Stefan Holm

Tuesday, 23 October, 22:07

Nyheter om Stefan Holm

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 02 okt 18 kl. 09:46

Stefan Holm har fått nog i bråket med Patrik Sjöberg

Det är ingen hemlighet att de forna höjdhoppsstjärnorna inte alltid drar jämt. Förra veckan delades en hel del pikar ut mellan parterna i samband med deras bokutgivningar, men det slutade inte där. Patrik Sjöberg uttalade sig i en intervju om Stefan Holms föräldraskap och nu har Stefan Holm fått nog..

NSD - 25 sep 18 kl. 10:45

Nu blir Kalla lego

Legofantasten och sportlegendaren Stefan Holm släpper bok om historiska sporthändelser – allt i lego..

Expressen - 13 aug 18 kl. 19:12

Spelbolagen: SD kan bli största parti

Spelbolagens odds inför det svenska valet visar att det är dött lopp mellan Jimmie Åkesson och Stefan Löfven i kampen om vilket parti som blir störst.Oddsen är en sammanvägning av förhandsinformation som opinionsmätningar, erfarenheter av skillnader mellan mätningar och valresultat tidigare och hur spelen på valet utvecklas.– Spelarna tror uppenbarligen att SD kan bli Sveriges största parti, säger Unibets oddsexpert Henrik Holm..

Expressen - 10 sep 18 kl. 06:57

Kritiken: ”Det är helt obegripligt”

Friidrottstävlingen Continental Cup har bjudit på flera märkliga scener.Nu kritiserar höjdhoppsikonen Stefan Holm upplägget.”Det är helt obegripligt”, skriver Holm på Twitter..

DN - 19 sep 18 kl. 17:54

Sverige emot att erkänna Rysslands antidopningsbyrå

Svenska riksidrottsförbundet är emot att Rysslands antidopningsbyrå ska välkomnas tillbaka. Stefan Holm i IOK är mer kluven. – Det är lite både och, för släpper man in dem så kan man hålla koll på dem, säger den olympiske mästaren..

Expressen - 01 jul 18 kl. 12:12

Holms superhopp – klarade drömgränsen

Supertalangen Melwin Holm, son till Stefan Holm, har klarat en ny milstolpe i karriären.På världsungdomsspelen i Göteborg studsade 13-åringen nämligen över två meter för första gången någonsin..

Expressen - 20 aug 18 kl. 06:41

Holm: ”Ingenting skulle glädja mig mer än det”

Det händer de flesta föräldrar.Men hur reagerar man om man som van världsmästare blir omsprungen av sin son i sin egen idrott? Tar vinnarinstinkten över?

Skånskan - 31 aug 18 kl. 09:46

Framtiden i Doc Lounges fokus

Framtiden är temat för höstens tio filmkvällar på dokumentärfilmklubben Doc Lounge på Babel i Malmö.
– Sverige går snart till val, världen är i förändring och vi behöver blicka in i framtiden, säger Doc Lounges nya projektledare Maja Goffe.Doc Lounge
Doc Lounge är en kulturförening med syfte att visa och distribuera ny nordisk och internationell dokumentärfilm.

Skånskan - 31 aug 18 kl. 14:00

52 lindar planteras på Regementsgatan

ystad 52 lindar står redo på kommunens plantskola att planteras på Regementsgatan under vintern. Deras platser har redan förberetts.– Det blir en grön, miljövänlig gata helt i linje med de tankar som vi har om Ystads stadsmiljö, säger Stefan Malmberg (S), ordförande i samhällsbyggnadsnämnden.

GöteborgsPosten - 27 sep 18 kl. 09:16

Patrik Sjöberg och Stefan Holms hätska gräl

Det pågår just nu en hätsk dispyt mellan höjdhoppslegendarerna Stefan Holm och Patrik Sjöberg. Anledningen? Båda är aktuella med nya böcker..

Expressen - 07 aug 18 kl. 10:05

”Melwin blev otroligt ledsen och frustrerad”

Stefan Holm och sonen Melwin tävlade mot varandra i Kil.För Melwin slutade tävlingen i besvikelse. – Han tyckte att han förstörde dagen för mig genom att inte ta två meter.

GöteborgsPosten - 21 sep 18 kl. 12:00

Varför har du byggt 21 idrottsögonblick i lego, Stefan Holm?

Förre höjdhopparstjärnan Stefan Holm har använt 33 457 legobitar för att återskapa 21 klassiska ögonblick ur den svenska idrottshistorien. Här förklarar han varför..

