Styrelse

Sunday, 25 August, 04:39

Nyheter om Styrelse

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 02 aug 19 kl. 17:03

Lunds VK-damerna fick en elitserieplats

Lunds VK-damerna är tillbaka i elitserien. Det stod klart under fredagen sedan klubben tackat jag till en friplats.Det blev ett snabbt återtåg till elitserien för Lunds VK-damerna som åkte ur i våras.

DI - 12 aug 19 kl. 11:57

Bankveteran aktuell för Deutsche Banks styrelse

Jürg Zeltner, som länge basade över schweiziska UBS ”private banking”-del, är aktuell till den tyska storbanken Deutsche Banks Styrelse..

Dagens Media - 12 aug 19 kl. 11:26

Här är Acasts nya styrelse

Tre nya ledamöter har valts in till Acasts Styrelse..

Dagens PS - 31 jul 19 kl. 15:50

Apple, Samsung och Spotify – här är dagens rapporter

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Efter börsraset – investerarna förlorar miljoner
Efter morgonens nyhet att forskningsbolaget Janssen Biotech säger upp samarbetet med Alligator Bioscience har det senare bolagets kurs störtdykt. Så här mycket förlorar storägarna på den röda onsdagen.

Dagens PS - 31 jul 19 kl. 08:18

Swedbank-aktien lockar – trots lägre utdelning

Internetbanken Nordnets kunder nettoköpte Swedbank trots att bankens Styrelse beslutat sig för att dra ned på utdelningarna. Kunderna köpte även Nordea och Handelsbanken under juli. Sweco, Nordic Entertainment Group samt JM var aktier som såldes ut.

Sydöstran - 30 jul 19 kl. 15:00

Analys är inte förtal

Några kvinnor i Arbetarkommunens Styrelse i Olofström skriver att nu för det vara nog med förtal från Sara Rudolfsson. Det är en tråkig utgångspunkt..

DN - 29 jul 19 kl. 20:20

”Teatern måste vara en modern arbetsplats”

Dramatens Styrelse svarar på kritiken från tidigare chefen Lars Löfgren..

PrivataAffärer - 29 jul 19 kl. 11:59

Mellby Gård: Vi tror mer på Kappahl än börsen gör

Läs även: Mellby Gård vill köpa ut Kappahl ”Det här har legat och grott i bakhuvudet en längre tid, sedan är det först de två senaste veckorna, eller till och med lite kortare tid än så, som vi har intensifierat arbetet”, berättar han. Mellby Gård, med nästan 30 procent av aktierna, äger bland annat Flash och Dea Axelssons som båda är verksamma inom dammode. Johan Andersson vill inte försöka precisera potentiella synergieffekter, men Mellby Gård ser tydliga samordningsmöjligheter.

Hela Gotland - 29 jul 19 kl. 09:30

Ökat inflytande över miljoner i EU-projekt

Gotlandspolitikern Meit Fohlin (S) har tagit plats i presidiet för den Styrelse som beslutar om EU-medel till "Småland och öarna"..

Sydöstran - 29 jul 19 kl. 09:27

Dramatik på Trolle Ljungby

Det är turbulent på Trolle Ljungby gods. Arvtagaren Carl-Fredrik Wachtmeister är uppsagd och har petats ur godsets Styrelse. Inga kommentarer till det inträffade ges..

BT - 29 jul 19 kl. 04:00

Öppet brev till Elfsborgs styrelse

Svar till Det var bättre förr, BT 15/7..

DN - 24 jul 19 kl. 19:41

”Dramatens styrelse skadar teaterns arbete”

Tidigare teaterchefen Lars Löfgren: Det finns en skriande brist på kunskap..

SR - 23 jul 19 kl. 21:32

”Vi känner oss inte hörda eller respekterade”

Fredrik Lindgren kommer att lämna speedway-laget Smederna efter säsongen. Det har skurit sig rejält mellan Lindgren och klubbens Styrelse och stjärnans manager Carolina Jonasdotter konstaterar att man helt enkelt inte talat samma språk..

