Take-away

Wednesday, 20 February, 16:57

Nyheter om Take-away

Sortering: Relevans | Senaste
BT - 20 jan 19 kl. 16:43

BORÅS: Nya populära restaurangtrenden i stan – ytterligare aktör hakar på: ”Det här är framtiden”

Nu börjar ytterligare en restaurang i Borås med egen mobilapp där kunden kan beställa take away eller få maten levererad hem till dörren. Och allt fler restauranger erbjuder hemleverans via tredje part..

GöteborgsPosten - 19 dec 18 kl. 07:30

Hylte får nytt bolag i restaurangbranschen

Thai Wok Torup har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Thailändsk restaurang med take away inom restaurangbranschen.".

Supermiljöbloggen - 19 okt 18 kl. 17:51

Återvunnen plast innehåller gifter

En ny studie vid namn Toxic Loophole av en rad organisationer har undersökt 430 plastprodukter som konsumeras i Europa och i Sverige. 109 av dessa innehöll bromerande flamskyddsmedel, som är hormonstörande. Orsaken är en lucka i EU-lagstiftningen om återvunnen plast.

Nyan - 16 okt 18 kl. 18:35

150 liter plast på två veckor

Nästan två kilo. Så mycket plast har Nya Ålands personal konsumerat under två veckors tid. Nu ska vi försöka minska!

GöteborgsPosten - 24 aug 18 kl. 07:40

Ny sushirestaurang i Halmstad

Hanasaki Restaurang har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Sushi Take Away Restaurang.".

Skånskan - 15 aug 18 kl. 14:00

Chang vågar satsa friskt

lund När Chang Shen från Sichuan i Kina såg hur många studenter, forskare och lärare som passerar Paradisgatan dagligen, fick hon idén att starta en take away i Wickmanska gården.
Problemet är att huset är ett statligt byggnadsminne. Men helt omöjligt verkar det inte vara att anpassa byggnaden, menar länsstyrelsen.

Uppsalanyheter.se - 12 aug 18 kl. 12:28

Recension: Variationsrik Country i Parksnäckan med Dylan Earl och Doug Seegers

Recension: Det blev en kväll fylld av countrymusik av flera olika stilar som publiken i Parksnäckan fick njuta av under fredagskvällen. Det blev en kväll fylld av countrymusik av flera olika stilar som publiken i Parksnäckan fick njuta av under fredagskvällen.   Dylan Earl and The Reasons Why och Doug Seegers och hans svenska band bjöd på ett brett spektrum av musik.

DI - 25 maj 18 kl. 13:57

MP: Förbjud tops och sugrör, beskatta take-away

Miljöpartiet vill förbjuda enskilda plastprodukter och införa en ny skatt på engångsartiklar som skräpar ned. Det meddelade språkrören när partiets kongress inleddes i Västerås på fredagen..

NT - 05 maj 18 kl. 10:00

"Jag fick nog tjata i två år"

Roland och Joon är paret som väljer att öppna thaimat-take away – i den egna trädgården..

YA - 04 maj 18 kl. 19:00

Nytt fikaställe för morgontidiga kunder

Från måndag blir det försäljning av morgontidig fika i Sjöbo. Då öppnar Jenny Hörberger Take away fika Österlen på Västergatan..

Skånskan - 15 sep 18 kl. 10:00

Davidhall får nytt take-away

MALMÖ De boende och företag runt Davidhalls torg har fått en ny Take-away-restaurang.
På fredagen öppnade nämligen restaurangparet Andrew Eves och Johanna Haak sitt eget ställe.– Det är roligt att vi nu får chansen att starta vår egen restaurang där vi kan få användning för alla våra idéer, säger Andrew Eves.

NT - 26 aug 18 kl. 19:00

Ny restaurang satsar på take away

Efterfrågan på take away och hemkörning ökar..

Nya Wermlands Tidningen - 15 feb 18 kl. 14:38

Nya butiker och ett nytt matställe till gallerian

För något år sedan fanns flera tomma lokaler i Galleria Kulan. Nu fylls det på och sist in är en Sushi take away och en skobutik..

Alingsås tidning - 18 feb 18 kl. 05:30

Ger konsert med bilder

Innovakören har tre medlemmar som under 2017 vann Månadens läsarbild i AT – och det två gånger var! Det tyckte körens ordförande Anna-Carin Herbertsson att man skulle ta vara på, så nu blir det en konsert med sånger till fina bilder. De tre duktiga fotograferna är Eva Lindberg, Ulla Hjelmér och Göran Johansson.

