Skott

Tuesday, 25 June, 03:44

Nyheter om Skott

Sortering: Relevans | Senaste
DN - 04 jun 19 kl. 21:02

Larm om skottlossning i Uppsala

Flera personer har ringt till polisen från området Gottsundagipen i Uppsala där man har hört Skott avlossas.  – Vi är där just nu och försöker skapa oss en bild av vad som har hänt, säger Linda Wideberg som är polisens presstalesperson i region Uppsala. .

DN - 04 jun 19 kl. 15:10

It-projekt för 190 miljoner på Karolinska skrotas

För att skapa värdebaserad vård på Karolinska skulle ett nytt, avancerat it-system införas med hjälp av konsulter – trots varningar från anställda. It-projektet har kostat minst 190 miljoner kronor och pågått under sex år. Nu läggs det ned.

GöteborgsPosten - 04 jun 19 kl. 07:26

Historisk hemmaseger – St Louis kvitterade

Ryan O'Reilly gjorde två mål när St Louis besegrade Boston med 4–2 i den fjärde Stanley Cup-finalen. Vi visste att vi ville få Skott på mål med fart. Vi ville ha en match med snabba omställningar och det var precis så det blev, säger han till NBC efter matchen..

GöteborgsPosten - 04 jun 19 kl. 07:26

Historisk hemmaseger – St Louis kvitterade

Ryan O'Reilly gjorde två mål när St Louis besegrade Boston med 4–2 i den fjärde Stanley Cup-finalen. Vi visste att vi ville få Skott på mål med fart. Vi ville ha en match med snabba omställningar och det var precis så det blev, säger han till NBC efter matchen..

Expressen - 03 jun 19 kl. 16:34

Uppgifter: Skottlossning vid frisörsalong

Två Skott ska ha avlossats vid en frisörsalong i nordvästra Stockholm, enligt Aftonbladet. – Inringare har hört smällar i området och vi är där för att undersöka, säger Per Fahlström, presstalesperson vid polisen, till Aftonbladet. Det finns inga uppgifter om att någon ska vara skadad.

DN - 03 jun 19 kl. 16:41

Larm om smällar i Akalla

Polisen har larmats om att flera smällar har hörts i Akalla på måndagseftermiddagen. Enligt de personer som kontaktat polisen har det låtit som Skott från vapen. .

NT - 03 jun 19 kl. 17:00

BETYGEN: Han har varit bäst i IFK

Han avslutade vårsäsongen med ett Skott i krysset och kan också kvittera ut ett fint spelarbetyg till sommarlovet..

Skånskan - 03 jun 19 kl. 05:00

Döms till fängelse för hot med påhittad bomb

HÖRBY En 30-åring från sydöstra Skåne döms till ett år och sex månaders fängelse för ett bombhot mot en kvinna i Hörby. Någon fungerande bomb hittades aldrig, men Lunds tingsrätt anser att mannen gjort sig skyldig till olaga hot eftersom han var så övertygande att både kvinnan och hennes syster trodde att en bomb skulle explodera i vardagsrummet de befann sig i.Mannen döms för ytterligare ett olaga hot mot kvinnan, som han hade en relation med, samt för stöld av en motorcykel som tillhörde hennes exman.

Sydsvenskan - 02 jun 19 kl. 23:52

En gripen efter skottlossning

En person har gripits i Västerhaninge söder om Stockholm, efter en Skottlossning, rapporterar SVT Nyheter Stockholm och Expressen. Larmen om att flera Skott avlossats kom strax efter klockan 20. – På platsen hittar vi även tomhylsor, och ett vapen ska v.

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 19 kl. 23:52

En gripen efter skottlossning

En person har gripits i Västerhaninge söder om Stockholm, efter en Skottlossning, rapporterar SVT Nyheter Stockholm och Expressen. Larmen om att flera Skott avlossats kom strax efter klockan 20. – På platsen hittar vi även tomhylsor, och ett vapen ska v.

Expressen - 02 jun 19 kl. 23:11

Skottlossning i Haninge – en gripen

Upp till fem Skott avlossades på söndagskvällen i samband med en Skottlossning i Västerhaninge centrum.– Vi har gripit en person, säger Sylvia Oldin, vakthavande befäl vid polisen i Stockholm..

Skånskan - 02 jun 19 kl. 20:56

Mer kamp än hjärna när MFF höll undan

Fotboll Markus Rosenberg sänkte HIF i Skånederbyt

– Det var så som jag gjorde mål förr i tiden, ler MFF-kaptenen efter 1-0-segern mot Helsingborgs IF.Efter tre år utan några Skånederbyn mellan ärkerivalerna HIF och MFF var det dags på söndagskvällen. Ett fullsatt Olympia med 3 500 gästande ljusblå supportrar skapade feststämning.

