Stackelberg

Thursday, 09 July, 17:09

Nyheter om Stackelberg

Sortering: Relevans | Senaste
Vimmerby Tidning - 24 jan 20 kl. 22:00

"Kommunen bröt mot sin egen policy"

Wolter Stackelberg menar att kommunen bröt mot sin egen finanspolicy när man handlade med räntepapper 2014..

Skånskan - 17 dec 18 kl. 16:36

Ett helt nytt Sverige

Allmän och lika rösträtt förändrade Sverige i grunden. Jämlikhet och jämställdhet har varit en förutsättning för den utveckling som gjort Sverige till ett socialt progressivt föregångsland. Den liberala statsministern Nils Edén kallade kvinnlig rösträtt en frihetsreform.

VA - 07 aug 18 kl. 09:52

Boosta din digitala karriär? Ge ut en bok!

”Förr var det manliga vd:ar i 70 årsålder som kom till oss. I dag är det unga kvinnor som vill ha en bok i sitt cv”, säger spökskrivaren Antonia Stackelberg..

Corren - 17 nov 16 kl. 09:30

Vis och vacker guide i gudinnevärlden

Ingela Bendt / Ewa Stackelberg: Madonna.

YLE - 16 mar 16 kl. 15:12

Reklam-tv frodas – men hur länge?

Finländarna ser fortfarande väldigt mycket på traditionell teve. Kanalutbudet är större än någonsin, medan det ekonomiska läget gör det förmånligt för annonsörerna att köpa synlighet. Att en mycket stor del av tv-tittarna är seniorer är inget problem för de kommersiella tv-kanalerna.

LV - 20 jan 15 kl. 08:55

”Vem äger VA-ledningarna i kommunen?”

Formellt sett ägs fortfarande fastigheter, anläggningar och vatten/ avloppsledningarna av Västerviks kommun. Beslutet att flytta över ägarskapet har ännu inte fullföljts av kommunen. Det skriver Wolter Stackelberg, Åke Elgstrand och Inger Wiman.

HBL - 16 mar 14 kl. 06:19

Framgångsrecept: känn din kund

Hon brinner fortfarande för sin grundidé och på tio år har hennes företag vuxit från noll till att ha en omsättning på åtta miljoner euro. Nu är jobbet mer spännande än någonsin förr, anser Catharina Stackelberg.För tio år sedan lämnade Catharina Stackelberg ett bra jobb på läskedrycksjätten Coca-Cola för att tillsammans med tre andra grunda ett eget företag.

SVT - 14 okt 13 kl. 11:35

Bråket löst: Fotografiska låter fotografer ställa ut

Utställningsbråket mellan Fotografiska och fyra fotografer har nått en lösning. Nu får Ewa Stackelberg ställa ut. ?

YLE - 06 jun 13 kl. 04:40

"Håll dig ödmjuk och ha fötterna på jorden"

?Till en kvinna som deltar framgångsrikt i finanslivet och visar prov på dynamik, företagsamhet och mod i sitt arbete?. Så lyder prismotiveringen för utnämningen Veuve Clicquot Business Woman of the Year, årets affärskvinna.

YLE - 05 jun 13 kl. 17:26

"Håll dig ödmjuk och med fötterna på jorden"

?Till en kvinna som deltar framgångsrikt i finanslivet och visar prov på dynamik, företagsamhet och mod i sitt arbete?. Så lyder prismotiveringen för utnämningen Veuve Clicquot Business Woman of the Year, årets affärskvinna.

YLE - 01 nov 12 kl. 12:52

Timo Tiivola förtjänade mest - här är topp-1000!

I dag publicerades uppgifter om hur mycket skatt finländarna betalade i fjol. Enligt Statistikcentralen ligger inkomstskillnaderna i Finland på medelnivå om man jämför med resten av Europa. Listan med de högsta förvärvsinkomsterna toppas av Timo Tiivola som arbetar inom läkemedelsbranschen.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.