Streamingtjänst

Wednesday, 18 September, 00:51

Nyheter om Streamingtjänst

Sortering: Relevans | Senaste
Dagensanalys.se - 27 aug 19 kl. 13:10

Allt fler svenskar betalar för videostreaming

Allt fler svenskar prenumererar på videoStreamingtjänster, det visar en kommande rapport från Mediamätning i Skandinavien (MMS), berättar Sveriges Radio. Här kan du lyssna på hela inslaget: Här är summeringen: 56 procent betalar för en Streamingtjänst. 23,7 procent har tittat på Netflix senaste dygnet.

Dagensanalys.se - 04 sep 19 kl. 12:43

Populära titlar har stor betydelse för streamingtjänster

Streamingtjänster har blivit mycket populära i Sverige. En av orsakerna är naturligtvis det stora utbudet. Men det är inte bara en volymfråga.

Dagens PS - 20 aug 19 kl. 09:57

Uppgifter: Apple spenderar miljarder på egna tv-serier

I dagens techbrief kan du läsa om en stor cyberattack i Texas, Googles nya algoritm för teckenspråk samt hur mycket Apple spenderar på sin nya Streamingtjänst. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. 23 städer i Texas utsatta för cyberattacker Nyhetssajten CNBC rapporterar att attackerna på ”mindre statsapparater” i staten Texas i USA började fredag morgon, och belägringen pågår fortfarande.

Dagens PS - 20 aug 19 kl. 09:57

Apple spenderar 58 miljarder på tv-serier

I dagens techbrief kan du läsa om en stor cyberattack i Texas, Googles nya algoritm för teckenspråk samt hur mycket Apple spenderar på sin nya Streamingtjänst. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. 23 städer i Texas utsatta för cyberattacker Nyhetssajten CNBC rapporterar att attackerna på ”mindre statsapparater” i staten Texas i USA började fredag morgon, och belägringen pågår fortfarande.

Dagensanalys.se - 21 aug 19 kl. 10:34

Apple TV+ lanseras samma månad som Disney Plus

Apples tv-satsning kommer att lanseras i november i år, samma månad som Disneys Streamingtjänst. Det rapporterar Bloomberg. Priset för Apples tjänst är satt till 9,99 dollar per månad, vilket är något högre än konkurrenterna.

Expressen - 20 aug 19 kl. 13:10

Klart: Så sänds AIK:s kvalmöte med Celtic

AIK möter Celtic i en avgörande match om en plats i Europa Leagues-gruppspel.Nu kan SportExpressen berätta att AIK:s egna Streamingtjänst FollowUsAIK och klubbens samarbetspartner Sportlib köpt rättigheterna till att sända bortamötet mot Celtic på torsdag..

DI - 20 aug 19 kl. 10:39

Apple miljardsatsar på streamingtjänst – vill hinna före Disney

Amerikanska Apple har vikt totalt 6 miljarder dollar för att producera eget film- och serieinnehåll som ska konkurrera med branschtungviktare som Netflix, HBO och Disney inför….

Dagensanalys.se - 27 aug 19 kl. 08:45

Amazons gratis streamingtjänst IMDb TV finns nu i mobilen

IMDb TV, Streamingtjänsten som lanserades av Amazon i början av året, finns nu även i mobilen. Det skriver tidningen TechCrunch. Tidigare i år släppte Amazonägda IMDb en gratis Streamingtjänst på deras sajt.

Dagens PS - 07 aug 19 kl. 10:14

Video: SpaceX fångar en raket som fallit från rymden

I dagens techbrief kan du läsa om Disneys massiva biointäkter, Amazons tjänst för receptbelagd medicin samt SpaceX senaste raket-bravader. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Disneys kvartal under förväntan – trots massivt bioår Underhållningsjätten redovisar en omsättning på 20,25 miljarder dollar för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret, klart under estimaten på 21 miljarder.

Dagens PS - 05 aug 19 kl. 15:50

Pengar i återvinningen och lyxjakt i Sverige

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Råkade kasta sparpengarna i pappersåtervinningen
En man i USA kastade av misstag sparpengar värda motsvarande 220.000 kronor i pappersåtervinningen – men lyckades mirakulöst få tillbaka nästan allt från soptippen.

Cornucopia - 28 jul 19 kl. 15:23

Streamingen skjuter sig själv i foten?

Har Streamingtjänsterna genom sina egna serier och filmer blivit sin egen största fiende, och kommer piratkopieringen att återuppstå som en konsekvens av detta?Streamingtjänster har effektivt slagit ihjäl stora delar av piratkopieringen, först av musik och sedan av teveserier och film. Genom enkla, prisvärda tjänster, som vem som helst utan något popkulturellt och datatekniskt överintresse har streamingen och legalt innehåll över Internet nått massorna.

