Sjöström

Friday, 04 December, 15:29

Nyheter om Sjöström

Sortering: Relevans | Senaste
SVT - 15 sep 20 kl. 20:22

Sebastian Andersson till FC Köln

Den tyska bundesligaklubben FC Köln har gjort klart med den svenska anfallaren Sebastian Andersson. Kontraktet sträcker sig till och med 2023. Han kommer närmast från Union Berlin..

News55 - 15 sep 20 kl. 20:48

Minnesota ger Brodin nytt jättekontrakt

I oktober 2014 förlängde han kontraktet med Minnesota med sex år. Nu har backen Jonas Brodin skrivit på ytterligare ett avtal med NHL-klubben – och det sträcker sig fram till 2028. "Superglad över att få stanna i Minnesota de kommande åtta åren", skrive….

Nerikes Allehanda - 15 sep 20 kl. 18:02

LARS STRÖMAN: Störande att det ska behövas ordningsregler mot störande musik

Det är på gång i flera kommuner i länet att skriva in i den lokala ordningsstadgan att störande....

Corren - 15 sep 20 kl. 18:00

Nu byggs nästa del av gamla genomfarten om

Nu startar ombyggnaden av gamla genomfarten igen. För att arbetet ska vara säkert och effektivt kommer sträckan vara avstängd för trafik..

GlobeNewswire - 15 sep 20 kl. 16:05

JLT Mobile Computers lanserar ruggad 10-tums, fordonsmonterad Android-dator som framtidssäkrar produktiviteten på lagret

VM3010A Front angled w dock Bild tillgänglig via: monika@prismapr.com JLT:s nya RISC-baserade VM3010A-dator är utvecklad för att passa i trånga fordonskupéer och erbjuder effektivitetsfördelarna med Adroid i en ruggad fordonsmonterad formfaktor.
Växjö, Sverige, 15:e september 2020   * * *   JLT Mobile Computers, ledande leverantör av stryktåliga datorer för krävande miljöer, meddelar att man utökar sitt sortiment av stryktåliga fordonsmonterade datorer för att hjälpa sina kunder att öka produktiviteten inom logistik, lager och andra krävande tillämpningar.

UNT - 15 sep 20 kl. 16:11

Olycka på väg 55 - helt stopp i ett körfält

En olycka med flera fordon orsakar problem i trafiken på väg 55 mellan Skärfälten och Ramstalund i riktning mot Strängnäs uppger Trafikverket..

Nyan - 15 sep 20 kl. 15:11

Varnar för hårda vindar

Ålands Polismyndighet, Alarmcentralen, Mariehamns Räddningsverk, Räddningsområde Ålands Landskommuner och Gränsbevakningen varnar i ett gemensamt pressmeddelande för ”för eventuellt farligt hårda vindar över Åland onsdag 16/9 till torsdag 17/9”. Så här skriver man: Finlands meteorologiska institut varnar för mycket hårda vindar till havs och över land på Åland med början från onsdag eftermiddag. Vindens styrka verkar nå sin kulmen tidigt torsdag morgon och förmiddag.

NT - 15 sep 20 kl. 15:00

Baby Yoda och 630 andra skäl att välja Disney Plus

Strömningstjänsten Disney Plus har kommit till Sverige, med 630 långfilmer. Men mest åtråvärt är innehållet som ska komma de närmaste åren..

Corren - 15 sep 20 kl. 15:00

Baby Yoda och 630 andra skäl att välja Disney Plus

Strömningstjänsten Disney Plus har kommit till Sverige, med 630 långfilmer. Men mest åtråvärt är innehållet som ska komma de närmaste åren..

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 14:12

Miraklet: Här står han upp igen – efter 20 år

PLUS Han låg hopvikt över sig själv – i 28 år. Kinesen Li Hua trodde aldrig han skulle kunna sträcka på ryggen igen, men fyra….

Cornucopia - 15 sep 20 kl. 12:32

Statliga Swedavia vill stänga Bromma i förtid - "inte längre affärsmässigt motiverat" - men finns "bredare samhällsperspektiv"

Det statliga flygplatsbolaget Swedavia vill stänga ner Bromma Stockholm Airport i förtid, då det inte längre är affärsmässigt motiverat att driva Bromma vidare på grund av coronakrisen. Istället vill man styra om all trafik till Stockholm Arlanda flygplats. Arrendet för Bromma från markägaren Stockholms kommun sträcker sig annars till 2038.

