Tar

Monday, 22 April, 20:04

Nyheter om Tar

Sortering: Relevans | Senaste
BT - 26 mar 19 kl. 03:24

Bonden som filmar varje steg

Carl Carlson delar sin vardag på gården i Länghem med tusentals följare. När han mekar med sin gamla traktor, Tar upp potatis, fodrar häsTarna eller bygger har han alltid kameran med. – Allt jag gör Tar fyra gånger så lång tid eftersom jag filmar, men det är superkul, säger han..

Trelleborgs Allehanda - 03 apr 19 kl. 19:00

Vellinge: Polisen och kommunen tar samlat grepp om drogande ungdomar

Polisen och Vellinge kommun ska samverka i frågor som rör ungdomars droganvändning och trygghet i den offentliga miljön..

Västerbottens Folkblad - 03 apr 19 kl. 19:05

Doldis blir ny kapten

Rikard grip har fått sin ersätTare. Det blir doldisen Jonas Petersson som Tar över som ny förbundskapten i skidor. – Spännande att ge sig ut på lite tunn is.

SVT - 03 apr 19 kl. 19:08

Färjestad tar ledningen med 1-0

Efter fyra minuter tog Färjestad ledningen mot HV71 med 1-0..

BT - 03 apr 19 kl. 19:34

44-årig doldis från Borås ny landslagschef: ”Jag blev chockad”

En 44-årig doldis från Borås Tar över som landslagschef efter Rikard Grip. Och han tycker själv att det är en skräll. – Jag blev chockad när jag blev kontaktad.

Skånskan - 03 apr 19 kl. 19:39

Höjeå-utbyggnad splittrar partierna

lund Kommunstyrelsen sade på torsdagen ja till den kritiserade planen för att utveckla området på ömse sidor av Höjeådalen. Det rör sig om en med Staffanstorp gemensam långsiktig satsning.
Centerpartiet, Förnyalund, Vänsterpartiet och Miljöpartiet röstade emot.

NT - 03 apr 19 kl. 18:45

Han tar över som sportchef

Åby Oilers behövde inte gå långt för att hitta en ny sportchef..

SmålandsPosten - 03 apr 19 kl. 18:46

Lakers dubble guldtränare: ”Det var hockey på allvar”

Fredrik Hellgren har gjort den långa hockeyresan. Som spelare på 1980-talet, senare tränare i Åseda och nu som dubbel guldtränare i klubben han har blivit synonym med. Här Tar Växjö Lakers assisterande coach med Minhockeys Alexander Jepsen på tur bakåt i tiden..

DN - 02 apr 19 kl. 08:01

Singapore varnar för Gaga och Grande

Lady Gagas och Ariana Grandes låttexter är så stötande att de hamnat på en varningslista som presenteras för parlamentsledamöter i Singapore. Listan lades fram av ansvarig minister som bland annat Tar upp de amerikanska popstjärnornas låTar "Judas" och "God is a woman" som exempel på låTar med hatiskt innehåll..

Kristianstadsbladet - 03 apr 19 kl. 18:00

19.00: Följ KIK–Boden i kvalserien

Bladetsporten rapporterar live från den sjätte omgången i den allsvenska kvalserien. Tabelltvåan KIK Tar emot jumbon Boden..

Expressen - 03 apr 19 kl. 18:04

”Att vara bäst i Sverige är inget som motiverar”

GÄLLIVARE. Det blåser så infernaliskt hårt att det knappt är möjligt att gå upprätt på toppen av Dundret.   Charlotte Kalla hukar sig genom stormen.

Blekinge Läns tidning - 03 apr 19 kl. 18:00

Följ med på padelskola med BLT

BLT:s 150-årsfirande fortsätter. Och nu Tar Hitta flytet över stafettpinnen. Eller rätTare sagt racketen.

Expressen - 29 mar 19 kl. 21:02

Otäcka bilderna – bärs ut på bår

Johannes Salomonsson avgjorde för Timrå i den första kvalmatchen mot Oskarshamn. I den andra åkte han olyckligt på en otäck smäll i ansiktet – och fick bäras av isen på bår. – Det Tar ju så illa, säger kommentatorn Patrik Westberg i C More..

