Spectacles

Wednesday, 29 January, 10:20

Nyheter om Spectacles

Sortering: Relevans | Senaste
Dagensanalys.se - 12 nov 19 kl. 17:20

Snap ger inte upp sina AR-glasögon

Snap som äger appen Snapchat har lanserat ännu en version av sina AR-glasögon Spectacles. Men för den som vill nu häpna kommer att bli besviken. Här har tidningen The Verge fått prova brillorna som låter dig ta världen in i Snapchat: Inlägget Snap ger inte upp sina AR-glasögon dök först upp på Dagensanalys.

Mobil - 18 sep 19 kl. 13:52

Källor hävdar att Facebook och Ray-Ban har AR-glasögon på gång

Ett par AR-glasögon som på sikt ska kunna ersätta våra smartphones, eller ett par fotoglasögon i stil med Snaps Spectacles? Det är frågan..

Mobil - 14 aug 19 kl. 07:47

Snap presenterar ny generation av Spectacles med 3D-linser

Nej, Snap verkar inte ge upp på sina Spectacles. Nu har man offentliggjort den tredje generationen av fotoglasögonen..

Dagensanalys.se - 05 nov 18 kl. 12:55

Influencer gjorde inte jobbet – blir nu stämd

När en influencer inte gjorde jobbet som PR-byrån betalat för blev det en stämning. Influencern Luka Sabbat som härjar på Instagram fick se sig själv stämd av självaste Snap, bolaget bakom Snapchat. Luka skulle hjälpa till att marknadsföra Spectacles i fyra inlägg på Insta varav tre Stories och ett vanligt inlägg.

Dagensanalys.se - 27 apr 18 kl. 07:21

Här är Snapchats nya brillor

Om du vill känna dig riktigt cool i sommar (eller tvärtom) ska du köpa Snapchats nya Spectacles, när de kommer till Sverige. Den nya versionen av solglasögonen är vattentäta, har snabbare wifi, är såklart tunnare och i fler färger. Vad ska du använda dem till?

IDG - 24 okt 17 kl. 15:09

Kräftgång för Snapchats glasögon – över 100 000 Spectacles fortfarande osålda


Företaget ska enligt uppgifter till The Information sitta på hundratusentals osålda par av sin första hårdvara. Även drönar-planerna ska ha lagts på is..

Dagens PS - 04 okt 17 kl. 14:45

Snap-vd:n lyrisk – spöar Apples flaggskepp

Snap har sålt cirka 150 000 exemplar av sina kameraglasögon Spectacles, enligt vd Evan Spiegel. Snap-chefen gav det beskedet vid en konferens i Beverly Hills och fastslog stolt att försäljningen översteg den för Apples iPod under första året, rapporterar CNBC. iPod släpptes 2002 och såldes i 143 000 exemplar det året.

Mobil - 21 nov 18 kl. 09:05

Uppgifter: Snap har en ny generation Spectacles på gång

Snap ska enligt ännu obekräftade uppgifter ha en ny version av sina fotoglasögon Spectacles på gång. Och den här gången blir de både dyrare och mer avancerade..

VA - 05 jun 17 kl. 10:11

Snapchat släppte just sina hajpade Spectacles i Sverige

Snapchats första hårdvara går nu att köpa i Sverige..

Mobil - 08 jun 17 kl. 12:38

Test: Snapchat Spectacles

Videoglasögon som verkligen funkar bra, tillsammans med smarta tillbehör som gör användandet problemfritt..

IDG - 03 jun 17 kl. 10:27

Nu kan Snapchat Spectacles köpas i Sverige


Sverige är ett av 14 europeiska länder där Snapchats videoglasögon nu går att beställa..

Mobil - 12 maj 17 kl. 09:44

Platt fall för Snaps glasögon

Snapchats ambitioner på hårdvarusidan har kommit rejält på skam. Efter en initial hype av sällan skådat slag kring glasögonen Spectacles med inbyggd kamera har försäljningen störtdykt..

