Stort

Tuesday, 25 June, 03:26

Nyheter om Stort

Sortering: Relevans | Senaste
Helsingborgs Dagblad - 05 jun 19 kl. 20:00

180 kvadratmeter stort kedjehus i Helsingborg sålt

Nu är affären klar..

Expressen - 05 jun 19 kl. 18:48

Expert: Sauks inlägg om F-kassan är okunnigt

Stefan Sauks kritik mot Försäkringskassan har väckt Stort intresse. Nu får han mothugg av en professor i ortopedi:Metoden han förespråkar har svåra komplikationer. Flera tillverkare har dragit in proteserna och det är många rättsliga prövningar på gång, skriver Olle Svensson..

DI - 05 jun 19 kl. 18:48

Skattesmäll hotar – vartannat hushåll klarar inte kraftigt högre kostnader

Vartannat hushåll ser kraftigt höjda boendekostnader som ett Stort problem. Framför allt är det hyresgäster och låginkomsttagare som oroar sig, medan bara var fjärde höginkomsttagare är bekymrad..

NT - 05 jun 19 kl. 19:30

Vildmarkshotellet har fått ett stort lyft

Vildmarkshotellet har fått en ansiktslyftning värd 100 miljoner kronor..

SVT - 05 jun 19 kl. 18:16

Regnkaos i Paris – alla matcher inställda

Ett Stort regnoväder drog in över Paris under onsdagen och stoppade allt spel i Franska öppna. Det är andra gången sedan 2000 det händer att en hel dag stoppas..

Expressen - 05 jun 19 kl. 18:46

Youtube städar upp: Tar bort tusentals hatfilmer

Videojätten Youtube berättade under onsdagen att de kommer rensa bort tusentals filmer och kanaler som förespråkar nazism, vit makt och andra hatideologier. Expressen granskade under förra året hur bolaget lät ett Stort antal kontroversiella klipp ligga kvar – och tjänsten har den senaste tiden fått omfattande kritik. .

DI - 05 jun 19 kl. 17:44

FX Internationals teknikchef frikänns för insiderbrott

Valutahandelsbolaget FX Internationals teknikchef har frikänts för insiderbrott av Svea Hovrätt den 3 maj. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande där de också skriver att bolaget tar Stort avstånd från insiderhandel. .

Skånskan - 05 jun 19 kl. 16:50

Domen står fast – Malmö stad följde inte lagen

Malmö stads satsning på ett boende för hemlösa är olaglig, då man skrev på ett avtal utan en offentlig upphandling. Detta står klart efter att Högsta förvaltningsdomstolen nekat kommunen prövningstillstånd.Allt började sommaren 2017 då Malmö stad presenterade planerna på en Stort boende för hemlösa i Limhamn.

Skånskan - 05 jun 19 kl. 15:30

Stationen definitivt kvar

röstånga Både kommunstyrelsen och kommunfullmäktige anser erbjudandet från Ruab i Röstånga att bygga en brandstation i byn och sedan hyra till kommunen som för dyrt.
Man ser initiativet som positivt, men väljer ändå att behålla brandmännen i de gamla lokalerna.Ruabs avtal löpte över 30 år och dessutom blivit dubbelt så dyrt:
– Det är svårt att säga var räddningstjänsten står och ser ut då.

BT - 05 jun 19 kl. 14:43

Bäst i Sverige – Borås toppar lista över tillgängliga kommuner

Borås är Sveriges bästa kommun när det handlar om tillgänglighetsarbete. Åtminstone enligt en rankinglista som ett Stort omsorgsföretag har sammanställt..

Kristianstadsbladet - 05 jun 19 kl. 14:57

Hur mycket kan du om Kiss? Gör vårt quiz!

På fredagen spelar rockgruppen Kiss på Sweden rock festival i Norje. Är du ett Stort fan? Testa hur mycket du kan om gruppen!.

Dagens Media - 05 jun 19 kl. 14:01

Här är nya utgåvan av Dagens Media

Hur Stort är hotet mot reklamen? När allt fler mediehus låser in innehållet i reklamfria zoner sätter det käppar i hjulen för annonsörerna och deras möjlighet att nå ut begränsas. Dagens Media har pratat med publicisterna och annonsörerna om hur de ser på den nya annonsmiljön som växer fram..

