Strypa

Monday, 20 August, 11:13

Nyheter om Strypa

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 27 jul 18 kl. 05:00

Åtta års fängelse för mordförsök

Röstånga. En man i Röstånga har dömts till åtta års fängelse för mordförsök på sin partner. Mannen ska ha försökt Strypa henne med både skärp och plastpåsar, och har även tidigare dömts för misshandel.

Mobil - 24 jul 18 kl. 14:13

Tre överklagar PTS regler för 700 mHz-bandet

Mobiloperatören Tre tycker att PTS regler för auktionen av 700 mHz-bandet riskerar att Strypa konkurrensen..

Blekinge Läns tidning - 09 jul 18 kl. 05:00

Ta i med hårdhandskar mot salafismen

Politiker borde nu överväga att Strypa all form av finansiering, - både inhemsk och utländsk - till antidemokratisk verksamhet, vare sig det är skolor, moskeér eller organisationer..

DN - 20 jun 18 kl. 11:18

EU röstade ja till kontroversiell upphovsrättsreform

Europaparlamentets rättsliga utskott röstade i dag ja till förslaget till upphovsrättsreform. Det nya direktivet för en digital inre marknad i EU har blivit kritiserat för att Strypa friheten på internet..

Cornucopia - 11 jul 18 kl. 17:00

Spara 7-11% genom att ladda elbilen nattetid

Om man har timmätning på sitt elabonnemang kan man spara mellan sju och elva procent i laddkostnad om man laddar nattetid visar ett av Sveriges mest nedladdade studentuppsatser. Uppsatsen visar även att 30% av den svenska bilparken redan idag kan ersättas med elfordon om man laddar nattetid när det finns ett kraftöverskott.
Tesla Wallcharger kan ladda från 11 kW (16A) eller 22 kW (32A) beroende på säkringarnas storlek.

Skånskan - 04 jul 18 kl. 11:08

S kräver uppgörelse över blockgränserna

MALMÖ Ledande S-politiker från både Malmö, Göteborg och Stockholm går nu samman och ställer större krav på rikspolitiken i hopp om att kunna göra storstäderna tryggare.Vid ett seminarium i Almedalen under onsdagen diskuterar kommunstyrelsens ordförande i Malmö Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) den organiserade brottsligheten tillsammans med justitieminister Morgan Johansson (S). Stockholms finansborgarråd Karin Wanngård (S) och ks-ordföranden i Göteborg Ann-Sofie Hermansson (S) medverkar också Nu vill de se krafttag från rikspolitiken för att få bukt med gängkriminaliteten och den organiserade brottsligheten.

Expressen - 27 jun 18 kl. 15:11

70 000 i böter för strand-massage och gatufynd

Förra året greps 10 000 personer för illegal handel med piratkopior i Italien. Nu vill landets inrikesminister Strypa åt den svarta marknaden ytterligare med dryga böter för turister som fyndar i fel gatustånd..

Barometern - 21 jun 18 kl. 11:23

Kalmar: Ska ha försökt strypa sin fru med en sjal – åtalas

Den 22-årige mannen ska ha tagit strypgrepp, misshandlat och dödshotat sin fru. Nu åtalas han vid Kalmar tingsrätt för grov kvinnofridskränkning..

Expressen - 05 jun 18 kl. 09:49

Titanic-skådisen gripen – ströp sin flickvän

Mark Chapman, känd från storfilmen "Titanic", har gripits av polis, rapporterar TMZ.Skådespelaren anklagas för att ha försökt Strypa sin före detta flickvän Tara Pirnia.– Dra åt helvete, jag vill se dig död, ska han ha skrikit enligt Pirnia..

Dagensanalys.se - 13 jun 18 kl. 12:01

Facebook kan stänga av företag som inte håller vad de lovar

Om du köpt en produkt efter att du klickat på en annons på Facebook så inför nu Facebook möjligheten att recensera köpet. Om många är missnöjda med köpet kan företaget se sina annonser få minskad spridning, och i värsta fall stängs annonseringsmöjligheten av helt. Funktionen kräver att Facebook kan identifiera om du genomfört ett köp efter att ha klickat på en annons, men om de kan göra det kommer du att få besvara en kort enkät om hur du upplevde köpet.

Expressen - 10 jun 18 kl. 18:50

Står över domarna – har skrivit sina egna regler

86 segrar och två förluster.Ingen är bättre på att långsamt Strypa sina motståndare än tidernas bästa grusspelare: Rafael Nadal.Finalen mot Dominic Thiem påminner också om det känsliga ämnet att spanjoren står över allt och alla andra i Paris..

