Schmidt

Thursday, 20 September, 09:35

Nyheter om Schmidt

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 08 jun 18 kl. 21:15

Thesa hyllar Bauhaus – för skylten utanför

Thesa Schmidt, 40, hyllar en skylt hon såg utanför Bauhaus i Linköping.Nu hyllas kedjan av andra hundägare i sociala medier.– Jag har inte sett en sån skylt förut, säger Thesa..

GöteborgsPosten - 13 aug 18 kl. 11:42

Bakom första HBT-festivalen fanns en praktikant

Första HBT-festivalen i Göteborg kom till liv tack vare Jan Schmidt som var praktikant på Pustervik 2007. Sedan dess har festivalen vuxit rekordsnabbt för att i år bli en EuroPride.
– Då var det första gången hela stan fick regnbågsflaggor.

YLE - 03 sep 18 kl. 06:44

Golden Knights försvarsklippa Nate Schmidt stängs av i 20 matcher för dopning – blånekar och får stöd av sin klubb

Vegas Golden Knights-backen Nate Schmidt har stängts av i 20 matcher av NHL. Orsaken? Dopning.

GöteborgsPosten - 18 aug 18 kl. 10:00

Kan radera ut 40 år gammalt rekord

Daniel Ståhl tänker kasta långt. Kanske så långt så att han petar ner Wolfgang Schmidt från Slottsskogsvallens diskustron..

Expressen - 10 aug 18 kl. 08:52

Trafikolycka – en person till sjukhus

En kvinna har förts till sjukhus efter en trafikolycka i Kils kommun.Kvinnan ska ha kört av vägen och hamnat i diket.– Det var en singelolycka med en person inblandad, säger Sofie Schmidt, teamledare på SOS Alarm..

Världen Idag - 06 aug 18 kl. 09:39

Gud behöver inte evolutionen

Bibelns Gud agerade inte omärkligt, gömd bakom några naturliga processer när Han skapade världen och livsformerna, inklusive människan. Kunde Jesus tala vatten till vin kunde han väl tala stoft till nyckelpiga?! Teistisk evolutionism tar äran från Gud, skriver Göran Schmidt..

DI - 19 jul 18 kl. 11:23

Finansforskaren: Så lyckas du med ditt sparande

Finansforskaren Linnéa Schmidt vet hur man lyckas med sitt sparande. Här delar hon sina bästa tips med Di:s läsare. "Utnyttja semesterdagarna under parasollet till att se över din budget", säger hon..

Expressen - 28 jul 18 kl. 17:05

Larm om drunkning i stenbrott

Ett larm om en drunkning på Dalby stenbrott kom in till SOS Alarm klockan 16.51 under fredagseftermiddagen.Räddningstjänsten och ambulans har precis anlänt till platsen.

Expressen - 28 jul 18 kl. 17:44

Personbil har voltat på E22 – ligger på taket

En personbil har voltat på E22, norr om Lund. Enligt Trafikverket är det stor påverkan på trafiken på platsen.– Bilen ligger på taket, säger Sofie Schmidt, teamledare på SOS Alarm.

Expressen - 28 jul 18 kl. 14:13

Larm om drunkning

Ett larm om en drunkning i Karlshamn kom in till SOS Alarm klockan 14.08 under lördagen.Räddningstjänsten är på plats, och ambulanser är på väg.

Expressen - 24 jul 18 kl. 19:53

Larm om drunkning – två personer inblandade

SOS Alarm fick strax innan klocan 19:30 ett larm om en misstänkt drunkning.Räddningstjänst är på plats tillsammans med två ambulanser och sjöräddningen.– Två personer var ute och simmade, och fick någon form av problem, säger Sofie Schmidt på SOS Alarm..

Världen Idag - 23 jul 18 kl. 00:00

Konstnärens tavlor har likheter

Föremål eller varelser med varierande grad av likheter är alltid möjliga att arrangera i mönster. Men vad skulle vi därmed ha bevisat? Ingenting, skriver Göran Schmidt..

