Strategy Awards

Thursday, 23 May, 04:43

Nyheter om Strategy Awards

Sortering: Relevans | Senaste
Dagensanalys.se - 12 mar 19 kl. 17:33

Här är juryn för Strategy Awards

Årets jury, med Therese Bohlin som ordförande, består av konsulter och uppdragsgivare med strategisk profil från kommunikationsbyråer och branscher med olika inriktning. Tävlingen belönar lösningar som leder till framgång tack vare de strategiska vägval som gjordes under arbetets gång. Och dess kategorier är indelade efter syfte, det vill säga efter vad som ska uppnås.

Dagensanalys.se - 01 mar 19 kl. 13:03

Hon tar över klubban i Strategy Awards

Therese Bohlin, blir ordförande i juryn för Strategy Awards 2019. Therese är VD för kommunikationsbyrån Prime och har en bakgrund som strategisk chef på Storåkers McCann, Lowe, DDB och har genom att brygga över strategi till kreation skapat några av världens främsta kommunikationscase. Therese driver även frågor för branschen genom exempelvis styrelseledamot Sveriges Kommunikatörer, Handelshögskolans i Stockholm Advisory board och KOMMs effektkommitté.

Dagens Media - 01 mar 19 kl. 09:59

Hon blir ny juryordförande för Strategy Awards

Therese Bohlin, vd på Prime, blir ordförande i juryn för Strategy Awards 2019..

Dagens Media - 06 mar 18 kl. 12:37

Här är de nominerade i Strategy Awards

Byrån Åkestam Holst har flest nomineringar och den mest nominerade kampanjen är "Free the speech," som genomförts av King på uppdrag av Utrikesdepartementet..

Dagensanalys.se - 05 mar 18 kl. 12:14

Årets bästa strateger

Handelshögskolan har tagit fram nomineringslista för årets Strategy Awards, Den 21/3 är det seminarie och prisutdelning på Handels! Under en heldag på Handelshögskolan har Strategy Awards jury diskuterat sig fram till vilka bidrag som kommer att belönas den 21 mars. I ledning av juryordförande Jerker Winther tittade de 43 jurymedlemmarna på årets inskickade bidrag, först genom egen bedömning och sedan genom diskussioner i grupper i varje kategori.

Dagensanalys.se - 19 jun 17 kl. 13:31

Facebook korar de 24 bästa kampanjerna

En vecka innan Cannes Lions International Festival of Creativity höll Facebook sin egen Ad Awards, där vinnare i kategorier baserat på Facebook fem reaktionsknappar korades. I torsdags avslöjades vinnarna i Facebook Awards, där bidragen kategoriserats efter de fem reaktionsknapparna Laugh, Love, Cry, Wow och Act. I varje kategori fanns flera vinnare, så ingen fick ensam inta prispallen Här har du hela vinnarlistan: Laugh Kategorin uppmärksammar kampanjer att fått folk att skratta och må bra.

Dagens Media - 21 mar 18 kl. 17:30

Här är alla vinnare i Strategy Awards

Prime Weber Shandwick tar hem flest priser när vinnarna i Strategy Awards presenteras..

Dagensanalys.se - 26 jan 17 kl. 16:39

Nu ska man utse bästa Planner och tilldela en Award

Planning Awards har utsett den jury som tillsammans med juryordförande Annika Rehn Frobell ska utse vinnarna i årets tävling. Nytt för i år är att planners från uppdragsgivarsidan också finns med i juryn. Tävlingen genomfördes första gången 2016 då planners och strateger vid Åkestam Holst respektive Starcom blev de första vinnarna.

Dagensanalys.se - 22 mar 18 kl. 13:55

Här är vinnarna i årets Strategy Awards

Igår genomfördes eventet Strategy Awards, som syftar till att sätta planerings- och strategiarbetet i kommunikationskampanjer på kartan. Vinnare i sju olika kategorier skulle utses, dessvärre gick bara sex vinnare hem med priser. Eventet hölls i handelshögskolans anrika lokaler, något som även pekade på den koppling till den akademiska världen som Strategy Awards strävar efter.

Dagens Media - 05 feb 18 kl. 08:07

Här är juryn i Strategy Awards

Planning Awards byter namn till Strategy Awards och presenterar årets jury..

Dagensanalys.se - 05 feb 18 kl. 08:51

Här är juryn i Strategy Awards

Strategy Awards har utsett den jury som tillsammans med juryordförande Jerker Winther ska utse vinnarna i årets tävling. Tävlingen premierar de strategiska vägval samt den lösning som dessa ledde till. Tävlingen, som tidigare hette Planning Awards, har säkrat kontinuiteten genom att ca 1/3 jury-medlemmar även var med förra året.

Dagens Media - 02 feb 18 kl. 16:22

Här är årets jury i Strategy Awards

Strategy Awards har utsett den jury som tillsammans med juryordförande Jerker Winther ska utse vinnarna i årets tävling. Tävlingen prisbelönar de strategiska vägval och den lösning som dessa ledde till..

Dagensanalys.se - 15 nov 17 kl. 14:15

Planning Awards byter namn till Strategy Awards

För att belönas i Strategy Awards framöver krävs att tävlande beskriver framgångskedjan på ett
trovärdigt sätt. De ska visa hur lösningen påverkar människor, och hur just denna påverkan leder till det förutbestämda syftet. I det ligger att beskriva arbetet med att utforska och besluta om strategiska vägval.

Dagensanalys.se - 17 maj 19 kl. 00:23

Här är alla vinnare i Strategy Awards 2019

Kategorierna i Strategy Awards skiljer sig från andra tävlingar genom att de utgår från syftet, eller den utmaning arbetet ska möta. Bidrag kan tävla i sju olika kategorier. Dessa är utformade för att – så långt det går – ställa likvärdigt analys- och insiktsarbete mot varandra i jurybedömningen.

Dagensanalys.se - 15 maj 19 kl. 21:44

Strategy Awards och Google prisar bästa marknadsföringsuppsatsen

Priset delas ut till en uppsats som belyser strategiska vägval av betydelse för kommunikationens framgång. Juryn har granskat de tolv bachelor och masters uppsatser som fått högsta betyget och funnit en vinnare. Strategy Awards, Google och Handelshögskolan har gemensamt beslutat att årets uppsats i marknadsstrategi ska tilldelas Izabell Jissbom och Matilda Björklund och med titeln Never Mind(set) the Number.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.