Stj��rnkocken Leif Mannerstr��m

Monday, 18 February, 02:46

Nyheter om Stj��rnkocken Leif Mannerstr��m

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 30 jan 19 kl. 21:00

Daniel stoppad efter Mannerströms ord

Daniel Johansson, 45, misslyckades med att laga Leif Mannerströms franska favoriträtt i TV4:s "Sveriges mästerkock".Efter kritik från stjärnkocken Mannerström tvingas han snart att lämna tävlingen.– Det här känns inte bra, säger Daniel efter utslagningen i kvällens program..

Skånskan - 09 jan 19 kl. 10:00

”Börja träna redan nu!”

Blir de inte vansinnigt nervösa över att ha dig i köket? Där sitter du på en stol i deras kök och tittar på som om det vore hur normalt som helst Det är ett jämnare fält än någonsin och större variation åldersmässigt på de tävlande i årets säsong av Sveriges mästerkock som drar igång i kväll.
– Vi var jättelyckliga när vi hade plockat ut de tolv finalisterna, det är så otroligt hög kvalitet på årets deltagare, säger Leif Mannerström.

Expressen - 10 jan 19 kl. 07:00

Mannerström om framtiden i ”Sveriges Mästerkock”

Legendariska kocken Leif Mannerström extraknäcker som jurymedlem i det populära tv-programmet ”Sveriges Mästerkock”.Nu avslöjar stjärnkocken att han siktar på en tionde säsong.– Absolut, säger Leif Mannerström..

GöteborgsPosten - 07 sep 18 kl. 19:57

Till försvar efter Leif Mannerströms ostronattack

Stjärnkocken Leif Mannerström vägrar att ens smaka. Nu går ostronfiskaren Bengt Klemming till det japanska jätteostronets försvar.
– Det känns som det behövs mer folkbildning, säger han..

GöteborgsPosten - 02 aug 18 kl. 05:00

Leif Mannerström vill inte prova de japanska jätteostronen

De japanska ostronen breder ut sig i Bohuslän. Men trots att de funnits i svenska vatten sedan 2006 har stjärnkocken Leif Mannerström valt att inte smaka på dem.
– Jag är lite kräsen av mig, säger han..

Expressen - 02 jul 18 kl. 12:45

Leif Mannerström öppnar upp om tuffa barndomen

Stjärnkocken Leif Mannerström skriver sina memoarer tillsammans med den tidigare SVT-profilen Jesper Aspegren.Matlagning är den röda tråden i boken, men den bjuder också på tidigare okänt material, bland annat om Leif Mannerströms barndom.– Man hör ibland att ungdomar gnäller om ditt och datt i dag, men jag har inte haft det så lätt alla gånger heller, säger han..

Expressen - 21 jun 18 kl. 10:24

Mannerströms blixt-tips – inför midsommarafton

Midsommarafton närmar sig med stormsteg, men för er som inte hunnit med planeringen finns det fortfarande hopp.Stjärnkocken Leif Mannerström ger sina bästa tips om vad du inte bör missa i matväg under den klassiska svenska sommarhögtiden.– Jag vill förespråka att man passar på att uppleva den fantastiska svenska matkultur som vi har just på midsommar, säger han..

Expressen - 21 mar 18 kl. 06:00

Mannerströms ilska – efter vårdkritiken

Malin Berghagens uppror mot sjukhusmaten har fått tusentals reaktioner på sociala medier. Nu kliver stjärnkocken Leif Manneström in och backar upp Malin Berghagen – han riktar hård kritik mot maten på svenska sjukhus: – Jag tycker sjukvården är fin, men maten är katastrof på de flesta ställen, säger Leif Mannerström..

News55 - 21 mar 18 kl. 12:03

Leif Mannerström håller med: Sjukhusmaten är katastrof

Malin Berghagen gick i dagarna ut i ett blogginlägg där hon hårt kritiserade maten på det sjukhus där hennes mor Barbro “Lill-Babs” Svensson vårdas. Hon menade att maten var näringslös och torftig och uppmanade till protest. Inlägget har väckt starka reaktioner på sociala medier och har fått stor spridning.