Dagensanalys.se - 25 apr 17 kl. 13:05

Spotify planerar att tillverka en egen musikhårdvara

Den populära musiktjänsten Spotify vill sälja hårdvara direkt till sina användare, det framgår av en platsannons som Spotify lagt ut på sin sajt. Företaget publicerade nyligen en annons för produktchef som innefattar att sälja hårdvara direkt till Spotify-användarna. Annonsen indikerar även att hårdvaran skulle vara i samma kategori som Pebble Watch, Amazon Echo och Snap Spectacles, skriver Engadget.

Mobil - 06 sep 18 kl. 15:11

Snap släpper nya versioner av senaste Spectacles-modellen

Mycket kan man säga om Snaps märkliga kameraglasögon Spectacles, men man kan knappast påstå att de är diskreta. Men den saken råder nu Snap i viss mån bot på med två nya varianter på Spectacles..

Dagensanalys.se - 07 mar 17 kl. 13:31

7 utmaningar Snap måste överkomma för att konkurrera med Facebook

Sedan Snaps lyckade börsintroduktion i torsdags spekuleras det nu i om de på allvar kommer kunna konkurrera med Facebook. Experter menar att det finns ett flertal utmaningar som Snap måste överkomma för att kunna utmana den nuvarande regenten. Lär dig mer: Webinar – Allt du behöver veta om Snapchat!

Dagensanalys.se - 02 mar 17 kl. 13:31

Snap utvecklar drönare

Enligt uppgifter från New York Times håller företaget Snap på att utveckla en egen drönare. Det blir således ytterligare ett steg i Snaps utveckling mot något mer än bara en kul plattform för bilder och filmklipp. Redan när de bytte namn från Snapchat till Snap indikerade det att företaget ville något mer.

Dagens Media - 21 feb 17 kl. 09:16

Spectacles säljs nu online

Lägger ned pop-up butik och rullar ut solglasögonen online..

Dagensanalys.se - 20 feb 17 kl. 15:31

Snapchats ägare ska ta upp kampen mot Facebook – med satsningar på ny hårdvara

Vi har skrivit en del om att Facebook snott en massa idéer från den växande konkurrenten Snapchat – något som framgångsrikt verkar dra till sig användare. Men Snapchats ägare, Snap, tänker inte låta sig springas om. Nu tänker man satsa på hårdvara och bli vår nästa kameratillverkare.

Dagensanalys.se - 28 dec 16 kl. 14:55

Tekniker som kommer att prägla 2017

Året 2017 står för dörren, och med det även ett antal spännande överraskningar och nyheter inom teknikområdet. Men vilka är det som kommer sätta prägel på vårt liv mest? Vad kommer vi skriva om i årskrönikan om ett år?

Dagensanalys.se - 22 dec 16 kl. 16:00

Snapchat mot Facebook och Instagram – så har kampen sett ut under 2016

Snapchat har kommit starkt under 2016, något som hettat upp kampen mellan dem och den Facebookägda motsvarigheten, Instagram. Båda tjänsterna har under året försökt besegra den andra med hjälp av någon ny funktion – ofta genom att stjäla från den andra. Läs mer: Snapchat överlägset populäraste appen bland tonåringar Ja, egentligen så är det nog mest Instagram som stulit idéer från Snapchat.

Dagensanalys.se - 30 nov 16 kl. 22:03

Snapchats brillor nu även för närsynta

Snapchat tänker inte vara den som dissar alla närsynta med sina brillor. Nu kan du vi tredje part fixa skärpan i dina Snapchat Spectacles. Det är företaget Rochester Optical som är först att haka på trenden med Snapchat Spectacles och förse dem med korrigerade glas.

Dagensanalys.se - 22 nov 16 kl. 14:33

Snapchat fortsätter med sin coola kampanj

Snapchat vet hur man får uppmärksamhet på coolast sätt. Vi har tidigare skrivit om ”varuautomaterna” som säljer snapchats nya tuffa brillor. Nu har man återigen överraskat konsumenterna med ett nytt trick.