P3 - 20 aug 19 kl. 09:07

Spelbranschen satsar på streamingtjänster för spel

Precis som man streamar film och musik idag så jobbar flera stora företag inom spelbranschen att skapa en sådan tjänst för spel..

SR - 15 aug 19 kl. 15:02

Streamingtjänst för HBTQ-film lägger ner

Efter tre år lägger Streamingtjänsten Gazenet ner. Orsaken är hård konkurrens och krisande ekonomi..

Dagens PS - 10 jul 19 kl. 10:35

Nästa år kommer HBO Max – ska utmana Netflix

Tinder Lite, det senaste kring USA och Huawei samt nya Streamingtjänsten HBO Max – allt det och mer i dagens techbrief. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Snart kommer en ny version av Tinder Nya appen ”Tinder Lite” ska ta upp 25 gånger mindre plats än originalet, och dessutom dra betydligt mindre data, rapporterar The Verge.

VA - 11 jul 19 kl. 09:31

Pengadrypande storserier: Snart på en streamingtjänst nära dig

Streamingmarknadens  tävan om att sticka ut med iögonfallande shower där kostnaden är lika stor som för dyra spelfilmer..

Dagens Media - 10 jul 19 kl. 09:11

AT&T:s nya streamingtjänst – HBO Max

AT&T avslöjar namnet på nya streamintjänsten och skjuter upp lanseringen..

Dagens Media - 09 jul 19 kl. 08:45

Hotel-tv-startupen får stöd av Red Bee

Svenska startupen Nenda, som har lanserat en global Streamingtjänst för hotell, inleder nu ett samarbete med Red Bee Media..

Dagens PS - 02 jul 19 kl. 15:24

Spotify lägger ner – men entreprenören står redo

Spotify lägger ned sitt program för nya artister – och Fabian Zwedberg jublar. Hans bolag Record Union är nu värt mycket mer. Det skriver Di Digital.

Dagens PS - 26 jun 19 kl. 15:17

Skattesmäll, namnbyte och lyxhus

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Svenska bilköpare åker på tung skattesmäll
Om ett halvår träder den nya och ”betydligt högre” fordonsskatten i kraft, uppger Ekot. Den nya skatten beräknas på hur mycket koldioxid bilarna släpper ut.

Dagens PS - 05 aug 19 kl. 13:50

Walmart satsar på streamingtjänst i Indien

Walmart planerar att genom dotterbolaget Flipkart starta en gratis Streamingtjänst i Indien kommande månader och därmed utmana Amazon. Det rapporterar CNBC-TV18 med hänvisning till källor. Flipkart är Indiens största e-handelsbolag och planen är att man ska lansera Streamingtjänsten för Flipkart Plus-medlemmar i september.

Dagensanalys.se - 19 jun 19 kl. 04:40

Amazon lanserar Imdb TV i Europa för att komma åt annonspengarna

Amazons Streamingtjänst Imdb Freedive kommer att lanseras i Europa fast med nya namnet Imdb TV. Vi alla känner till tjänsten Imdb, databasen där du kan söka upp allt om filmer och serier, som köptes av Amazon. Nu är det dags för Amazon att sätta sin prägel på tjänsten.

Nyteknik - 06 jun 19 kl. 19:31

Då kommer Google Stadia till Sverige - och så högt blir priset

Den som hoppats på en Netflix-modell lär bli besviken på Googles Streamingtjänst för spel..

Dagens PS - 27 maj 19 kl. 14:59

Doldis värd 700 miljarder ska utmana Spotify

Kinesiska techbolaget Bytedance värderas till ofattbara 700 miljarder kronor. Det nästintill okända bolaget har utvecklat den populära video-appen TikTok – och nu ryktas det om expansion till både musik- och smartphone-industrin.  Det rapporterar Di Digital med hänvisning till Bloomberg och Financial Times.

Dagens Media - 17 maj 19 kl. 15:52

Har hittat dött segment med ”enorm potential” på tv-marknaden

Nystartade Nenda lanserar en Streamingtjänst för hotell och tar in 5,5 miljoner kronor. ”Två av de största hotellkedjorna i Sverige har nappat och kommer köra tester efter sommaren”, säger Per Romild, en av företagets grundare..

DI - 23 apr 19 kl. 07:26

Tencents streamingsajt ansöker om börsnotering i USA

Kinesiska Tencents Streamingtjänst Douyu har ansökt om en notering på New York-börsen. Det rapporterar brittiska Financial Times..

Dagens PS - 23 apr 19 kl. 07:30

Därför föll aktien i Spotify tungt i går

Musikströmningstjänsten Spotify backade med 2,7 procent under gårdagen efter att Buckingham Research sänkt sin riktkurs för bolaget och företaget uppmärksammats i Barrons. Buckinghams riktkurs har sänkts från 174 dollar till 165. Analyshuset är dock fortsatt optimister, men varnar för att nyhetsflödet kan vara utmanande.

