Sitt

Wednesday, 20 February, 22:22

Nyheter om Sitt

Sortering: Relevans | Senaste
NT - 31 jan 19 kl. 18:30

Kommunen överklagade sitt eget beslut

"Det var helt rätt beslut, även om det är lite struligt nu", säger Reidar Svedahl (L) om bygglovet för en bilhall som överklagades av tekniska nämnden och nu har upphävts av länsstyrelsen..

GöteborgsPosten - 01 feb 19 kl. 06:22

Albin Lee Meldau berättar om sitt missbruk

Albin Lee Meldau slog igenom stort i senaste säsongen av TV4:s "Så mycket bättre". Nu berättar han i en stor intervju med Jan Gradvall i DI Weekend om livet efter inspelningarna och hur han tampas med ett drog- och alkoholmissbruk som pågått sedan han var 15 år..

YLE - 13 jan 19 kl. 21:16

Vilken insats! Ahos hattrick blev för mycket för Rinne, som kapitulerade fem gånger då Predators föll tungt mot Hurricanes

Carolina Hurricanes finländare var på alldeles magiskt spelhumör på hemmaplan i Raleigh då Nashville Predators kom på besök på söndagen. Det tog endast en halv match för Aho & Co för att bombardera ut Rinne, som fick nog efter att ha släppt in fem mål på tjugo skott. Bäst av alla?

Kristianstadsbladet - 16 jan 19 kl. 10:50

V släpper fram Löfven

Vänsterpartiet släpper fram S-ledaren Stefan Löfven i fredagens statsministeromröstning. Men V-ledaren Jonas Sjöstedt ger Sitt stöd med hot om framtida misstroendeförklaring..

YA - 24 jan 19 kl. 22:00

Kim Wall-utställningen kommer till Ystad i mars

Journalisten Kim Wall hade världen som Sitt arbetsfält. Med start på den internationella kvinnodagen visas en skärmutställning på S:t Knuts torg, för att hedra hennes arbete..

Kristianstadsbladet - 28 jan 19 kl. 20:58

Ålfiskare tar kommunen till hjälp i kampen för yrkets framtid

Nytt år, ny regering och ny landsbygdsminister – då tar ålfiskarna nya tag i kampen för framtiden för Sitt yrke. På måndagen träffade de kommunpolitiker för att få stöd för sina argument i rikspolitiken..

Dagens PS - 29 jan 19 kl. 12:03

Här kan superrika e-shoppa lyxleksaker

Gränslöst förmögna kan köpa paradisö, jetplan och yachter på ny e-handelssajt. Hush Hush beskrivs som ett ”Amazon för superrika” och här finns onekligen extravaganser som kan stilla lyxhungern hos riktigt välbeställda. Nyhetsbyrån Direkt berättar med hänvisning till brittiska The Telegraph att det går att köpa allt från lyxklockor, yachter, jetplan till privata öar på e-handelssajten, som uppges ha Sitt huvudkontor i London och som enligt den egna marknadsföringen erbjuder lyxvaror och vip-tjänster.

Expressen - 25 jan 19 kl. 18:47

Svenska skidparet bygger sitt drömhus

Viktor Thorn och Johanna Skottheim tröttnade på att bo i lägenhet.Nu har skidparet bestämt sig för att bygga Sitt drömhus utanför Östersund. – Vi ser bara positiva saker med vår husresa och får så mycket härlig energi av den, säger Thorn i ett pressmeddelande från hustillverkarfirman Eksjöhus.

GöteborgsPosten - 26 jan 19 kl. 05:00

Lars von Trier skildrar resan ner till helvetet

Filmskaparen och regissören Lars von Trier har alltid arbetat med extrema idéer som tyckts fånga upp sin samtids moraldebatter. Hynek Pallas ser nya filmen The house that Jack built, som redan hunnit provocera med Sitt sadistiska och blodiga innehåll och tecknar en bild av filmskaparens långa karriär..

Dagens PS - 29 jan 19 kl. 12:03

Här kan superrika e-shoppa lyxleksaker

Gränslöst förmögna kan köpa paradisö, jetplan och yachter på ny e-handelssajt. Hush Hush beskrivs som ett ”Amazon för superrika” och här finns onekligen extravaganser som kan stilla lyxhungern hos riktigt välbeställda. Nyhetsbyrån Direkt berättar med hänvisning till brittiska The Telegraph att det går att köpa allt från lyxklockor, yachter, jetplan till privata öar på e-handelssajten, som uppges ha Sitt huvudkontor i London och som enligt den egna marknadsföringen erbjuder lyxvaror och vip-tjänster.

SVT - 01 feb 19 kl. 19:53

Efter första målet – nu kan Lindelöf prisas

Victor Nilsson Lindelöf är inne i ett bra stim. I tisdags gjorde den svenske mittbacken Sitt första mål för Manchester United – och nu är han nominerad till månadens spelare i Premier League..

