Stenbeck

Tuesday, 02 June, 14:13

Nyheter om Stenbeck

Sortering: Relevans | Senaste
Realtid - 18 maj 20 kl. 13:50

Cristina Stenbeck investerar i digital juristutmanare

Den digitala juristbyrån Pocketlaw tar in 10 miljoner i en såddrunda. Bland investerarna finns Cristina Stenbeck, Susanna Campbell och Johan Andersson..

DN - 28 apr 20 kl. 17:48

”Regionala skillnader är intressanta - men bred analys krävs”

Måns Rosén och Magnus Stenbeck: Eftersom spridningen befinner sig i olika faser är det nu för tidigt att utreda frågan..

DN - 22 apr 20 kl. 21:00

”Många tänkbara förklaringar till skillnaden i dödlighet”

Måns Rosén och Magnus Stenbeck: Andel äldre i befolkningen, trångboddhet, fattigdom, hög andel med riskfaktorer, med mera, kan påverka..

Realtid - 03 mar 20 kl. 13:57

Börshajen ställer in Globen-event

Börshajens event i Globen med talare som Cristina Stenbeck och Petter Stordalen ställs in på grund av oro för coronaviruset..

Helsingborgs Dagblad - 03 mar 20 kl. 11:58

Globen-event ställs in på grund av virusoro

Ett evenemang i Globen med talare som Cristina Stenbeck och den norska hotellmiljardären Petter Stordalen ställs in på grund av oro för coronaviruset, rapporter Dagens industri. Evenemanget som skulle äga rum den 5 mars väntades locka uppemot 13 000 per.

NSD - 03 mar 20 kl. 11:58

Globen-event ställs in på grund av virusoro

Ett evenemang i Globen med talare som Cristina Stenbeck och den norska hotellmiljardären Petter Stordalen ställs in på grund av oro för coronaviruset, rapporter Dagens industri..

Sydsvenskan - 03 mar 20 kl. 11:58

Globen-event ställs in på grund av virusoro

Ett evenemang i Globen med talare som Cristina Stenbeck och den norska hotellmiljardären Petter Stordalen ställs in på grund av oro för coronaviruset, rapporter Dagens industri. Evenemanget som skulle äga rum den 5 mars väntades locka uppemot 13 000 per.

GöteborgsPosten - 03 mar 20 kl. 12:01

Globen-event ställs in på grund av virusoro

Ett evenemang i Globen med talare som Cristina Stenbeck och den norska hotellmiljardären Petter Stordalen ställs in på grund av oro för coronaviruset, rapporter.

DI - 02 mar 20 kl. 19:36

Fullsatt finansevenemang i Globen ställs in efter virusoro

På torsdag skulle bland annat Cristina Stenbeck och Petter Stordalen talat inför drygt 13.000 börsintresserade i Globen i Stockholm..

Expressen Dina Pengar - 28 feb 20 kl. 15:57

Metroägaren stämmer Kinnevik på 155 miljoner

Norske affärsmannen Christen Ager–Hanssen stämmer Kinnevik på nära 155 miljoner kronor och kräver att Cristina Stenbeck ska vittna.Han hävdar att företaget skönmålade siffrorna när man sålde gratistidningen Metro. Bland de påstådda bevisen finns både hemliga inspelningar från möten och mejl.

Expressen Dina Pengar - 27 feb 20 kl. 16:34

Andra Farhads stora kväll med finanskändisarna

Hon började med aktier i tonåren och som 21-åring tjänade hon sin första miljon.Nu frontar Andra Farhad, 26, sitt eget event i Globen tillsammans med bland andra Cristina Stenbeck och Petter Stordalen, för att inspirera unga att börja aktiespara.– Pengar är livsviktigt, säger hon..

Sydsvenskan - 23 jan 20 kl. 06:30

Hugo Stenbeck: övergrepp mot barn måste tas upp i styrelserummen

"Kan inte vara tabu att tala om att barn utsätts för människohandel.".

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 20 kl. 06:30

Hugo Stenbeck: övergrepp mot barn måste tas upp i styrelserummen

"Kan inte vara tabu att tala om att barn utsätts för människohandel.".

DI - 22 jan 20 kl. 23:03

Hugo Stenbeck: Näringslivet måste sluta ducka för obehaglig frågor

”För varje liter bensin som vi tankar och varje kaffe som vi köper kan det finnas element av människohandel i….