YA - 12 jan 18 kl. 00:01

Ny take away öppnar på Västergatan

Snart ska morgontidiga pendlare kunna få en frukostpåse med sig från Sjöbo..

Supermiljöbloggen - 07 jan 18 kl. 19:42

Storbritannien vill ha av avgift på engångsmuggar

Brittiska politiker har tagit upp kampen mot engångsmuggar, om det kan man läsa i en ny rapport från miljörevisionen. Om det förslag som lagts fram går igenom kan brittiska kaffe-konnässörer på språng behöva ta med sig sin egen mugg i framtiden. 2,5 miljarder.

Uppsalanyheter.se - 30 dec 17 kl. 04:28

Det här är Uppsalabornas favoritpizza på årets mesta pizzadag

Nyårsdagen är den dag på året då Uppsalaborna äter mest pizza. En tradition som gör att pizzabeställningarna ökar med 300 procent jämfört med en vanlig söndag. Favoriten är Vesuvio, enligt en undersökning från Onlinepizza, som visar på årets mest populära pizzor.

Posh24 - 04 dec 17 kl. 13:14

Brooklyn Beckham och Chloe Grace Moretz pussas i bilen

Paret passar på att pussas medan de hämtar Take-away
.

Nya Wermlands Tidningen - 16 nov 17 kl. 13:47

Populär restaurang öppnar skolmatsal

Italiensk lunchrestaurang, take away och catering har varit Veros signum under drygt tio år. Från årsskiftet kan de lägga till skolmatsal..

The Local - 05 jun 18 kl. 09:47

'Anyone but Sweden’: Italy fans take out salty full-page ad in Swedish newspaper

With the World Cup only weeks away, some Italy fans are still not quite over missing out on the tournament for the first time since 1958 at the hands of Sweden..

YLE - 18 jul 17 kl. 18:30

Hemlagad deodorant och soda i diskmaskinen - det går att leva utan plast

Otso Sillanaukee lever enligt den såkallade Zero Waste-filosofin - alltså noll avfall. Han köper framför allt inget som är förpackat i plast. Sillanaukee hade alltid varit noga med sopsortering men det var av en slump som han stötte på den amerikanska Zero Waste-bloggaren Bea Johnson på Youtube för ett och ett halvt år sedan.

Dagensanalys.se - 23 jul 17 kl. 20:50

Stäng inte apparna för då slösar du på batteriet

Ett stort antal användare som har iPhone gör helt fel när de stänger apparna efter användning. Du kan alltid dubbeltrycka på hemknappen och då hamna i ett läge där du kan stänga apparna genom att svepa uppåt. En vana som sitter inne och man tror att det är bättre för batteriet när apparna stängs ned.

Expressen - 07 apr 17 kl. 20:07

"We will not let them take our Stockholm away"

Sweden has been hit by an act of terrorism in the heart of Stockholm.Author Jonas Gardell writes of an attack on openness, freedom and inclusion..

YLE - 06 maj 17 kl. 10:47

Företagare i Mattby: "Västmetrobolaget tänker inte på någon annan"

Köpmannen Toni Pokela väntar på att fylla sin färdigt inredda affär med varor och med kunder - alltså västmetropassagerare. Han är minst sagt trött på västmetrostyrelsen och på att få sina västmetronyheter från medierna precis som alla andra. - Jag är inte förvånad, men jag är besviken, säger studerande Oskari Kilpi i Mattby.

SvD - 07 apr 17 kl. 11:40

:Min Helg: ”Jag tjatar om att få laga mat hela dagen”

På helgen varvar musikern Eric Gadd drömska drinkar med asiatisk Take-away och libanesisk matlagning..

YLE - 03 apr 17 kl. 16:31

David Moyes i blåstväder – hotade att ge örfil till kvinnlig reporter

Premier League-tränaren David Moyes har krupit till korset efter att han uttryckt sig hotfullt mot en kvinnlig reporter i lördags. Moyes är ångerfull och ber om ursäkt för sitt uppförande. Sunderland-tränaren gick till attack mot BBC-reportern Vicki Sparks då han trodde att kameran var avstängd.