Skånskan - 05 jun 19 kl. 14:14

Eidfestivaler avslutar ramadan

Skåne Den 7 till 9 juni arrangeras eidfestivaler i Kristianstad, Malmö och Eslöv.Den 4 juni tog den muslimska fastemånaden ramadan slut och högtiden eid al-Fitr tog vid med Stort firande och god mat. I Skåne uppmärksammas högtiden bland annat med några av Sveriges största eidfestivaler.

BT - 05 jun 19 kl. 12:30

För få sökande – utbildning på Almås blir inte av till hösten

Det blir inga naturvetenskapselever på Almåsgymnasiet till hösten. Antalet sökande var inte tillräckligt Stort..

SR - 05 jun 19 kl. 12:37

Regnskog räddas i svenskt malaysiskt projekt

Ett Stort område förstörd regnskog på Borneo har restaurerats under de senaste 20 åren. Området är 18 500 hektar, vilket är större än det område i Västmanland eldhärjades i skogsbranden 2014..

Barometern - 05 jun 19 kl. 10:30

Efter branden – nyöppning för apoteket i Berga

Den stora branden svalde hela butiken. Men nu har Apoteket öppnat igen i Berga Centrum. ”Det känns som att det finns ett Stort behov av ett apotek här”, säger butikschefen Jennie Leion..

SmålandsPosten - 05 jun 19 kl. 11:01

Stort intresse för Sommarhoppet

Under fredagen startar Sommarhoppet hos Växjöortens Fältrittklubb. Hopptävlingen har 420 starter på tre dagar. – Jättekul att så många ryttare vill komma hit, säger föreningens verksamhetschef Pernilla Berglund..

Computer Sweden - 05 jun 19 kl. 09:43

Stort missnöje med Zuckerberg – Facebookägare vill ha ny ordförande


Missnöjet med Mark Zuckerberg växer bland Facebooks ägare. En majoritet av de aktieägare som inte sitter i ledningen på Facebook vill få bort honom som styrelseordförande..

Expressen - 05 jun 19 kl. 09:49

Område avspärrad efter kraftig brand

Det brinner i en verkstadslokal i Gävle, skriver polisen på sin hemsida. Eventuellt finnns det gasflaskor i fastigheten – och ett Stort område spärras av..

Dagens PS - 05 jun 19 kl. 08:47

Uefa-pampen Lennart Johansson är död

Lennart Johansson, tidigare ordförande i Svenska Fotbollsförbundet och för Uefa har avlidit. Han blev 89 år gammal. Det rapporteras brett i svensk media på onsdagsmorgonen.

Kristianstadsbladet - 05 jun 19 kl. 09:00

Kvinna hade amfetamin och tabletter på sig

Kvinnan hade nästan ett gram amfetamin och ett Stort antal narkotikaklassad tabletter på sig. Nu döms hon till dagsböter..

Helsingborgs Dagblad - 05 jun 19 kl. 09:23

107 kvadratmeter stort hus i Åstorp sålt till ny ägare

Försäljningen av huset på Södra Bragegatan 2 i Åstorp är nu….

DI - 05 jun 19 kl. 09:30

Ekonom: Ge upp hoppet – kronan är svag för att svensk ekonomi är svag

Den svaga kronan är här för att stanna. Den flera år långa urgröpningen av kronkursen speglar i Stort sett en mindre vass svensk ekonomi under decenniet efter finanskrisen, enligt det brittiska analyshuset Capital Economics..

Helsingborgs Dagblad - 05 jun 19 kl. 09:25

90-talshus i Perstorp sålt för 1 825 000 kronor

Huset är 117 kvadratmeter Stort och byggdes 1991..

SVT - 05 jun 19 kl. 08:13

Lennart Johansson – mannen som skapade Champions League

Lennart Johansson var en ikonisk ledare i svensk fotboll och gjorde Stort avtryck internationellt som mångårig ordförande i Uefa. Mannen som skapade Champions League blev 89 år gammal..

Skånskan - 05 jun 19 kl. 08:21

Lennart Johansson är död

Fotboll En av Sveriges största idrottsledare genom tiderna, Lennart Johansson, är död.
Den tidigare Uefa-presidenten avled på tisdagskvällen efter en kort tids sjukdom.
Lennart Johansson blev 89 år gammal.

Hela Gotland - 05 jun 19 kl. 07:05

Ivar säljer inte skrot – det är nostalgi

Skrot anser vissa, men för Ivar är det värdefulla fynd, och ett Stort intresse som nu ska hamna i någon annans ägo..

