Stenhård

Wednesday, 23 January, 04:16

Nyheter om Stenhård

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 11 jan 19 kl. 10:57

Kändis-konditorn Roy Fares ska slå sig in på stenhård Göteborgs-marknad

Den ene är känd från tv och den andre för semmel-wrappen. Nu ska Roy Fares och Mattias Ljungberg slå sig in bland den den Stenhårda konkurrensen i Göteborgs café- och bageribransch..

Dalarnas tidningar - 31 dec 18 kl. 15:00

Sju "debutanter" tar plats – här är Veckans lag: "Hade lekstuga med försvaret"

Tre fulla omgångar med totalt 21 matcher. I Stenhård konkurrens – här är spelarna som utmärkte....

Expressen - 09 nov 18 kl. 19:00

Stadiums burkini är inte hela världen

Vuxna kvinnor måste få köpa burkinis om de vill. Däremot bör samhället markera stenhårt mot dem som tvingar flickor att täcka sig..

GöteborgsPosten - 09 jan 19 kl. 11:28

Irandusts stenhårda pik till IFK Göteborg

Den allsvenska säsongen närmar sig. Då passar Daleho Irandust, 20, på att skicka en Stenhård känga till rivalen IFK Göteborg.
– Ingen i deras lag hade platsat i vårt, säger han till Fotbollskanalen..

Magazin24 - 27 dec 18 kl. 19:51

Simon Jansson uttagen i bruttotruppen till bandy-VM i Vänersborg

Köpingssonen en av 26 uttagna spelare till mästerskapet: "Konkurrensen är Stenhård"..

GöteborgsPosten - 13 dec 18 kl. 12:27

Stenhård kritik mot arbetet med våldsutsatta barn

Barn som utsätts för våld i nära relation lämnas utan stöd och hjälp – trots kommunens skyldigheter. Det menar Stadsrevisionen, som i en ny rapport sågar en av Göteborgs stadsdelar.
– Det här är bland det allvarligare jag har sett, säger Stadsrevisionens ordförande Lars Bergsten (M)..

SVT - 15 dec 18 kl. 23:03

Fornling världsmästare i Hamburg

Sven Fornling, 29, vann VM-fajten om IBO:s världsmästartitel i lätt tungvikt. Efter tolv Stenhårda ronder vann svensken på räkning..

BT - 19 dec 18 kl. 06:35

Stenhårda kritiken – Borås har ingen plan: ”Okunskap”

Borås har tappat greppet om handeln. Det saknas en tydlig plan för hur handelsområdena – särskilt Viared – ska utvecklas. Nu riktas skarp kritik mot stadens brist på strategier..

PrivataAffärer - 21 dec 18 kl. 06:00

Experterna om börsen nästa år

Privata Affärer ställde fyra frågor till två experter om vad de tror om börsen nästa år. Frågorna var hur storbolagsindexet utvecklas nästa år, samt vilka som är de bästa – och sämsta – aktierna inför 2019. Dessutom bad vi efter en personlig kommentar om året 2019.

NT - 20 dec 18 kl. 20:40

Hästens topp tre i hemmaförlusten

En ny bitter förlust i slutsekunderna sved stenhårt för Vita Hästen..

Expressen - 19 dec 18 kl. 19:43

”Annars är det bara att lägga ner skiten”

Fortfarande mållös under säsongen.Efter första perioden mot HV 71 riktade Dick Axelsson Stenhård kritik mot sig själv.– Det får bli förändring på Axelsson.

GöteborgsPosten - 20 dec 18 kl. 13:47

Spanjoren revolutionerade Sundsvall – toppar Blåvitts lista

Han är anställd av bolaget Soccer Services och jobbar stenhårt med Ekkono-metoden. Förutom det är Ferran Sibila drömnamnet för IFK Göteborg i jakten på Poya Asbaghis högra hand.
Men vad är det för metod som snart kan komma att användas på Kamratgården?.

GöteborgsPosten - 20 dec 18 kl. 13:47

Blåvitts drömnamn – därför toppar han listan

Han är anställd av bolaget Soccer Services och jobbar stenhårt med Ekkono-metoden. Förutom det är Ferran Sibila drömnamnet för IFK Göteborg i jakten på Poya Asbaghis högra hand.
Men vad är det för metod som snart kan komma att användas på Kamratgården?.

Corren - 19 dec 18 kl. 17:11

Linköpingstjejen får stöd till OS-satsning

Linköpingstjejen Hana Antunovic satsar stenhårt mot OS och vann senast ett VM-brons i Madrid..