Expressen - 19 jan 19 kl. 07:37

”Aldrig hänt förut, jag bjuder på det”

LOS ANGELES. Nattens stora snackis i NHL var inte ett snyggt mål eller fantastisk målvaktsräddning.Inte heller någon fin framspelning eller slagsmål.

DN - 29 jan 19 kl. 23:56

Lindelöfs första mål räddade Manchester United

Svenska landslagets Victor Nilsson Lindelöf gjorde Sitt första mål i Manchester United – och räddade poäng hemma mot Burnley..

Skånskan - 01 feb 19 kl. 05:00

Kräver att hyresgäster ska få rösta

Skurup Socialdemokraterna i Skurup kräver att hyresgästerna i Skurupshem ska få rösta om delar av beståndet ska säljas ut eller inte.
– Allmännyttan ligger i själva S-själen. Det är självklart att vi inte vill att den ska säljas, säger Sylve Qvillberg (S).

Skånskan - 01 feb 19 kl. 18:45

Åre blir Vonns slutpunkt

Lindsey Vonn har gett upp hoppet om att passera Ingemar Stenmark som den som tagit flest världscupsegrar någonsin.
Vonn står på 82 titlar, att jämföra med den svenske skidikonens 86. Men skadeproblem gör att karriären snart är över.

GöteborgsPosten - 01 feb 19 kl. 19:00

Han har alltid trivts i Bellmans diktade sagovärld

Trubaduren och musikläraren Fredrik Lundqvist har länge dragits till den berättande visans form. Med sång och gitarr blir visornas berättelser till egna världar – och själv vill han gärna bjuda in oss till att ta del av dem. Snart ska han återigen tolka Dylan och Bellman på Sitt alldeles eget vis..

Hela Gotland - 17 jan 19 kl. 07:20

Bedragare lurade 72-årige Kent på 50 000 kronor

Telefonbedragare fick 72-årige Kent Svensson från Fårösund att logga in med Sitt bank-id, och lurade honom då på 50 000 kronor..

Blekinge Läns tidning - 31 jan 19 kl. 15:58

Christian Hylse: ”Därför får Gyllene Tiders sista resa ett värdigt slut”

Gyllene Tider tuffar ut på Sitt sista återtåg. Sagan får sannolikt ett vackert, men vemodigt slut..

GöteborgsPosten - 01 feb 19 kl. 17:54

"Bröt sitt kontrakt på grund av säkerhetsproblem"

Kwame Kizito, 22, har anslutit till Häcken.
GP tittar närmare på anfallaren som hade ett skrämmande 2018..

Expressen - 01 feb 19 kl. 18:14

Nanos återkomst – efter svåra åren

Nano Omar fick Sitt stora genombrott i Melodifestivalen 2017 där han slutade tvåa, men efter succén drabbades han av ett bakslag och tappade bort sig själv.Artisten har sedan dess gjort drastiska förändringar både när det gäller jobbet och familjelivet – nu är han tillbaka i Melodifestivalen för att ta revansch.– Vi har gjort en nystart och bygger upp ett helt nytt liv, säger Nano..

DN - 01 feb 19 kl. 17:47

Lindsey Vonn slutar efter VM

En av världens främsta alpina skidåkare genom tiderna gör Sitt sista framträdande på svensk mark nästa vecka. Lindsey Vonn, 34, har meddelat att VM i Åre blir hennes sista tävling..

DN - 01 feb 19 kl. 17:12

Qatar asiatiska mästare i fotboll

Visade att laget blir att räkna med i Sitt hemma-VM 2022..

Dalarnas tidningar - 01 feb 19 kl. 16:21

Roberto Vacchi blev årets dalaprofil: "Jag älskar att jag har fått det här priset"

Roberto Vacchi har prisats för Sitt arbete som sportkommentator. Nu har har även fått pris som....

DI - 01 feb 19 kl. 16:30

Hamlet Pharma gör emission, satsar på nytt område

Hamlet Pharma avser att bredda utvecklingen till att även omfatta hjärntumörer. Därför har bolaget beslutat utnyttja Sitt bemyndigande och till en grupp investerare med "långsiktiga ägarambitioner" emittera aktier och teckningsoptioner som vid fullt utnyttjande tillför bolaget cirka 36 miljoner kronor..

Skånskan - 01 feb 19 kl. 16:30

Skurup går ur Fairtrade City samarbetet

Skurup Skurups kommun har valt att avsluta Sitt engagemang i Fairtrade City.
Beslutet togs vid senste fullmäktigemötet.Miljöpartisten Maria Ivansson gjorde ett anförande i debatten:
– Jag yrkar bifall till en omdiplomering.

