Sofia

Wednesday, 22 November, 08:29

Nyheter om Sofia

Sortering: Relevans | Senaste
Barometern - 27 okt 17 kl. 15:24

Så gick det för nejonögat: ”Såg trött ut”

På onsdagen berättade tidningen om Sofia som gjorde en märklig fisk-upptäckt på cykelbanan. Nu vet vi hur vad som hände med den läskiga fisken..

Expressen - 21 okt 17 kl. 11:04

Hampus, 27, är mannen – vid Blondinbellas sida

Isabella Löwengrip gick på välgörenhetsmiddag i Stockholm – med ett nytt sällskap. Killen, som hon presenterade som "sin plus ett", heter Hampus och är 27 år gammal.På tillställningen var även prins Carl Philip och prinsessan Sofia..

Nyan - 31 okt 17 kl. 20:07

Tre får lämna Åland United

FOTBOLL. Åland United har bestämt sig för att göra sig av med åtminstone tre spelare från den gångna säsongens trupp. Enligt nye huvudtränaren Samuel Fagerholm kommer trion Sarah Burn, Lisa-Marie Swanson och Lois Roche – som alla representerade Åland United den gångna säsongen – inte att erbjudas nya kontrakt.

Nyan - 31 okt 17 kl. 11:26

Magnificat sjunger Faurés Requiem

På onsdag kan den åländska publiken njuta av Gabriel Faurés Requiem. Det är damkören Magnificat som sjunger verket.
Det är hela sjunde gången som damkören Magnificat under ledning av kantor Guy Karlsson sjunger verket.

Sydsvenskan - 09 nov 17 kl. 10:08

Uppgavs klar för Levski Sofia - men Tinnerholm dementerar

Agentbyrån Nordic Sky skrev att Anton Tinnerholm var klar för Levski Sofia. Något spelaren själv dementerade på Instagram..

BT - 14 okt 17 kl. 17:26

Katten i busskuren har både namn och hem

Sedan fem år tillbaka har Bodaborna förundrats över det fyrbenta sällskapet som dagligen håller till i busskuren vid Bodaskolan på Hässleholmen. Många har ställt sig frågan vem katten tillhör eller om den har något hem alls. Men Smilla, som katten heter, har ett hem och hör till Sofia Wellbrant och hennes familj, som inte bor många stenkast från busskuren..

Expressen - 20 okt 17 kl. 16:13

Kuppen – namngav profilen i Aftonbladets egen sändning

Aftonbladet har valt att inte namnge den medarbetare som anklagats för våldtäkt – och tidningens publisher Sofia Olsson Olsén har motiverat beslutet.Trots det namngavs han ändå i tidningens egen direktsändning av en inbjuden humorgrupp som genomförde ”en kupp”.– Tanken var att belysa dubbelmoralen, säger gruppens medlem Thomas Krangnes..

Dalarnas tidningar - 26 okt 17 kl. 07:00

Emma Jaenson: Folk ska inte dömas av mediedomstolar

Det är polisen som utreder, åklagarna som åtalar och domstolarna som dömer. Det är viktiga principer i en rättsstat, menade Aftonbladets chefredaktör Sofia Olsson Olsén i ett nyhetsbrev 17/10. Det....

Expressen - 23 okt 17 kl. 16:59

Hovet håller dopet hemligt in i det sista

För två veckor sedan började Carl Philip och Sofia att skicka ut inbjudningarna till dopet av prins Gabriel.Men in i det sista håller hovet hemligt vilka som har bjudits in.– Gästlistan kan förändras på väldigt kort varsel, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet..

Expressen - 01 okt 17 kl. 15:29

SVT-profilen visar upp kärleken – efter tre år

SVT-profilen Sofia Rågenklint har varit tillsammans med sin Jonas Nemeth i tre år. Men det är först nu som hon har börjat visa upp honom på sitt Instagramkonto. "Den här utsikten kan jag tänka mig varje kväll", skriver hon under en bild på pojkvännen.

SR - 21 okt 17 kl. 17:21

Tredje svenska EM-guldet i thaiboxning

Den svenska succén i thaiboxnings-EM i Paris fortsätter. I dag kom tredje guldet när Sofia Olofsson vann finalen i 54-kilosklassen..

Expressen - 28 okt 17 kl. 11:56

Anklagas för otrohet – mot gravida flickvännen

Cristiano Ronaldo har haft en tung start på säsongen med Real Madrid.Och även privatlivet har fått sig en dramatisk törn.Det efter att stjärnan blivit anklagad för otrohet av den portugisiska tv-kändisen Natacha Sofia..