YLE - 03 apr 19 kl. 16:25

Finländska försiktigheten inför VM överraskar SVT:s Chris Härenstam: "Det är på tiden att Finland besegrar åtminstone Kanada och tar en silvermedalj"

På torsdagen börjar ishockey-VM i Esbo och för Finlands damer lever drömmen om något annat än en bronsmatch än en gång. "Ni är alldeles för försiktiga! Alla finska stjärnor jag pratat med har sagt till mig att de har en större chans än någonsin att nu besegra inte minst Kanada men också USA", säger SVT:s Chris Härenstam i Yle Sportens VM-studio..

Sydöstran - 03 apr 19 kl. 16:52

De tar över klädbutikens lokaler

Klädbutiken Hoglands gör en satsning. Från 1 juni kommer de att sälja sina damkläder på andra sidan gatan. Nu kan vi visa våra damkläder på ett annat sätt, säger ägaren Sven-Bertil Karlsson..

Skånskan - 03 apr 19 kl. 16:59

Samlad information om trafikprojekten

Lund Trafikverket har skapat en samlingssida för alla sina aktuella projekt i Lundaområdet.– Det är en unik satsning, säger Jan-Fredrik Wahlin, samhällsplanerare på Trafikverket.
Bakgrunden är att ett stort antal arbeten gällande vägar, järnväg och cykelvägar ska genomföras inom en ganska kort tidsrymd.

Nyan - 03 apr 19 kl. 17:00

Johan Scotts utställning hyllas

Den åländska konstnären Johan Scott är just nu aktuell med sin utställning ”Resa i rummet” på Galleri Olsson i Stockholm. Utställningen, som består av fyra målningar utan titel, två i olja på polykarbonat och två i olja på aluminium, beskrivs av Dagens Nyheters konstkritiker Sebastian Johans som ”intensiv”. Johans skriver vidare att ”känslan av att sättas i rörelse är påtaglig”, samt att målningarna med sina ”upplösta lager av pulserande färger” ”rycker tag i sin betrakTare och Tar med sig denna på en färd genom historiens lager och avlagringar”.

UNT - 03 apr 19 kl. 17:00

Plan för nytt båthus till plex

Ett hundra meter långt nytt båthus med plats för 17 båTar kan komma att bli verklighet i Enköpings småbåtshamn..

Skånskan - 03 apr 19 kl. 17:09

De byter idéer kommunerna emellan

Skurup I går fylldes Skurup Sparbank Arena med närmare 200 personer från ett 20-tal kommuner.
Det var möteskonferens mellan dessa kommuner – även kallat ”Smart Little village”.Grundaren Peter Eyermann var själv på plats.

DI - 03 apr 19 kl. 17:11

Isabella Lövin: Härdsmälta, Moderaterna

DEBATT. Att Ulf Kristersson nu hoTar att lämna den blocköverskridande energiöverenskommelse som kom på plats för bara tre år sedan med brett stöd i riksdagen visar tyvärr på hur lättvindigt Moderaterna Tar på långsiktig och stabil elförsörjning, skriver Isabella Lövin, språkrör (MP), i en replik. .

YLE - 03 apr 19 kl. 15:41

"Vi har hittat plaststop från Lettland och kanistrar från Tyskland" - här är nyhangöborna som städar stränderna rena från plast

Av kärlek till naturen och sin nya hemort Tar sig frivilliga an det som havet sköljer in i Hangö..

DN - 03 apr 19 kl. 16:13

Doldisen Jonas Peterson blir skidlandslagets nye chef

Det blir Jonas Peterson, 44 år, som Tar över som landslagschef efter Rikard Grip. – Att få vara på den här miljön där man sikTar på OS- och VM-medaljer är förstås en härlig utmaning. Jag gillar att kasta mig in i nya uppdrag, säger Peterson..

UT - 03 apr 19 kl. 16:14

Skidor: Boråsare blir ny landslagschef för Falk och Thorn

Boråsaren Jonas Peterson Tar över som landslagschef för svenska skidlandslaget. – Jag har suttit och nypt mig i låret, säger han..

DI - 03 apr 19 kl. 16:18

Rollén fortsätter privat skattestrid – med Hexagons expert till hjälp

Hexagon-vd:n Ola Rollén fick inget gensvar för sina argument i första domstolsinstans, men nu Tar han vidare sitt privata skatteärende till kammarrätten. Som juridiskt ombud använder han sig fortsatt av Hexagons skattechef Andréa Meyer..

Skånskan - 03 apr 19 kl. 15:00

Bytte riktiga mot fiktiva brott

Efter 20 år som polis fick Cecilia Sahlström nog, bytte karriär och började dessutom skriva kriminalromaner på fritiden. I dagarna kommer hennes tredje, Pojken som försvann, och redan i december kommer nästa.
– Det enda jag tycker är besvärligt är när det är tråkigt, säger hon.

