Stephan Lillis Lundh

Tuesday, 16 October, 20:21

Nyheter om Stephan Lillis Lundh

Sortering: Relevans | Senaste
Jönköpingsnytt - 30 jan 18 kl. 12:20

HV71: ”De kommer vara desperata”

HV71 har blandat bra insatser med sämre prestationer hela säsongen. Inför bortamatchen mot Örebro efterlyser assisterande tränaren Stephan "Lillis" Lundh en jämnhet i prestationen.
– Vi måste upp i jämna prestationer, säger han.

Jönköpingsnytt - 25 nov 17 kl. 10:16

HV jagar formen: "Finns en charm"

HV71 har inte nått några höga nivåer i de senaste matcherna i SHL. På lördagseftermiddagen väntar bortamatch mot Skellefteå AIK. Stephan "Lillis" Lundh har gott om ledarerfarenhet och har varit med i jobbiga perioder förut.

Jmini.se - 18 aug 17 kl. 13:08

Han förlänger med HV71

Tidigare i somras skrev sportchefen Johan Hult nya kontrakt med båda Johan Lindbom och Nicklas Rahm. Nu har också Stephan ”Lillis” Lundh förlängt sitt avtal med ytterligare ett år. – Jag är stolt över att få vara kvar i Jönköping.

Expressen - 18 aug 17 kl. 12:40

Klart: Guldtränaren kvar i SHL-klubben

HV 71 tog SM-guld med tränartrion Johan Lindbom, Nicklas Rahm och Stephan "Lillis" Lundh. Nu står det klart att alla tre stannar i klubben, då Lundh nyligen kritat på ett nytt kontrakt. – Jag är stolt över att få vara kvar i Jönköping, säger han i ett pressmeddelande.

Jmini.se - 29 apr 17 kl. 21:14

Nu blir HV ett jagat byte: ”Gärna det”

Tillsammans med Stephan ”Lillis” Lundh och Nicklas Rahm har Lindbom sett till att Jönköping får guldfira igen. Det blev en dramatisk tillställning mot Brynäs i match sju som Simon Önerud avgjorde och HV-tränaren säger så här: –  Det är en lättn.....

Jönköpingsnytt - 13 apr 17 kl. 13:38

HV-tränare hyllar: ˝Jag är imponerad”

Stephan "Lillis" Lundh klev in i HV71:s ledarstab inför säsongen. Och han kände fort att det var en spelargrupp som hade en imponerande lagkänsla och attityd. - När alla lag är så jämna är det attityd och gruppgemenskap som skiljer.

DN - 20 apr 17 kl. 06:00

Tränarnas olikheter skapade ett finallag

JÖNKÖPING. Inne i tränarrummet är diskussionerna högljudda och intensiva. Men när de går ut därifrån och möter spelarna har de enats om en gemensam linje.

Expressen - 16 apr 17 kl. 09:30

Frölundas förre guldtränare i ny final

Stephan ”Lillis” Lundh, 57, tog som huvudcoach guld med Frölunda 2005 och gick till final året efter.Som assisterande i HV 71 står han nu inför sin första SM-final på elva år.Finalmotståndare blir Brynäs – inte Frölunda, som fortfarande har en plats i hans hjärta.

Expressen - 22 mar 17 kl. 21:56

Magnus Nyström: Jag blir förtjust när jag ser det

Jag hoppas att Stefan Liv ler i sin himmel. För HV 71 visar mästarklass igen. 3-0 i matcher mot Färjestad och en Kinnarps Arena som rockar bättre än de flesta arenor i landet, Det blir en fin vår i Jönköping.

Jönköpingsnytt - 07 jan 17 kl. 07:48

Nyckelmatch väntar HV71

I dag spelar HV71 borta mot Karlskrona. En nyckelmatch om man får tro lagets forward Pär Arlbrandt.
– Det är som alla matcher, säger han och ger, tillsammans med tränaren Stephan "Lillis" Lundh sin syn på spelet i power play..