Skånskan - 18 dec 18 kl. 21:29

Snopet slut i seriefinalen

BORDTENNIS Eslövs AI gick fram till 3-0-ledning och såg ut som vinnare i pingisligans seriefinal mot Halmstads BK. Men 3-0 räckte inte. EAI förlorade finalreprisen från i fjor med 4-6.

Dagens PS - 18 dec 18 kl. 13:33

Spara till drömresan med bästa räntan

Låt pengarna ruva på ett sparkonto med högsta räntan på marknaden medan du planerar för äventyret. Allra bäst ränta på sparkapitalet får du genom att ha dina pengar på ett sparkonto under ett visst antal år. Här kan du få upp till 10 procents ränta på sparkontot för att spara ihop till drömresan.

Vagabond - 26 nov 18 kl. 14:29

Sagolika bron i Vietnam bärs upp av gigantiska händer

Vart du än på bron dig vänder, står din lycka i stenhänder. Ja, så är fallet på den nyöppnade Golden Bridge utanför Da Nang i Vietnam..

GöteborgsPosten - 15 dec 18 kl. 15:59

Så ska Kristopher Da Graca ta revansch efter motgångarna

Det var ett blytungt 2018 för Kristopher Da Graca, 20, som hamnade långt utanför startelvan.
Något som fått mittbacken att köra stenhårt under vintern för att ta revansch.
– Det är inte många som kommer förbi mig nästa år, säger han..

YLE - 03 dec 18 kl. 08:16

Patrik Laine satte en stenhård straff bakom Henrik Lundqvist – Sebastian Aho noterades för sin högsta speltid under NHL-karriären

New York Rangers hade segern som i en liten ask men Winnipeg Jets reste sig och vann efter straffslagstävling. Patrik Laine noterades inte för några poäng i själva matchen men lyckades i straffläggningen. Sebastian Aho fick enormt med förtroende men det hjälpte föga..

Expressen - 07 dec 18 kl. 14:22

Efter stenhårda kritiken – vägrar prata om Danius

Horace Engdahl utnämnde Sara Danius till ”den av alla sekreterare sedan 1786 som har lyckats sämst med sin uppgift”. Nu vill han inte prata om sin tidigare kollega.– Det finns inte.

Skånskan - 15 dec 18 kl. 14:08

SM startade med en smäll

BOXNING Under fredagen gick första dagen i Svenska Mästerskapen av stapeln. Det var en explosiv första dag och vi fick se många tuffa kvartsfinaler med bra och rolig boxning.Den regerande mästarinnan i 54 kg, Sara Svensson från Skurup, tog sig an ungdoms- och juniormästaren Evelina Hanna i vad som lovade bli en tuff kamp.

Skånskan - 14 dec 18 kl. 11:06

Sista matchen för Thomas Erlandsson

I hela sitt vuxna liv har Thomas Erlandsson ägnat sin fritid åt brottning i BK Pan, först som aktiv på mattan, sedan som tränare och ledare.
På torsdagskvällen tog den epoken slut. Elitseriefinalen i Helsingborg mot HBK Bergania var hans sista som lagcoach.

SVT - 14 dec 18 kl. 09:54

Följ herrarnas super-G i Val Gardena

Det är upplagt för en Stenhård fajt mellan Österrike och Norge när helgens fartfest i Val Gardena inleds med super-G. Tävlingen direktsänds i SVT Play från klockan 11.55..

GT - 14 dec 18 kl. 08:09

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Förutom Stenhård hårdrock från Graveyard på Pustervik och Nationalteaterns Rockorkester på Konserthuset är det julbonanza på Göteborgs konsertscener så här veckan innan jul. .

DN - 09 dec 18 kl. 18:00

Nobelpristagaren som var den kemiska krigföringen fader

Han skapade bröd ur luft och världen jublade. När nyheten kom 1919 att han tilldelats Nobelpriset var kritiken likafullt Stenhård. I dag 100 år senare minns Lena Einhorn den motsägelsefulle Fritz Haber – mannen som även sågs som den kemiska krigföringens fader.

Alingsås tidning - 03 dec 18 kl. 05:30

Nytt namn och tvätthall

Nu händer det grejer vid Paroy-macken i Herrljunga. Omprofileringen från Paroy till Oljeshejkerna Johnsson är i full gång och fler nyheter är på ingång.
– Förhoppningen är att vi ska ha både självtvätt och maskintvätt igång här innan sommaren, säger Thomas Johnsson, VD Oljeshejkerna Johnsson.

