Snap

Thursday, 15 November, 03:46

Nyheter om Snap

Sortering: Relevans | Senaste
Dagensanalys.se - 17 okt 18 kl. 02:55

SOTI visar framtiden inom mobil teknologi

Mobila enheter tar större och större plats på marknaden och hjälper företag att öka sin effektivitet och rörlighet vilket leder till att de kan lägga ner mer tid på arbetsuppgifter som för företaget framåt. Något som inte är så välkänt för privatpersoner är hur dessa mobila enheter hanteras och hålls säkra hos företag och organisationer. Carl Rodrigues CEO och President för storföretaget SOTI, började sitt företag i en källare, driven att skapa ett företag så han kunde spendera dagarna med att göra någonting han verkligen gillade.

Dagensanalys.se - 17 okt 18 kl. 03:10

Bilder från SOTI SYNC i Dublin

Alla kunde inte vara där så vi tog bilder som berättar och beskriver konferensen. Häng på till Dublin och konferensen SOTI SYNC som omfamnar mobila lösningar för moderna företag.
SOTI SYNC 2018
Mässhallen.

DN - 09 okt 18 kl. 10:09

”Vi som älskar 90-talet” kastar loss

"Vi som älskar 90-talet" har blivit ett gångbart kommersiellt nostalgikoncept. Nu laddar arrangören om inför sommaren 2019 med en decemberkryssning där Snap! och East 17 är de största affischnamnen..

IDG - 26 okt 18 kl. 22:24

Snap Camera tar Snapchat Lenses till Mac och pc


Snapchat har lanserat ett nytt program för Mac och pc. Det heter Snap Camera och ger effekterna i Snapchat Lenses till program som Skype och Twitch..

DI - 26 okt 18 kl. 19:28

Snap nere på all-time-low – har tappat tre fjärdedelar av sitt värde

Fjolårets prestigenotering i USA – Snap – rasar med över 11 procent på fredagen sedan man redovisat minskande användarantal för det andra kvartalet i rad. Bara i år har värdet på bolaget halverats och på fredagen handlades aktien under 6 dollar för första gången..

Sydsvenskan - 08 okt 18 kl. 08:23

"Vi som älskar 90-talet" kastar loss

"Vi som älskar 90-talet" har blivit ett gångbart kommersiellt nostalgikoncept. Nu laddar arrangören om inför sommaren 2019 med en decemberkryssning där Snap! och East 17 är de största affischnamnen.

YA - 08 okt 18 kl. 08:23

"Vi som älskar 90-talet" kastar loss

"Vi som älskar 90-talet" har blivit ett gångbart kommersiellt nostalgikoncept. Nu laddar arrangören om inför sommaren 2019 med en decemberkryssning där Snap! och East 17 är de största affischnamnen.

Dagensanalys.se - 03 okt 18 kl. 14:00

Plattformen SOTI ONE lanseras för bättre hantering av mobilappar

SOTI ONE-plattformen har nu lanserats efter ett år av beta-tester. Lanseringen sker i samband med den årliga användarkonferensen SOTI SYNC i Dublin, där även ett nytt samarbete med Lenovo offentligjordes. Den ökande användningen av och komplexiteten inom mobilitet och IoT ställer större krav på IT-avdelningen och innebär stora investeringar när mobila appar och system ska byggas och kopplas till backendsystemet.

Dagensanalys.se - 02 okt 18 kl. 12:06

Adobe och Places i samarbete om tv-tittarnas köp i butik

Geolokaliseringsspecialisten Placed har ingått i nytt samarbete med Adobe för att kunna mäta effekten av tv-reklam i butiker. Det är med kombinationen Adobe Advertising Cloud TV och Placed Attribution for TV som annonsörer nu ska ha koll på om tv-reklamen gav önskad effekt hela vägen till kassan i butiker. Placed är en del av Snapchat och har tidigare i år ingått i ett liknande samarbete med Kantar.