Skånskan - 06 jan 17 kl. 19:31

Redhawks har hittat stilen

ISHOCKEY Mörka december är lagt till handlingarna.
Malmö Redhawks har öppnat 2017 på bästa sätt. 3–1 mot Leksand var andra raka segern på det nya året, och redan på lördagskvällen kan rödhökarna på nytt knäppa dalmasarna på näsan.

Jönköpingsnytt - 18 aug 17 kl. 12:48

”Lillis” förlänger med HV71

HV71:s assisterande tränare, Stephan ”Lillis” Lundh förlänger sitt kontrakt med HV71 i ytterligare ett år. Därmed kommer ”Lillis” att stanna i föreningen till och med 2019. ”Jag ser fram emot att jaga nya framgångar med klubben”, säger Stephan Lundh..

Sydsvenskan - 11 mar 16 kl. 11:38

Felsteg nu och Redhawks rasar ut för stupet

Skilsmässan mellan Björn Hellkvist och Malmö Redhawks är ingen sensation. Vem som får det framtida huvudansvaret som tränare är en av de viktigaste frågorna för klubben under 2000-talet. Definitivt en ödesfråga, ett felsteg och Redhawks kan halka ut för stupet igen.

Skånskan - 10 mar 16 kl. 18:29

Åhlund ny huvudtränare

malmö Efter att det stod klart att Stephan ”Lillis” Lundh inte stannar kvar i Pantern har klubben letat efter ersättare.
Det blev ett bekant namn: Håkan Åhlund. Den gångna säsongens assisterande tränare tar över tillsammans med Fredrik Hallberg.

Sydsvenskan - 11 mar 16 kl. 07:00

Åhlund hoppas på Björk i Pantern

Första allsvenska året klarade Pantern.Nya huvudtränaren Håkan Åhlund vet att utmaningen blir minst lika stor nästa säsong. Därför hoppas han att rutinerade backen Johan Björk fortsätter.

Sydsvenskan - 06 mar 16 kl. 07:00

Ett ödesbeslutväntar snart

Efter storförlusten i fredagens derbydust blåste Malmö Redhawks luft in i slagpåsen, repade mod och fixade i alla fall en poäng, men Rögle vann på straffar, 3–2.Det kan ha varit den sista hemmamatchen med Björn Hellkvist som ansvarig Redhawkscoach.Ett oerhört viktigt beslut finns runt hörnet för Malmö Redhawks.

Sydsvenskan - 04 mar 16 kl. 22:06

Utmaningen: gåfrån slagpåse till slagkraftigt

I Slaget om Skåne vill ingen vara slagpåse. Men Malmö Redhawks knockades rejält.Rögle vann med hela 5–1.

Skånskan - 26 feb 16 kl. 22:51

Slutspelshoppet gick upp i rök

ISHOCKEY Ett oerhört blekt IK Pantern fick se slutspelsdrömmen gå upp i rök efter 0–2 hemma mot Vita Hästen.
På söndag tar säsongen slut.
– Det känns tomt.

Expressen - 27 feb 16 kl. 00:10

Pantern kan glömma förkvalserien till SHL

Pantern kan glömma förkvalserien till SHL. - Mycket tung och sur förlust, men i de senaste matcherna har vi inte haft den rätta offensiven, säger Panterns tränare Stephan "Lillis" Lundh..

Skånskan - 24 feb 16 kl. 23:17

IK Pantern föll efter straffar

ISHOCKEY Nykomlingen IK Pantern svarade för en stark insats även om det blev strafförlust borta mot tabelltvåan Tingsryds AIF.
Poängen innebär dock att slutspelshoppet fortfarande lever.– Vi ska göra allt vi kan för att ta den där sista slutspelsplatsen.

Skånskan - 22 feb 16 kl. 23:09

Onödigt poängtapp i slutspelskampen

ISHOCKEY IK Pantern tappade greppet om den åtrå En avslutning som kan resultera i missat slutspel.– Jättesurt. Vi var värda tre poäng fram till de sista tio minuterna, suckade assisterande tränare Håkan Åhlund som hade skickats fram på presskonferensen i stället för Stephan ”Lillis” Lundh.