Nerikes Allehanda - 15 sep 20 kl. 11:33

LARS STRÖMAN: För de kriminella kan klandebatten bli riktigt bra

Den kriminalpolitiska debatten präglas av modevågor. Just nu är det på modet att tala om klaner.....

Nyan - 15 sep 20 kl. 10:31

Grönlund lämnar IFK

IFK Mariehamns försvarsspelare Frans Grönlund lämnar klubben och återvänder till Pargas IF. Det meddelar IFK på sin hemsida.
Klubben skriver att man i samförstånd med Grönlund har avbrutit spelaravtalet och att Grönlund kommer att återvända till Pargas IF där han tecknat ett nytt avtal som sträcker sig över ett och ett halvt år.

GlobeNewswire - 15 sep 20 kl. 08:30

TerraNet utser ny ledning och fastställer strategi för affärsutveckling och tillväxt

Göran Janson utsedd till ny styrelseordförande; ledningsgruppen samlad kring operationella prioriteringar och strategiska mål för att ta banbrytande teknologi för självkörnade fordon till högt potentiella tillväxtområden Lund den 15 september. TerraNet AB, (TERRNT-B.ST), som utvecklar system för avancerat förarstöd och som står bakom den banbrytande tredimensionella bildanalysteknologin VoxelFlow, tillkännagav nyligen valet av en ny styrelseordförande.

DalaDemokraten - 15 sep 20 kl. 08:38

Apollon de Kacy rundade allt

UMÅKER. Jörgen Westholm-tränade Apollon de Kacy svarade för en strålande avslutning när han....

Dalarnas tidningar - 15 sep 20 kl. 08:38

Apollon de Kacy rundade allt

UMÅKER. Jörgen Westholm-tränade Apollon de Kacy svarade för en strålande avslutning när han....

Expressen - 15 sep 20 kl. 09:03

”Jag tror att Jon sa det i stridens hetta”

Jon Dahl Tomasson konstaterade på presskonferensen efter 0-0 mot AIK att han vill se VAR i allsvenskan. Problemet? Hans klubb MFF röstade på årsmötet att jobba emot VAR-systemets intåg i svensk fotboll.

SVT - 15 sep 20 kl. 06:00

Tv-recension: The Mandalorian – en feel good i yttre rymden

Idag lanseras strömningstjänsten Disney + i Sverige. Utöver en enorm katalog med Disney- och Marvelfilmer innehåller tjänsten nya produktioner. Den mest framgångsrika av dessa är The Mandalorian – en serie som utgör ett nytt kapitel i Star Wars-världen.

Expressen Dina Pengar - 15 sep 20 kl. 04:30

Så ska Disney bli störst på streaming

Nu har Disneys strömningstjänst med filmer och tv-serier premiär i Sverige.Siktet är inställt på största konkurrenten Netflix som redan funnits här i åtta år.– Det är en perfekt tid och plats för oss nu, säger Hans Van Rijn, chef för The Walt Disney Company i Norden och Baltikum..

News55 - 15 sep 20 kl. 02:35

Dubbla oväder på väg mot USA

Ovädret Sally i Mexikanska golfen växer i styrka och närmar sig USA:s södra kust. Sally väntas nå land natten till onsdag, lokal tid, och tre delstater har utlyst nödläge. I Atlanten har ett annat oväder, Paulette, slagit ut strömmen i stora delar av Be….

NT - 14 sep 20 kl. 19:00

Kulinariska kulturrätten korven

Korvresan och den svåra olyckan vid Korsbrinken. Strömstaren visar upp sedvanlig bredd i sin korrekta rapportering av lite av varje..

SR - 14 sep 20 kl. 17:37

Åström: ”Det är relativt små pengar det handlar om”

Regeringen presenterade idag miljö- och klimatsatsningarna i budgeten för nästa år. En del av satsningen kommer att gå till Sveriges industrier, bland annat som stöd till utvecklingen av ny industriteknik som ska minska klimatrelaterade utsläpp..

DN - 14 sep 20 kl. 14:34

”Sjökabeln central för att klara elförsörjningen kalla vinterdagar”

Elsystemexperten Magnus Olofsson: Framställningen missar sjökabelns betydelse för att undvika elbrist i södra Sverige vid sträng kyla….

Nyan - 14 sep 20 kl. 10:54

Sju ÅU-spelare till landslag

Ytterligare tre Åland unitedspelare kommer att vara på uppdrag för sina respektive hemländer under veckan. Det meddelar klubben i ett pressmeddelande.
Tidigare meddelade ÅU att fyra av lagets spelare blivit uttagna till Finlands U23-landslag.