Barometern - 25 okt 17 kl. 20:01

Här stöter Sofia på monsterfisken – mitt på cykelbanan

Sofia och sonen Per var ute och promenerade vid hamnen i Oskarshamn. Då gjorde de en fasansfull upptäckt på cykelvägen. – Den var skitläskig, säger Sofia Marklund om monsterfisken..

Expressen - 14 okt 17 kl. 17:02

Dubbla segrar för historisk Adolfsson

Det blev en succéfylld lördag för Sofia Adolfsson på Åby. Först blev det seger i Montéryttar-SM. Sedan tog hon en historisk seger när hon vann det första Montéloppet på V75.

DN - 25 okt 17 kl. 14:09

Aftonbladets chefredaktör: Klart att det påverkar tidningen

Chefredaktör Sofia Olsson Olsén har aldrig tidigare varit med om att det stormar så mycket kring Aftonbladet som nu. Själv säger hon att hon inte känner bilden som hennes medarbetare ger av arbetsmiljön på tidningen. – Jag tänker inte lägga några fingrar emellan.

GöteborgsPosten - 24 okt 17 kl. 22:20

Saint Etienne tar verklighetsflykten till klimax

"Melodiska Out of my mind tar oss bortanför gråskalan utanför", skriver GP:s recensent Sofia Andersson..

YLE - 23 okt 17 kl. 11:38

Åland United bygger för 2018 – två nyckelspelare förlänger

På söndag blev det klart att Sofia Lindström fortsätter i damligalaget Åland United säsongen 2018 och under måndagen offentliggjordes också Isabella Mattsons kontrakt för nästa säsong..

Dagens PS - 21 okt 17 kl. 07:03

Världens billigaste städer – här får du mest för pengarna

Med en prisnivå som ligger på 77 procent lägre än Stockholm är Ho Chi Minh City i Vietnam en av världens billigaste städer för svenskar att semestra i. Det framgår av Forex senaste storstadsindex för hösten och vintern. Ute efter en billig storstadssemester i vinter?

Barometern - 28 okt 17 kl. 06:00

Kraftfull mittfältare hoppas på små marginaler

Det krävdes ett gäng skador. När chansen till slut kom tog hon den. – Det känns väl lite som äntligen typ, säger Sofia Olsson..

Expressen - 18 sep 17 kl. 19:19

Tittarfavoriten portats från "Idol" – anklagar TV4 för fusk

Sofia Olsson, 23, vann "Idol"-tävlingen "Revanschen".Trots det får hon inte komma tillbaka och tävla i programmet – ett beslut som väcker starka reaktioner från tittarna. Hon har också stöttats av Bianca Ingrosso.

DN - 26 okt 17 kl. 09:12

Oklart om Krönikören får vara kvar på Aftonbladet

De är ”för tidigt” att säga om Krönikören kommer att få jobba kvar på Aftonbladet eller inte. Det säger tidningens chefredaktör Sofia Olsson Olsén till SR. Hon menar att hon agerat ”kraftfullt” på alla uppgifter om sexuella trakasserier hon fått kännedom om..

Uppsalanyheter.se - 25 okt 17 kl. 23:42

Allt mindre skräp på Uppsalas gator

I augusti genomförde Uppsala kommun en skräpmätning både i park och på gata. Mätningen visar att det är mindre skräp i år än 2016. I park minskade antalet skräp per tio kvadratmeter från 3,26 till 1,03 och på gata från 7,53 till 4,93.

YA - 27 okt 17 kl. 14:04

Sofia Damm: ”Biståndsdebatt behöver nyanser”

Efter att ha läst Petter Birgerssons ledare den 25 oktober så tänker jag att både biståndets kritiker och dess tillskyndare skulle tjäna på att inte använda för breda penseldrag..

Trelleborgs Allehanda - 27 okt 17 kl. 14:04

Sofia Damm: ”Biståndsdebatt behöver nyanser”

Efter att ha läst Petter Birgerssons ledare den 25 oktober så tänker jag att både biståndets kritiker och dess tillskyndare skulle tjäna på att inte använda för breda penseldrag..

Dagensanalys.se - 27 okt 17 kl. 13:01

Här är alla nomineringar till MarC Awards!