Nya Wermlands Tidningen - 20 aug 18 kl. 19:26

Melwin tror på högre höjder

Det har hänt en del på ett år.Närmare bestämt tolv centimeter. När Melwin Lycke-Holm gled över 2,01 i helgens Skarakampen innebar det dessutom han tog familjens årsbästa från pappa Stefan.

SR - 20 sep 18 kl. 17:28

Stefan Holm försvarar Wadas beslut om Ryssland

Många har sågat Wadas beslut att släppa tillbaka Ryssland.Men Stefan Holm står bakom beslutet.– Men det var inte 100 procent vad vi skulle tycka i aktivas kommitté, säger han..

GöteborgsPosten - 20 sep 18 kl. 17:23

Holm bygger klassiska idrottsögonblick i lego

Stefan Holm älskar att bygga med lego och nu släpper han en bok där han återskapat 21 klassiska sportögonblick med hjälp av 33 457 bitar.
– Vissa ögonblick är självklara, som Foppas straff och Ravellis straffräddning, säger Holm..

Expressen - 23 jul 18 kl. 19:06

Hårda kravet på regeringen: "Bredda försvarets uppdrag"Försvarsmakten måste få en viktigare roll i den civila krisberedskapen.Vänsterpartiets riksdagsledamot Jens Holm har retat upp sig på regeringens uttalanden om att se över frågan.– Jag kan inte låta bli att provoceras av både Stefan Löfvens och Morgan Johanssons uttalanden, skriver han i sin blogg och kräver mer handling här och nu och inte fler utredningar.

Skånskan - 02 aug 18 kl. 10:45

Här är hela truppen till EM i friidrott

Friidrott Mångkamparen Lisa Linnell tar den sista platsen i Sveriges trupp till friidrotts-EM, trots att hon inte klarat kvalgränsen.
- Jag är fortfarande väldigt chockad över beskedet och det är klart att det är skitroligt, säger hon till SVT Nyheter Småland.Nu är EM-truppen spikad.

Expressen - 10 jun 18 kl. 14:23

Melwin, 13, vann på Bauhausgalan

Melwin Holm, 13, vann höjdtävlingen på Bauhausgalan.Efteråt var han ändå rejält missnöjd – och fick tröstas av pappa Stefan Holm på läktaren.– Det verkar som att jag får jaga tvåmetersgränsen hela sommaren, säger Melwin..

Magazin24 - 07 sep 18 kl. 20:51

Vi fick också brev från Stefan

Harry Holm skriver om EU, normaltid och Nygatan..

Nya Wermlands Tidningen - 05 jul 18 kl. 16:50

En oförglömlig sommar

Var befann du dig när Ravelli gjorde den avgörande straffräddningen mot Rumänien i VM 1994? Eller när Foppa satte sin legendariska straff i Lillehammer OS samma år, som sedermera blev frimärke? Eller när Stefan Holm klarade 2,36 meter i första försöket och vann OS guld i Aten 2004?.

Nyheter 24 - 27 jun 18 kl. 13:29

Här är de svenska idrottsklassikerna vi aldrig glömmer

Sverige gick vidare till åttondelsfinal efter att TOTALT krossat Mexiko med 3-0 under onsdagens spännande match. Men det är inte första gången som Sverige faktiskt gjort riktiga bragder i sportsammanhang. Här är en härlig lista med svenska idrottsframgångar och ögonblick vi aldrig glömmer.

Expressen - 29 jun 18 kl. 00:40

TV: Stefan Holm tror det finns mer

 .

Expressen - 28 jun 18 kl. 21:57

Glädjebesked från Skoog – inför EM

Under torsdagens grand prix på Sollentunavallen lämnade Sofie Skoog ett formbesked som mätte 1,93 meter, med bara sex veckor kvar till EM. – Jag känner att jag har mer och gör jag lite till på EM så kan det bli riktigt kul, säger Sofie Skoog. – Hon behöver bli trygg på de höjderna och inte allt för lycklig när hon tar 1,91, säger tränare Stefan Holm..

GT - 03 jun 18 kl. 16:54

Sjöberg: ”Finner inte ord – jag mår dåligt”

Höjdhoppslegenden Stefan Holm ställde upp i en tävling mot sonen Melwin – och far och son klarade nästan den gemensamma målhöjden 4 meter. Men nu får Holm stenhård kritik av Patrik Sjöberg. – Jag tycker att det är väldigt magstarkt, säger han.

