbandsnät. Nu har kommunen tecknat ett ramavtal med tre aktörer som ska sätta fart på byggandet. I april tas första spadtaget.

DI - 02 apr 19 kl. 18:48

Utklassad: Folkaktien är sämst i sektorn

Sedan Johan Dennelind tog över som vd har Telia genererat betydligt sämre totalavkastning än de övriga nordiska konkurrenterna.  När teleoperatören nu äntligen lyckats göra sig av med de skamfilade eurasiska tillgångarna krackelerar den svenska kärnverksamheten..

UNT - 02 apr 19 kl. 17:14

Hot mot Telia i Norge efter reklamfilm

Telias huvudkontor i Oslo har fått ta emot hot efter att ha publicerat en reklamfilm där en kvinna kastar av sig slöjan..

GöteborgsPosten - 02 apr 19 kl. 17:14

Hot mot Telia i Norge efter reklamfilm

Telias huvudkontor i Oslo har fått ta emot hot efter att ha publicerat en reklamfilm där en kvinna kastar av sig slöjan..

PrivataAffärer - 29 mar 19 kl. 09:00

Kull: En mycket våghalsig strategi av spararna

– Köpen i Swedbank är tre gånger så stora som köpen i den näst mest köpta aktien och antalet ägare har ökat med 80 procent på en månad. Det är tydligt att många försöker bottenfiska, men att köpa Swedbankaktien i det här läget är en mycket våghalsig strategi. Risken i aktien har höjts avsevärt, frågetecknen är många och det är omöjligt att förutspå hur den här historien utvecklas.

Dagensanalys.se - 28 mar 19 kl. 23:46

Digitala klyftan ökar mellan små och stora företag

Digitala lösningar skapar nya möjligheter och underlättar vardagen för företag oavsett storlek. Men stora företag har kommit längre än små, som dessutom riskerar att ytterligare halka efter. Det visar en rapport från Telia och analys- och undersökningsföretaget Nepa som granskat hur redo svenska företag är för att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter.

PrivataAffärer - 29 mar 19 kl. 11:32

Hernhag: Fem investmentbolag för portföljen

Missa inte Marcus böcker: I vår bokhandel kan du just nu bland annat köpa Marcus bok "Den enkla vägen att lyckas med aktier" Sunborn. : Hej jag håller på att bygga upp en portfölj för tillfället och äger just nu bara aktier i fyra bolag. De bolagen är Cloetta, Hexpol, Nordea och Tele2.

DI - 29 mar 19 kl. 06:01

Försvarsministern om Teliaförsäljningen: ”Jag vill inte att det ska ske”

NEW YORK.  Peter Hultqvist säger sig vilja stoppa en försäljning av statens innehav i Telia.  Försvarsministern anser också att det vore olyckligt om de nordiska storbankerna lämnar Baltikum som en konsekvens av penningtvätthärvorna.

DI - 26 mar 19 kl. 18:28

En parodi: Försvaret skulle ha tänkt till – för 20 år sedan

Telia är inte bara ett börsbolag – Telia är politik. Och nu blir situationen närmast parodisk när Försvarsmakten försöker stoppa statens försäljning av aktier .

Corren - 27 mar 19 kl. 12:01

Kraftiga telefonstörningar

På grund av störningar hos Telia går det just nu inte att komma fram till Öst Medias telefonväxel..

NT - 27 mar 19 kl. 12:01

Kraftiga telefonstörningar

På grund av störningar hos Telia går det just nu inte att komma fram till Öst Medias telefonväxel..

DI - 26 mar 19 kl. 13:38

Försvarsutskottet vill ha ”ordning på torpet” – Teliaförsäljning dröjer

En eventuell försäljning av statens minoritetspost i Telia kommer att dröja. Ett enigt försvarsutskott vill först ha en försvars- och säkerhetspolitisk analys på plats liksom verktyg för att förhindra att försvarspolitiska intressen exponeras..

PrivataAffärer - 26 mar 19 kl. 11:09

Trading Direkt: Analytikern om börsens bästa fastighetsaktier

Avsnittet gästades också av Martin Nordh som är expert på förebyggande av penningtvätt, vi pratade om skandalerna som slagit mot de nordiska bankerna. Som vanligt gjorde Tobbe Rosén teknisk analys, idag på bland annat Nobia, Sobi och AAK. Aktier/bolag som nämns utöver tekniska analyser: Sagax, Catena, Heba, Hembla, Pandax Tobbe Roséns tekniska analyser: Index: OMXS30, DAX, S&P500 Aktier: SHB,Telia, Volvo, Atlas Copco Valutor: USD/SEK, EUR/SEK Råvaror: Koppar, Guld, Råolja (Brent) Tittarönskemål: Nobia, Sobi, Nico, Palladium, AAK, Millicom, Six Flags, Mips, Hansa Biopharma, Kappahl, Nicoccino, Rovio, Swedbank, Bahnhof  .