Världen Idag - 10 jul 18 kl. 10:55

Evolutionsteorier måste också granskas kritiskt

Konflikten mellan tro och vetenskap ska inte ska lösas genom att Bibelns texter tolkas symboliskt. I stället bör både Bibelns och naturens ”bok” läsas sida vid sida, i medvetenhet om att naturvetenskap inte bara utgörs av observationer och fakta, utan även av hypoteser och teorier som bygger på filosofiska utgångspunkter och ställningstaganden, skriver Göran Schmidt..

Världen Idag - 16 jul 18 kl. 00:00

Naturligt urval utarmar det genetiska materialet

Evolutionsteorins mekanismer – med mutationer plus selektion – består av två nedbrytande processer. Mutationer förstör genetiskt material, medan selektion leder till att det går förlorat. I den tredje delen av vår serie om ursprungsfrågan konstaterar Göran Schmidt att detta pekar tillbaka mot en tid då varelserna hade en rik och oförstörd arvsmassa..

Skånskan - 12 jul 18 kl. 14:00

Ultraljud fick inget att klarna i dammarna

Malmö Vattenkvaliteten i Pildammarna har länge varit undermålig.
Försök har gjorts att få bort alger med hjälp av ultraljud.
Men den lösningen har visat sig innehålla vissa brister.

Expressen - 12 jul 18 kl. 21:31

Villa står i brand – stort räddningspådrag

En villa brinner i Bollebygds kommun.Enligt SOS alarm så är flera enheter från räddningstjänsten på väg till platsen.– Det är gott om räddningspersonal på plats, säger Sofie Schmidt, teamledare på SOS Alarm..

Skånskan - 09 jul 18 kl. 20:40

Cirkulationspump ska lösa anddöden

Malmö Vid Pil­dammarna har ett 50-tal änder hittats döda till följd av för­gift­ning.
– Den senaste vec­kan har det dock lugnat ner sig, vi har inte fått in fler döda el­ler sjuka, säger An­dre­as Schmidt, eko­log på ga­tu­kon­toret.En­ligt ve­te­ri­närer som un­der­sökt någ­ra av de döda få­glarna är det så kallad bo­tu­lism som ligger bak­om döds­fallen.

Världen Idag - 09 jul 18 kl. 00:00

Mutationer skapar inte information

Jämför vi en tänkt primitiv ur-bakterie med en människa inser vi omedelbart att det är väldiga mängder med funktioner och egenskaper som måste ha tillkommit längs vägen. Medveten intelligens är den enda rationella förklaringen till att meningsfull information existerar, framhåller Göran Schmidt. Information har helt enkelt alltid ett intelligent ursprung..

DI - 02 jul 18 kl. 05:00

Danskt riskkapital ökar i Sverige

Danmarks största och första riskkapitalbolag, Axcel, vill öka investeringarna i Sverige. ”Vi går in i mindre bolag än de svenska private equity-jättarna. Där är konkurrensen mindre”, säger Axcels vd Christian Schmidt-Jacobsen..

IDG - 30 maj 18 kl. 10:45

Google-profilen till frontalangrepp mot Elon Musk: "Har rakt igenom fel"


Googles tidigare styrelseordförande och vd Eric Schmidt håller på inget sätt med i Teslagrundaren Elon Musks domedagsprofetior om artificiell intelligens..

Computer Sweden - 30 maj 18 kl. 10:45

Google-profilen till frontalangrepp mot Elon Musk: "Har rakt igenom fel"


Googles tidigare styrelseordförande och vd Eric Schmidt håller på inget sätt med i Teslagrundaren Elon Musks domedagsprofetior om artificiell intelligens..

DI - 26 maj 18 kl. 10:11

Teknikjättens vd: Elon Musk har helt fel om AI

Tesla-chefen Elon Musk har "helt fel" om Artificiell intelligens (AI) enligt Alphabet-vd:n Eric Schmidt. Det rapporterar Cnet med hänvisning till ett uttalande vid en teknologikonferens i Paris. .