BT - 23 jul 19 kl. 21:40

Efter BT:s artikel om djurparken – SD begär extrainsatt möte

Djurparkens Styrelse är splittrad angående nyttan med en ny tigeranläggning. Styrelseledamot Olle Engström (SD) kallar nu till extrainsatt möte. – De oklarheter som råder i Styrelsen behöver redas ut, säger han..

Dalarnas tidningar - 19 jul 19 kl. 09:00

ERIKSSON: Beslutet att avsätta Ohlsson väcker frågor, som varför – och hur?

Efter säsongens tionde förlust väljer Rospiggarnas Styrelse nu att avsätta Conny Ohlsson som....

Dalarnas tidningar - 19 jul 19 kl. 08:56

Succé i division 1 – här prisas Malungs IF

Det var under Dansbandsveckan som Malungs IF:s Styrelse delade ut pris till årets Miffare. Efter....

Dagens PS - 17 jul 19 kl. 15:44

Uppsägningar, tung börs och rapportsäsong

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Bank-vd:n slår larm: ”Kan bli uppsägningar”
”Arbetet pågår och jag kan inte säga när det blir eller hur många som berörs”, säger Handelsbankens vd Carina Åkerström till Svenska Dagbladet efter morgonens kvartalsrapport. Sandvik gör sig av med 2.

Dagens PS - 17 jul 19 kl. 08:09

Avknoppning splittrar Sandviks toppar

Sandviks Styrelse är splittrad över avknoppningen av det minsta affärsområdet Material Technology, SMT, som tillverkar specialstål. Det skriver Dagens industri. Avknoppningen backas upp av vd och Styrelseordförande medan skeptikerna står nära storägaren Fredrik Lundberg.

PrivataAffärer - 17 jul 19 kl. 07:23

Swedbanks resultat över förväntan

Swedbanks rörelseresultat blev 6.552 miljoner kronor i det andra kvartalet, att jämföra med snittprognosen på 6.106 miljoner kronor, enligt Infront Datas estimat utifrån 16 analytikers prognoser.

UNT - 16 jul 19 kl. 21:05

De betalade ut mest lön till vd och styrelse

Beijer Alma AB..

UNT - 16 jul 19 kl. 21:05

De betalade ut mest lön till vd och styrelse

Beijer Alma AB..

DI - 16 jul 19 kl. 20:08

Sällsynt maktkamp på högsta nivå

Motsättningarna i Sandviks Styrelse, som Di kan avslöja inför bolagets halvårsrapport, är ur flera aspekter högintressant. .

GT - 16 jul 19 kl. 15:18

Lagkaptenen om avskedet: ”Det kom som en chock”

Fem raka förluster blev droppen för Gais Styrelse.Dagen efter 1–5-förlusten mot Dalkurd meddelade Gais att tränaren tillika sportchefen Bosko Orovic får sparken.Till spelartruppens förvåning.

DI - 15 jul 19 kl. 18:45

Semcon har beslutat om återköp av aktier

Teknikkonsulten Semcons Styrelse har beslutat om återköp av upp till 200.000 stamaktier i enlighet med stämmans bemyndigande, enligt ett pressmeddelande..

DI - 15 jul 19 kl. 15:07

Trention reserverar 25,9 miljoner för potentiell kreditförlust

Trention meddelade på måndagen att bolaget reserverar 25,9 miljoner kronor för en potentiell kreditförlust. Bolaget vidtar även rättsliga åtgärder mot låntagarens Styrelse och ledning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 17:40

Söder tar över ordförandeposten hos EIP

Annika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s Styrelse. Institutet är ett samarbete mellan åtta EU-länder och Schweiz, det är en fristående organisation som bidrar med medling, forsknin.