SVT - 03 apr 19 kl. 15:30

Fler artister vars låtar använts i reklam

Ett ölföretag använde sig av Lars Winnerbäcks namn i en reklamfilm. Nu plockas filmen ner då artisten inte gett sitt godkännande. Företaget hänvisar till att det måste blivit en miss.

Sydsvenskan - 01 apr 19 kl. 09:09

Hon blir ny ordförande för FNL

Ann Tångmark Tar över ordförandeklubban från Maria Nermark..

SVT - 03 apr 19 kl. 13:57

Socialministern om lagförslag för transpersoners rättigheter

Transpersoners rättigheter och möjligheter i Sverige behöver stärkas, menar socialminister Lena Hallengren (S). Men lagförslaget som lades fram i höstas ska ses över efter att har fått kritik från flera håll. – Vi fick kritik för det förslag som lades fram och det Tar vi till oss.

Helsingborgs Dagblad - 03 apr 19 kl. 14:09

Friskolegymnasium tar tillbaka ansökan i Landskrona

Intresset för de tänkta programmen är för svagt..

Sydöstran - 03 apr 19 kl. 14:19

Folkhälsostrateg får nytt uppdrag

Kommunens folkhälsostrateg, Jenny Andersson, Tar sig an ett nytt uppdrag. Hon blir nytt länsombud för Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning (CAN)..

Sydöstran - 03 apr 19 kl. 14:30

De tar över familjeföretaget – och utökar butiken

Trots att Louise och Andreas Axelsson mer eller mindre är uppvuxna på byggfirman i Belganet var det inget självklarhet att de en dag skulle ta över. Men ägarbyte blev det och med utökad butiksyta och lördagsöppet hoppas syskonen bidra till en mer levande landsbygd..

Skånskan - 01 apr 19 kl. 12:15

Ovisst vad som ska ske med Stadshuset

lund Vad som ska ske med Stadshuset mitt emot Domkyrkan ska utredas. En rad frågor måste besvaras. Den första är om Stadshuset ska säljas eller vara kvar i kommunens ägo.

DI - 03 apr 19 kl. 13:14

NCC tar ytterligare order för snabbspårväg i Norge

NCC har fått ytterligare en order från Bybanen Utbygging i Norge, med ordervärde 225 miljoner kronor, som orderregistreras under andra kvartalet 2019..

SVT Debatt - 03 apr 19 kl. 13:33

”Våld och hot oacceptabelt i svensk skola”

”Våld och hot accepteras i dag indirekt i den svenska skolan. När elever beter sig olämpligt, hoTar eller Tar till våld måste det medföra sanktioner”, skriver Åsa Fahlén..

SR - 03 apr 19 kl. 13:30

Miljöfrågan tar plats i franska valrörelsen

Flera av partierna som ställer upp i EU-parlamentsvalet i Frankrike har miljöprofil. Men toppkandidaten på listan för det franska miljöpartiet EELV - "De gröna" säger till Ekot att Frankrike ligger långt efter i frågan om miljöhänsyn..

Sydsvenskan - 03 apr 19 kl. 13:00

Spökbåtar bärgade vid illegal fartygskyrkogård

Bärgades från tio meters djup– utanför Glasbrukskajen. Kostnad: 100 000 kronor styck..

Dagensanalys.se - 02 apr 19 kl. 09:03

ComScore tappar två toppchefer

Två högt uppsatta chefer lämnar hastigt det globala mätföretaget ComScore, det rapporterar AdAge. Bryan Wiener tillträdde rollen som vd på bolaget för knappt ett år sedan, och han blev då ComScores tredje vd på bara två år. Nu lämnar han hastigt bolaget på grund av ”irreconcilable differences” med styrelsen.

UNT - 31 mar 19 kl. 09:00

Klart för placering av ny brandstation

Planerna på en ny brandstation i Almunge Tar ett kliv framåt efter flera års flyttplaner..

VA - 03 apr 19 kl. 11:10

Hon tar Hans Roslings arv vidare – efter bubblor och grafer visar de nu bilder från hemma hos fattiga och rika

Gapminders medgrundare Anna Rosling Rönnlund om hur våra hjärnor lurar oss till en negativ världsbild och senaste folkbildningsprojektet Dollar Street..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.