Techbolaget

Thursday, 19 September, 16:57

Nyheter om Techbolaget

Sortering: Relevans | Senaste
VA - 26 aug 19 kl. 10:26

Därför dyker techbolaget tvåsiffrigt på börsen idag

Aktien tappar 18 procent efter svag rapport..

Sydsvenskan - 23 aug 19 kl. 15:21

Skånsk miljardär fortsätter sin satsning i techbranschen

I fjol kammade han hem 700 miljoner kronor när Techbolaget Izettle såldes..

Helsingborgs Dagblad - 23 aug 19 kl. 15:21

Skånsk miljardär fortsätter sin satsning i techbranschen

I fjol kammade han hem 700 miljoner kronor när Techbolaget Izettle såldes..

DI - 19 aug 19 kl. 09:44

Björn Elowson tillträder som VD för HR-techbolaget JobAgent

JobAgent har precis fått ytterligare ett tillskott i form av Björn Elowson som började som VD på JobAgent den 1a augusti..

Dagens Media - 28 jun 19 kl. 08:04

Coop ska spåra kundresan bättre

Coop tar hjälp av Techbolaget Pinmeto för att följa upp kunden från sök till lokalt köp..

DI - 17 jun 19 kl. 10:41

Ta rygg på Lantto – köp hajpade aktien som rusat 60 procent i år

Di:s köpråd på det hajpade Techbolaget blev inte helt lyckat, trots en urstark slutspurt. Men nu närmar sig det kommersiella genombrottet, och insynstopparna tankar aktier. Vi upprepar köp – även om risken är hög.

Dagens PS - 13 jun 19 kl. 10:23

Samsung säkrar patent för ”rullbar” skärm

I dagens techbrief kan du läsa om Fords självkörande bilar, Techbolaget CrowdStrike som rusade 70 procent efter noteringen samt Samsungs nya patent. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Ford börjar testa tredje generationens självkörande bilar i Detroit Biljättens satsning på självkörande bilar går vidare.

Realtid - 04 jun 19 kl. 11:15

Svenskt fintechbolag lanseras i hela EU

Det svenska Techbolaget Splitgrid får licens för SEPA-betalningar, vilket innebär att bolaget nu når ut till alla 28 EU-länder. "Många av våra kunder saknade möjligheten att kunna göra affärer i Euro via Splitgrids affärsmodell och nu kan vi erbjuda det", säger Jonas Forsman, CTO och medgrundare av Splitgrid. .

Realtid - 02 jun 19 kl. 06:00

Kinneviks vd lärde Martina Klingvall leda med värme

Martina Klingvall är grundaren av Techbolaget Telness och valdes nyligen in i  ABG Sundal Colliers styrelse. För Realtid berättar hon på vilket sätt golfen tränar upp den mentala styrkan och varför det är så bra att skapa en “mirakellista”..

Dagens PS - 28 maj 19 kl. 15:21

Blåsigt kring Lööf och Strandhäll sitter kvar

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Trump eldar på Tokyobörsen
När Tokyobörsen öppnade börshandeln på tisdagsmorgonen var det med siktet inställt på att ett handelsavtal mellan USA och Japan kan komma redan i augusti. M-attack på Lööf: ”Sveket är totalt”
Centerpartiet lade ner sina röster i dag i stället för att fälla Annika Strandhäll (S) i misstroendeomröstningen i Riksdagen.

Dagens PS - 28 maj 19 kl. 13:46

Swedbank investerar i ”Izettle på steroider”

Techbolaget Kaching tar in nytt kapital i senaste finanseringsrundan – och den största investeraren är Swedbank. Det skriver Di Digital. Swedbank beskriver sin investering som ett led i utvecklingen av ”Swedbank Pay”, en tjänst som har 100.

Dagens PS - 27 maj 19 kl. 15:39

Maktskifte i EU och mer kritik mot Riksbanken

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. S-fiasko i EU-valet – här är valresultatet Med endast 23,6 procents väljarstöd i EU-parlamentsvalet blir visserligen Socialdemokraternas största parti men gör sitt sämsta val någonsin. Liberalerna blev också stor förlorare i EU-valet, då partiet tappar ett mandat och klarar sig på håret kvar i parlamentet med 4,1 procent av rösterna.

Dagens PS - 27 maj 19 kl. 14:59

Doldis värd 700 miljarder – ska utmana Spotify

Det kinesiska Techbolaget Bytedance värderas till ofattbara 700 miljarder kronor. Det nästintill okända bolaget har utvecklat den populära video-appen TikTok – och nu ryktas det om expansion till både musik- och smartphone-industrin.  Det rapporterar Di Digital med hänvisning till Bloomberg och Financial Times.