Expressen - 20 feb 16 kl. 23:46

Pantern föll tungt i Västerås: "En kamp"

Trots förlusten i Västerås ligger de sensationella nykomlingarna Pantern ännu på plats åtta som betyder förkvalserien efter grundserien. Fyra matcher kvar. – Varje kamp är som en slutspelsplats.

Skånskan - 18 feb 16 kl. 23:06

Pantern blickar uppåt

ISHOCKEY Nykomlingen IK Pantern tog sin tredje raka seger genom 3–2 borta mot BIK Karlskoga och är nu uppe på en historisk slutspelsplats i hockeyallallsvenskan.
– Jättekul. Det är där vi ska vara, myste tränare Stephan ”Lillis” Lundh.

Expressen - 17 feb 16 kl. 21:14

Lindbäck: "Det var ett genidrag av "Masken"

I veckans hockeymagasin avhandlas de hetaste snackisarna såsom tacklingen på Malmös Henrik Hetta, Patrik Sylvegårds nya utspel och bottenstriden. Dessutom diskuteras tränarnas roll och Anton Blomqvist får jämföra Björn Hellkvist och Stephan "Lillis" Lundh. – "Lillis" är mer för att spelarna tar egna initiativ på isen och Björn vill ha det mer uppstyrt, säger Blomqvist..

Skånskan - 15 feb 16 kl. 23:04

Pantern tog tunga poäng mot Almtuna

Sport ISHOCKEY
Pantern fick en flyg-ande start efter uppehållet och besegrade Almtuna på hemmais med 4-2 (1-0, 2-1, 1-1).
– Jag är jättenöjd med spelet och med poängen, säger Stephan ”Lillis” Lundh, tränare i Pantern.
Tre poäng och en väl genomförd match.

Jönköpingsnytt - 10 feb 16 kl. 23:11

Känt tränarnamn på väg till HV71?

Stephan ”Lillis” Lundh är ett tänkbart namn som ny tränare i HV71. Det uppger bloggaren MrMadhawk..

Sydsvenskan - 10 feb 16 kl. 21:30

Sylvegård: Tror folk att vi ska vinna SHL?

Malmö Redhawks kämpar med näbbar och klor för att undvika kval nedåt.
Vi tar pulsen på Patrik Sylvegård när det gäller värvningarna, bottenstriden, tränaren Björn Hellkvists position och Stephan ”Lillis” Lundh som eventuell coach nästa säsong.
Känslan är att det jäser och bubblar i Redhawks.

Expressen - 06 feb 16 kl. 22:18

Tre blytunga poäng i svåra bortamatchen

Pantern spelade hem tre blytunga poäng i Timrå. Det betyder plats åtta och fortsatt spel i förkvalserien när grundserien är över. – Mycket skön och fin avslutning innan landslagsuppehållet, säger nöjde Pantern-tränaren Stephan "Lillis" Lundh..

Skånskan - 04 feb 16 kl. 23:42

Sent mål fällde starkt Pantern

ISHOCKEY IK Pantern kom tillbaka starkt från 0-3 och kvitterade två gånger i bortamötet med klassiska Leksands IF.
Men ett sent baklängesmål skulle till slut bli lagets fall.
– Oerhört tråkigt, sa tränare Stephan ”Lillis” Lundh efter 4–5.

Skånskan - 01 feb 16 kl. 23:08

Pantern vann efter straffar

Malmö Pantern hemmabesegrade Björklöven efter straffar och tog två viktiga poäng i hockeyallsvenskan. - Skön seger, jag är jättenöjd med två poäng i dag, säger Panterntränaren Stephan ”Lillis” Lundh efter 4-3-segern på IsstadionSju minuter in i andra perioden bytte Pantern målvakt. In kom Emil Jidskog och han spikade igen.