DI - 11 jul 19 kl. 17:49

Annika Söder tar över ordförandeposten hos EIP

Annika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s Styrelse..

UNT - 11 jul 19 kl. 17:40

Söder tar över ordförandeposten hos EIP

Annika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s Styrelse..

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 19 kl. 17:40

Söder tar över ordförandeposten hos EIP

Annika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s Styrelse. Institutet är ett samarbete mellan åtta EU-länder och Schweiz, det är en fristående organisation som bidrar med medling, forsknin.

GöteborgsPosten - 11 jul 19 kl. 17:40

Söder tar över ordförandeposten hos EIP

Annika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s Styrelse..

Sydöstran - 11 jul 19 kl. 17:07

Kränkande mot det förra kommunalrådet

Eftertankens kranka blekhet, borde drabba majoriteten i Olofströms arbetarekommuns Styrelse..

DI - 11 jul 19 kl. 07:51

Medicinteknikbolaget investerar i Silicon Valley

Arjo har gjort ”en betydande investering” i Silicon Valley-baserade Atlas Lift Tech, och får därmed även en plats i bolagets Styrelse. .

Skånskan - 11 jul 19 kl. 05:00

Stort behov av fler billiga lägenheter

Svalöv Det råder brist på hyresbostäder med relativt låga hyror i det äldre hyresbeståndet i kommunen. Samtidigt är efterfrågan lägre för de nyproducerade bostäderna som byggs.
Svalövsbostäder kan samtidigt komma att se fram mot nya direktiv från kommunens politiska ledning.

Expressen - 10 jul 19 kl. 12:25

Kritiken mot simdräkterna – ”Gör väldigt liten nytta”

Simning kanske inte låter som den dyraste sporten. Men under de senaste åren har företag lagt ner stora resurser på att utveckla högteknologiska tävlingsdräkter. Dräkterna är dyra att köpa för barn och ungdomar och nu ändrar Svenska Simförbundets Styrelse på riktlinjerna.

Realtid - 08 jul 19 kl. 08:09

Massiva nedskärningar på Deutsche Bank startar nu

De första avskedsbeskeden har kommit till Deutsche Banks anställda. En stor omstruktureringsplan klubbades igenom av storbankens Styrelse på söndagen och på måndagen fick flera anställda lämna banken..

DI - 08 jul 19 kl. 06:49

Nedskärningarna börjar på pressade storbanken

Deutsche Bank har levererat de första avskedsbeskeden i den stora omstruktureringsplan som klubbades av storbankens Styrelse på söndagen. Nedskärningarna inleddes i den asiatiska verksamheten på måndagen enligt nyhetsbyrån Reuters..

Skånskan - 05 jul 19 kl. 14:51

Inspektion visade på flera brister

Teckomatorp Efter en tillsyn av Dunderklumpens förskola i Teckomatorp stod det klart att verksamheten hade en lång rad brister. Bildningsnämnden kräver nu att förskolan vidtar åtgärder.
Annars finns en risk för att det kan komma att bli aktuellt med beslut om vite.

DI - 05 jul 19 kl. 13:04

Oasmia och Arwidsro har gjort upp – aktien fortsätter stiga

Forskningsbolaget Oasmias Styrelse har löst ”tidigare oklarheter” med bolagets största ägare Arwidsro, uppges i ett pressmeddelande.  ”Överenskommelsen innebär att Oasmias skulder minskas väsentligt, det egna kapitalet ökar och bolaget tillförs likviditet”, heter det i pressmeddelandet..

DI - 04 jul 19 kl. 17:16

Bankens betyg: Göran Persson sämst i klassen

Ordförande Göran Persson har tillsammans med Kerstin Hermansson näst lägst kompetens i Swedbanks Styrelse. Det framgår av bankens egen utvärdering där Styrelsens alla medlemmar fått betyg i olika kunskapsområde. Vad gäller riskhantering får han lägsta möjliga betyg..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.