Dagens PS - 27 maj 19 kl. 14:59

Doldis värd 700 miljarder ska utmana Spotify

Kinesiska Techbolaget Bytedance värderas till ofattbara 700 miljarder kronor. Det nästintill okända bolaget har utvecklat den populära video-appen TikTok – och nu ryktas det om expansion till både musik- och smartphone-industrin.  Det rapporterar Di Digital med hänvisning till Bloomberg och Financial Times.

VA - 13 maj 19 kl. 08:33

Ubers IPO: 655 miljoner dollar i börsvärde gick upp i rök

Techbolaget backade med 7,6 procent under sin första handelsdag på börsen i fredags. .

NSD - 02 maj 19 kl. 13:33

Luleåföretaget får 10 miljoner av Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft investerar 10 miljoner kronor i Techbolaget Exeri..

Mobil - 17 apr 19 kl. 09:18

Samsung anklagas för industrispionage

Vd:n för det nederländska Techbolaget ASML hävdar att företagets ”största koreanska kund” har spionerat på dem och stulit affärshemligheter..

DI - 08 apr 19 kl. 20:56

Inspirationsapp närmar sig börsen – hoppas ta in 12 miljarder

Techbolaget Pinterest planerar att erbjuda 75 miljoner aktier till en teckningskurs i intervallet 15 till 17 dollar, vilket ger bolaget ett potentiellt börsvärde på uppemot 11,3 miljarder dollar, motsvarande närmare 105 miljarder kronor..

Affärsvärlden - 08 apr 19 kl. 12:30

Pinterest presenterar teckningsintervall

Techbolaget Pinterest ska erbjuda 75 miljoner A-aktier i samband med börsnoteringen och teckningskursen väntas bli i intervallet 15-17 dollar per aktie..

DI - 21 mar 19 kl. 11:42

Careerbuilder.se värvar Mireille Mårtensson från Linkedin

Mireille Mårtensson blir ny Sales Director i Norden för Techbolaget Careerbuilder.se..

Affärsvärlden - 22 feb 19 kl. 09:30

WSJ: Pinterest ansöker om notering

Techbolaget Pinterest har lämnat in en konfidentiell ansökan om börsnotering till den amerikanska finansinspektionen, SEC. Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor..

Expressen - 20 jan 19 kl. 05:00

Kaspersen lät exet bo i gillestugan – med nya frun

Hon programleder "Idrottsgalan" för åttonde gången.Men Kristin Kaspersen har över tid styrt om sitt liv för att vid sidan av tv-uppdrag även arbeta med Techbolaget, ledarskapsutbildningen, föreläsningarna och skrivandet.– Jag försöker att inte längre jobba trippelt och i och med att mamma gick bort i fjol fokuserade jag ännu mer på familjen, säger 49-åringen som älskar live-sändningar och som berättar att exet och exets fru i flera år fick bo i Kristins gillestuga när de skulle umgås med sonen – allt för att sonen skulle få se sina föräldrar äta måltider ihop och slippa kuska runt mellan olika hem.

Dagens Media - 30 dec 18 kl. 08:00

"Vi ser ett historiskt skifte i hur man ser på konsumtion"

Emma Ridderstad, medgrundare av Techbolaget Warpin Media och Marie Wedin, marknadschef på Coop, delar med sig av sina nyårslöften..

Dagens Media - 23 apr 19 kl. 11:44

Nystartade techbolaget rekryterar tidigare Schibstedchef

Det nystartade Techbolaget Adgrabber rekryterar Jonas Halvarsson, som senast kommer från BidTheatre: ”Jag imponerades av det här gänget och deras energi.”.

DI - 24 nov 18 kl. 08:20

Black Friday-försäljningen via nätet ökade med 23 procent

Techbolaget Adobe Systems enhet Analytics bedömer att den amerikanska Black Friday-handeln via nätet ökade med 23 procent mätt som årstakt i år. .

Dagens Media - 10 okt 18 kl. 09:57

Per Morberg väljer bort TV4 för Starflow

Per Morberg nobbar gammelmedia och väljer istället att lansera sin nya webbserie helt via Techbolaget Starflows plattform. Grundaren David Gabor drivs av att ge tillbaka kontrollen till innehållskreatörerna..

Dagens PS - 29 okt 18 kl. 09:58

Tufft börsår för noterade techbolag

Årets technoterade bolag på Stockholmsbörsen har inte haft en rosig utveckling. Samtliga elva handlas under teckningskursen efter den rejäla börsnedgången i oktober. Det osäkra marknadsläget gör att noteringarna framöver kan bli rejält färre, skriver Di Digital.

Dagensanalys.se - 24 okt 18 kl. 14:59

David Oliva hoppar in i Yaytrades styrelse

Svenska Techbolaget Yaytrade rekryterar David Oliva till sin styrelse. – Jag tror på Yaytrade, deras unika plattform bryter upp den traditionella marketplace-strukturen och öppnar upp för fler typer av peer-to-peer transaktioner och affärer. Detta ligger helt rätt i tiden.