YLE - 02 jun 19 kl. 08:37

Första finalmatchen på hemmaplan på 49 år blev en mardröm för St. Louis – Boston tog en femmålsseger i den tredje finalen

Boston Bruins återtog ledningen i finalserien mot St. Louis efter en komfortabel 7–2-bortaseger i den tredje finalmatchen. Tuukka Rask stod i vägen för 27 Skott i en match där Bruins ryckte upp i en för St.

Sydsvenskan - 01 jun 19 kl. 23:06

Skottlossning i Sudan – en död flera skadade

Skottlossning har brutit ut i Sudans huvudstad Khartum, där demonstranter protesterar mot militärjuntan. En människa har skjutits till döds och tio personer har skadats, tre av dem av Skott, uppger läkare. Det står inte klart vilka offren är, men regims.

Helsingborgs Dagblad - 01 jun 19 kl. 23:06

Skottlossning i Sudan – en död flera skadade

Skottlossning har brutit ut i Sudans huvudstad Khartum, där demonstranter protesterar mot militärjuntan. En människa har skjutits till döds och tio personer har skadats, tre av dem av Skott, uppger läkare. Det står inte klart vilka offren är, men regims.

Expressen - 31 maj 19 kl. 05:36

Skottlossning i Kristianstad i natt

Människor har ringt in om att Skott avlossats i Kristianstad under natten.Polisen har hittat tomhylsor på platsen, men ingen skadad person..

YLE - 30 maj 19 kl. 17:01

Jaro sumpade chanser och tappade poäng mot TPV – EIF knep säsongens andra seger mot tabelljumbon

Jaro ledde matchen mot TPV och var på väg mot säsongens tredje seger. Men efter Skott i ribban och missad straff för Jaro kvitterade gästerna i den 83:e minuten..

Expressen - 30 maj 19 kl. 06:10

JUST NU: Svensken blev oväntad suddenhjälte

LOS ANGELES. Han hade ett Skott i stolpen med knappt två minuter kvar av den tredje perioden, som kunde ha avgjort matchen.Men Carl Gunnarsson, 32, deppade inte ihop.

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 05:00

Sparandet ett skott i foten

Mölndals skolförvaltning ska spara 15 miljoner kronor. Det är varken bra för barnen eller personalen..

Skånskan - 28 maj 19 kl. 22:02

Ologiska mål men logiskt resultat

Ibland är det svårt att förstå sig på fotboll. Det kan handla om osannolika vändningar, som de vi såg av Liverpool och Tottenham i Champions Leage, men det kan också handla om mål som trotsar all logik.
Två sådana fick vi se i den första halvleken mellan Malmö FF och Gif Sundsvall.

Sydsvenskan - 28 maj 19 kl. 22:38

Halvtimmen då allt kuggade – ändå kunde segermaskinen stannat

Det var dagen då Sundsvall sköt fler Skott mot eget mål än Malmö FF:s..

DN - 10 jun 19 kl. 23:01

Skott genom glasruta i Tensta - ingen gripen

Någon har avlossat Skott i Tensta i nordvästra, Stockholm.  Ingen person verkar ha kommit till skada men polisen har påträffat ett kulhål genom en glasruta i ett flerbostadshus. .

GT - 28 maj 19 kl. 13:53

Beväpnad man sköts av polis – var attrapp

En 29-årig gevärsman sköts i april i år ihjäl av polis i Väröbacka utanför Varberg.Enligt polisen skulle mannen själv ha avlossat Skott mot polisen.Nu visar det sig att den mannen aldrig sköt mot polisen, utan att geväret han bar var en attrapp, skriver Hallandsposten.

Expressen - 28 maj 19 kl. 14:01

Mannen sköt ihjäl sin gäst – avslutade med skott i skrevet

En 32-årig man sköt ihjäl en annan man på sin egen hemmafest.Efter dödsskjutningen släpade han ut kroppen från radhuset, placerade den på trottoaren och avlossade en till Skottsalva med hagelbössan – mot offrets skrev.Nu döms han till 18 års fängelse för mord och brott mot griftefriden..

Skånskan - 28 maj 19 kl. 12:33

Avlossade vådaskott inne i polisbil

Lund Två poliser riskerar disciplinpåföljd efter att ett vådaSkott från ett automatvapen avlossats inne i en polisbil.Det är Polismyndigheten Syd som hemställer att personalansvarsnämnden prövar huruvida de båda poliserna ska få disciplinär påföljd efter händelsen som inträffade i mars i år. De båda poliserna hade med sig förstärkningsvapen av typen MP5 i ett förvaringsrack i tjänstebilen under passet.

Skånskan - 28 maj 19 kl. 08:11

”Tur att det var en bomb utan något i”

HÄSSLEHOLM De fem målsägandena fick en efter en ta plats bredvid kammaråklagare Johan Eriksson för att beskriva sina upplevelser från den 20 december.
– Jag ser en maskerad man framför mig. Han har ett gevär över ena axeln och en bomb i vänsterhanden, säger en av eleverna.