Marknadsundersökningens egen Oscarsgala MarC Awards avslöjar nu alla nominerade i var och en av de sex kategorierna. Du hittar hela listan här! Den 16/11 går årets MarC Awards av stapeln på Berns, och nu, tre veckor innan avslöjas för första gången de nominerade i var och en av galans sex kategorier.

Cornucopia - 25 okt 17 kl. 16:43

DN, SvD och Expressen granskar rövhattkulturen på Aftonbladet

"Vi kommer att gå hem ihop och jag kommer att sätta på dig i analen så jävla hårt" - "Reportern" på Aftonbladet till en 20-årig provanställd, citerad av Dagens NyheterEfter en dryg vecka sedan den sk "Krönikören" på Aftonbladet namngavs för upprepade misstänkta sexövergrepp har nu DN, SvD och Expressen levererat riktig journalistik under dagen. Det visar sig att avgrunden på Aftonbladet är djupare och ännu mörkare än tidigare anat. Minst tre pekas ut - "Krönikören", "Reportern" och den för två år sedan våldtäktsanmälde "Chefen".

NT - 27 okt 17 kl. 11:11

Federalismen växer i nationalismens skugga

En man sätter sig på ett tåg i Sofia..

NT - 27 okt 17 kl. 11:11

Lösningen på EU:s tillstånd

En man sätter sig på ett tåg i Sofia..

Expressen - 25 sep 17 kl. 10:45

Sofias mysiga utflykt med familjen: "Väldigt trevligt"

Här går prins Carl Philip och prinsessan Sofia på söndagspromenad med barnen.De passade på att stanna till på Försvarsdagen på Gärdet.– Vi bor ju nästgårds och för oss blev det här en väldigt trevlig söndagspromenad, säger Sofia till Försvarsmakten.

Alingsås tidning - 25 okt 17 kl. 05:30

Ljusshow på shoppingkväll

Evenemanget Light night shopping har funnits tillräckligt länge för att kunna kallas en tradition. På torsdag är det dags för den åttonde upplagan av arrangemanget.
Underhållning med lokala talanger på Kungsgatan i marschallernas sken och finfina erbjudanden
i centrumkärnans butiker – som har öppet extra länge – det är så upplägget ser ut för Light night shopping.

Nya Wermlands Tidningen - 08 nov 17 kl. 06:00

Sofia i topp efter första gruppspelet

Arvikatjejen Sofia Persson gjorde sin första bekantskap med EYBL, European Youth Basketball League, förra säsongen och det var inte utan att den rutinen syntes i den första omgången av ligan den här säsongen..

SmålandsPosten - 25 okt 17 kl. 16:34

”Bössan” klar för nästa år

Växjö DFF har gjort klart med Sofia ”Bössan” Johansson inför den allsvenska säsongen nästa år..

Expressen - 09 okt 17 kl. 16:31

Adolfssons svåra val: "Gjorde ont i hjärtat"

Sofia Adolfsson är troligtvis Nordens bästa montéryttare just nu. I helgen tar sporten plats på V75-kupongen – när Monté-SM ska avgöras. Då väljer Sofia Adolfsson bort sin trogna följeslagare Nantucket.

Sydsvenskan - 23 okt 17 kl. 16:39

Sofia Nerbrand: I Silicon Valley är du det du kan.

PK-liberalerna poddar om teknikframtid, #metoo och nationalism..

Expressen - 07 nov 17 kl. 15:40

Sofia Mattssons glada besked: "Stolt mamma"

Förra året tog hon ett sensationellt OS-brons i Rio.Nu har hon blivit mamma.Sofia Mattsson visar upp en bild med den glada nyheten på Instagram.

BT - 07 nov 17 kl. 15:12

Sofia Mattsson har fått en dotter

Sofia Mattsson har fått barn. Brottningsstjärnan födde en dotter i slutet av förra veckan, skriver hon på Instagram. "Torsdagen den 2:a november fick vi äntligen träffa vår lilla tjej.

Blekinge Läns tidning - 07 nov 17 kl. 15:12

Sofia Mattsson har fått en dotter

Sofia Mattsson har fått barn. Brottningsstjärnan födde en dotter i slutet av förra veckan, skriver hon på Instagram. "Torsdagen den 2:a november fick vi äntligen träffa vår lilla tjej.

Kristianstadsbladet - 07 nov 17 kl. 15:12

Sofia Mattsson har fått en dotter

Sofia Mattsson har fått barn. Brottningsstjärnan födde en dotter i slutet av förra veckan, skriver hon på Instagram. "Torsdagen den 2:a november fick vi äntligen träffa vår lilla tjej.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.