Dagens PS - 08 jun 18 kl. 11:41

Den mörka baktanken bakom Kinas techboom

De teknologiska framstegen avlöser varandra i södra Kina och en hel värld ser med stora ögon på en utveckling som inte tycks ha några begränsningar. Men bakom kulisserna står en regering med syften värda att oroa sig för. Att den digitala revolutionen – som skulle komma att öka människors frihet – i stor grad nu används för att Strypa den, är knappast en nyhet.

Posh24 - 04 jun 18 kl. 08:32

Mark Chapman har gripits av polis!

”Titanic”-skådespelaren anklagas för att ha försökt Strypa sin flickvän.
.

DI - 29 maj 18 kl. 09:56

Moderaterna vill anställa fler tullare

Moderaterna lovar 500 fler tulltjänstemän nästa mandatperiod och vill även öka Tullverkets befogenheter för att Strypa handeln med illegala vapen, narkotika och stöldgods..

DN - 16 maj 18 kl. 16:55

Sverige behöver fler, inte färre, arbetskraftsinvandrare

DN 17/5 2018. Näringslivet och välfärden skriker efter folk. Bristen kommer att förvärras.

Sydsvenskan - 18 apr 18 kl. 11:40

Löfven vill strypa arbetskraftsinvandringen av städare och diskare

Sverige ska importera IT-tekniker och ingenjörer – men inte städare och diskare..

Expressen - 27 maj 18 kl. 19:02

Åklagaren: Här köper HA-man mordverktyg

Här fångas den misstänkte HA-mördaren på bild när han inhandlar buntband och vävtejp på Jula.Samma buntband och vävtejp som dagen efter används för att Strypa och förpacka mordoffret med, enligt åklagaren..

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 18 kl. 15:34

Misshandlade och försökte strypa sin fru

En 50-årig man döms till fängelsestraff och skadestånd..

Alingsås tidning - 24 maj 18 kl. 05:30

Peter Korpås lycklig stipendiat

Jiu jitsuledaren Peter Korpås får årets ungdomsledarpris i Herrljunga kommun. Han får bland annat priset för sina sociala egenskaper.
– Idrotten är en stor del av mitt liv och det försöker jag dela med mig av.

Länstidningen i Jämtland - 25 maj 18 kl. 13:45

Därför kan det vara problem med vattnet i Gällö

En akut vattenläcka har gjort att Bräcke kommun tvingats Strypa vattenleveranserna i Gällö..

Helsingborgs Dagblad - 18 apr 18 kl. 11:40

Löfven vill strypa arbetskraftsinvandringen av städare och diskare

Sverige ska importera IT-tekniker och ingenjörer – men inte städare och diskare..

Västerbottens Folkblad - 04 maj 18 kl. 16:04

”S vinner väljare men förlorar sina egna”

Jag tror att det är många med mig som de senaste åren har stått ut med Socialdemokraternas allt hårdare tag i asylpolitiken. Första slaget kom när man beslutat om att införa gränskontroller mot Danmark. Det andra om att Strypa asylmottagandet.

VA - 15 maj 18 kl. 10:38

Musk stuvar om organisationen – vill platta till ledningen och strypa onödiga aktiviteter

Elon Musk smider nya planer för Tesla..

DI - 11 maj 18 kl. 08:31

S vill strypa pengakranen till odemokratiska trossamfund

Trossamfund som agerar i strid mot samhällets grundläggande demokratiska värderingar ska inte längre kunna få något statligt stöd. Det lovar Socialdemokraterna om de vinner höstens val, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

Dagens PS - 04 maj 18 kl. 08:54

Ledarkollen: ”Klimatpolitik är som tandborstning”

Vad menar DN? Birro reder ut begreppen och tycker till om dagens politiska inlägg i pressen. Annie Lööf blir författare Som författare är det förstås roligt att så många fortfarande vill skriva böcker.

DI - 24 apr 18 kl. 12:27

Höginkomsttagare och försvaret vinnare på L:s skuggbudget

Sänkta marginalskatter med hela 20 miljarder är Liberalernas största satsning i den skuggbudget man presenterade på tisdagen. Även försvaret och skolan ska få mer och för att finansiera reformerna vill man kraftigt Strypa anslagen till Arbetsförmedlingen. .