Skånskan - 14 jan 20 kl. 10:48

92 kvadratmeter stort hus i Ludvigsborg sålt

Ludvigsborg Försäljningen av fastigheten på adressen Enevångsvägen 2 i Ludvigsborg är nu klar. Nya ägare är Åsa Marie Lindbäck, 27, och Tobias Simeth, 24, och säljare är Lars och Kerstin Ros-Mari Stenbeck. Husets byggår är 1991 och det har en boyta på 92 kvadratmeter.

PrivataAffärer - 20 dec 19 kl. 11:00

Lägre elpriser lagom till jul

Det blir alltså en bra julvecka för plånboken, eftersom december brukar vara en av de dyraste månaderna på året när det gäller elpriset. Oftast är årets tolfte månad en kall vintermånad då efterfrågan på el för uppvärmning ökar kraftigt. Men i år ser det annorlunda ut, enligt Jonas Stenbeck, chef för Vattenfall Försäljning.

DI - 03 dec 19 kl. 15:20

Stenbeck ökar sitt privata ägande i Millicom genom storköp

Kinneviks jätteutdelning av Millicom har satt hårt avtryck i aktien.  Då har investmentbolagets huvudägare Cristina….

Expressen - 30 nov 19 kl. 13:26

Stenbecks hemliga dotter om lyxlivet

Hon är en av Sveriges yngsta miljardärer och har hängett sitt liv åt välgörenhetsarbete.I en stor intervju med SvD:s Perfect Guide berättar den yngsta Kinnevik-dottern, Sophie Stenbeck, om sitt liv i New York.– Jag mår bra av att jobba.

Expressen - 25 nov 19 kl. 15:36

Larmet inifrån Zalando om ”hemligt rankingsystem”

E-handelsjätten Zalando, där svenska Kinnevik är storägare och Cristina Stenbeck styrelseordförande, kritiseras för att man låter de anställda gradera varandra i ett internt rankingsystem.Systemet befaras öka stressen och inkräkta på den personliga integriteten hos personalen..

VA - 17 okt 19 kl. 11:23

De är svenskt herrmodes 100 mäktigaste – enligt modemagasinet King

I topp tre syns Saman Amal och Dag Granath, Ben Gorham och Cristina Stenbeck..

Expressen - 02 okt 19 kl. 07:18

MORGONENS NYHETER: Uppgifter: Trump föreslår att migranter ska skadeskjutas • Kvinna överfölls i joggingspår • Tunga namnen på drottning Silvias middag

■■■Under ett möte med sina rådgivare har Trump föreslagit att migranter ska skjutas i benen för då de springer över amerikanska gränsen, avslöjar New York Times.■■■En man överföll under tisdagskvällen en kvinna då hon var ute och sprang i ett joggingspår vid Råstasjön i Solna. ■■■Drottning Silvia och prinsessan Madeleine firade i natt Childhoods 20-årsjubileum på en galamiddag i New York.

Expressen - 02 okt 19 kl. 02:42

Här är kändisarna på drottningens gala

NEW YORK. Drottning Silvia och prinsessan Madeleine firade i natt Childhoods 20-årsjubileum på en galamiddag i New York.Bland gästerna fanns Sophie Stenbeck, Eva Dahlgren och Efva Attling.

Expressen Dina Pengar - 27 jan 20 kl. 22:20

Stenbeck om sin strategi efter Kinnevik-utträdet

Cristina Stenbeck lämnade Kinneviks styrelse i maj förra året.Därefter har hon bland annat gjort flera investeringar i startup-bolag där hon satsat cirka 400 miljoner kronor.– Jag vill investera i unga bolag och ha direktkontakt med entreprenörerna, säger Cristina Stenbeck till Di..

DI - 16 sep 19 kl. 15:09

Alecta dumpar röststarka Kinnevikaktier till Stenbeck

Alecta ser ut att ha bytt bort sina A-aktier i Kinnevik mot mer likvida B-aktier..

Corren - 12 sep 19 kl. 06:00

Bergatjejen ändrar hela branschen

Affärsmiljardären Cristina Stenbeck och H&M investerar i bolaget Dashl, grundat av tidigare Linköpingsbon Arbilina Nissan tillsammans med Nina Akbari..

Barometern - 09 sep 19 kl. 15:06

Riskkapitalist kommer till Torsås

Fredagen den 20 september kommer riskkapitalisten Gustav Stenbeck till Torsås. Han ska tala om hur kapitalism och miljö går ihop..

BLT - 16 aug 19 kl. 17:43

Måleri med hela kroppen som verktyg

Nu är väggmålningen på Hjorthöjden helt slutförd. Konstnären och arkitekten Johan Stenbeck pustar ut: ”Det är ett måleri där man använder hela kroppen som verktyg”, säger han. Nu lämnar han över verket till invånarna i bostadsområdet, och alla andra..