DI - 26 mar 19 kl. 09:38

Nedåt på Stockholmsbörsen – folkaktien tappar efter att ha flaggat för lägre vinst

Stockholmsbörsen inledde tisdagen med stigande index som dock snabbt vände ner under nollan. Teleoperatören Telia backar med 1,6 procent efter att ha flaggat för en något större nedgång i bolagets underliggande organiska ebitda-resultat under det första kvartalet. .

Dagens PS - 26 mar 19 kl. 09:16

JUST NU: Börsen åker bergochdalbana

Först gick det upp. Sedan ned. En aktie utmärker sig särskilt och faller som en sten.

DI - 26 mar 19 kl. 05:00

Detta händer tisdagen 26 mars

På tisdagen rapporterar klädbolaget RNB delårssiffror och Telia håller kapitalmarknadsdag. .

PrivataAffärer - 25 mar 19 kl. 13:00

Nu kommer utdelningarna – här är alla datum

Mellan mars och maj väntas börsen dela ut hundratals miljarder till aktieägarna. Men när utdelningarna avskiljs sjunker förstås kurserna, vilket allt annat lika kan sätta press på index. Nordnets investeringscoach Alexander Gustafsson har räknat ut hur mycket avskiljda utdelningar teoretiskt sett påverkar indexet.

DI - 08 apr 19 kl. 16:41

Ideologisk utförsäljning av Telia hotar Sverige

En majoritet i Riksdagen vill sälja statens innehav i Telia. Vi ifrågasätter rimligheten i att den samlade högern därmed går emot såväl försvarsutskottet som Försvarsmakten i en så avgörande fråga, skriver tre vänsterpartister..

PrivataAffärer - 22 mar 19 kl. 12:17

Trading Direkt: Swedbankgranskningen och dagens vinnare

Största delen av programmet består av teknisk analys på bland annat Telia, Skanska och JLT. Dessutom diskuterade vi svag PMI-data och kronkursreaktionen som följde. Aktier/bolag som nämns utöver tekniska analyser: Ferroamp, Newsday Tobbe Roséns tekniska analyser: Index: OMXS30, DAX, S&P500 Aktier: Atlas Copco, Swedbank Valutor: USD/SEK, EUR/SEK, Råvaror: Koppar, Guld, Råolja Tittarönskemål: H+H International, Cloetta, Oncopeptides, Invent Medic, Nestlé, Björn Borg, Semafo, JLT, Oasmia, Intrum, Scandinavian Enviro Systems, Telia, Skanska, BioArctic, Africa Oil  .

Mobil - 08 apr 19 kl. 11:06

Bäst mobiltäckning i Sveriges storstäder: Telia och Tre delar på segern

När man jämför täckningen i Stockholm, Göteborg och Malmö är det Telia och Tre som är bäst medan Tele2 tar sistaplatsen i alla tre städer..

DI - 22 mar 19 kl. 17:53

Här är hela dagens Ekonomistudion – titta eller lyssna

I fredagens Ekonomistudion pratar programledare Jon Åsberg med näringsminister Ibrahim Baylan, som är starkt kritisk till Moderaternas planer på att sälja statens innehav i Telia. Programmet finns även som podd. Poddversionen publiceras varje eftermiddag efter livesändningen.

DI - 22 mar 19 kl. 17:13

Svidande kritik mot Moderaternas säljplaner: ”Ta ert förnuft till fånga”

Att Moderaterna försöker driva fram en försäljning av Telia, trots att man tidigare själva varit med och stoppat en affär av säkerhetspolitiska skäl väcker skarp kritik från regeringen. Och nu måste Moderaterna förklara sig, menar näringsminister Ibrahim Baylan. .

DI - 20 mar 19 kl. 20:50

Alla borde vara glada – köpläge för Gardell

Sverigedemokraternas omsvängning i frågan om statens ägande i Telia öppnar upp för en jätteaffär värd 70 miljarder kronor om, eller snarare när, svenska staten säljer sin 37-procentiga ägarandel i Telia. Det vore en mycket bra nyhet..