Dagensanalys.se - 11 nov 16 kl. 14:07

Snapchats fyndiga kampanj ska få folk att köpa deras nya glasögon

Den ser ut som en lite knasig godisautomat, de som annars är fyllda med choklad och läsk. Men den vaknar till när man passerar den, och ”tittar” på dig. Detta är Snapchats nya maskin som ska sälja Spectacles, Snapchats superbrillor.

Mobil - 27 sep 16 kl. 13:38

Snapchat gör ”videosolglasögon”

Spectacles, Snapchats nya uppkopplade 130 dollars-solglasögon, lanseras som en ”rolig grej”. Men det kanske finns en större plan bakom den nya fokusen..

Dagensanalys.se - 12 apr 18 kl. 10:21

Snart kommer 2:a generationen av Snap Spectacles

Den första generationen av Snap Spectacles var ingen hit, men nu uppdaterar Snapchat den i en 2:a generation och hoppas på en större framgång. Nya rykten har påvisar att Snapchat kommer att släppa två nya versioner av Spectacles inom en snar framtid – ett par redan i år och de andra nästa året. Det verkar som om de här ryktena har en grund då en ansökan för 2018-versionen av Spectacles har bekräftats av FCC.

Mobil - 12 apr 18 kl. 09:11

Ny version av Snaps Spectacles dyker upp hos FCC

Trots att Snaps fotoglasögon Spectacles aldrig blev någon större succé, så verkar man ha planer på att lansera en ny version av dem. Detta då dokument som beskriver hårdvaran nu har lämnats in till den amerikanska telekommyndigheten FCC för godkännande..

Mobil - 24 okt 17 kl. 09:30

Snap sägs sitta på jättelager med osålda Spectacles

Enligt källor till The Information så har Snap – tvärtemot vad vd:n Evan Spiegel uppgivit – inte alls sålt så många exemplar av fotoglasögonen Spectacles som man hade förväntat sig. Bolaget påstås sitta på ett enormt lager med hundratusentals osålda exemplar av sina Spectacles..

Mobil - 04 okt 17 kl. 09:24

Snaps vd: 150 000 Spectacles sålda

Snaps fotoglasögon Spectacles är knappast den hetaste produkten på marknaden längre. Enligt företagets vd Evan Spiegel ska man ha sålt totalt 150 000 exemplar, vilket han dock ser som något av en succé..

Mobil - 02 jun 17 kl. 09:28

Snaps Spectacles nu till svenska kunder

Snap Incs minst sagt märkliga fotoglasögon Spectacles har förutom på nätet tidigare bara gått att köpa i tillfälliga automater runt om i USA. Men nu har den udda wearable tech-produkten letat sig även hit..

Dagensanalys.se - 21 feb 17 kl. 14:00

Snapchats ”Spectacles” ska nu säljas online

Vi har skrivit tidigare både om de ”funkiga” kamerabrillorna från Snapchat och mer nyligen om företagets kommande satsning på AR och kamerateknologi. Nu stänger Snap sin hipsterbutik i New York, men öppnar möjligheten att köpa glajorna online istället. Läs mer: Snapchats ägare ska ta upp kampen mot Facebook – med satsningar på ny hårdvara Snapchat satsade först på att lansera sina kameraglasögon via varuautomater (kallade ”Snapbots”) på hemliga platser, och efter ett tag även i en rätt speciell butik i centrala New York.

Dagensanalys.se - 14 nov 16 kl. 13:00

Video: så funkar Snapchats nya kamerabrillor ”Spectacles

Snapchat, som blivit ledande innovatörer när det kommer till sociala fotoappar, lanserade nyligen ”Spectacles”. Dessa super-hajpade solbrillor är egentligen en kamera som kan ta runda bilder och är direkt länkad till bärarens Snapchat-sida. Men hur är de att använda?


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.