Siktar

Tuesday, 21 February, 10:52

Nyheter om Siktar

Sortering: Relevans | Senaste
Barometern - 31 jan 17 kl. 19:54

Så ska Wings for life undvika trafikkaos i år

I maj är det dags för Wings for life igen. Arrangören Siktar på tusen fler deltagare, bättre flyt med skjuts tillbaka efter målgång och mindre trafikkaos..

DI - 31 jan 17 kl. 12:04

Då ska May starta brexit

På tisdagen inleds brexitdebatterna i det brittiska parlamentet. Med löftet om fler detaljer kring regeringens position tycks premiärminister Theresa May ha fått med sig sina rebellerande partikamrater och Siktar nu på att sätta igång utträdesförhandlingarna redan i början av mars..

DI - 31 jan 17 kl. 12:02

McDonalds storsatsar i Ryssland

McDonalds Siktar på att öppna över 50 restauranger i Ryssland under detta år, enligt sin landschef Khamzat Khasbulatov. Det skriver Reuters..

Västerbottens Folkblad - 30 jan 17 kl. 18:09

[PLUS] Siktar högt på EM

Både Erik Blomgren och Ulrik Nordberg, Umeå OK, har haft lite sjukdomsproblem under säsongsstarten,....

Helsingborgs Dagblad - 06 jan 17 kl. 10:09

Huawei: Vi ska bli störst inom fem år

För många konkurrenter går det trögare. Men kinesiska Huaweis smarta mobiler säljer som smör och bolaget Siktar på att inom fem år ta över förstaplatsen på marknaden från sydkoreanska Samsung. Huaweis försäljning av smarta mobiler ökade med 29 procent t.

Expressen - 18 jan 17 kl. 06:43

"Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om det"

Jerringprisvinnaren Peder Fredricson har haft ett turbulent dygn. Först prisades han på Idrottsgalan - sedan fick han både ris och ros av en splittrad idrottsvärld. – All uppskattning från så många människor betyder väldigt mycket för mig emotionellt, säger Fredricson.

Expressen - 25 jan 17 kl. 14:30

Förre MFF-löftet provspelar med HIF

Den tidigare Malmö FF-talangen Victor Wernersson testar lyckan i Helsingborg.HIF har även Dalkurd-anfallaren Oke Akpoveta på provspel den här veckan.– De kommer att vara här hela veckan och vi Siktar nu på att de kommer att vara med och spela på lördag, säger tränaren Peo Ljung till Helsingborgs Dagblad..

GöteborgsPosten - 09 feb 17 kl. 06:00

Stahre: "Vi siktar mot den yttersta toppen"

Häcken ses av många som en utmanare i toppen av allsvenskan. Klubbens tränare Mikael Stahre Siktar högt han med. – Vi Siktar mot den yttersta toppen, säger han..

BT - 29 jan 17 kl. 06:00

Charlotte Ljunggren: ”Vi siktar på ett fossilfritt inrikesflyg”

Ny järnväg, nytt hotell, nya handelsytor, ny bro, nya gater. Det händer väldigt mycket kring Landvetter flygplats nu. Mitt i smeten finns flygplatsdirektören Charlotte Ljunggren, med en bakgrund i redarbranschen.

Barometern - 28 jan 17 kl. 18:40

Rivstart för cyklisterna som siktar på Paris: "Det är en häftig grej"

Nu är det dags för en ny cykeltur till Paris för Kalmars Team Rynkeby. Årets mål är att samla in 2 miljoner till Barncancerfonden..

BT - 28 jan 17 kl. 15:51

Westberg allt längre från VM: "Väldigt besviken"

Karl-Johan Westberg Siktar mot en plats i Sveriges VM-lag. Lördagens kvalmiss i Falun sätter käppar i hjulet för boråsarens drömmar. – Jag får ta revansch på SM, säger han..

Sydsvenskan - 28 jan 17 kl. 16:20

Starten förstörde hemmadebuten

Färska MAI-löparen Kasper Kadestål Siktar på revansch i EM..

GöteborgsPosten - 28 jan 17 kl. 09:19

Unga Dortmund är redo att lyfta – med Alexander Isak

Svenske supertalangen Alexander Isak, 17, har anslutit till Thomas Tuchels ungdomsrevolution i Borussia Dortmund. Nu Siktar laget på att göra en stark vår i Bundesliga..

YLE - 28 jan 17 kl. 08:06

Emmi Peltonen lyckades i EM-debuten – siktar nu mot två gånger VM

Karriärens rekordpoäng gav en elfte plats i EM. Den lyckade stortävlingsdebuten gav Emmi Peltonen blodad tand inför vårens fortsatta VM-äventyr. Hon var rentav snubblande nära en plats bland de tio bästa i EM i konståkning.