News55 - 21 mar 18 kl. 12:03

Leif Mannerström håller med: Sjukhusmaten är katastrof

Malin Berghagen gick i dagarna ut i ett blogginlägg där hon hårt kritiserade maten på det sjukhus där hennes mor Barbro “Lill-Babs” Svensson vårdas. Hon menade att maten var näringslös och torftig och uppmanade till protest. Inlägget har väckt starka reaktioner på sociala medier och har fått stor spridning.

NSD - 09 jan 18 kl. 20:10

Stjärnkocken knackade på hos Lotta

När Lotta Öström öppnade dörren stod kocken Leif Mannerström utanför huset..

Expressen - 15 dec 17 kl. 21:15

Mannerströms lutfisk-ilska: "Jag blir riktigt förbannad"

Rör inte min lutfisk!Stjärnkocken Leif Mannerström ilsknar till ordentligt när matskribenten Lisa Förare Winbladh dissar julens klassiker i P1 Morgon."Lutfisk är en förolämpning" tycker Förare Winbladh.

Expressen - 10 jan 18 kl. 21:02

Systerns stora utmaning – till stjärnkocken

Johan Jureskog är inte den enda i sin familj med kockdrömmar – nu har hans lillasyster tröttnat på att stå i skuggan av sin bror.När Erika Jureskog söker till "Sveriges mästerkock" kan Leif Mannerström inte låta bli att pika henne. – Just för att Johan är min bror så är jag säker på att juryn grillar mig lite hårdare än de andra, säger uppstickaren..

GT - 22 feb 16 kl. 13:59

"Kastrullhäxan" om kommunen: Ljuger

Biffbråket i Jönköping rasar vidare. Kastrullhäxan, en känd matprofil i stan, ansluter sig till stjärnkocken Leif Mannerströms kritik av den skandalomsusande provsmakningen av maten på ett lokalt äldreboende. – Politikerna fick specialmat.

GT - 23 aug 17 kl. 17:25

Mannerströms kontrollpik: "Hur fan ska det bli råbiff?"

När Miljöförvaltningen gjorde en kontroll på anrika Kometen i Göteborg hade man synpunkter på restaurangens råbiff.I ett utlåtande rekommenderade inspektören att råbiffen skulle bräseras – alltså tillagas – för att få bort eventuella bakterier.– Hur fan ska det bli råbiff?

News55 - 22 feb 16 kl. 17:20

Känd matprofil om biffbråket: ”Kommunen ljuger som en häst travar!”

Politikerna i äldrenämnden i Jönköping bjöd in media för att visa vilken god mat de äldre fick. Men medan politikerna åt vällagade köttfärsbiffar fick de äldre nöja sig med pölsa. En som reagerade starkt var stjärnkocken Leif Mannerström som kallade händelsen ett ”svek mot de äldre”.

News55 - 24 feb 16 kl. 14:53

Efter biffskandalen – socialchefen bemöter lögnattacken

När Jönköpings politiker skulle proväta äldrematen fick man köttfärsbiffar med fetaostfyllning medan de gamla på kommunens äldreboenden serverades pölsa. Kommunen försvar: Pölsan var slut den aktuella dagen och biffarna hörde till ordinarie äldremat. Matprofilen Anette ”Kastrullhäxan” Edlund trädde då fram och anklagade de inblandade för att fara med osanning.

News55 - 30 mar 17 kl. 15:52

Myndighet stoppar pensionärernas vinklubb – nu rasar Mannerström

När tillståndsmyndigheten fick höra att pensionärerna på Allégården i Göteborg hade vinprovning satte de genast stopp för tilltaget. Då det kostade pengar att delta i kursen krävdes det att föreningen ansökte om alkoholtillstånd, något som kostar tusentals kronor. Under tiden måste vinprovningarna upphöra med omedelbar verkan.