SR - 04 jul 19 kl. 16:51

Spotify lägger ner musiktjänst

Spotify lägger nu ner tjänsten som möjliggjort det för artister att lägga upp sin musik direkt på Streamingtjänsten..

Dagens PS - 16 apr 19 kl. 15:52

Storbrand i Notre Dame och EU-valet

Nyhetsflödet har idag präglats av branden i Notre Dame, M-toppen som är skriven hos sin mamma, och EU-valet. DAGENS VIRALA – Dagens PS samlar nätets trendande snackisar och hetaste artiklar inom affärer och näringsliv. Mest sökta på Google Kina granskar Ericsson – Dagens Industri Kinesiska myndigheter har inlett en granskning av Ericssons licensieringsmetoder.

PrivataAffärer - 15 apr 19 kl. 15:55

Spotify faller på konkurrensrykte

En av bolagets konkurrenter, Amazon, har enligt Billboard planer på en gratis reklamfinansierad Streamingtjänst för musik som enligt tidningens källor ska lanseras för Amazons röststyrda högtalare Echo. Enligt Billboard kan tjänsten, som väntas ha en begränsad låtkatalog, få premiär redan i nästa vecka. Spotify har hittills varit ensam bland de abonnemangsbaserade musikStreamingtjänsterna om att också erbjuda en gratisversion.

Expressen - 15 apr 19 kl. 08:26

Stora problem för HBO – ligger nere

Den sista säsongen av ”Game of Thrones” fick sin premiär i morse.Dock så ligger HBO:s Streamingtjänst nere på grund av det enorma trycket. .

Dagens PS - 26 jun 19 kl. 14:48

Disney snor Netflix-chef till nya streamingtjänsten

Disneys Streamingtjänst har rekryterat Netflix chef för originalfilmer, Matt Brodlie. Det rapporterar Deadline. Matt Brodlie blir på Disney+ chef för utvecklingen av det internationella originalinnehållet.

Dagens Media - 26 mar 19 kl. 08:03

Apple presenterar streamingtjänst – backar på börsen

Till hösten kommer Apples Netflix-utmanare men marknaden verkar inte imponerad..

DI - 25 mar 19 kl. 19:42

Apple lanserar flera nya tjänster – men aktien backar

Apple har lanserat ett flertal nya tjänster på måndagskvällen under sitt "Showtime"-event på huvudkontoret i Kalifornien, däribland en tidigare utannonserad Streamingtjänst.  .

Expressen - 20 mar 19 kl. 09:09

Googles jättesatsar på strömmade datorspel

Google presenterade på tisdagskvällen en offensiv in i gamingbranschen med initiativet Stadia, en Streamingtjänst för tv-, mobil- och datorspel.Spelupplevelsen kan således antas komma att likna videoströmningsupplevelsen på Youtube..

DI - 20 mar 19 kl. 06:32

Morgonkoll: Nedåt i Asien – tv-spelsbolag pressas efter Googles besked

Asienbörserna bjöd överlag på fallande kurser under onsdagen. Tv-spelsbolaget Nintendo och teknikkonglomeratet Sony backar i spåren av att Google på tisdagen presenterat en Streamingtjänst för spel. .

DI - 20 mar 19 kl. 07:04

Google lanserar streamingtjänst för spel

Google lanserar spelStreamingtjänsten Stadia som ska göra det möjligt att spela avancerade spel utan att behöva köpa datorer eller konsoler med motsvara prestanda. Både Nintendo och Sony backar på Tokyobörsen. .

Nyteknik - 19 mar 19 kl. 10:44

”Playstation 5 kan bli den sista konsol du köper”

KRÖNIKA. Ikväll kommer Google att visa sin Streamingtjänst för dataspel. Det finns all anledning att lyssna på vad de har att säga..

Affärsvärlden - 19 mar 19 kl. 07:59

Netflix ger kalla handen åt Apples streamingtjänst

Streamingbolaget Netflix utbud kommer inte att vara del av katalogen i Apple TV, som väntas bli lanserad på ett event den 25 mars..

Computer Sweden - 18 mar 19 kl. 14:49

Experter skeptiska till Googles nya supersatsning


I morgon väntas Google täcka av en Streamingtjänst för tv-spel och på så sätt utmana etablerade dominanter som Microsoft, Sony och Nintendo på den här marknaden som är värd mer än 100 miljarder dollar..

Computer Sweden - 13 mar 19 kl. 13:08

Spotify anmäler Apple till EU – "agerar både spelare och domare"


Spotifys vd Daniel Ek uppger på onsdagen att bolaget anmäler Apple till EUs konkurrensmyndigheter. Spotify-vd:n hävdar att Iphone-tillverkaren behandlar konkurrenter till sin egen Streamingtjänst orättvist..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.