Barometern - 28 jan 17 kl. 07:00

Nilsen siktar på dubbel leverans

Andra halvan är kvar. Magnus Nilsen hoppas kunna leverera dubbelt. – Jag tycker att jag har tagit steg på vägen dit..

DN - 27 jan 17 kl. 16:04

Tove Nandorf: IF Metallbasen Ferbe avgår - siktar på industripolitiken?

Industri-"märkets" försvarare nummer ett kastar in handduken som fackordförande. Knappt fyra månader före förbundskongressen 19-22 maj ger IF Metall-basen Anders Ferbe besked om att han inte ställer upp till omval för en ny treårsperiod..

DI - 27 jan 17 kl. 15:15

Bygghemmas nästa mål: 5 miljarder

E-handelsbolaget Bygghemma har precis gjort sitt största förvärv hittills i och med gårdagens köp av konkurrenten Furniturebox. Nu Siktar Bygghemmas vd Mikael Olander på att dubbla omsättningen..

Nya Wermlands Tidningen - 27 jan 17 kl. 14:00

USA - även i vinspalterna

Det är mycket USA nu. I radio, teve, sociala medier och tidningar. Vi skippar politiken och Siktar in oss på det som är positivt och kul istället..

YLE - 27 jan 17 kl. 13:13

KD går till val med mänskliga tag

Kristdemokraterna bjuder upp inför kommunalvalet genom att kräva vad man kallar för mänskligare tag. KD vill bland annat ha mänskligare tag i äldreomsorgen och en bättre barn- och familjeservice. -Ingen ska behöva ängslas för att åldras.

YLE - 25 jan 17 kl. 16:15

Häger jagar den nationella eliten med Umeå som bas

Med rötterna i Nykarleby och med idrottsgymnasieåren i Vörå som vägkost Siktar 20-åriga Julia Häger på att steg för steg närma sig den nationella skideliten, och hon gör det med Umeå som bas. När Yle Sporten ringer upp Häger är hon på svenska sidan, där hon studerar logopedi vid Umeå universitet. Hon är nyligen hemkommen från en odyssé till Äänekoski som gav henne ett FM-brons.

YLE - 27 jan 17 kl. 09:23

Ida Kronholm: Ultralöpning med hjärtat på rätt ställe

Ida Kronholm: Ultralöpning med hjärtat på rätt ställe
Tänk dig att löpa i två dygn i varierande terräng runt Europas högsta berg utan längre pauser. Den drömmen har blivit verklighet för ultarlöparen Ida Kronholm från Jakobstad. Egentligen vill hon inte bli kallad ultralöpare, påpekar hon, när Yle Sporten träffar henne i samband med ett träningspass vid havet i Fäboda.

DalaDemokraten - 27 jan 17 kl. 07:00

Filmproduktionsbolaget Stratos Cinema siktar mot toppen

Stratos Cinema är filmproduktionsbolaget som jobbar stenhårt mot toppen. Deras filmer sträcker sig högt och brett. Hjärtat slår extra hårt för Dalarna.

Nya Wermlands Tidningen - 27 jan 17 kl. 06:00

Mandic skrev på för Ljungskile

Peter Mandic, som för tre år sedan spelade i Bengtsfors IF i division 4, skrev i veckan på för division 1-laget Ljungskile SK, ett lag som Siktar på att snabbt ta sig tillbaka till superettan.– Det känns skitbra, säger Peter Mandic..

GöteborgsPosten - 26 jan 17 kl. 21:57

Yngsta laget siktar framåt

Kopparbergs Göteborg FC är yngre än någonsin, 21 år i snitt. – Det blir spännande på ett helt annat sätt, säger U-landslagsanfallaren Rebecka Blomqvist..

GöteborgsPosten - 26 jan 17 kl. 21:57

Yngre än någonsin - då siktar GFC framåt

Kopparbergs Göteborg FC är yngre än någonsin, 21 år i snitt. – Det blir spännande på ett helt annat sätt, säger U-landslagsanfallaren Rebecka Blomqvist..

GöteborgsPosten - 26 jan 17 kl. 15:16

133 ord ska leda britterna ut ur EU

Med 133 ord ber Storbritanniens regering parlamentet om tillstånd att få dra igång landets utträde ur EU. Samtidigt Siktar premiärminister Theresa May på en nystart för den "särskilda relationen" till USA..

