Soto

Thursday, 18 April, 23:07

Nyheter om Soto

Sortering: Relevans | Senaste
SmålandsPosten - 21 sep 18 kl. 12:56

Nutritionistens gyllene tips

Nutritionisten och yogaläraren Cecilia Soto Thompson vill att vi byter från rött till blått och grönt fett och att vi skippar isbergssallad och importerade tomater till förmån för baljväxter. Själv längtar hon efter finländskt bröd bakat på insektsmjöl..

SmålandsPosten - 17 feb 18 kl. 09:24

”I vår del av världen är mat mer än mat”

Fyll tallriken av råvaror och sluta stressa över maten. – I vår del av världen är mat mer än mat. Mat är ett sätt att uppleva glädje och visa kärlek, säger nutritionist Cecilia Soto Thompson..

DN - 21 maj 17 kl. 20:21

”Klyftan mellan världens fattiga och rika överdriven”

Många av världens fattiga är inte utblottade, men deras tillgångar finns inte registrerade. Det rör sig om fem miljarder människor som vill hävda sin rätt. Det menar Hernando de Soto, en peruansk ekonom som vill ändra på detta..

GöteborgsPosten - 12 maj 17 kl. 15:34

Alla kan bli vinnare i en globaliserad värld

Utvecklingsländerna är inte fattiga därför att vi är rika. De är fattiga för att de inte har våra institutioner. Årets pristagare av Global Award for Entrepreneurship Research, Hernando de Soto, visar vägen för hur alla länder, fattiga som rika, kan få fördelar av globaliseringen samt att Sverige kan prestera mycket bättre, skriver Johan Eklund, Magnus Henreksson och Mikael Stenkula..

Skånskan - 01 apr 17 kl. 13:28

Sålde hembakat för insamling till människor på flykt

GENARP Det började som en idé hos några av barnen.
En idé som på lördagen genomfördes när barn från klass 3b från Häckebergaskolan sålde egna bakverk till förmån för UNHCR. ERWP.

Corren - 28 okt 16 kl. 16:30

Marys Creek på Europaturné

Rock/metal-gruppen Marys Creek från Linköping ska vara förband till amerikanske Jeff Scott Soto på en del av hans Europa-turné i början av nästa år..

YLE - 20 okt 16 kl. 07:18

Jamaican eller kanadensare? Dixons medborgarskap kan bli Jaros frälsning

Inom division ett-klubben FF Jaro lever fortfarande hoppet om en ligaplats sommaren 2017. Ifall Jaro slåg Grankulla IFK och TPS förlorar mot Ekenäs IF i den sista omgången kommer Jakobstadslaget att överklara i ett snart tre månader gammalt fall där Jamar Dixons medborgarskap är den springande punkten. JJK (49 poäng) toppar för tillfället division ett i fotboll före TPS (48 poäng) och FF Jaro (44 poäng).

YLE - 15 jul 16 kl. 11:49

Kabinettbeslut: Jaro mister vunnen poäng

FF Jaro förlorar poäng i fotbollens division 1 sedan AC Oulu protesterat mot att Jaro hade fler än tre utländska spelare i sin laguppställning då lagen möttes sinsemellan 3 juli. Enligt seriereglerna får lagen endast ha tre utländska spelare i katalogen för laguppställningar. Enligt AC Oulu hade Jaro brutit mot detta eftersom Jaro hade med fyra utländska spelare: Alvaro Jesus Morin Alberto (Mexiko), Josue Soto (USA), Kyle Curinga (USA) och Jamar Dixon (Kanada).

YLE - 19 jun 16 kl. 20:14

Ekenäs IF tappade 2-0 ledning – FF Jaro nära att vända

Att förlora mot tabellettan i division ett, KPV är inget att skämmas för men att tappa en 2-0 ledning till 2-3 måste kännas oerhört tungt. I den första kvarten började det se ut som om en rejäl skräll kunde vara möjlig när Zacharias Ekström han först på bollen för att göra 1-0 målet till gästerna. 1-0 höll sig halvleken ut och den andra hade bara börjat när EIF jublade igen.

