TV4 Väst

Thursday, 17 August, 11:42

Nyheter om TV4 Väst

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 21 jul 17 kl. 20:46

Nu är Schelin bäst genom tiderna

Sverige fick en smakstart under matchen mot Ryssland och efter flera vassa chanser kunde Lotta Schelin nicka in ledningsmålet redan efter 21 minuter. – Det var jätteskönt, det hymlar jag inte med, säger hon till TV4..

GöteborgsPosten - 21 jul 17 kl. 19:02

Hyllningen till Schelin: "Äntligen!"

Sverige fick en smakstart under matchen mot Ryssland och efter flera vassa chanser kunde Lotta Schelin nicka in ledningsmålet redan efter 21 minuter. – Det här kan bli otroligt viktigt för fortsättningen, säger TV4-experten Hanna Marklund..

Vagabond - 17 jul 17 kl. 10:06

”Så gör du om du blir lurad på hotellrummet” – Per J Andersson i Nyhetsmorgon

Blod i köket, hår i sängen och avföring i toaletten. När medieprofilen Calle Schulman checkade in på sitt hotellrum i Tel Aviv kände han sig minst sagt besviken. Nu har han beslutat sig för att ta upp kampen mot den stora hotellbokningsjätten.

Vagabond - 13 jul 17 kl. 09:36

Skippa charterresor och åk hit istället – Vagabonds redaktör ger sina 5 bästa tips i morgonsoffan

Sugen på att fly det dåliga sommarvädret med en resa söderut? Just nu är många charterresor dyra, men det finns alternativ. Vagabonds krönikör och redaktör Per J Andersson besökte TV4:s Nyhetsmorgon för att dela med sig av sina bästa tips..

Expressen - 30 maj 17 kl. 18:11

Stora förändringen i "Bonde söker fru"

Det är bara veckor kvar tills inspelningen av den nya säsongen av "Bonde söker fru" drar i gång – då ändrar TV4 reglerna för det populära kärleksprogrammet.På sin blogg berättar Linda Lindorff om den stora förändringen:"Jag är lite smått chockad över allt som hänt de senaste dagarna", skriver hon..

YLE - 25 jul 17 kl. 22:47

Darrigt Sverige vidare - möter Holland i kvarten

Sveriges normalt så stabila försvar läckte som ett såll på tisdagskvällen när grupp B vid fotbolls-EM avslutades. Svenskorna förlorade med 2-3 mot ett redan avsågat Italien och får möta Holland i kvartsfinal på lördag. Italien fick en lysande start på matchen när en dålig mottagning av svenskan Linda Sembrant gav Gabriela Sabatino läge att göra 1-0 på guldbricka.

Skånskan - 25 jul 17 kl. 22:47

Sverige föll mot Italien

MALMÖ ERWP.fif(1)Det hade räckt med seger för att vinna gruppen, men Sverige gjorde en försvarsmässigt svag insats och föll mot Italien med 2-3 (1-2) i sista gruppmatchen i EM.
Därmed väntar hemmanationen Nederländerna för Sverige i kvartsfinal på lördag.

GöteborgsPosten - 25 jul 17 kl. 14:23

Expertens kritik mot Sundhage: "Debatten blev lite tråkig"

TV4:s expert, Hanna Marklund kritiserade Sveriges vänsterkant i EM-genrepet mot Mexiko. Sveriges förbundskapten, Pia Sundhage svarade med att hon tyckte att det var fel att bara kritisera Jonna Andersson. Nu riktar Marklund ny kritik mot Pia Sundhage angående hur hon hanterade situationen.

DalaDemokraten - 25 jul 17 kl. 09:52

Anette från Leksand vann 2,4 miljoner på Triss

Förra veckan skrapade morabon Tore fram Triss i direktsändning från TV4-studion och man kan säga att det blev ett Daladerby mitt i sommaren när leksingen Anette Andersson intog samma studio under lördagsmorgonen..

Dalarnas tidningar - 24 jul 17 kl. 14:34

Ny storvinst på Triss till Dalarna: Anette skrapade hem 2,4 miljoner

"Dalarna verkar vara det nya Triss-meckat."
Det konstaterar Pierre Jonsson, vinnarambassadör på Svenska Spel, efter att den andra dalabon på kort tid skrapat hem en flermiljonvinst.
Förra veckan vann nämligen Tore Öhman, från Mora, 4,5 miljoner, och i lördags kunde även Anette Andersson, från Leksand, lämna TV4-studion – som miljonär..