SmålandsPosten - 01 feb 19 kl. 14:07

Länet: 85-åring lånade ut sin toalett – blev bestulen

Under torsdagseftermiddagen blev en kvinna i 85-årsåldern bestulen på sin plånbok i Sitt hem i centrala Vislanda. Enligt kvinnan ska en man som lånat hennes toalett stulit plånboken som innehöll flera tusen kronor..

Skånskan - 01 feb 19 kl. 15:00

Grundaren säljer sina gym till den större kedjan STC

Skurup I går var sista dagen på jobbet för Luis da Silva – grundaren av gymmet L9.
– Nu tackar jag för mig, säger han.– Jag välkomnar STC som nya ägare och jag vill verkligen tacka alla kompanjoner, kollegor, medlemmar och hyresgäster, personal och Ulrik Wetje för många fantastiska år.

Skånskan - 01 feb 19 kl. 15:00

Ska locka unga genom e-sport

Skurup En ny app är en av entreprenör Luis da Silvas nya projekt.
Nu satsar han på e-sport.Luis da Silva och Kyan Tahamasebi har tagit fram appen LVL UP.

DI - 01 feb 19 kl. 15:16

EU:s finansmarknadsmyndighet sluter avtal för hård brexit

EU:s finansmarknadsmyndighet ESMA och Storbritanniens dito FCA har slutit ett avtal som ska säkra transaktioner av information som är väsentlig för att exempelvis kreditinstitut ska kunna genomföra Sitt arbete vid en så kallad "hård brexit"..

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 19 kl. 06:00

Lucas Elvenes: ”Hela säsongen har varit jättetuff för mig”

Rögleforwarden om Sitt sviktande självförtroende och chansen som dykt upp nu..

VA - 29 jan 19 kl. 08:41

Krisande Norwegian bromsar och begär nya miljarder från aktieägarna

Lågprisflygbolaget Norwegian ska ändra Sitt strategiska fokus från tillväxt till lönsamhet..

Expressen - 01 feb 19 kl. 13:52

JUST NU: Stoppas från spel i matchen

Köpet av Miguel Almiron innebar att Newcastle krossade Sitt fjorton år gamla transferrekord. Men nu stoppas paraguayanen från att göra debut mot Tottenham. .

DI - 01 feb 19 kl. 14:26

Överklagande mot Preemraff i Lysekil

Naturskyddsföreningen har nu preciserat Sitt överklagande av tillståndet till utbyggnad av raffinaderiet Preemraff i Lysekil, som föreningen lämnade in i november. .

GT - 19 jan 19 kl. 11:37

Beskedet: Nyförvärvet debuterar för Frölunda

GÖTEBORG. Planen var att han egentligen skulle debutera först i nästa vecka.Men nu nås Frölunda av ett glädjebesked.

YLE - 30 jan 19 kl. 15:01

Halvfinlandssvenske Carl Jenkinson fick säsongsdebutera för Arsenal i Premier League: ”Vill göra livet surt för tränaren”

Arsenal slog Cardiff i Premier League med 2–1 på tisdagskvällen och samtidigt fick Carl Jenkinson hoppa in för första gången för säsongen. Nu säger backen att han vill göra Sitt yttersta för att fortsätta platsa i truppen..

Skånskan - 31 jan 19 kl. 22:59

Nya mål i skyttekungens sikte

FOTBOLL I fjor öste han in mål för Eslövs BK och låg med Sitt vassa skytte i högsta grad bakom seriesegern i division 3.
I år är det tänkt att han ska skjuta upp sin moderklubb Teckomatorps SK i division 5.
På torsdagskvällen ställdes Kim Jeppssons nya Teckomatorps SK mot hans forna EBK.

Dagensanalys.se - 01 feb 19 kl. 13:09

Aller media börjar ta betalt för sitt innehåll på nätet

Nu lanserar Aller Media sin betalmodell för digitalt innehåll. Som Plus-kund lockas man med unikt material bakom betalväggen. Nu lanseras Hänt Plus.

SmålandsPosten - 01 feb 19 kl. 13:18

Åklagare i Falcon Funds-härvan byter jobb

Arne Fors som är åklagare i utredningen av härvan kring Falcon Funds lämnar Sitt jobb på Ekobrottsmyndigheten, rapporterar flera medier. Beskedet kommer bara dagar innan en av de huvudmisstänkta i härvan enligt planerna ska utlämnas till Sverige från Ungern där han greps i januari(TT).

Kristianstadsbladet - 01 feb 19 kl. 13:18

Åklagare i Falcon Funds-härvan byter jobb

Arne Fors som är åklagare i utredningen av härvan kring Falcon Funds lämnar Sitt jobb på Ekobrottsmyndigheten, rapporterar flera medier. Beskedet kommer bara dagar innan en av de huvudmisstänkta i härvan enligt planerna ska utlämnas till Sverige från Ungern där han greps i januari(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.