Dagens Media - 20 mar 19 kl. 08:34

Snabbväxande techbolaget väljer Closer

Techbolaget Strossle ökar den lokala närvaron i södra Sverige och väljer därför att samarbeta med det lokala säljbolaget Closer. Tommy Lycén blir ny säljkonsult i syd..

Dagensanalys.se - 19 sep 18 kl. 13:19

Osynlig rekryterar ny vd från Fishbrain

UX-designbyrån Osynlig rekryterar Linus Lennstrand från Fishbrain som ny vd. Osynlig satsar nu stort på att stärka erbjudandet och organisationen. Med lång erfarenhet från att både utveckla och förvalta användarcentrerade affärsmodeller blir Linus en viktig del i satsningen.

Realtid - 30 aug 18 kl. 09:23

Techbolagsgrundare försöker stoppa konkurs

Grundaren Anders Widgren vill stoppa konkursen av det svenska Techbolaget Aifloo och anklagar EQT Ventures för bolagskapning. Han står nu redo att ta en strid i domstol..

DI - 21 aug 18 kl. 22:29

USA-börser: Techbolaget hämtar igen raset

New York-börserna handlades upp något på tisdagen och S&P 500 nådde ny rekordnivå efter några timmars handel. Börserna föll dock tillbaka något mot slutet av handelsdagen. Viss optimism över handelsläget mellan USA och Kina kunde skönjas under en dag då flera rapporterande bolag var i fokus..

Dagens PS - 15 aug 18 kl. 07:39

Revolt i techbolaget – anställda kräver 2 Mdr

Dejtingappbolaget Tinders medgrundare Sean Rad har valt att stämma moderbolaget IAC på minst två miljarder dollar, skriver Recode. Stämningen backas upp av vissa av Tinders andra medgrundare samt anställda som fick ett optionsprogram med IAC. Under det lovade IAC att ge en värdering på Tinder under fyra tillfällen och därmed en möjlighet för grundarna och de anställda att sälja sina optioner för det erbjudna priset.

Realtid - 12 jul 18 kl. 09:21

Almi säljer Bambuser

Almi Invest säljer hela sitt innehav i Techbolaget Bambuser till  Anders Liling och Per Anders Wärn. Affären görs till en kurs om 0,57 kr per aktie..

Dagens PS - 08 jul 18 kl. 09:37

Tidigare Kinnevik-bolag letar köpare på börsen

Techbolaget Groupon, som förr hade Kinnevik som en ägare, söker nu en ny ägare. Det rapporterar Recode och hänvisar till källor. Företaget, som nu fyller tio år, skall ha kontaktat flera börsnoterade bolag för att skapa ett intresse för verksamheten.

DI - 04 jul 18 kl. 16:28

AIAR lanserar Sveriges första STO!

Techbolaget bakom den världsledande appen inom digital marknadsföring har nu uppdraget att lansera Sveriges första Security Token Offering (STO) på den globala arenan. AIAR:s mål är att med AI, Blockkedja och Security Tokens ta över världens ekonomiskt gigantiska, men digitalt eftersatta, B2C-marknad inom microlearning.  .

Dagens Media - 27 jun 18 kl. 11:16

Detta innebär AT&T:s köp av Appnexus

Specialister ställer sig frågan affären mellan AT&T:s och ad-Techbolaget Appnexus kan utmana Facebook och Googles dominans..

Dagens PS - 31 maj 18 kl. 12:29

Därför är din bokföring fel – även när den är rätt

NYHET FRÅN WINT: Bokföringslagen säger att du måste föra bok över din ekonomi på ett sätt som gör det möjligt “att följa rörelsens resultat och ställning”. Ändå har de flesta företagare svårt att tolka siffrorna i sin bokföring. Björn Elfgren, f.

Dagens PS - 18 maj 18 kl. 12:13

Startup-succéns vd räknar med ”superkrafter”

Jacob de Geer kommenterar amerikanska Paypals uppköp av bolaget för 19,2 miljarder. Som Dagens PS berättade i morse blev affären klar på torsdagen. Jätten Paypal förvärvar det svenska Techbolaget och betaltjänsten Izettle, där Jacob de Geer är vd.

DI - 27 apr 18 kl. 17:00

Techbolaget Droshi rekryterar ytterligare en stjärna!

Daniel Thor tidigare Head of Group IT för Qliro Group har börjat hos dropshippingföretaget Droshi som CTO. Daniel som tidigare varit inom Qliro Group i 10 år och på egen begäran avslutat sin anställning för att åka ut och resa, går nu vidare till dropshippingföretaget Droshi. Han började sin karriär hos Tretti.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.