Dagens PS - 24 sep 18 kl. 08:44

Tonåringar avskyr Snapchats annonser

Aegis Capital har genomfört en studie om tonåringar ser på annonser i Snapchat. Utfallet är nedslående och fått banken att justera sina prognoser för ägaren Snap. Det rapporterar Seeking Alpha.

DI - 10 okt 18 kl. 10:51

Snap behöver nytt kapital, enligt analys

Snap, bolaget bakom den sociala medieplattformen Snapchat, är på väg att få slut på pengar och kan behöva ta in nytt kapital redan i mitten av nästa år. .

Dagens PS - 03 sep 18 kl. 10:31

Snapchat har ett hemligt Sverigekontor

Amerikanska techjätten Snap, som står bakom bildmeddelandetjänsten Snapchat, har satt upp ett svenskt dotterbolag i det tysta. Det rapporterar Di Digital. Tanken är att företaget skall stödja försäljning och verksamhet inom koncernen, heter det i de handlingar som techsajten kommit över.

DI - 05 okt 18 kl. 08:12

Snap siktar på nollresultat – aktien stiger i efterhandeln

Snapchats moderbolag Snap har fortsatt siktet inställt på att uppnå ett nollresultat under innevarande år. Det uppgav vd Evan Spiegel i ett memo till anställda i samband med sjuårsfirandet av företaget, rapporterar Cheddar..

Dagensanalys.se - 04 okt 18 kl. 02:01

Facebook testar Snap-liknande karta för att hitta vänner

Att kunna hitta dina vänner på en karta och även närliggande caféer, butiker och annat är en guldgruva för sociala medier. Snap var först ut med Snap Map och nu ska Facebook ta efter. Facebook bekräftar till Techcrunch att ”“We’re testing a new design for Nearby Friends, a tool people have used for the past four years to meet with their friends in person.

Dagens PS - 15 aug 18 kl. 09:54

Spotifys fullträff en jackpot för finansnestorn

Miljardären George Soros har genom sin investeringsfirma Soros Fund Management köpt techaktier som Apple, Facebook och Spotify under det andra kvartalet. Det visar inskickade dokument till amerikanska finansinspektionen, SEC. I Apple, som nyligen blev första företag att nå en biljon dollar i marknadsvärde, köpte Soros 54.

Dagensanalys.se - 25 sep 18 kl. 16:16

Snap och Amazon gör en Instagram

Nu ska du kunna köpa det du tar bild på eller ser på Snap via Amazon. Så som Insta nu gjort med deras shoppingfunktioner, typ. Att eCommerce är där alla vill vara är ingen hemlighet.

DI - 08 aug 18 kl. 16:39

USA-börser: Snap faller efter rapport

De ledande börserna i New York handlades vid oförändrade nivåer i onsdagens tidiga handel. USA bekräftade på tisdagskvällen införandet av 25-procentiga tullar till ett värde om 16 miljarder dollar den 23 augusti. Kina svarade under onsdagen med motåtgärder om samma värde och datum..

DI - 08 aug 18 kl. 09:56

Saudiske miljardären går in stort i Snap

Den saudiske miljardären Prins Alwaleed bin Talal har investerat 250 miljoner dollar, motsvarande cirka 2,2 miljarder kronor, i den sociala medie-plattformen Snapchat. Det skriver CNN Tech..

Skånskan - 28 jul 18 kl. 15:00

Queens of Pop

Recension Det brukar klagas på mansdominansen på musikfestivaler av alla de slag. Med rätta, får man väl säga. Därför kommer Queens of Pop som en fräsch motvikt till övriga festivaler jag bevistat i år – Sweden Rock, Melodic Rock Fest och Warped Tour – och varudeklarationen kunde inte vara mer med sanningen överensstämmande.

Dagensanalys.se - 16 jul 18 kl. 07:23

Lady Gaga skänker sitt namn till sminkförsäljning online

Musikartisten Lady Gaga satsar sitt namn bakom en ny startup som går under namnet Haus Beauty. En fortsatt trend för kändisar att sälja produkter online med sitt egna namn som varumärke. Trots att bolaget ännu inte sålt ett läppstift har man fått in 90 miljoner kronor i startup-investering av bland andra Lightspeed Venture Partners, som var tidigt inne i Snap, Stitch Fix och Jessica Ablas företag Honest Company.