Expressen - 24 apr 17 kl. 20:14

Leif Mannerströms stora förvandling

Här gör stjärnkocken Leif Mannerström ett hemligt besök - oigennkännlig och utklädd till tv-reporter. I serien "Hemliga miljonären" besöker han ett härbärge - och får lära sig att laga potatismos. – Det är klart att vi ska ha smör i, mycket smör, säger frivillige kocken Bosse till den förklädde stjärnkocken som spelar med..

Nya Wermlands Tidningen - 01 jun 17 kl. 19:44

Stjärnkocken hälsar på

Vad ska vi ha till middag, vad skaaaa vi ha till middag... Hör du till dem som brukar gå och tänka så när du handlar har du chansen att klämma en verklig expert på ett gott råd i helgen.På lördag kommer stjärnkocken Leif Mannerström till Ica Kvantum..

Expressen - 25 aug 15 kl. 14:53

"Jag var så trött på att vara tjock"

Stjärnkocken Leif Mannerström, 75, har kämpat mot övervikt och hjärtproblem. Nu berättar sonen Sebastian, också kock, hur han precis som pappan led av fetma. Han vägde 142 kilo när han tog beslutet att förminska magsäcken.

Expressen - 23 maj 17 kl. 20:33

Mannerströms sorg efter Moores död: "Jag blir verkligen ledsen"

Stjärnkocken Leif Mannerström träffade Roger Moore vid flera tillfällen, och lagade också mat åt honom.Han blir mycket nedstämd när han får höra att stjärnskådespelare har gått bort.– Nej nej, vad tråkigt.

Expressen - 07 apr 17 kl. 08:49

Mannerströms ilska efter slaget mot pensionärerna

Stjärnkocken Leif Mannerström har tidigare uttryckt sig minst sagt kritiskt kring Göteborgs kommuns beslut har stängt ner pensionärernas vinklubb.I SVT:s Opinion live uttryckte Mannerström återigen sin ilska över fallet och erbjöd sig sonika att betala tillståndet för föreningen. – Jag gör det med glädje.

Expressen - 08 feb 17 kl. 21:10

Mannerströms ilska efter pastapaniken

Här är stjärnkocken Leif Mannerströms syrliga pik till den tävlande i "Sveriges mästerkock" i TV4. Efter att deltagaren Gillis Thalbäck misslyckats med pastan och fått använda färdiggjord, döms han ut av Mannerström. – Snabbmakaroner?

Expressen - 01 feb 17 kl. 21:30

Leif Mannerströms stora besvikelse

Tillagningen av en kalkon i "Sveriges mästerkock" i TV4 höll på att bli en riktig kalkon - en klisterlapp på en av ingredienserna dök upp i grytan. – Det kanske inte är så poppis hos juryn, säger deltagaren Emil Schönhoff, som sedan också orsakar stor besvikelse hos jurymedlemmen Leif Mannerström för presentationen. – Varför har du skurit en så tjock skiva?

BT - 17 nov 14 kl. 12:50

Kändiskockar blir rika utanför köket

De slevar inte bara i grytor i tv, driver restauranger och skriver kokböcker. Kändiskockarna tjänar pengar på att sätta sitt namn på såser, olivoljor och viner.Och det kan vara riktigt lönsamt.

GöteborgsPosten - 27 nov 16 kl. 12:55

Mannerström flydde Castros bomber

Stjärnkocken Leif Mannerström befann sig i Kuba mitt under den brinnande revolutionen 1959. Tio dagar innan Castro kom till makten fick han fly gerillaledarens bomber. – Det small som fan och vi fick springa till båten och såg sedan hur det brann på flera platser i Havanna under natten, säger Mannerström..

Expressen - 26 aug 16 kl. 16:43

Miljonregnet över Leif Mannerström

Det lönar sig att vara med i tv. Stjärnkocken och jurymedlemmen i tv-programmet Sveriges mästerkock, Leif Mannerström, tjänar pengar som aldrig förr. Sedan han tillträdde som jurymedlem har vinsten i hans bolag ökat med nästan 200 procent - och han har också kunnat unna sig aktieutdelningar på drygt 12 miljoner kronor.