YLE - 21 mar 19 kl. 15:05

”Stadens image har fått sig en törn” - inspelade samtal avslöjar bristerna med svenskan i Borgå stads växel

Efter en genomgång av 400 bandade samtal tänker Borgå stad kräva ersättning av Telia. Nivån på svenskan i växeln håller inte måttet..

Dagens Media - 21 mar 19 kl. 08:20

SD:s vändning: ”Staten blir för stark medieaktör”

Sverigedemokraterna ställer sig nu på Alliansens sida och vill sälja majoriteten av statens innehav i Telia, skriver Dagend Industri..

Dagens Media - 21 mar 19 kl. 08:20

SD:s vändning: ”Staten blir en för dominant medieaktör”

Sverigedemokraterna ställer sig nu på alliansens sida och vill sälja majoriteten av statens innehav i Telia, skriver Dagens Industri..

Realtid - 21 mar 19 kl. 07:29

Ernstberger ser fram emot rättegång

Ernstberger ser fram emot rättegång, oförändrad ränta i USA och SD vänder om Telia - det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna torsdagsmorgon..

DN - 20 mar 19 kl. 10:26

Över 2.000 riskerade att få sina samtal till socialtjänsten avlyssnade

Under fyra dagar i februari riskerade tusentals stockholmare att få sina röstmeddelanden till socialtjänsten avlyssnade av obehöriga. Orsaken var en bugg hos leverantören Telia som gjort uppdateringar av en server.  – Det är en tråkig händelse som är ytterst allvarlig eftersom det rör personliga uppgifter, säger Johanna Engman, it-direktör i Stockolms stad.

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 19 kl. 22:20

Majoritet vill sälja Telia

Sverigedemokraterna har svängt i frågan..

DI - 20 mar 19 kl. 20:50

SD har rätt i att staten ska sälja Telia

Nu finns det en majoritet för att staten inte ska äga all tv..

DI - 26 mar 19 kl. 21:04

M vill stycka Telia – nu kan de köra över regeringen

Trots Försvarsmaktens varningar står Moderaterna på sig om Telia, och partiet vill nu driva fram en omstrukturering av bolaget för att kunna sälja de kommersiella delarna.  Och mycket talar nu för att regeringen körs över och kommer tvingas utreda en försäljning av telejätten..

DI - 17 mar 19 kl. 19:36

Uber-utmanaren ska charma investerare – vill värderas högre än Telia

Taxiappbolaget Lyft har som ambition att komma före konkurrenten Uber till börsen med en notering i slutet av mars. Nu ger sig Lyft ut på marknaden för att övertyga investerare att storsatsa i bolaget. .

Barometern - 05 apr 19 kl. 06:00

Telia svarar: Vi lämnar aldrig någon garanti på exakt 100/100-hastighet

Svar på insändaren ”Telia verkar tycka att kunderna själva ska åtgärda felen” införd i Barometern den 31 mars..

DI - 04 apr 19 kl. 10:19

Telia effektiviserar - drar ner på personal i Litauen

Telia ska effektivisera sin verksamhet i Litauen och drar ned personalstyrkan inom Telia Lietuva med 285 personer under 2019..

Sydsvenskan - 03 apr 19 kl. 16:32

Riksdagen vill sälja Telia på sikt

Riksdagen anser att det inte finns tillräckliga motiv för ett statligt ägande i Telia på sikt. I ett tillkännagivande uppmanar därför riksdagen regeringen att se över möjligheterna att på sikt avyttra sitt ägande i Telia. Samtidigt slår riksdagen fast a.

SmålandsPosten - 03 apr 19 kl. 16:32

Riksdagen vill sälja Telia på sikt

Riksdagen anser att det inte finns tillräckliga motiv för ett statligt ägande i Telia på sikt. I ett tillkännagivande uppmanar därför riksdagen regeringen att se över möjligheterna att på sikt avyttra sitt ägande i Telia.(TT).

Blekinge Läns tidning - 03 apr 19 kl. 16:32

Riksdagen vill sälja Telia på sikt

Riksdagen anser att det inte finns tillräckliga motiv för ett statligt ägande i Telia på sikt. I ett tillkännagivande uppmanar därför riksdagen regeringen att se över möjligheterna att på sikt avyttra sitt ägande i Telia.(TT).

YA - 03 apr 19 kl. 16:32

Riksdagen vill sälja Telia på sikt

Riksdagen anser att det inte finns tillräckliga motiv för ett statligt ägande i Telia på sikt. I ett tillkännagivande uppmanar därför riksdagen regeringen att se över möjligheterna att på sikt avyttra sitt ägande i Telia.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.