Dagens PS - 13 jul 18 kl. 10:54

Lady Gaga på gång med egen startup

Lady Gagas nya startup, Haus Beauty, har fått finansering från riskkapitalbolaget Lightspeed, som investerade tidigt i bland annat Snap, har flera källor uppgett till Recode. Den exakta summan av investeringen är oklar men liknande investeringar brukar ligga i spannet 5-10 miljoner dollar, skriver Recode. Enligt källor är Ben Jones vd på Haus Beauty, han var tidigare chef på Jessica Albas startup “Honest Company”.

Dagensanalys.se - 02 jul 18 kl. 12:13

Svenska Nepa är senaste mätpartner till Snapchat

Svenska mätbolaget Nepa har nytt samarbetsavtal med Snap, bolaget bakom Snapchat. Detta innebär att Nepa kan använda data från Snapchat för att mäta effektiviteten av marknadsföringen för olika varumärken. Snap kommer att ge Nepa insikter i hur det går att marknadsföra på plattformen (Snap Ads) genom att dela med sig av sin data.

Mobil - 06 sep 18 kl. 15:11

Snap släpper nya versioner av senaste Spectacles-modellen

Mycket kan man säga om Snaps märkliga kameraglasögon Spectacles, men man kan knappast påstå att de är diskreta. Men den saken råder nu Snap i viss mån bot på med två nya varianter på Spectacles..

Dagensanalys.se - 28 jun 18 kl. 12:01

Snapchat ska lansera spel inne i appen

Snap, bolaget som äger Snapchat, försöker med alla medel komma på sätt att vara steget före ärkerivalen Instagram. Senaste draget är att lansera spel inne i appen. Enligt källor är det redan flera spelföretag som hoppat på idén.

Dagensanalys.se - 14 jun 18 kl. 16:01

Snapchat tänker bevisa att de kan driva försäljning

Snapchat tänker vidareutveckla mätningar i sin app så att annonsörer får bevis på att deras satsning var väl investerade pengar. Även svenska Nepa är med på ett hörn och samarbetar med Snap. För att göra detta har de bland annat utvecklat vidare på sitt samarbete med LiveRamp, ett mätföretag som kan ta fram hur mycket annonser på Snapchat faktiskt ledde till ”offline sales impact (OSI)”.

Dagens PS - 05 jun 18 kl. 12:07

WWDC 2018: Apples största nyheter i år

Apples utvecklingskonferens första dag har kickat i gång i San Jose. Dagens PS ger dig de hetaste nyheterna. Apple har precis slagit upp portarna för IT-jättens årliga konferens Worldwide Developers Conference som traditionsenligt främst innehåller nyheter kring tillverkarens mjukvaror, jämfört med det som hålls till hösten då Apples stora Iphone- och Ipad-släpp ligger i fokus.

DI - 22 maj 18 kl. 22:10

Tesla värvar från Snap

Elbilstillverkaren Tesla har anställt Snaps Stuart Bowers som ny teknikchef (VP och engineering).  Detta meddelar Reuters. .

Dagens PS - 08 maj 18 kl. 07:20

Aktien faller i botten – finanschef hoppar av

Snaps finanschef Drew Vollero ska stiga åt sidan för att ta sig an nya möjligheter utanför bolaget. Det har en talesperson för Snap uppgett, rapporterar Wall Street Journal. Förlusten av Drew Vollero, som formellt slutar den 15 maj, kommer efter att Snaps aktier fallit till en bottennivå sedan noteringen förra året.

Dagens PS - 09 aug 18 kl. 13:45

Saudisk prins investerar 250 miljoner dollar i Snap

Den saudiska prinsen Al-Waleed Talal investerar 250 miljoner dollar i Snap, motsvarande en aktiepost om 2,3 procent. Det rapporterar Techcrunch. Investeringen reflekterar ett totalt marknadsvärde på 10,8 miljarder dollar på företaget, en betydande rabatt mot marknadsvärdet på börsen om 17 miljarder dollar.

