Snapchats

Tuesday, 19 February, 10:41

Nyheter om Snapchats

Sortering: Relevans | Senaste
Dagensanalys.se - 15 okt 18 kl. 03:12

Snapchat flirtar med kattälskare

Om du har en katt och ett konto på Snapchat så kan du och din lilla kelis ta bilder med Snapchats nya katt-linser och skicka till dina vänner. Snapchat har alltså tagit fram linser som fungerar utmärkt när du vill ta roliga bilder på dig själv och din katt. Nu kan lilla Selma, Maja eller Måns vara stjärnan i bilden även på Snapchat.

Dagensanalys.se - 08 okt 18 kl. 12:01

Nu ska även äldre börja använda Snapchat

Erkänn att du satt och snappade med kollegorna under en kort tid för att förstå hypen. Sen kändes det som att vi invaderat ungarnas plattform och vi alla gick tillbaka till Insta och Fejjan. Men nu ska det bli ändring.

DI - 05 okt 18 kl. 08:12

Snap siktar på nollresultat – aktien stiger i efterhandeln

Snapchats moderbolag Snap har fortsatt siktet inställt på att uppnå ett nollresultat under innevarande år. Det uppgav vd Evan Spiegel i ett memo till anställda i samband med sjuårsfirandet av företaget, rapporterar Cheddar..

Dagens PS - 24 sep 18 kl. 08:44

Tonåringar avskyr Snapchats annonser

Aegis Capital har genomfört en studie om tonåringar ser på annonser i Snapchat. Utfallet är nedslående och fått banken att justera sina prognoser för ägaren Snap. Det rapporterar Seeking Alpha.

GöteborgsPosten - 03 sep 18 kl. 17:31

Snapchat har etablerat sig i Göteborg

En av världens största kommunikationsappar Snapchats koncernbolag har i smyg öppnat ett Sverigekontor. Kontoret finns i Göteborg..

Dagensanalys.se - 08 aug 18 kl. 07:42

Har sociala medier börjat nå taket?

Faceb0ok ökar bara med några futtiga procent, Snapchat tappar och Twitter står still – det kanske är så att sociala medier nått taket. Visst kan Facebook alltid öka med några flera användare, men tillväxten är nu bara några få procent. Inte som tidigare då man sprängde rekord efter rekord.

Dagens Media - 08 aug 18 kl. 07:50

Även Snapchat tappar användare – för första gången

Konkurrenternas införande av "Stories" har bromsat Snapchats framfart. Bolaget backar i antalet användare för första gången sedan 2011..

Dagens Media - 08 aug 18 kl. 07:50

Även Snapchat tappar användare

Konkurrenternas införande av "Stories" har bromsat Snapchats framfart. Bolaget backar liksom konkurrenterna i antalet användare för första gången sedan 2011..

Dagensanalys.se - 19 jul 18 kl. 07:29

Snapchat och Nielsens samarbete leder till nya möjligheter för annonsörer

Nielsen har öppnat upp sin databas för köp i detaljhandel till Snapchats annonsörer. Nu kan annonsörer rikta sina Snapchat-annonser baserat på vad du köpte i en butik. Om du är en sådan som alltid köper Pepsi Maxi så kan Pepsi nu få veta vem du är på Snapchat och då börja rikta annonser om just Pepsi Maxi eller andra drycker som de tror du också kan vara intresserad av.

DN - 30 jun 18 kl. 19:49

Instagrams ”stories” dubbelt så populära som Snapchats

Snapchat var först med att använda funktionen ”stories”. Men sedan Instagram började med samma koncept har de blivit ordentligt omkörda. Nu används ”Instastories” mer än dubbelt så mycket, skriver CNN.

Mobil - 09 maj 18 kl. 09:39

Facebook har Bitmoji-liknande avatarer på gång

Utvecklaren Jane Manchun Wong har avslöjat att Facebook tycks ha ett slags avatarer på gång som i stora stycken påminner om Snapchats motsvarighet Bitmoji. Facebook har bekräftat att man utvecklar avatarer, men lägger locket på i övrigt..

