Syns

Sunday, 23 September, 19:46

Nyheter om Syns

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 03 sep 18 kl. 08:12

Eyonid-toppar tankar aktier

Eyeonids vd och delar av ledningen har förvärvat totalt 150.100 aktier i bolaget utanför marknaden. Affären beslutades lördagen den 1 september 2018.

NSD - 02 sep 18 kl. 17:58

Idolens udda turné: "Det finns galningar"

I somras spelade han inför tre ätande personer i ett kök, nu Syns Jens Thörnevall inför närmare en miljon tv-soffan..

Kristianstadsbladet - 25 aug 18 kl. 00:01

Målningar undersöks med röntgenapparat

I dagarna undersöks de medeltida målningarna i Lyngsjö kyrka med laser och röntgen. En del av målningarna Syns inte för kyrkobesökarna, men ska visas i form av 3D-modeller eller film framöver..

UNT - 01 sep 18 kl. 10:11

Kärlskador hos tonåringar som dricker

Redan hos tonåringar som dricker alkohol Syns tydliga förändringar i blodkärlen..

Helsingborgs Dagblad - 01 sep 18 kl. 10:11

Kärlskador hos tonåringar som dricker

Redan hos tonåringar som dricker alkohol Syns tydliga förändringar i blodkärlen. Även bland dem som "bara dricker ibland" och framför allt hos dem som dricker för att bli fulla. Redan hos 17-åringar börjar blodkärlen stelna bland dem som röker eller dri.

GöteborgsPosten - 01 sep 18 kl. 10:11

Kärlskador hos tonåringar som dricker

Redan hos tonåringar som dricker alkohol Syns tydliga förändringar i blodkärlen. Även bland dem som "bara dricker ibland" och framför allt hos dem som dricker för att bli fulla..

Sydsvenskan - 01 sep 18 kl. 10:11

Kärlskador hos tonåringar som dricker

Redan hos tonåringar som dricker alkohol Syns tydliga förändringar i blodkärlen. Även bland dem som "bara dricker ibland" och framför allt hos dem som dricker för att bli fulla. Redan hos 17-åringar börjar blodkärlen stelna bland dem som röker eller dri.

GöteborgsPosten - 01 sep 18 kl. 10:11

Kärlskador hos tonåringar som dricker

Redan hos tonåringar som dricker alkohol Syns tydliga förändringar i blodkärlen. Även bland dem som "bara dricker ibland" och framför allt hos dem som dricker för att bli fulla..

GöteborgsPosten - 01 sep 18 kl. 10:11

Kärlskador hos tonåringar som dricker

Redan hos tonåringar som dricker alkohol Syns tydliga förändringar i blodkärlen. Även bland dem som "bara dricker ibland" och framför allt hos dem som dricker för att bli fulla..

Cornucopia - 30 aug 18 kl. 15:00

Foton: Mont Blanc-expeditionen

Förra veckan deltog jag i en expedition till Mont Blancs topp, ledd av min sambo, den professionella äventyraren Lena Padukova. Den markerar höjdpunkten på ett halvårs intensifierat träningsprogram, och trots riskerna tog sig hela gruppen upp till toppen och hem igen via den riskabla sk standardrutten Voie Royale. Nedan följer detaljer och foton.

Supermiljöbloggen - 28 aug 18 kl. 08:25

Partigranskningen: Vad vill M göra för miljön?

Sedan Ulf Kristersson blev partiledare har Moderaterna pratat allt mer klimat, men hur mycket ligger bakom orden? På den positiva hittar vi utfasning av fossila subventioner till gruvindustrin, satsning på läkemedelsrening och bidrag till Sveriges ambitiösa klimatmål. På andra sidan hittar vi miljardsänkning av budgeten och en festinbjudning till att äta en utrotningshotad art.

SVT - 08 aug 18 kl. 13:34

Komikerna bakom Mr. Cool medverkar i SVT:s humorföreställning

I början av sommaren hamnade Anton Magnusson och Simon Gärdenfors i en kritikstorm efter att flera kända svenskar reagerat på en låt de gjort signerat den fiktiva karaktären Mr. Cool. Nu meddelar SVT att komikerduon kommer att delta i humorföreställningen Släng dig i brunnen i höst.

Dagensanalys.se - 31 aug 18 kl. 06:58

”…men när proppen väl gick ur kunde flodvågen inte stoppas”

En av de mest ansedda och stabilt framgångsrika kommunikationsbyråerna i Sverige är Åkestam Holst, rikligen prisbelönt för svensk kvalitet jorden runt. Vi fick tillfälle att sätta oss ned med byråns grundare Göran Åkestam och vd Petronella Panérus för att ta del av deras syn på kommunikationsSverige och framtiden. Byråns Grundare, Göran Åkestam, är som frispråkig Creative Advisor en naturlig talesman för det moderna svenska näringslivet.