Nerikes Allehanda - 14 sep 20 kl. 11:34

LARS STRÖMAN: På Vivallaskolan ska Örebros bästa lärare arbeta!

Örebro kommun slarvar med sin viktigaste institution, konstaterar Skolinspektionen..

Cornucopia - 13 sep 20 kl. 15:56

5.5 miljoner elmätare ska bytas ut - vänta med avläsning till hemautomatisering

Samtliga elmätare i landet ska bytas ut fram till senast år 2025. De nya mätarna ska bland annat kunna fjärrstyras bättre, samtliga ska kunna hantera småskalig så kallad mikroproduktion av el utan att behöva bytas ut, timmätning av elen och även ha ett kundgränssnitt. Det senare innebär att det blir en standardisering på P1 och RJ12-uttag för inkoppling av egna mätare av elen, t ex till ditt hemautomatiseringssystem.

Nyteknik - 14 sep 20 kl. 10:17

Fetmakirurgins effekt fortfarande en gåta: ”Ingen mirakelbehandling”

Ämnesomsättningen förbättras redan före en fetmaoperation – under den stränga lågkaloridiet som krävs för att genomgå operationen. Det framgår av en ny svensk studie. Men kirurgiprofessorn Torsten Olbers menar att bilden sannolikt är mer komplicerad än så..

Mobil - 14 sep 20 kl. 10:27

Apple släpper in strömmande speltjänster

Dock med omfattande restriktioner..

GöteborgsPosten - 14 sep 20 kl. 09:25

Kan tvingas stanna hemma om familjemedlem har covid-19

De strängare reglerna skulle innebära ersättning från Försäkringskassan..

Dalarnas tidningar - 14 sep 20 kl. 09:00

Glassigt att jobba i jättefrys mitt i sommaren

Det är över 20 grader varmt ute och solen strålar från sensommarhimlen. Då tar Niklas Björk och....

Cornucopia - 13 sep 20 kl. 11:42

Långläsning: "Spioner maskerade till turister" - som man känner sig själv - sovjetisk propaganda och kontraspionage

"För vårt sovjetiska moderland!"Nedan har en läsare ("skribenten") gjort ett referat och delvis översättning av den gamla sovjetiska propagandaskriften och kontraspionagehandboken "Spioner maskerade till turister" från 1963. En mycket intressant historia, tillika aktuell på många sätt än idag.

Sydsvenskan - 14 sep 20 kl. 05:30

Turkiet kan lämna konvention mot kvinnovåld

En milstolpe i kampen mot mäns våld mot kvinnor. Så brukar konventionen som skrevs under i Istanbul beskrivas. Men nu funderar Turkiet på att lämna pakten – trots att kvinnor fortsatt misshandlas och mördas i landet.

SR - 14 sep 20 kl. 04:13

Kan tvingas stanna hemma om sambo har covid-19

Inom kort väntas Folkhälsomyndigheten komma med beslut om de som bor med en person som smittats av covid-19 ska omfattas av strängare restriktioner..

Expressen - 13 sep 20 kl. 20:16

Överfulla stränder ingen källa till ökad spridning

Larmen om överfulla badstränder haglade i somras, men någon källa till en ökad smittspridning var det inte.Varningsflaggorna var dock befogade, anser statsepidemiolog Anders Tegnell.– Det var viktiga signaler som man skickade till alla om hur viktigt det är att hålla avstånd, säger han..

Jönköpingsnytt - 13 sep 20 kl. 20:08

Ny lista visar: Här åker flest fortkörare fast i Jönköping – se alla sträckor

Den här veckan inleds polisens stora nationella trafikvecka med fokus på hastighet. Vi har listat....

Nerikes Allehanda - 13 sep 20 kl. 19:21

Liv Strömquist har blivit romantiker – ”Är ganska pro”

Vi har större valmöjligheter och mer kontroll över våra liv än någonsin förut. Men likt förbannat....

Länstidningen i Jämtland - 13 sep 20 kl. 17:46

Sara Strömberg: ”Så många känslor finns i en skog – gå ut bland träden i höst, i verkligheten eller från soffan”

Jag är uppvuxen i ett skogsbryn. Bakom vårt hus bredde naturen ut sig som ett gigantiskt, ibland....

Nerikes Allehanda - 13 sep 20 kl. 15:33

LARS STRÖMAN: Åtta avhopp från fullmäktige i Nora – var rädd om de folkvalda!

Halva mandatperioden har snart gått. Åtta ledamöter i kommunfullmäktige i Nora har hoppat av.....


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.