DI - 02 maj 18 kl. 16:31

New York-börser: Snap rasar

USA-börserna visade en blandad utveckling på onsdagen inför kvällens räntebesked från Federal Reserve. Apple handlades upp efter sin kvartalsrapport, vilket bidrog till att lyfta tekniksektorn..

Dagensanalys.se - 03 apr 18 kl. 14:05

Snapchat skapar tv-reklam för att nå ut till en bredare målgrupp

Snapchat är oerhörd populär bland de yngre men företaget har svårt att nå ut till de som är över 25 års åldern. Därför drar man nu igång en tv-kampanj. Se Snapchats reklamfilm här: Majoriteten av ”äldre” personer har svårt att greppa varför och hur de ska använda appen, något Snaphat hoppas ändra på.

Dagensanalys.se - 30 mar 18 kl. 08:55

Snap sparkar ytterligare – nu ryker 100 personer på annonsavdelningen

Snapchat som ändå har hela 3.000 anställda runt om i världen tänker nu dra ned på sin personalstyrka ytterligare. Fast man kan ju faktiskt undra vad 3.

Dagensanalys.se - 29 mar 18 kl. 10:30

Snapchat aktiverar kontroller för tredjepartsappar

Snap hakar på integritetstänkandet och erbjuder nu alla användare kontroll över vilka tredjepartsappar som får tillgång till alla uppgifter. Det kommer snart att dyka upp en ny flik som heter ”Connected Apps” där kan du se vilka tredjepartsappar som är uppkopplade mot ditt och konto och då också tar ut information. “These apps are connected to your Snapchat account.

Dagens PS - 26 mar 18 kl. 06:30

Succéstart: Kursrally i Dropbox meganotering

Molnlagringstjänsten Dropbox stängde 35 procent upp under fredagen i den största börsnoteringen inom techsegmentet sedan Snap. Det rapporterar Reuters. Aktien öppnade på 29 dollar från noteringspriset 21 dollar.

Dagensanalys.se - 16 mar 18 kl. 09:01

Twitter vill utmana Snapchat med ny videofunktion

Twitter är på gång med en ny funktion som ska härma Snap Collections. Genom att kombinera Moments och geotaggade bilder och videoklipp ska Twitter skapa en kopia av Snap Collections som finns under fliken Discovery. För Twitter handlar det om att skapa annonsytor.

Dagens PS - 16 mar 18 kl. 07:29

Världsartisten sänkte Snapchats aktie

Snapchat tappade rejält på börsen under torsdagen efter att ha utstått en massiv kritik från popstjärnan Rihanna, skriver Reuters. Rihannas frustration kom efter att Snap lagt upp en reklam för ett onlinespel. I reklamen för spelet vars namn är ”Would You Rather!

The Local - 12 feb 18 kl. 14:48

Be like a Swede: How to dress for the cold

The weather experts are telling us to dress warm for the cold Snap... but how can we do it like the Swedes do? Fear not, here's our handy guide..

Computer Sweden - 08 mar 18 kl. 14:35

Jätteneddragning att vänta hos stekheta teknikbolaget


Snap, företaget bakom den populära meddelandetjänsten Snapchat, sparkar 100 ingenjörer – vilket motsvarar 10 procent av den avdelningen..

IDG - 08 mar 18 kl. 14:35

Jätteneddragning att vänta hos stekheta teknikbolaget


Snap, företaget bakom den populära meddelandetjänsten Snapchat, sparkar 100 ingenjörer – vilket motsvarar 10 procent av den avdelningen..

Dagensanalys.se - 23 feb 18 kl. 15:07

Snapchat svarar på revolten om den nya designen

När Snap ändrade sin design krävde över 1 miljon missnöjda användare att företaget skulle ta tillbaka den gamla designen. Nu kommer äntligen Snap med ett svar. Tyvärr är deras svar kanske inte riktigt vad användarna hoppats på.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.