Skånskan - 24 mar 17 kl. 08:51

Ny restaurang på Masttorget

Malmö Den 10 april ska dörrarna slås upp till en nya restaurang i Västra hamnen. Med Torget Bistro Burger Bar startar paret Rainer Kathrein och Thomas Nilsson sin tredje restaurang i Malmö på åtta år. Och den största.

Dagensanalys.se - 22 mar 17 kl. 17:10

Telias tvingas lämna ut personer som laddat ned filmer

I ett domstolsbeslut tvingas nu Telia att lämna ut 5.300 IP-adresser som går till personer som laddat ned olika filmer via torrent-sajter som ThePirateBay. Filmerna som laddats ned är bland annat London Has Fallen och September of Shiraz.

Nerikes Allehanda - 19 mar 17 kl. 10:07

Jenny följer sin dröm och öppnar asiatisk restaurang i Nora

För fem år sedan öppnade hon en take away-vagn vid de nybyggda Icabutiken. Nu tar Jenny Nguyen nästa steg. På onsdag öppnar hon en asiatisk restaurang i centrala Nora..

SR - 21 feb 17 kl. 15:02

Nu kraftsamlar Tyskland för att få bort engångsmuggarna

Tysklands två största städer Berlin och Hamburg har beslutat om ett pantsystem för take away-kaffemuggar. Istället för att som idag slänga bort pappmuggar när kaffet är urdrucket, så ska pantsystemet leda till att kaffedrickarna lämnar in sina muggar..

Dalarnas tidningar - 20 nov 16 kl. 14:42

Fordonsbrand utanför snabbmatsrestaurang

Det brinner i en bil utanför restaurangen American Take Away på Hagavägen i Borlänge. Kraftig rökutveckling bildades i samband med branden..

DalaDemokraten - 20 nov 16 kl. 14:42

Fordonsbrand utanför snabbmatsrestaurang

Det brinner i en bil utanför restaurangen American Take Away på Hagavägen i Borlänge. Kraftig rökutveckling bildades i samband med branden..

DalaDemokraten - 20 nov 16 kl. 14:42

Bilbrand utanför snabbmatsrestaurang

Det brinner i en bil på andra sidan gatan från restaurangen American Take Away på Hagavägen i Borlänge. Kraftig rökutveckling bildades i samband med branden..

Dalarnas tidningar - 20 nov 16 kl. 14:42

Bilbrand utanför snabbmatsrestaurang – kraftig rökutveckling

Det brinner i en bil på andra sidan gatan från restaurangen American Take Away på Hagavägen i Borlänge. Kraftig rökutveckling bildades i samband med branden..

Dalarnas tidningar - 20 nov 16 kl. 14:42

Bilbrand utanför snabbmatsrestaurang

En brand utrbröt i en bil på andra sidan gatan från restaurangen American Take Away på Hagavägen i Borlänge. Kraftig rökutveckling bildades i samband med branden..

Dalarnas tidningar - 20 nov 16 kl. 14:42

Flera bilar brandskadade efter bilbrand i Borlänge

En brand utrbröt i en bil på andra sidan gatan från restaurangen American Take Away i Sturegränd i Borlänge. Kraftig rökutveckling bildades i samband med branden..

Skånskan - 28 okt 16 kl. 05:00

Hur man inte lär sig ett språk

Krönika När Centerpartisten Lena Ek var europaparlamentariker sade hon att det inofficiella språket i europaparlamentet var ”pidgin”, det vill säga engelska som inte är korrekt, utan anpassad till lokala förhållanden.
I Bryssel och Strasbourg finns inget mellanting. Antingen pratar du flytande franska, eller så kan du ge upp.

Uppsalanyheter.se - 25 jul 16 kl. 02:16

Recension: Världsklass av Doug Seegers på Parksnäckan

Recension: När jag recenserade Doug Seegers konsert på Katalin för ett år sedan använde jag rubriken "Hatten av för Doug Seegers". Det är bara att lyfta på hatten och buga ännu en gång. Han är en fullfjädrad artist med stor karisma och scennärvaro och han verkar så lugn och avslappnad.

YLE - 08 aug 16 kl. 06:00

Trötta R-kioskföretagare sliter hårt med postens paket

R-kioskföretagares offentliga bokslut visar att en majoritet av de som erbjuder postens service gjorde en förlust i fjol. Flera köpmän pekar ut postens tjänster som en orsak till det dåliga resultatet. Harri är utbildad tradenom och har tidigare jobbat i it-branschen.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.