DI - 04 apr 18 kl. 08:29

Blackberry stämmer Snap

Kanadensiska Blackberry stämmer Snapchats moderbolag, Snap, för patentintrång. Det rapporterar Bloomberg News..

Dagensanalys.se - 03 apr 18 kl. 14:05

Snapchat skapar tv-reklam för att nå ut till en bredare målgrupp

Snapchat är oerhörd populär bland de yngre men företaget har svårt att nå ut till de som är över 25 års åldern. Därför drar man nu igång en tv-kampanj. Se Snapchats reklamfilm här: Majoriteten av ”äldre” personer har svårt att greppa varför och hur de ska använda appen, något Snaphat hoppas ändra på.

Dagens Media - 13 mar 18 kl. 08:26

The Amazing Society blir Snapchats första partner i Norden

Snapchat knyter till sig byrån The Amazing Society som sin första partner i Norden..

SVT - 15 mar 18 kl. 18:25

Rihanna godtar inte Snapchats ursäkt efter misshandelsreklam

”Vad skulle du helst göra: örfila Rihanna eller slå Chris Brown?” Frågan dök upp i en annons för användare av meddelande- och fotoappen Snapchat i veckan. Nu skriver Rihanna hos konkurrenten vad hon tycker om tilltaget..

Expressen - 16 mar 18 kl. 10:35

Rihannas ilska efter Snapchats annons

"Hade du helst örfilat Rihanna eller slagit till Chris Brown?". löd nyligen en annons på Snapchat.

Dagensanalys.se - 13 mar 18 kl. 09:01

Här är den första certifierade Snapchat-partnern i Norden

Under 2017 lanserade Snapchat “The Creative Partner Program” med syfte att knyta till sig kreativa partners för att utveckla och höja användarupplevelsen kopplat till annonseringen på plattformen. Nu står det klart att The Amazing Society blir Snapchats första certifierade partner i Norden. – “Att blir utvalda som den första certifierade Snapchat-partnern är naturligtvis ett erkännande vi är väldigt stolta över samtidigt som det öppnar upp bättre möjligheter för oss att ta marknadsföringen på Snapchat till en ny nivå.

Dagens Media - 12 mar 18 kl. 10:42

Så lyckas du på Snapchat efter uppdateringen

PREMIUM. Emma Lundgren, sociala medier-specialist på Mindshare, om hur annonsörer behöver anpassa sig till Snapchats förändringar. "Fördelen med uppdateringen är att det blir mer baserat på ett personligt användande, där annonsörer har möjlighet att nå ut till användare som faktiskt är intresserade av det som marknadsförs", säger hon..

Dagensanalys.se - 08 mar 18 kl. 10:13

Under Armour skapar Snapchat annonser på 5 sekunder

Från virtuella slamdunks till interaktiva mobilspel skapar Under Armor snabbt olika annonser på Snapchat. Alla stora företag testar hela tiden nya annonsformat. Under Armor jobbar hårt på att ligga i framkant av utvecklingen och använder den Snapchat för att testa olika digitala kampanjer.

Dagens PS - 08 mar 18 kl. 07:17

Snap sparkar cirka 100 ingenjörer

Snapchats moderbolag Snap förbereder att säga upp cirka 100 ingenjörer, motsvarande nästan tio procent av samtliga ingenjörer inom företaget. Det rapporterar CNBC med hänvisning till källor. Enligt uppgift är nedskärningarna de största hittills och de första att drabba ingenjörerna.

DI - 08 mar 18 kl. 07:31

Snap säger upp 100 ingenjörer

Snapchats moderbolag Snap förbereder att säga upp cirka 100 ingenjörer, motsvarande nästan tio procent av samtliga ingenjörer inom företaget. Det rapporterar CNBC med hänvisning till källor..