Expressen - 31 jan 16 kl. 00:49

Panterns spelare fick löpa efter förlusten

När Pantern halvåtta på torsdagsmorgonen kom efter den långa bussresan från Mora och den snöpliga förlusten blev det "strafflöpning" för spelarna. – Bra att rensa kroppen efter många timmar. Det gjorde susen, säger Panterns huvudtränare Stephan "Lillis" Lundh..

Skånskan - 27 jan 16 kl. 23:15

Pantern aldrig nära poäng mot Mora

ISHOCKEY IK Pantern har återigen kommit in i en negativ period i hockeyallsvenskan. 2–4 borta mot Mora innebar nykomlingens fjärde nederlag i rad.– Självklart är det tufft med tre raka uddamålsförluster, och inte gjorde det saken lättare att vi sedan kammade noll i dag (läs onsdag) igen, konstaterade tränare Stephan ”Lillis” Lundh som annars mest retade sig på att hans manskap inte klarade av att stå upp i början.

Skånskan - 23 jan 16 kl. 22:48

Pantern tappade – föll mot jumbon

ISHOCKEY Pantern var klassen bättre än Sundsvall, skapade chanser och ledde med 2-0 efter första perioden. När matchen var över hade tabelljumbon vänt.
– Vi är nykomlingar, men så här ska det inte se ut, säger Panterntränaren Stephan ”Lillis” Lundh efter 2-3-förlusten.

Skånskan - 21 jan 16 kl. 23:08

Pantern föll mot topplaget AIK

Malmö Pantern förlorade den tuffa hemmamatchen mot topplaget AIK med uddamålet. Gästernas måltjuv Malte Strömwall satte segermålet i mitten av tredje perioden.Hemmalaget rivstartade på Isstadion och tog ledningen 5.

Expressen - 23 jan 16 kl. 23:14

Sur förlust för Pantern "Säsongens tyngsta"

Panterns tränare Stephan "Lillis" Lundh var mycket besviken efter förlusten mot jumbon Sundsvall. – Säsongens tyngsta förlust!.

Expressen - 21 jan 16 kl. 23:40

Upprörda känslor i Pantern efter förlusten

MALMÖ. Det var mycket upprört och irriterat hos Pantern när samtliga poäng försvann till AIK. En mycket märklig icing avgjorde.

Expressen - 15 jan 16 kl. 23:26

Panterns segertåg tog stopp mot Vita Hästen

Efter tre raka trepoängare blev det strafförlust på bortaplan mot Vita Hästen. – Med lite flyt hade bonuspoängen hamnat hos oss, säger Panterns tränare Stephan "Lillis" Lundh..

Skånskan - 15 jan 16 kl. 23:14

Pantern föll efter straffar

ISHOCKEY Formstarka nykomlingen IK Pantern föll snöpligt i det allsvenska bortamötet med Vita Hästen som visade sig kyligast när det kom till straffavgörande, 3–2.– Straffar är som bekant alltid ett lotteri och det känns lite synd att vi inte tog chansen att avgöra när vi fick lägen i framför allt den tredje perioden, konstaterade tränare Stephan ”Lillis” Lundh som dock inte kunde känna sig alltför besviken över att 2–1-ledning blev 2–3.
– Det här var tredje matchen som gick till övertid eller straffar så det är tydligt att det är två bra lag som möts.

Sydsvenskan - 09 jan 16 kl. 19:35

Tredje raka för Pantern mot topplag

Panterns segersvit mot topplagen fortsätter. Denna gång var det serieledande Tingsryd som fick smaka på Malmölagets tyngd.
– Det är så här man vill ha det, att laget upprepar en bra prestation, säger tränaren Stephan ”Lillis” Lundh..

Skånskan - 09 jan 16 kl. 20:07

Starkt Pantern imponerade

malmö Pantern stod för en imponerande insats i hemmamatchen mot Tingsryd.
Serieledaren besegrades med 2–0 inför storpublik.– Tre poäng och lördag, en perfekt kombination, njöt Panterns tränare Stephan ”Lillis” Lundh.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.