GöteborgsPosten - 05 jun 19 kl. 07:00

Knäred med sju raka förluster i bagaget möter Lidhult

Knäred är i Stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot Lidhult borta på Lomövallen. Inför matchen har bortalaget sju förluster i rad i division 7 Halland södra i fotboll och ligger just nu sjua i tabellen. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Andersberg med 1–7..

Skånskan - 05 jun 19 kl. 06:00

”Jag lyckas beröra människor”

Allt går inte alltid som man tänkt sig. Inte ens inte i rockvärlden. Fråga bara Joe Lynn Turner, för evigt förknippad med sina sejourer med Deep Purple, Yngwie Malmsteen och Rainbow.

Skånskan - 05 jun 19 kl. 05:00

Ökade problem med hedersförtryck i Höör

höör Hedersproblematik och skyddsbehov för kvinnor och barn tycks ha ha ökat i Höörs kommun. Det slår socialnämnden larm om. Man har dock ingen tillförlitlig statistik att gå på.

Kristianstadsbladet - 05 jun 19 kl. 05:00

Redo att slå till igen mot Nosaby: ”Jag har positiva vibbar”

Han avgjorde derbyt på Strandängen redan 2016. Nu är 20-årige Calle Nilsson redo att slå till igen. – Jag har positiva vibbar och derbyt kommer perfekt för oss.

Skånskan - 04 jun 19 kl. 06:00

Mer melankoli över Lundells vardagar

Litteratur/recension BOK
Vardagar 2
Författare: Ulf Lundell
Förlag: Wahlström & WidstrandI en uppföljare till 2017 års Vardagar fortsätter Ulf Lundell att dela med sig av sitt liv på Österlen. Och precis som i Vardagar ett handlar det om både smått och Stort i en turbulent värld, såväl invärtes som utvärtes.
Betraktaren Ulf Lundell sitter återigen på sin gård och skärskådar nutiden, dåtiden och i viss mån den osäkra framtiden.

SmålandsPosten - 04 jun 19 kl. 21:22

Ohale tror på succé i VM: "Vi ska ta chansen"

Osinachi Ohale tror på tredje gången gillt. Hon har aldrig varit med om att gå vidare från gruppen i ett VM, men detta är Nigerias år. – Vi har ett Stort hjärta, säger hon..

Expressen - 04 jun 19 kl. 20:19

Exmaken bryter tystnaden om Märtha Louise nya kärlek

Prinsessan Märtha Louise och hennes nya pojkvän Shaman Dureks turné har fått stark kritik.
Nu bryter exmaken Ari Behn om prinsessans livsval.– Det har varit ett Stort pådrag om det hela så något måste jag väl ändå säga, säger exmaken till norska Se och Hör..

SVT - 04 jun 19 kl. 19:30

Förmögna familjen Medicis bröllop från 1589 återskapas

Årets upplaga av Stockholms internationella festival för tidig musik pågår under veckan. I år får publiken ta del av ett återskapande av vad som kallats festernas fest: Ett bröllop i Florens 1589 då den förmögna familjen Medici slog på Stort..

Corren - 04 jun 19 kl. 19:30

Stort frågetecken för ÅFF-anfallare

Alem Plakalo tvingades utgå senast – och riskerar att missa Åtvidabergs hemmamöte med Oskarshamn på fredag..

Skånskan - 04 jun 19 kl. 18:00

64 kvadratmeter stort hus i Lövestad sålt till ny ägare

Lövestad Kerstin Charlotte Röing, 57 år, från Limhamn, är ny ägare till huset på adressen Ryvägen 24 i Lövestad. Huset byggdes 1945 och har en boyta på 64 kvadratmeter. Säljare är Anna Maria Stridsberg Deliv.

Sydsvenskan - 04 jun 19 kl. 18:15

Malmöbacken hedrar sin mammas minne i varje match

Adam Ollas Mattsson fick ta Stort ansvar tidigt: ”Inte här för att stanna – jag vill vidare.”.

Sydöstran - 04 jun 19 kl. 16:56

Många behöver språkhjälp

Servicecenter ger hjälp och vägledning på olika sätt Där har behovet varit Stort att få hjälp på språken arabiska och dari. Därför förlängs tjänsterna för de två tolkar som översätter..

UT - 04 jun 19 kl. 14:43

Fotboll: Södra Ving vann stort på bortaplan

Södra Ving fortsätter segertåget i division 5. Mot Vårgårda blev det seger med tennissiffror..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.