Dagensanalys.se - 07 mar 18 kl. 14:01

Endast 400 annonsörer på Snapchat Discovery

Mellan november 2017 och januari 2018 hade Snapchat endast 397 annonsörer i sitt Discovery-nätverk. Med tanke på att det är Snapchats forum för stora annonsörer är det skrämmande få som valt att hoppa på tjänsten, i synnerhet när konkurrenterna Facebook har över 5 miljoner annonsörer, Instagram 500.000 och Twitter 130.

Dagensanalys.se - 27 feb 18 kl. 13:51

Snapchat ger bort gratis annonsplatser för att locka start-ups

I ett nytt försök att locka fler annonsörer till plattformen ger Snapchat nu bort annonskrediter till ett flertal start-up företag. Snapchat har vänt sig till ett flertal företagsinkubatorer för att locka till sig morgondagens it-företag och vänja dem vid att annonsera på Snapchat. Det hela innebär med andra ord ingen direkt ökning av annonsintäkterna, utan är ett långsiktigt investeringsprojekt.

YLE - 19 feb 18 kl. 15:04

Snapchat-raseriet: Över en miljon har undertecknat en motion för att häva den senaste uppdateringen

Den populära applikationen Snapchats senaste uppdatering har fått användarna att rasa och vända sig mot den. Nu kräver användarna att applikationen återgår till en tidigare version..

DI - 23 feb 18 kl. 11:04

Snapchats vd fick ersättning på 638 miljoner dollar

Snaps vd Evan Spiegel tilldelades förra året en ersättning på 638 miljoner dollar, varav den överväldigande majoriteten var kopplad till RSU-aktier..

Dagensanalys.se - 22 feb 18 kl. 09:31

De unga lämnar Facebook för Snapchat

Att Snapchat varit ett ställe för unga är ingen nyhet, men nu spås Facebook för första gången tappa användare i åldern 18-24 år, och de tros istället gå till Snapchat. Även om det ännu inte innebär något problem för Facebook, kan det på sikt innebära svårigheter med tillväxten av nya användare. Redan idag är det tydligt att personer under 18 års ålder hellre går till Snapchat än till Facebook.

IDG - 19 feb 18 kl. 15:53

Miljontals användare protesterar mot Snapchats ändringar


Kräver att appen ska fungera likadant som före omgörningen..

Dagens PS - 15 feb 18 kl. 10:34

Snap följer Instagram – börjar dela användardata

Snapchats moderbolag, Snap, ska börja dela med sig användardata till skapare av innehåll på tjänsten. Under rapportsamtalet sade vd Evan Spiegel att man på Snap tidigare har ”försummat skapargemenskapen på Snapchat”. Därför lovar man nu att börja dela med sig information om tiden som användare spenderar på Snapchat, antalet unika tittare samt visningar i Story.

Dagensanalys.se - 14 feb 18 kl. 12:01

Snapchat öppnar upp sin API för alla annonsörer

Snapchats egna API för att köpa och rikta annonser på tjänsten är numera öppen för alla som vill nå ut och rikta budskap till alla användare med Snap Ads. Nu kan vem som helst använda Snaps API (Marketing API) som gör det möjligt att automatisera köp av annonser. Med Snaps API kan varumärken utveckla egna program för att köpa och rikta vertikala videoannonser och sponsrade filter utan att behöva använda godkända företag eller tredjepartsverktyg.

Dagens Media - 14 feb 18 kl. 11:15

Snapchats uppdatering väcker ilska

Digitala uppropet "Remove the snapchat update" närmar sig en miljon underskrifter..

Dagens Media - 14 feb 18 kl. 11:15

Snapchats uppdatering får användarna att ilskna

Digitalt upprop närmar sig en miljon underskrifter..

Dagensanalys.se - 08 feb 18 kl. 10:01

Snap har betalat ut nära en miljard kronor till publicister förra året

Om du är publicist och vill tjäna pengar så kan du göra en deal med Snapchat och ta del av annonsintäkterna. Snapchat har idag flertalet publicister som partners. De fyller appen med innehåll och får ta del av Snapchats annonsintäkter.