VA - 07 aug 18 kl. 09:17

Hövding dubblar försäljningen av airbaghjälmar efter succékampanj

Hövdings cykelhjälmar blir allt mer populära. Det Syns inte minst i försäljningsstatistiken..

Skånskan - 30 aug 18 kl. 20:19

Första sko­pan tagen för nya ser­vice­bygg­naden

Malmö/lund Det var en his­to­risk dag när det första steget mot den nya ser­vice­bygg­naden togs. Ett topp­mo­dernt sex­vå­nings­hus kommer blir Sus nya cen­tral­punkt.
– En ny invigning och en ny viktig dag för det nya sjukhusområdet, säger Katrin Stjernfeldt Jammeh (S).

Nyan - 29 aug 18 kl. 09:30

Hundra år gammal låda öppnades på museet

En gammal trälådan hittades i Ålands museums centralmagasin. Den hade inte öppnats på hundratio år. Igår var det dags.

Dagen - 30 aug 18 kl. 13:53

”Ge din röst åt ett parti men ge ditt hjärta åt Gud”

På nätet har det figurerat ett antal profetior som förmedlat Synsättet att hoppet för Sverige ligger i att ett visst parti får kristenhetens röster. Denna tanke faller på sin egen orimlighet, skriver Olof Edsinger..

Dagensanalys.se - 30 aug 18 kl. 08:12

Spelar egentligen Ads.txt någon roll?

Ads.txt lanserades av IAB. Sedan dess har tusentals aktörer gått med på att inkludera Ads.

Dalarnas tidningar - 30 aug 18 kl. 11:40

Liberal klimatutmaning: Danmark kan inte vara de enda som tar emot klimatflyktingar

Tuvalu sjunker. Den lilla önationen Syns knappt på en eurocentrisk karta men där bor en....

YA - 30 aug 18 kl. 10:14

Larm: Brand ute - rök och lågor syns

Räddningstjänsten är på plats vid ett stort bål utomhus..

Skånskan - 26 aug 18 kl. 06:00

Årets sommartorka tog mer än halva skörden

På landet Den torra och heta sommaren har inte gått någon förbi. På spannmålsmottagningen på LT Lantmän i Ljungbyhed Syns det extra tydligt.
– Titta på våra högar med foderkorn och fodervete så små de är.

Barometern - 10 sep 18 kl. 17:53

Birgitta Hultman: ”När jubelropen tystnat syns några riktiga förlorare”

Under valkvällen utropade alla partier sig till vinnare. Det hör väl till spelets regler, speciellt efter en intensiv valrörelse, men när jubelropen tystnat Syns några riktiga förlorare..

Cornucopia - 29 aug 18 kl. 15:35

God litterär smak med sjötomt i Mariefred

Har du god litterär smak? Då finns nu ett fantastiskt hus med ogenerat läge och sjötomt till salu i Mariefred. Gott om preppingutrymmen och enkelt att fly från zombiehorderna av södermalmare på drift genom att ta båten ut på Mälaren.

Skånskan - 29 aug 18 kl. 14:00

För Malmö, i tiden

Vad har man för vi­sioner kring Malmö, om man sitter vid makten i en stad som ges som skräck­ex­em­pel på miss­lyc­kad in­teg­ra­ti­on? Stadens borgmästare Ka­trin Stjern­feldt Jam­meh menar att Malmö är på rätt väg, trots att staden har svåra pro­blem. An­talet Mal­mö­bor som för­litar sig på för­sörj­nings­stöd minskar.

DN - 21 aug 18 kl. 19:22

Facebook graderar människors trovärdighet

Facebook har börjat gradera sina användares trovärdighet. Men graderingen Syns inte utåt..

Kristianstadsbladet - 29 aug 18 kl. 12:48

Lokala konstnärer syns

Konsthösten runt om i Skåne har gott om stora utställningar, vilket vi i förra veckan visade med ett framåtblickande schema. Nu börjar också flera lokala aktörer att öppna för hösten. Här är tre av dem..

Alingsås tidning - 28 aug 18 kl. 10:40

Så blir Alingsåshems nya logga

Ett A och ett h i en hexagon. Det är Alingsåshems nya logotyp.
– Elegant och enkel, säger vd Lars Mauritzson.

Supermiljöbloggen - 22 aug 18 kl. 11:28

Partigranskningen: Vad vill C göra för miljön?

Centerpartiet har länge kallat sig Alliansens gröna röst och håller en hög profil i miljöfrågor. De talar gärna om grön tillväxt, liksom teknikens roll för hållbar utveckling. Men i praktiken verkar Centerns miljöpolitik splittrad.

