Seth

Monday, 27 May, 09:23

Nyheter om Seth

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 03 maj 19 kl. 07:00

Både frispråkig och söt

film
Long Shot
Regi: Jonathan Levine
Medverkande: Charlize Theron, Seth Rogen, O’Shea Jackson Jr, June Diane Raphael, Ravi Patel, Alexander Skarsgård
ppppGudarna ska veta att Seth Rogen har en hel del plumpar i det filmiska protokollet. Han har förvisso också en del vulgärkomiska pärlor på meritlistan, men för varje höjdpunkt, som till exempel Supersugen och Zack and Mire make a Porno, har det flödat ut uselheter som The Interview, Observe and Report och julpartykraschen The Night Before.
Nya Long Shot faller lyckligtvis in i den förstnämnda kategorin.

DN - 02 maj 19 kl. 15:01

Filmrecension: Grabbflabbiga ”Long shot” om kärlek, politik och ecstasy

Komedi ”Long shot” Regi: Jonathan Levine. Manus: Dan Sterling, Liz Hannah. I rollerna: Seth Rogen, Charlize Theron, m fl.

Expressen - 03 maj 19 kl. 08:48

Alexander Skarsgård är imponerande stel

Inte sen Björn Runges ”The wife” har jag känt mig så här löjligt patriotisk. ”Long shot” innehåller ju inte bara en tvålfager Alexander Skarsgård, utan stoltserar även med Seth Rogen i svensk folkdräkt (snäppet kitschigare än Jimmie Åkessons) och ett romantiskt återupplivande av Roxettes ”It must have been love”. .

Dalarnas tidningar - 28 apr 19 kl. 19:20

Första Brageförlusten – då är Hellberg självkritisk: "Surt att bära den skulden"

Seriefinalen mot Varberg slutade i besvikelse för Brage. Då tar Seth Hellberg på sig skulden –....

Dalarnas tidningar - 28 apr 19 kl. 19:20

Första Brageförlusten – då är Hellberg självkritisk: "Surt att bära skulden"

Seriefinalen mot Varberg slutade i besvikelse för Brage. Då tar Seth Hellberg på sig skulden –....

Dagens PS - 23 apr 19 kl. 15:56

Kapitalismen i kris: ”Mitt i en revolution”

När kapitalismen ifrågasätts tar den yppersta eliten det personligt. Klyftorna växer i USA, och nu oroar sig miljardärerna för om deras livsstil kommer att överleva. I ett långt reportage i The Washington Post skriver Greg Jeffe om människorna som levt ”the American Dream”: de har startat från noll, gjort karriär och jobbat stenhårt för sin förmögenhet.

Skånskan - 16 apr 19 kl. 15:00

Vill betala mindre för permobilgarage

Höör Höörs kommun behöver fortsatt spara. Nu vill man bli av med kostnaderna för permobilgarage. När miljö- och byggnadsnämnden hade sammanträde i förra veckan låg ett förslag på bordet om att inte längre lämna bidrag för den typen av stöd.

VA - 16 apr 19 kl. 13:14

Superentreprenören som kämpar mot socker och kött: ”Det blev en sex år lång katastrof”

Han bekämpade sockerepidemin och sålde sin första banbrytande startup till Coca-Cola, idag går Seth Goldman som ägare och styrelseordförande i Beyond Meat i bräschen i veganindustrin. För Veckans Affärer berättar han om alla sina framgångar - och motgångar..

Skånskan - 15 mar 19 kl. 14:04

MP vill också bevara stuga

karlarp Den beslutade rivningen av banvaktsstugan i Karlarp väcker känslor, vilket vi berättade om i torsdagens Skånska Dagbladet. Också Miljöpartiet har reserverat sig mot miljö- och byggnadsnämndens beslut att riva stugan. Det meddelar ledamoten Klas von Seth i ett mejl till Skånska Dagbladet.

DN - 02 feb 19 kl. 13:41

Carl Johan von Seth: Annie Lööfs ekonomiska idyll har också en skuggsida

I 300 år har Gnosjöregionens småskaliga verkstadsindustri stått emot kriser och hårdnande global konkurrens. Men det gör den inte immun mot de demografiska problem som svensk glesbygd brottas med..

Nyheter 24 - 25 jan 19 kl. 11:30

Så här mycket tjänar de bäst betalda spelarna i NBA

Har du alltid undrat hur mycket stjärnorna i amerikanska basketligan NBA tjänar eller vem som är den bäst betalda? Med siffror från HoopsHype har Nyheter24 listat de 15 bäst betalda spelarna i ligan, samt några som tjänar lite "mindre".  Lönerna är räknade på dollarkursen 9.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.