Skånskan - 20 maj 16 kl. 10:00

Goda chanser för svensk kortfilmer

Cannesfestivalen Tidningens filmkritiker Ingela Brovik om kortfilmer som deltar i den internationella tävlingen på filmfestivalen i Cannes.Det är en vanlig dag på jobbet i ett stort parkeringshus i en spansk storstad där Luna och Diego jobbar som säkerhetsvakter. Ibland gör de sina rundturer i huset för att kolla läget.

Sydsvenskan - 13 apr 16 kl. 14:58

Två svenska kortfilmer till Cannes

Simón Mesa Sotos "Madre", en svensk-colombiansk samproduktion, och Simon Vahlnes "Fight on a Swedish beach", tävlar båda om Guldpalmen för bästa kortfilm vid årets Cannesfestival.— Det är förstås helt fantastiska nyheter, säger David Herdies, producent till "Madre", till TT."Madre" är en del i ett projekt där fyra regissörer från fyra olika kontinenter gjort film på temat sexuellt våld mot barn.

Sydsvenskan - 29 mar 16 kl. 11:04

De bortglömdas revansch

Svartvita mönster som får hjärnan att gå i spinn. Platta bilder som häver sig i vågor, medan fantomfärger flimrar på näthinnan. Opkonsten tog 1960-talet med storm.

YLE - 18 feb 16 kl. 12:28

Johan Brunell: "SJK blir en bra mätare"

FF Jaro går in för säsongen 2016 med avancemang till ligan som målsättning. SJK från Seinäjoki skall ut i Europa och försöka försvara klubbens första ligaguld. På lördag drabbar lagen samman i Jakobstad i en träningsmatch.

Skånskan - 13 feb 16 kl. 10:00

Optiskt förvirring i konsten

Recension KONST
Eye Attack
Louisiana
Till och med 5 juniOooops! Den rör på sig, Louisianas nya utställning. Både bildlikt och bokstavligt.

YLE - 12 jan 16 kl. 11:36

Tillbaka i Jaro: "Jag är såklart taggad för comeback"

Fotbollsklubben Jaro som nästa säsong spelar i division 1 har värvat mittfältaren Markus Kronholm som nu är tillbaka i klubben som han lämnade efter säsongen 2014. Mittfältaren Markus Kronholm spelade i Jaro mellan 2010 och 2014. På meritförteckningen finns 128 ligamatcher och fem mål.

DI - 01 jun 17 kl. 10:52

Hernando de Soto: Därför kommer inte utvecklingsländerna ikapp

Hernando de Soto ler vänligt men talar allvarligt när han förklarar kapitalismens mysterium – varför den lyckas i utvecklade ekonomier men haltar i fattigare länder. För Di berättar den världskände ekonomen om hur Bill Clinton och Vladimir Putin har lyssnat till hans råd och varför han själv lyssnar till hundskall..

Sydsvenskan - 04 maj 15 kl. 14:58

Hemsk knäskada ger nytt kontrakt

Colombianen Elkin Soto, 34, gör sin sista säsong på kontraktet med tyska ligaklubben Mainz, för vilken han spelat sedan 2007. I söndagens möte med Hamburg råkade mittfältaren ut för en hemsk knäskada — och erbjöds på stående fot ett nytt ettårsavtal.— Jag har varit med länge men jag har aldrig sett ett sådant knä.

Helsingborgs Dagblad - 04 maj 15 kl. 14:58

Hemsk knäskada ger nytt kontrakt

Colombianen Elkin Soto, 34, gör sin sista säsong på kontraktet med tyska ligaklubben Mainz, för vilken han spelat sedan 2007. I söndagens möte med Hamburg råkade mittfältaren ut för en hemsk knäskada — och erbjöds på stående fot ett nytt ettårsavtal.— Jag har varit med länge men jag har aldrig sett ett sådant knä.