VA - 13 aug 19 kl. 12:14

Cristina Stenbeck investerar 18 miljoner – i sneakersföretag

Svenska Caliroots säljer sneakers och streetwear..

Blekinge Läns tidning - 13 aug 19 kl. 11:42

Muralmålningen i Ronneby klar

Under tisdagen slutförde konstnären Johan Stenbeck sin svit av muralmålningar i Ronneby. Han avslutade då sitt arbete på Hjorthöjdens gamla panncentral..

Expressen - 10 aug 19 kl. 20:00

Mäktiga bolagen bakom elscooterkaoset på gatan

Elsparkcykeln är sannolikt årets mest omdiskuterade pryl.Klimatsmart fordon eller irriterande, farlig och skräpig?Marknaden domineras av de tre stora aktörerna: Voi, Lime och Tier.

Skånskan - 08 aug 19 kl. 12:22

138 kvadratmeter stort kedjehus i Abbekås sålt till nya ägare

Abbekås Josefine Stenbeck, 22, och August Jinnevik, 26, är nya ägare till fastigheten på adressen Tennisvägen 7 i Abbekås. Det 138 kvadratmeter stora kedjehuset är byggt 1992. Säljare är Magnus och Peter Lindblad.

Helsingborgs Dagblad - 02 aug 19 kl. 10:00

Ariana Grande gav Helsingborgskonstnär skjuts mot genombrottet: ”Jag dämpar människors ångest”

Möt David Stenbeck vars digitala 3D-konst nått en internationell storpublik..

VA - 05 jul 19 kl. 09:52

Silvana Imams start-up populär bland investerare – jobbar med Stenbeck

I mars startade Silvana Imam företaget House of Kraft..

Dagens PS - 26 jun 19 kl. 15:17

Skattesmäll, namnbyte och lyxhus

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Svenska bilköpare åker på tung skattesmäll
Om ett halvår träder den nya och ”betydligt högre” fordonsskatten i kraft, uppger Ekot. Den nya skatten beräknas på hur mycket koldioxid bilarna släpper ut.

DI - 25 jun 19 kl. 06:00

Hon hoppade av vd-jobbet – blev entreprenör: ”Tryggare än att vara anställd”

Charlotte Sundåker befordrades till vd för Hyper Island men valde att lämna livet som anställd – kanske för gott. I dag driver hon bolaget Planethon och tankesmedjan Ownershift, som backas av Cristina Stenbeck och supermodellen Naomi Campbell. ”Det är tryggare att äga makten över sina livsbeslut än att vara anställd”, säger Charlotte Sundåker.

SVT - 17 jun 19 kl. 13:42

Politiker och näringslivstoppar ger tummen upp för vinter-OS

Stefan Löfven, Cristina Stenbeck, Amanda Lind och Daniel Ek. Det är några av de namnkunniga politiker och näringslivstoppar som nu ställer sig bakom vinter-OS och Paralympics i Sverige..

Expressen - 17 jun 19 kl. 13:23

Näringslivshöjdarna: Låt Sverige få vinter-OS 2026

Wallenbergsfären, Cristina Stenbeck, Daniel Ek och H&M-familjen ställer sig tillsammans med en rad andra näringslivshöjdare bakom ett gemensamt uppror för att låta Sverige stå som värd för vinter-OS 2026.I dag har de publicerat ett gemensamt uppror via Stockholms Handelskammare tillsammans med en rad toppolitiker, däribland statsminister Stefan Löfven..

Dagens PS - 13 jun 19 kl. 08:41

Sparekonomen attackerar Kinnevik: ”Oseriöst”

”Det man undrar är om Kinnevik klarar av sitt uppdrag utan Cristina Stenbeck”, säger han. Joakim Bornold, tidigare sparekonom på Nordnet, i dag sparekonom på Söderberg & Partners, är inte nådig i sin kritik mot Kinnevik efter beskedet att investmentbolaget drar tillbaka försäljningen av Millicom. Dagens PS berättade i början av juni att Kinnevik skulle sälja 11 miljoner av sitt totala innehav på 38 miljoner aktier i Millicom.

Affärsvärlden - 13 jun 19 kl. 12:57

Stenbecks tiodagarstrick

KOMMENTAR Inom tio dagar presenterar och dödar Kinnevik sin egen exit-plan för Millicom. Missta inte det för svajig styrförmåga – Stenbeck gav den där precis lagom långa glutten för att tända hugade spekulanters förvärvsfantasi..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.