Skånskan - 28 maj 19 kl. 05:00

Kvintett oroar sig för skuld

lund In­för de stundande bugdetförhandlingarna i kom­mun­full­mäk­tige, varnar den styrande Lunda­kvin­tetten att lå­ne­skulden ökar kraf­tigt och att över­Skottet i fi­nanserna måste bli större.
Sty­ret, som inte har egen ma­jo­ri­tet, upp­manar de andra par­tierna att ta an­svar för ekonomin.
Socialdemokraterna kontrar med att kvin­tetten bryter val­löf­ten och sparar för myc­ket med tan­ke på Lunds till­växt.

DI - 27 maj 19 kl. 22:55

Vinnarkonsulten sågar branschen: ”Både personalen och kunden missbrukas”

STOCKHOLM. Efter år av stress och press på jobbet tröttnade Thomas Skott och Patrik Nordebring. De startade Regent – med målet att inte vara som andra it-konsulter.

Skånskan - 27 maj 19 kl. 18:52

Ingen avskedsföreställning för Vindheim

FOTBOLL Andreas Vindheim ser ut att ha gjort sin sista match i MFF-tröjan. Åtminstone hemma på Stadion. Norrmannen saknas i truppen till tisdagens hemmamatch mot Gif Sundsvall.

Skånskan - 27 maj 19 kl. 19:05

Planerade dådet i ett år

Hässleholm Enligt den 21-årige man som utlöste två bomber på Hässleholms tekniska skola den 20 december i fjol var hela händelsekedjan ett desperat rop på hjälp.Ensam och ångestfylld satt den 21-årige mannen på sitt rum och planerade hur han skulle få uppmärksamhet och därefter gripas av polis. Detta framgick under måndagens huvudförhandling i målet där en 21-årig man boende på en ort i kommunen utlöste två bomber på Hässleholms tekniska skola strax före jul i fjol.

YLE - 27 maj 19 kl. 16:52

Målvaktshjälten Kevin Lankinens mamma Christa Grönlund: "Jag gick ut med hunden då det blev för spännande"

Målvakten Kevin Lankinens spel mellan stolparna var en starkt bidragande orsak till VM-guldet. 43 Skott stoppade han i finalen. Hans mamma, Christa Grönlund, kunde inte titta utan gick ut och gå med hunden istället..

Expressen - 27 maj 19 kl. 13:26

Finska ilskan – efter beslutet om hjälten

BRATISLAVA. Han nollade Ryssland i semifinalen. Han räddade 43 Skott i finalen.

DN - 27 maj 19 kl. 11:55

Dom på 18 års fängelse står fast efter mord i Töreboda

En man hittades förra sommaren död i en gödselbrunn i Töreboda, skjuten med flera Skott i huvudet. I tingsrätten dömdes en medelålders man till 18 års fängelse för mordet. Ett straff som nu Göta hovrätt fastställer och säger att det är bevisat att den åtalade mannen är gärningsman och att han hade uppsåt att döda..

GöteborgsPosten - 27 maj 19 kl. 11:47

Morddom på 18 års fängelse står fast

En man hittades förra sommaren död i en gödselbrunn i Töreboda, skjuten med flera Skott i huvudet..

GöteborgsPosten - 27 maj 19 kl. 11:47

Morddom på 18 års fängelse står fast

En man hittades förra sommaren död i en gödselbrunn i Töreboda, skjuten med flera Skott i huvudet..

Sydsvenskan - 27 maj 19 kl. 11:17

Morddom på 18 års fängelse står fast

En man hittades förra sommaren död i en gödselbrunn i Töreboda, skjuten med flera Skott i huvudet. I tingsrätten dömdes en medelålders man till 18 års fängelse för mordet. Ett straff som nu Göta hovrätt fastställer och säger att det är bevisat att den å.

Dalarnas tidningar - 27 maj 19 kl. 11:19

LIF:s 100 BÄSTA: Nummer 90 – en närking med högklassigt skott

Leksands IF firar 100 år. Nu listar Sporten klubbens främsta spelare genom alla tider. Nummer 90....

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 19 kl. 11:17

Morddom på 18 års fängelse står fast

En man hittades förra sommaren död i en gödselbrunn i Töreboda, skjuten med flera Skott i huvudet. I tingsrätten dömdes en medelålders man till 18 års fängelse för mordet. Ett straff som nu Göta hovrätt fastställer och säger att det är bevisat att den å.

UNT - 27 maj 19 kl. 11:17

Morddom på 18 års fängelse står fast

En man hittades förra sommaren död i en gödselbrunn i Töreboda, skjuten med flera Skott i huvudet..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.