Expressen - 04 maj 15 kl. 00:45

Otäck skada på Mainz Elkin Soto efter duell

Det utspelades otäcka scener i Bundesligamatchen mellan Mainz och Hamburg. I en duell med Rafael van der Vaart gick Mainz mittfältare Elkin Sotos ben rakt av..

SvD - 04 maj 15 kl. 14:56

Hemsk knäskada ger nytt kontrakt

Colombianen Elkin Soto, 34, gör sin sista säsong på kontraktet med tyska ligaklubben Mainz, för vilken han spelat sedan 2007. I söndagens möte med Hamburg råkade mittfältaren ut för en hemsk knäskada - och erbjöds på stående fot ett nytt ettårsavtal..

Sydsvenskan - 28 mar 15 kl. 04:00

Det mesta är möjligt – eller inte

I Kyoto mötte jag en japanska som forskade vid ett av stadens zenbuddhistiska universitet. Redan i femårsåldern hade hon börjat praktisera zen. Samtidigt såg hon sig som övertygad kristen.

YA - 31 jul 14 kl. 06:30

In i den kreativa bubblan

Foto: Sprisse Nilsson
När gruppen stänger in sig i salen lämnas resten av världen utanför. På Skurups folkhögskola kan de ostört ägna sig åt det de älskar – jazzmusik.
Medan många lägger sig på stranden finns det andra som stänger in sig i ett 35 grader varmt rum.

Världen Idag - 28 jul 14 kl. 13:36

”Shaken baby är en myt”

Hon är mycket kritisk till hanteringen av Viola och Andres Soto, Uppsalaparet som efter ett akutvårdsbesök med sin sju veckor gamla bebis anmäldes för barnmisshandel. Röntgen hade visat sprickor i skelettet, sjukhusets Barnskyddsteam (BT) kopplades in och plötsligt var paret anmälda. Världen idag kunde nyligen rapportera att åklagaren nu lagt ned förundersökningen i brist på bevis.

YA - 21 jul 14 kl. 06:30

Moparfantaster samlades i Tryde

Foto: Mark Hanlon
Chrysler, De Soto, Dodge och Plymouth. Sanna nostalgivänner och motorfantaster ler bara märkena nämns, menar Kaj Persson, ägare till Nostalgicafé The 50s i Tryde. I går arrangerade han en bilträff med de så kallade moparmärkena.

Norrtelje Tidning - 11 jul 14 kl. 05:00

Familjen anklagades för barnmisshandel

Familjen Andres och Viola Soto har ett mardrömsår bakom sig. De blev anklagade för barnmisshandel. Men barnet hade inte blivit slaget.

Sydsvenskan - 17 jan 14 kl. 06:30

Mycket snack … och lite studio

Hur många har inte lystrat till extra när den djupt manliga rösten med orden ”In a world …” nått oss. De bevingade orden utnyttjas för att skapa intresse och nyfikenhet på kommande filmproduktioner. Ofta leder orden in i fantasifulla, science fiction-artade världar.

Kristianstadsbladet - 08 aug 13 kl. 13:38

Fyra döda i skottdrama i Dallas


Fyra människor har dödats och ytterligare fyra skadats vid två olika skottlossningar sent på kvällen, lokal tid, i Texas. Skottlossningarna skedde i Dallas och i förorten De Soto inte långt ifrån varandra, och enligt polisen är de relaterade.En man är gripen, misstänkt för brotten.

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 13 kl. 13:41

Fyra döda i skottdrama i Dallas

Fyra människor har dödats och ytterligare fyra skadats vid två olika skottlossningar sent på kvällen, lokal tid, i Texas. Skottlossningarna skedde i Dallas och i förorten De Soto inte långt ifrån varandra, och enligt polisen är de relaterade. En man är gripen, misstänkt för brotten.