Dagensanalys.se - 11 dec 18 kl. 15:45

OutSystems fortsätter sin satsning i Norden och rekryterar svenskt

OutSystems har anställt två för att stärka sin roll som den ledande low-code aktören även i Sverige. Jörgen Simon med en bakgrund som bland annat Partner Director Nordic hos Alteryx, SDL plc och Qliktech samt Business Director för TietoEnator Healthcare i Nederländerna är sedan i början av hösten ny nordisk chef för ”Channel and Alliances”. Och han säger såhär om sin nya tjänst hos OutSystems: – Jag valde att börja på OutSystems for att det är ett av de få europeiska high-tech företagen som expanderar stenhårt på marknaden och den snabba tillväxtfas som vi befinner oss i passar mig perfekt.

Expressen - 24 nov 18 kl. 12:42

Utslagen och varnad: ”Jag var som Gollum”

Hon hamnade i ett stenhårt kvartsfinalheat.Längre än så kom aldrig Hanna Falk – som tappade allt i backen och åkte på en varning.– Jag känner mig som Gollum, säger Falk.

Världen Idag - 10 dec 18 kl. 17:23

May skjuter upp brexitröst

Inför hotande nederlag skjuter Storbritanniens regering upp sin stora brexitomröstning i parlamentet. Premiärminister Theresa May hoppas i stället på nya förhandlingar med EU. Kritiken är redan Stenhård från både opposition och partikamrater..

GöteborgsPosten - 10 dec 18 kl. 16:45

May skjuter upp brexitröst

Inför hotande nederlag skjuter Storbritanniens regering upp sin stora brexitomröstning i parlamentet. Premiärminister Theresa May hoppas i stället på nya förhandlingar med EU. Kritiken är redan Stenhård från både opposition och partikamrater..

Barometern - 10 dec 18 kl. 16:42

Brexitomröstning skjuts upp

Inför hotande nederlag skjuter Storbritanniens regering upp sin stora brexitomröstning i parlamentet. Premiärminister Theresa May hoppas i stället på nya förhandlingar med EU. Kritiken är redan Stenhård från både opposition och partikamrater..

Skånskan - 10 dec 18 kl. 15:00

Toppar operastudier med huvudroll i slutproduktion

ODERUP/GÖTEBORG Efter uppväxten i Oderup har Kajsa Lindberg målinriktat satsat på drömmen om att bli operasångerska.
Efter flera års studier på operahögskolan spelar hon nu huvudrollen i den slutproduktion som studenterna sätter upp.Numera är det många år sedan 29-åriga Kajsa Lindberg lämnade föräldrahemmet i Oderup utanför Hörby, för att förverkliga sångdrömmarna.

GöteborgsPosten - 10 dec 18 kl. 15:12

Spänd väntan på May i parlamentet

Theresa May ska tala i det brittiska parlamentet – och alla väntar sig att premiärministern i sista stund tänker skjuta upp sin stora brexitomröstning. Kritiken är redan Stenhård från både opposition och partikamrater..

Skånskan - 08 dec 18 kl. 10:51

Eriksson förnyar DTM-kontrakt

Bilsport Joel Eriksson är klar för en andra säsong i DTM - Deutsche Tourenwagen Masters. 20-åringen kommer att tävla för BMW i det konkurrenskraftiga touring car-mästerskapet under 2019.– Jag är väldigt glad att få fortsätta representera BMW i DTM nästa säsong.

Dalarnas tidningar - 08 dec 18 kl. 08:50

LIF-stjärnans stenhårda sågning – av sig själv: "Förjävla dåligt – pinsamt"

Ny tung förlust borta mot Modo. Då går Johan Porsberger till attack – mot sig själv. –....

Expressen - 06 dec 18 kl. 10:12

Kates hårda pik mot William: ”Du är en mardröm”

Prins William ville bara ge ett skämtsamt gott råd – att inte äta pizza på soffan – när han och Kate besökte en militärbas på Cypern.Det slutade med en Stenhård pik från Kate.– Du är en mardröm med det, sa hertiginnan till sin make, enligt People..

Corren - 26 nov 18 kl. 19:00

Dennis har tränat stenhårt i över ett år

I ett drygt ett år har Dennis Gustafsson kämpat och slitit..

Länstidningen i Jämtland - 03 dec 18 kl. 11:00

Kåseri Per Orvegård: Att ha näbb kan vara kul – i alla fall i några dagar

Det ska inte handla om hela min lekamen utan om en utstickande och Stenhård grej. Jag tänkte väl....

Blekinge Läns tidning - 02 dec 18 kl. 18:56

41 skott – ett mål

Sölvesborgs IK har varken flyt eller marginaler med sig för tillfället i hockeytvåan. – Vi får jobba stenhårt för varje litet mål, säger tränaren Pär ”Chippen” Persson efter 1–4 hemma mot HA74..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.