DI - 30 apr 18 kl. 13:40

Ryssland fortsätter strypa oljeflödet till Europa

Under årets fem första månader minskar den ryska oljeexporten via landets hamnar i Östersjön och Svarta havet med 19 procent jämfört med samma period i fjol. "Det är en dramatisk minskning", säger Martin Jansson, råvaruanalytiker på Handelsbanken..

Nyan - 10 apr 18 kl. 10:00

Hotar med att strypa kranen

Ett företag i Jomala betalar inte sina vatten- och avloppsavgifter på totalt 5 300 euro. Kommunen har skickat brev, påminnelser och till och med besökt företaget. Nu har kommunstyrelsen tröttnat: Fakturan ska betalas senast den 16 april annars stängs vattnet av.

Expressen - 17 maj 18 kl. 21:00

54-åring försökte strypa Sonya med hennes niqab

När Sonya King precis lämnat mat hos en kund blev hon plötsligt angripen.Enligt henne hävdade mannen som attackerade henne att han var Jesus, och försökte Strypa Sonya med hennes niqab.Då tog hon fram sina nycklar för att kämpa tillbaka..

Dagens PS - 05 apr 18 kl. 14:52

Regeringen behåller monopol: ”En plusaffär”

Civilminister Ardalan Shekarabi ville med gårdagens presskonferens framföra att regeringen i och med den nya spelregleringen nu återtar kontrollen över spelmarknaden i Sverige. Genom hårdare straffsatser och licenser ska kontrollen återtas över spelandet och inbringa nya intäkter till staten. Efter en mastig utredning, remissrunda med 180 remissvar och ett blocköverskridande samarbete var ministern segerviss.

Dagens PS - 05 apr 18 kl. 14:52

Regeringen behåller monopol: ”En plusaffär”

Civilminister Ardalan Shekarabi ville med gårdagens presskonferens framföra att regeringen i och med den nya spelregleringen nu återtar kontrollen över spelmarknaden i Sverige. Genom hårdare straffsatser och licenser ska kontrollen återtas över spelandet och inbringa nya intäkter till staten. Efter en mastig utredning, remissrunda med 180 remissvar och ett blocköverskridande samarbete var ministern segerviss.

Sydsvenskan - 04 apr 18 kl. 19:15

Limhamnsbo försökte strypa sambo med bandage – döms till fängelse

Virade bandage runt sambons hals och lyfte henne över marken..

Hela Gotland - 21 mar 18 kl. 06:00

Hemligt förslag kan rädda företag

"En käftsmäll", konstaterade Lövstakooperativets ordförande när politikerna förklarade att de ville Strypa regionens bidrag till sociala företag..

SVT - 13 mar 18 kl. 11:04

EU-kommissionen vill strypa desinformation på nätet

EU-kommissionen har utsett en expertgrupp för att tackla desinformation på internet. Gruppen består bland annat av publicister, akademiker och företrädare Facebook, Google och Twitter. Nu finns gruppens rapport publicerad och tanken är att de stora aktörerna ska komma överens om en gemensam uppförandekod..

Nya Wermlands Tidningen - 12 mar 18 kl. 06:00

Hårdare tag mot elnätsbolag

Regeringen planerar att Strypa flödet av pengar ur elnätsföretagens sedelpress. Ökningen av nätavgifterna på runt 60 procent de senaste sju åren är orimligt stor. Det krävs hårda tag för att återställa elabonnenternas förtroende för elnätsmonopolet..

YLE - 29 maj 18 kl. 07:39

Seriestryparen döms till 2,5 års fängelse för plan på att strypa 17-åring

Helsingfors hovrätt dömde Michael Penttilä till 2,5 år i fängelse för förberedelse till grovt brott mot liv eller hälsa efter att han gjorde upp en detaljerad plan på hur han skulle gå till väga för att Strypa en 17-årig flicka..

Länstidningen i Jämtland - 06 mar 18 kl. 14:37

Akut vattenläcka i Bräcke – arbete kommer pågå hela kvällen

En akut vattenläcka gör att Bräcke kommun kommer att Strypa vattnet till området till Industrigatan samt Svedjegatan..

DN - 25 feb 18 kl. 21:03

Regeringen vill strypa möjligheten till skatteplanering via Malta

Det ska bli svårare för den som vill skatteplanera genom att ha sina pengar i bolag på Malta och Falklandsöarna.  – Vi har ju sett att människor som har stora tillgångar inte är med och betalar skatt, säger finansminister Magdalena Andersson till DN. .


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.