NSD - 08 aug 13 kl. 13:39

Fyra döda i skottdrama i Dallas

Fyra människor har dödats och ytterligare fyra skadats vid två olika skottlossningar sent på kvällen, lokal tid, i Texas. Skottlossningarna skedde i Dallas och i förorten De Soto inte långt ifrån varandra, och enligt polisen är de relaterade..

NT - 08 aug 13 kl. 13:39

Fyra döda i skottdrama i Dallas

Fyra människor har dödats och ytterligare fyra skadats vid två olika skottlossningar sent på kvällen, lokal tid, i Texas. Skottlossningarna skedde i Dallas och i förorten De Soto inte långt ifrån varandra, och enligt polisen är de relaterade..

BT - 08 aug 13 kl. 13:41

Fyra döda i skottdrama i Dallas

Fyra människor har dödats och ytterligare fyra skadats vid två olika skottlossningar sent på kvällen, lokal tid, i Texas. Skottlossningarna skedde i Dallas och i förorten De Soto inte långt ifrån varandra, och enligt polisen är de relaterade. En man är gripen, misstänkt för brotten.

SmålandsPosten - 22 jul 13 kl. 06:14

Växjö-SM lockar

Under SM-veckan i Falun har Växjö BS fått ett kvitto på att intresset för 2014 års SM i Växjö är väldigt stort. ? Vi har haft ett tält uppsatt på tävlingsplatsen i Falun och gjort reklam för SM i Växjö nästa år.

Expressen - 15 dec 12 kl. 20:41

Victoria, 27, offrade sig för att rädda eleverna

Lärarinnan Victoria Soto, 27, var en av sju vuxna som dog under skolmassakern i Newtown. För att rädda sina elever ställde hon sig om en mänsklig sköld framför barnen. - I våra ögon är hon en hjälte, säger hennes kusin Jim Wiltsie tilll ABC News..

Helsingborgs Dagblad - 12 aug 12 kl. 15:11

Talismans fyra första album återutges

Under några år i början på 90-talet hade jag och en polare ett hårdrocksprogram på närradion i Landskrona. Ett band som vi promotade hårt var svenska Talisman med den amerikanske sångaren Jeff Scott Soto. Vi intervjuade bandets basist och låtskrivare Marcel Jacob några gånger.

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 11 kl. 11:07

Deltagarrekord i Kullamaran

I helgen avgjordes den sjunde upplagan av Kullamaran med start vid Örestrand. Löparna sprang sedan till Mölle och tillbaka igen.Vann gjorde Marcus Petersson med tiden 1.

Sydsvenskan - 30 jul 11 kl. 18:19

Festgäster fjädrar sig

Foto: Daniel Ekbladh
Fjäderplymer, glittersmink, och sambaklänningar. Igår tågade den tolfte upplagan av Möllevångskarnevalen genom stadsdelen.
Från taket till ett partytält dinglar ballonger och glittriga snören.

Sydsvenskan - 05 maj 11 kl. 16:18

Chatta inför Lundaloppet

Löptränare Elin Soto Thompson ger dig sista minuten-tips inför milen på lördag. Ställ dina frågor redan nu.
Maten, drycken, taktiken.

Dagen - 05 apr 11 kl. 03:00

Kyrkan mötte sökare på deras egen hemmaplan

Tusentals människor besökte under helgen mässan Harmoni-expo i Solna. I gränslandet mellan nyandlighet och alternativmedicin har en miljonindustri vuxit fram. Dagen var på plats bland spåmän och chakra-fotografer och mötte tre kristna utställare med ett helt annat erbjudande.

SvD - 17 mar 11 kl. 11:14

Otrohet lockbete på ny dejtingsajt

Helena Soto, förläggare: Förfärlig idé borde ha väckt starkare reaktioner..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.