Expressen - 10 sep 13 kl. 14:37

Politikern: Ingen dålig mat i äldrevården

Stjärnkocken Leif Mannerström, 73, har länge kritiserat maten inom den svenska äldrevården. Nu uppmanar han riksdagen igen att servera samma mat som på äldreboendet Smedsberget i Lycksele ? i en månad.

GT - 19 feb 16 kl. 08:46

Mannerströms ilska: "Det är helt förfärligt"

Politikerna serverades speciallagad biff. De gamla fick pölsa. Så gick det till när politikerna i Jönköping skulle testäta de äldres mat.

GT - 31 jul 13 kl. 10:05

"Jobbar man mycket tjänar man pengar"

Stjärnkocken Leif Mannerström har receptet för vinst. Nu lyfter han och familjen nästan två miljoner kronor i utdelning. Det rapporterar Dagens Industri..

Resume - 30 jul 13 kl. 08:17

?Tv-kockens? högvinst


Stjärnkocken Leif Mannerström, jurymedlem i TV4:s tittarsuccé ?Sveriges Mästerkock?, noteras för den högsta vinsten hittills i sitt bolag, skriver DI..

Expressen - 20 feb 16 kl. 20:14

Kommunens kaxiga svar till Mannerström

Politikerna i Jönköping skulle testäta de äldres mat – men fick biff när de gamla fick pölsa. Något som fick Leif Mannerström att gå i taket. – Det är ett svek mot de äldre, rasade stjärnkocken.

GöteborgsPosten - 23 feb 16 kl. 15:59

Stjärnkocken ger sig in i kampen med Mannerström

Leif Mannerströms kritik till maten på äldreboenden är känd sedan länge. Nu tar ännu en stjärnkock till orda, men riktar sig i stället till landets skolmatsalar. - Den är minst lika viktig, säger Håkan Thörnström som nu ska laga mat för 1400 barn i Kålltorp..

GT - 24 mar 16 kl. 06:08

Här är Mannerströms härligaste påskrecept

GÖTEBORG. När Leif Mannerström dukar upp till påskfest är det en diger buffé som väntar. Hela familjen bjuds hem till stjärnkocken.

Opinionen.se - 26 feb 13 kl. 07:51

Dafgårds affischnamn: Kasta fuskarna i fängelse

Stjärnkocken Leif Mannerström har inte mycket till övers för köttfuskarna. Att medvetet ljuga i innehållsförteckningen borde ge fängelse, säger Dafgårds affischnamn..

Expressen - 13 feb 13 kl. 22:21

Kändiskockarnas hyllning till hästköttet

Svenska kändiskockar ställer sig bakom kritiken efter livsmedelsskandalen - samtidigt som hästköttet försvaras. ? I Dalarna finns det en specialitet som heter Gustafskorv, och i den är det hästkött.

NSD - 04 feb 16 kl. 09:19

Stjärnkocken i tårar efter dramat: "Jättejobbig stund"

Leif Mannerström i tårar och en historiskt jämn eliminering..

Kristianstadsbladet - 03 feb 16 kl. 05:58

Mannerström: Mycket stjärnprestige

Pressen att få restaurangstjärnor av Guide Michelin är stor, vittnar krögaren Leif Mannerström. Nyligen tros en krögare i Schweiz ha tagit sitt liv. - Å fy fan, säger stjärnkrögaren Leif Mannerström när han får höra att stjärnkocken Benoit Violier hittades död i sitt hem.

Sydöstran - 03 feb 16 kl. 05:58

Mannerström: Mycket stjärnprestige

Pressen att få restaurangstjärnor av Guide Michelin är stor, vittnar krögaren Leif Mannerström. Nyligen tros en krögare i Schweiz ha tagit sitt liv. - Å fy fan, säger stjärnkrögaren Leif Mannerström när han får höra att stjärnkocken Benoit Violier hittades död i sitt hem.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.