YLE - 26 jan 17 kl. 14:26

"Rotorsegel har kommit för att stanna"

När kryssningsfartyget Viking Grace nästa år utrustas med ett rotorsegel blir fartyget det första hybridfartyget av sitt slag som drivs av både vindkraft och LNG, flytande naturgas. Enligt skeppsbyggnadsingenjören Kai Levander har fenomenet rotorsegel en ljus framtid. Rotorseglet för Viking Grace, som tillverkas av det inhemska företaget Norsepower, är 24 meter högt och 4 meter i diameter.

DI - 26 jan 17 kl. 14:00

Zetadisplay siktar mot finbörsen

Zeta Display har lämnat in en preliminär ansökan om notering på Stockholmsbörsen. Aktien har varit listad på First North Premier sedan 2011..

Länstidningen i Jämtland - 26 jan 17 kl. 14:21

ÖIK talangen om landslagsuppdraget – siktar på VM: "Kul att få chansen igen"

I februari kommer ÖIK:s talang Calle Själin återigen få dra på sig den blågula landslagsdressen under femnationsturneringen.
– Det är alltid roligt att få representera Sverige, säger han..

ÖstersundsPosten - 26 jan 17 kl. 14:21

ÖIK talangen om landslagsuppdraget – siktar på VM: "Kul att få chansen igen"

I februari kommer ÖIK:s talang Calle Själin återigen få dra på sig den blågula landslagsdressen under femnationsturneringen.
– Det är alltid roligt att få representera Sverige, säger han..

Nya Wermlands Tidningen - 26 jan 17 kl. 12:22

Mikkelsen satsar på Volkswagen

Trefaldig VM-trean Andreas Mikkelsen blev arbetslös när Volkswagen drog sig ur VMNu Siktar han ändå på att köra en nyutvecklad Polo R under säsongen..

SvD - 26 jan 17 kl. 06:00

Underhåll och stängsel ska minska tågförseningarna

Besvikelsen är stor över att järnvägen inte kommer till rätta med de försenade tågen och i branschen har man svårt att hitta bra förklaringar. Samtidigt varnar näringslivet för att problemen med järnvägen urholkar industrins konkurrensförmåga. Nu lovar Trafikverket att fokusera mer på godstrafiken och Siktar på betydligt färre förseningar till 2020..

SR - 11 jan 17 kl. 11:59

Johanna Ahlm gravid – men siktar på snabb comeback ändå

Johanna Ahlm missade två mästerskap på grund av en knäskada.Nu missar hon även resten av säsongen.Men detta av en trevligare orsak:Hon är gravid..

Expressen - 25 jan 17 kl. 14:30

Målskytten provspelar med HIF

Han öste in mål i superettan i våras.Nu testas Dalkurd-anfallaren Oke Akpoveta med Helsingborgs IF – som även har Victor Wernersson på provspel.– De kommer att vara här hela veckan och vi Siktar nu på att de kommer att vara med och spela på lördag, säger tränaren Peo Ljung till Helsingborgs Dagblad..

Nyteknik - 25 jan 17 kl. 06:00

Renault siktar på 60 mils räckvidd

På fyra år har Renaults elbil Zoe ökat sin räckvidd från 21 till 40 mil. Det beror mest på ombyggda battericeller..

DI - 24 jan 17 kl. 21:01

Sandvik siktar på affär

Sandvik med vd:n Björn Rosengren har, enligt flera uppgiftslämnare till Di, anlitat JP Morgan för att sälja produktområdet Process Systems. Enligt Di:s uppgifter är områdets rörelsemarginal cirka 20 procent, vilket borde ge ett pris på 4 miljarder kronor..

SvD - 24 jan 17 kl. 20:00

Mitsubishis nya plan försenas med flera år

Japanska Mitsubishi tvingas återigen skjuta upp lanseringen av bolagets nya plan. Det är ett bakslag för hela den japanska flygindustrin som har högt ställda mål. Mitsubishi Siktar på regionalflygmarknaden och därifrån kommer nu också signaler om att efterfrågan överlag sviktar..

Västerbottens Folkblad - 24 jan 17 kl. 16:35

[PLUS] SD: ”Vi siktar mot att hyra samma lokaler”

Sverigedemokraterna har tackat nej till det ersättningsförslaget att ha sitt öppna möte i gamla....

Corren - 24 jan 17 kl. 09:55

Efter tuffa åren – Engstrand gör succé

Efter några struliga år gör nu Christian Engstrand succé mellan stolparna igen – och Siktar nu på att spela Mora till SHL..

Nya Wermlands Tidningen - 24 jan 17 kl. 09:55

Säffles starka SM-hopp: "Vi siktar på medaljer"

Styrkelyftarna Elin Porath, Jan Andersson och Niklas Nordling deltar alla under SM-veckan i Söderhamn i början av februari..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.