Nya Wermlands Tidningen - 03 jun 18 kl. 23:00

Karlskogakille slog världsrekord

Gustav Tegnelund fortsätter att skriva historia. Karlskogakillen sprang 100 meter på 22,92 sekunder i Stefan Holm-spelen och innehar, tack vare det, nu hela tre världsrekord.– Det var enormt skönt, säger racerunninglöftet och ler brett..

Expressen - 24 maj 18 kl. 07:55

Vill göra comeback – för att möta sonen

Stefan Holm är en av Sveriges främsta friidrottare genom tiderna. Nu kan han göra comeback – för att tävla mot sin 13-årige son, Melwin Lycke-Holm.– Det vore en rolig grej – och i år lär vara sista gången det går att göra, säger Stefan Holm till Värmlands Folkblad.

Nya Wermlands Tidningen - 06 jun 18 kl. 10:14

Anna Beck fick Stefan Holm-stipendiet

Under tisdagen invigdes Kils nyrenoverade bibliotek. Det firades på bästa sätt genom dans, teater, musik och sång..

Realtid - 04 jun 18 kl. 17:49

Riskkapitalister förlorar skattemål i HFD

På måndagen avgjorde Högsta förvaltningsdomstolen, HFD, slutgiltigt Skatteverkets process mot den tidigare EQT-medarbetaren Stefan Holmér. Frågan har handlat om de så kallade 3:12-reglerna för fåmansföretag är tillämpliga när det kommer till carried interest, och berör flera tunga riskkapitalister..

Nya Wermlands Tidningen - 02 jun 18 kl. 16:00

Gammal var äldst

Stefan Holm-spelen är i full gång i Kil. Huvudnumret var naturligt vis duellen mellan pappa Stefan Holm och sonen Melwin Holm..

SR - 02 jun 18 kl. 17:01

"Jag hade gärna bytt placering med Melvin"

Stefan Holm vann mot sin 14-åriga son Melvin Lycke-Holm när de båda möttes i en höjdhoppstävling. "Ledsen att han inte klarar två meter.".

Sydsvenskan - 08 maj 18 kl. 07:09

De ska slå Anja och Foppa

Pernilla Wiberg och Sarah Sjöström, Sanna Kallur och Stefan Holm, Markus Näslund och Therese Alshammar. Där har ni de tre utmanarpar som ska tävla i Kanal 5:s "Vem kan slå Anja och Foppa" i höst, skriver Aftonbladet. Programmet är en ny version av tio å.

Barometern - 08 maj 18 kl. 07:09

De ska slå Anja och Foppa

Pernilla Wiberg och Sarah Sjöström, Sanna Kallur och Stefan Holm, Markus Näslund och Therese Alshammar. Där har ni de tre utmanarpar som ska tävla i Kanal 5:s "Vem kan slå Anja och Foppa" i höst, skriver Aftonbladet.(TT).

Sydöstran - 08 maj 18 kl. 07:09

De ska slå Anja och Foppa

Pernilla Wiberg och Sarah Sjöström, Sanna Kallur och Stefan Holm, Markus Näslund och Therese Alshammar. Där har ni de tre utmanarpar som ska tävla i Kanal 5:s "Vem kan slå Anja och Foppa" i höst, skriver Aftonbladet.(TT).

Kristianstadsbladet - 08 maj 18 kl. 07:09

De ska slå Anja och Foppa

Pernilla Wiberg och Sarah Sjöström, Sanna Kallur och Stefan Holm, Markus Näslund och Therese Alshammar. Där har ni de tre utmanarpar som ska tävla i Kanal 5:s "Vem kan slå Anja och Foppa" i höst, skriver Aftonbladet.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 08 maj 18 kl. 07:09

De ska slå Anja och Foppa

Pernilla Wiberg och Sarah Sjöström, Sanna Kallur och Stefan Holm, Markus Näslund och Therese Alshammar. Där har ni de tre utmanarpar som ska tävla i Kanal 5:s "Vem kan slå Anja och Foppa" i höst, skriver Aftonbladet. Programmet är en ny version av tio å.

SmålandsPosten - 08 maj 18 kl. 07:09

De ska slå Anja och Foppa

Pernilla Wiberg och Sarah Sjöström, Sanna Kallur och Stefan Holm, Markus Näslund och Therese Alshammar. Där har ni de tre utmanarpar som ska tävla i Kanal 5:s "Vem kan slå Anja och Foppa" i höst, skriver Aftonbladet.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.