DalaDemokraten - 24 jul 17 kl. 14:34

Ny storvinst på Triss till Dalarna: Anette skrapade hem 2,4 miljoner

"Dalarna verkar vara det nya Triss-meckat."
Det konstaterar Pierre Jonsson, vinnarambassadör på Svenska Spel, efter att den andra dalabon på kort tid skrapat hem en flermiljonvinst.
Förra veckan vann nämligen Tore Öhman, från Mora, 4,5 miljoner, och i lördags kunde även Anette Andersson, från Leksand, lämna TV4-studion – som miljonär..

Expressen - 24 jul 17 kl. 10:58

Kalla: "Jag är bara irriterad över det"

Den 14 februari 2016 lämnade Charlotte Kalla en intervju med TV4."Enligt dig så borde jag lägga ner, så det är lika bra att ta semester" sa hon då.Nu berättar hon om händelsen i veckans avsnitt av podcasten Värvet.

Barometern - 24 jul 17 kl. 10:38

En redig historia med Laserow

Karin Laserow. Låter det bekant? Tänk antikviteter.

Expressen - 19 jul 17 kl. 10:40

Brolin: "Jag har aldrig gillat det begreppet"

Först fotbolls-EM och sedan friidrotts-VM. Det väntar en hektisk sommar för TV4:s programledare Anna Brolin. Tur att hon är förberedd.

GöteborgsPosten - 21 jul 17 kl. 10:52

Guldhjälten om mobbningen: "Fått utstå en hel del"

Linus Söderström, 20, ledde HV71 till SM-guld i våras. Nu berättar han om diagnosen aspergers/adhd som gjort honom till den han är – samt fått honom att bli mobbad. – Man har fått utstå en hel del, säger han i Nyhetsmorgon i TV4..

Expressen - 23 jul 17 kl. 15:56

Profilen om saknaden under EM: "Ren tortyr"

TV4:s mästerskapsankare Anna Brolin är mitt uppe i mästerskapsbubblan under fotbolls-EM i Nederländerna. Trots att hon beskriver det som världens bästa jobb kommer det med en baksida - längtan efter familjen."Nästan omöjligt att låta tankarna vandra åt det hållet för då är man körd", skriver hon på sin blogg.

Expressen - 16 jun 17 kl. 06:00

Tittarilska mot Jocke Bergs agerande i TV4

Stelt, stelare stelast.Här får Tilde de Paula Ebys fråga om Niklas Strömstedt Kents sångare Jocke Berg att ta sig för pannan.Nu sågas dissen av tittarna..

Expressen - 22 jul 17 kl. 14:41

Laserow breda skånska ger allt en extra dimension

När jag såg Karin Laserow första gången på TV4 som antikexpert i ”Bytt är bytt”, blev jag tagen av hennes energi. Hon utstrålade något okontrollerbart som gick, som man säger, rakt genom rutan. .

Expressen - 30 jun 17 kl. 16:37

Hästbonden ersätter TV4- profilen – efter svåra operationen

Hästbonden Hans Vincent, 45, ersätter populära Gutta Andersson, 61, under de första inspelningsveckorna av "Farmen" i TV4.Gutta har precis genomgått en svår operation – och kommer inte kunna vara med i de första programmen.– Benen har dragit ihop sig fem centimeter, säger han.

Expressen - 22 jul 17 kl. 23:13

Kravet på tv efter celloincidenten: "Det där får du klippa bort"

Det är många som kommer ihåg tv-ögonblicket då kulturarbetare och inredaren Karin Laserow nästan välte ner en cello från 1700-talet värd en halv miljon kronor i TV4:s program "Bytt är bytt". I sitt sommarprat berättar hon nu om upplevelsen.– När programmet var färdigt så sa jag till huvudproducenten att det där får du klippa bort!

Expressen - 22 jul 17 kl. 21:13

Vännernas ord om arbetet med stiftelsen för Michael Nyqvist

Michael Nyqvist hedrades av sin änka med en stiftelse. Organisationen är på väg att bildas och en rad stjärnor däribland Pernilla August och Anthony Edwards sitter i styrelsen.  Stiftelsen som precis fått en hemsida ska få skådespelarens minne att leva vidare – och verka för skådespeleri som en enande kraft.

SmålandsPosten - 22 jul 17 kl. 12:37

En redig historia

Karin Laserow. Låter det bekant? Tänk antikviteter.

DN - 22 jul 17 kl. 07:53

Niklas Wahllöf: Karin Laserow går rakt genom radion

Den som vill förstå hur komplett okända och oprövade 64-åriga Karin Laserow blev en sådan enorm tv-succé och megakändis måste inte titta på gissa och vinn-programmet ”Bytt är bytt” i TV4 där hon är antikexpert. Det räcker med att lyssna på ”Sommar i P1” den 22 juli, 2017..