Skånskan - 28 aug 18 kl. 14:00

Ideologi och funktion

Centerpartiets resultatfokus märktes under Sveriges televisions utfrågning av Annie Lööf. Att säga att man är emot flygskatten, men bara för att den inte är tillräckligt effektiv och att man gärna ser andra andra klimatreformer är inte lika klatschigt som att peka på en föreslagen skattehöjning och gå vidare. C vill att saker ska fungera i praktiken.

PrivataAffärer - 28 aug 18 kl. 13:07

Fem lockande eftersläntrare när indexrekorden haglar

Med stöd från positiva USA-börser och en positiv ekonomisk rapport från SEB i dag har Stockholmsbörsen öppnat uppåt på tisdagen. Och den senaste veckans starka kursutveckling har gjort att många aktier nu passerat eller ligger nära tidigare årshögsta eller till och sina kursrekord. Vid sådana här tillfällen är det populärt att leta efter bolag som inte dragit iväg, så kallade eftersläntrare.

GöteborgsPosten - 11 aug 18 kl. 16:59

I natt syns årets största meteorregn

I natt väntas årets mest spektakulära meteorregn – Perseiderna – synas som bäst över Sverige. Jorden passerar genom kometrester som lyser upp stjärnhimlen när meteorregnet brinner upp i atmosfären..

Skånskan - 16 aug 18 kl. 07:09

SSU saboterade Moderaternas valstuga

Socialdemokraternas ungdomsförbund i Malmö laddade själva upp en film på när en medlem stegar fram till Moderaternas valstuga i Limhamn och saboterar den.
Nu har man bett om ursäkt.Det var på tisdagen som en filmsnutt laddades upp på SSU Malmös instagramkonto.

DI - 24 aug 18 kl. 13:10

Så påverkar nazistmarscherna svenska handlare

Nazistiska NMR Syns allt mer inför valet och på flera orter har organisationen nu daglig närvaro i stadskärnan. I helgen har de och andra radikala dessutom fått demonstrationstillstånd i Stockholm. Det får effekter för landets handlare..

Dagensanalys.se - 27 aug 18 kl. 13:35

Webbplatsägare börjar ifrågasätta AMP

Den trafikanstormning och de fördelar AMP-anpassningar skulle ge i Googles sökresultat för publicister har börjat ifrågasättas av AMP-utvecklande webb- och e-handelsägare. Det Syns tydligt i ägarnas annonsverktyg hur mycket pengar som gått förlorade på egna AMP-anpassningarna, men analysen har samtidigt svårt att bevisa AMP-sidors fördel som trafikdrivande, skriver MKSE. En studie av Chartbeat tidigare i veckan säger att enbart runt 33% av totalt 159 publicister faktiskt kunde se trafikökningar efter AMP-införandet som skedde någon gång under fjolåret.

GöteborgsPosten - 27 aug 18 kl. 11:46

Höstens hetaste heminredning visas på Formex

I höst boar vi in oss med tunga gardiner som nästan flyter ut på golvet och massor av textilier i sammet, linne och ull. Väggarna målas i mustiga färger och på borden Syns fantasifulla stilleben. Toppa intrycket med överdådiga buketter av konstgjorda blommor och du har höstens hetaste hem..

Cornucopia - 27 aug 18 kl. 11:03

Genomgång av lokal valaffischering - vandalisering, ingen SD, ingen MP

Jag har gjort en genomgång av den lokala valaffischeringen hemma i byn Sätila, Marks kommun. Det förekommer från förmodat antidemokratiska krafter vandalisering av borgerliga plakat, och  några spår av affischering från SD eller MP finns inte heller.
Bara borgerligt på utsiktsplatsen över skolan ner mot Lygnern.

YA - 24 aug 18 kl. 08:00

TV: Se Ystads kommuntoppar duellera: ”Snabb som satan!”

YA:s sportchef Jan Ohlsson har gjort en roadtrip i fem kommuner. Han har träffat samtliga kommunalråd och oppositionsråd inför det stundande valet. Vilket förhållande har egentligen våra toppolitiker till idrott och träning?

Skånskan - 22 aug 18 kl. 05:00

Vandalisering polisanmäls

SVALÖV I samband med varje val rivs affischer ner och förstörs och vid ett flertal tillfällen den senaste veckan har såväl Centern som Socialdemokraterna, Kristdemokraterna och Feministiskt Initiativ drabbats.Nu har man fått nog och efter den senaste incidenten har Centern valt att polisanmäla skadegörelsen.
– Det är för sorgligt, men här gäller det att inte ge efter för odemokratiska krafter.

DN - 22 aug 18 kl. 05:00

Det betyder nudge – och så kan det användas i vardagen

Nudge, beteendeekonomi och beteendedesign. Begreppen Syns då och då – inte minst efter att Richard Thaler tilldelades ekonomipriset 2017. Men vad innebär de?


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.