Barometern - 06 feb 18 kl. 10:23

Emil Dolk: ”Några sulfintar, några skickar för mycket snapchats”

I podcasten med namnet, Livet på läktaren, pratar Manchester United-Victor Lindelöfs flickvän om romantiseringen av den första tiden i ett förhållande. Allt är perfekt, ingen fiser högt, man gillar samma tv-serier och vardagen rullar på i symbios..

Dagensanalys.se - 05 feb 18 kl. 11:31

Snapchat börjar sälja tröjor och gosedjur

Vad gör man som social medieplattform när man behöver skapa mer uppmärksamhet? Man hittar nya sätt att få användarna att prata om och interagera med plattformen. Nu lanserar Snapchat en butik inne på plattformen där de säljer bland annat hoodies med Snapchats logga och den berömda dansande varmkorven som gosedjur.

Dagensanalys.se - 31 jan 18 kl. 10:37

Snapchat det multikulturella inkluderande sociala nätverket

Snapchat har lanserat nya Bitmoji Deluxe, en mer konfigurerbar version av sina cartooniga avatarer som omfattar den växande mångfalden hos sina användare. Nu kan du anpassa din Snapchat Bitmoji avatar med 40 olika hudfärger, 50 olika hårfärger, 50 olika alternativ för håret hur du ser ut spelar ingen roll för Snapcat de försöker möta alla etniska kulturer. Bitmoji Deluxe har nu ett bättre gränssnitt där du kan göra ändringar på din Bitmoji, med möjlighet att ta en selfie.

Dagensanalys.se - 19 jan 18 kl. 16:07

Smakprov på Snapchats kommande nedskärningar

Snap Inc, företaget bakom meddelandetjänsten Snapchat, har nyligen sparkat 24 personer. Detta är bara ett litet smakprov på de enorma nedskärningar appen kommer att tvingas till under 2018. Lönsamhet, potential, tillväxt, kostnadsbesparingar, effektivitet är några ledord för Snap under 2018.

Dagensanalys.se - 11 jan 18 kl. 18:01

Nu vet vi varför det är svårt att få ROI på annonser i Snapchat

Snapchat fick tidigt mycket uppmärksamhet för att ha lyckats locka till sig dagens unga, som i allt större utsträckning började lämna Facebook för att leta nya sociala plattformar. Snart kom dessutom allt fler annonsörer som ville nå denna grupp som i övriga sammanhang är svåra att kommunicera med. Trots flera försök är det dock få som lyckats bra med att få lönsamhet i sina investeringar, men en ny rapport kanske kan förklara varför.

Dagensanalys.se - 02 jan 18 kl. 20:21

Snapchat funderar på att införa 3-sekunders videoannonser

Snapchat har tidigare varit restriktiva med annonser på sin plattform, men enligt uppgifter till AdAge överväger företaget att införa pre-roll annonser som tittaren kan välja att hoppa över efter tre sekunders tittande. Annonserna skulle likna YouTubes TrueView-annonser där tittaren kan välja att klicka bort annonsen efter fem sekunder. Snapchats nuvarande annonsering kan användaren enkelt klicka bort direkt.

Dagensanalys.se - 29 dec 17 kl. 15:29

Se tillbaka på året med Snapchats nya funktion

Året närmar sig sitt slut och som vanligt går det att att sammanfatta hur året har varit på sociala medier som Facebook och Instagram. Nytt för denna gång är att även Snapchat släpper en nyårsfunktion som låter dig sammanfatta året. Snapchat ger användarna möjligheten att se tillbaka på sina snaps under året.

Dagensanalys.se - 28 dec 17 kl. 04:29

Snart kan du dela Snapchat Stories utanför Snapchat

Snap, företaget bakom Snapchat, vill få flera att ta del av tjänstens innehåll, även om du inte har appen. Funktionen kallas för ”Stories Everywhere” och är framtagen för att boosta Snapchats räckvidd genom att göra det möjligt att dela Stories utanför appen. Om du har en egen webb, tidning eller vad som kan du snart bädda in Stories på dina sidor, precis så som du kunnat göra med Twitter, Facebook och fler under en längre tid.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.