Kristianstadsbladet - 22 jul 17 kl. 07:01

Hon ger oss en redig historia

Karin Laserow. Låter det bekant? Tänk antikviteter.

YA - 22 jul 17 kl. 07:01

Hon ger oss en redig historia

Karin Laserow. Låter det bekant? Tänk antikviteter.

Blekinge Läns tidning - 22 jul 17 kl. 07:00

En redig historia

Karin Laserow. Låter det bekant? Tänk antikviteter.

BT - 22 jul 17 kl. 07:00

En redig historia, Karin Laserow!

Låter namnet bekant? Tänk antikviteter. Stora gester och en gump som höll på att slå omkull en cello värd en halv miljon.

Trelleborgs Allehanda - 22 jul 17 kl. 07:01

Hon ger oss en redig historia

Karin Laserow. Låter det bekant? Tänk antikviteter.

SR - 19 jul 17 kl. 19:29

Experter summerar: Halvtid i allsvenskan

Herrarnas fotbollsallsvenska har nått halvvägs. Radiosportens expert Håkan Mild och TV4:s kommentator Anders Andersson summerar de 15 första omgångarna utifrån utvalda kategorier..

Expressen - 04 jul 17 kl. 13:50

Mystiska deltaljen som förbryllar under Triss

Dra på trissor! Lilla Tvååker i Halland har inom loppet av en vecka haft två Triss-vinnare med i TV4 Nyhetsmorgon. Men det är inte siffran två som är den nyblivne Trissvinnaren turnummer.

GöteborgsPosten - 21 jul 17 kl. 20:08

Schelin med historiskt mål: "Det var jätteskönt"

Sverige fick en smakstart under matchen mot Ryssland och efter flera vassa chanser kunde Lotta Schelin nicka in ledningsmålet redan efter 21 minuter. – Det var jätteskönt, det hymlar jag inte med, säger hon till TV4..

DI - 21 jul 17 kl. 09:50

Olof Lundh: Stora klyftor även i idrotten

Hösten 2008 mötte jag Björn Ranelid i en debatt i TV4 apropå att författaren var upprörd över att fotbollsspelaren Fredrik Ljungberg tjänade mer än vad han drog in. Björn Ranelid pekade på att han höll högre verkshöjd än Fredrik Ljungberg och därmed borde dra in mer pengar..

GöteborgsPosten - 05 jul 17 kl. 11:43

Svenska YPG-soldaten frisläppt

Svensken Jesper Söder har släppts fri efter att ha suttit fängslad i irakiska Kurdistan, bekräftar UD för TV4 Nyheterna..

Expressen - 18 jul 17 kl. 17:31

Triss-skraparens farhåga: "Trodde hon lurade mig"

"Nyhetsmorgons" Triss-skrapare trodde att frun givit honom en fejklott.  Robert Ek förstod inte vad han hade skrapat fram när han såg tv-apparaterna."Jag trodde att hon lurade mig faktiskt, att hon hade fått tag på någon skojlott någonstans", säger Robert Ek i TV4:s direktsändning.

Aftonbladet - 20 jun 17 kl. 14:37

TV4-profilens sång – en Youtube-succé

”Man ville bli rockstjärna när man var yngre, nu fick man leka lite”.

DI - 20 jul 17 kl. 13:26

Miljonvinst för Patrick Ekwall

I slutet av 2016 fick Patrick Ekwall under uppmärksammade förhållanden lämna TV4 efter 23 år, men det går knappast någon ekonomisk nöd på honom. Hans bolag Mr Exclusive in Sports Media gör miljonvinst..

Expressen - 07 jul 17 kl. 11:00

"Det här är livet som jag sökt hela tiden"

Matteus Lillieborg har gjort över tusen "gig", som han själv säger, som travreporter i TV4. Men störst av allt är kärleken. Till hästarna.

Expressen - 29 jun 17 kl. 10:30

Upptäcktes av TV4- profilen: "Helt sjukt"

Hanna Hermansson, 28, klarade nyligen VM-gränsen på 800 meter, och lär representera Sverige i friidrotts-VM i London.Men för blott tre år sedan spelade redovisningsekonomen fotboll – och hade aldrig sprungit ett tävlingslopp.– Det är helt sjukt verkligen, säger Hermansson själv..

Expressen - 09 jul 17 kl. 10:33

Mariette visar upp superkroppen i tv

Under lördagskvällen uppträdde artisten Mariette Hansson på "Sommarkrysset" i TV4. Förutom att nämna sångerskans otroliga sångröst så passade programledare Gry Forssell också på att uppmärksamma artistens vältränade form.  – Du ser så otroligt vältränad ut, säger Gry Forssell när hon intervjuar Mariette Hansson..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.