Skånskan - 21 maj 18 kl. 15:16

Tjejer med superkrafter i zombiefilm

Fyra unga tjejer med unika superkrafter måste rädda världen från ett farligt virus som gör vuxna till zombier. Skånska regissören André Hedetoft är precis hemkommen från filmfestivalen i Cannes där han pratat om långfilmen Ever Girls som börjar spelas in i vinter och även framtida planer för tv-serien Space Pirates. – Det är viktigt för mig med karaktärer som jag känner att mina egna döttrar kan växa upp med, säger han.

DN - 11 maj 18 kl. 07:00

”Jag rekommenderar verkligen stora livsförändringar runt 50”

Hon var den danska statsminister som stramade åt flyktingpolitiken.  Som chef för internationella Rädda barnen arbetar Helle Thorning-Schmidt nu för flyktingbarns rätt till skydd. Det är en ekvation som går ihop, berättar hon i en intervju av DN:s Katrine Marçal och Eva Tedesjö på organisationens högkvarter i London..

Expressen - 16 maj 18 kl. 13:16

Lastbil och personbil i kollision – helikopter larmas

En trafikolycka har inträffat i Gullspångs kommun.– Det är en lastbil och en personbil inblandade. Tre ambulanser är larmade.

Expressen - 15 maj 18 kl. 07:07

Två bilar i krock på E20

Två bilar har krockat på E20 i Vårgårda.– Enligt inringaren handlar det om en frontalkrock, säger Sofie Schmidt på SOS Alarm.Räddningstjänst, ambulans och ambulanshelikopter är på väg..

Expressen - 15 maj 18 kl. 11:22

Motorcykel och personbil i krock

En personbil och en motorcykel har kolliderat i Borås, enligt ett larm till SOS Alarm.– Räddningstjänst och ambulans är framme, säger Sofie Schmidt vid SOS Alarm..

Expressen - 25 apr 18 kl. 16:23

Netflix: Här är alla tv-nyheter för maj 2018

En ny dansk serie som utspelar sig sex år efter de flesta svenskar dött.Nya säsonger för "Designated survivor" och "Unbreakable Kimmy Schmidt". Det är några av de filmer och tv-serier vi kan se fram emot på Netflix i Sverige i maj 2018..

Expressen - 29 apr 18 kl. 06:06

Karlsson tvåmålsskytt när Vegas vann drama

Golden Knights har kopplat ett rejält grepp i matchserien mot San José Sharks.Efter krossen senast vann laget i natt efter förlängning.William Karlsson blev tvåmålsskytt i matchen – och Nate Schmidt blev matchvinnare.

Nya Wermlands Tidningen - 28 apr 18 kl. 16:08

VF firar 100 år

Snart är det exakt 100 år sedan det första numret av Värmlands Folkblad såg dagens ljus.– Den 1 maj 1918 kom första numret, säger VF:s chefredaktör och ansvarige utgivare Morgan Schmidt..

Sydöstran - 07 apr 18 kl. 18:39

Busy Phillips gästar Netflixsuccé

Den 30 maj återvänder Netflixsuccén "Unbreakable Kimmy Schmidt" med en fjärde säsong - som gästas av ingen mindre än skådespelaren Busy Phillips, enligt TV Line.(TT).

YA - 07 apr 18 kl. 18:39

Busy Phillips gästar Netflixsuccé

Den 30 maj återvänder Netflixsuccén "Unbreakable Kimmy Schmidt" med en fjärde säsong - som gästas av ingen mindre än skådespelaren Busy Phillips, enligt TV Line.(TT).

Barometern - 07 apr 18 kl. 18:39

Busy Phillips gästar Netflixsuccé

Den 30 maj återvänder Netflixsuccén "Unbreakable Kimmy Schmidt" med en fjärde säsong - som gästas av ingen mindre än skådespelaren Busy Phillips, enligt TV Line.(TT).

Blekinge Läns tidning - 07 apr 18 kl. 18:39

Busy Phillips gästar Netflixsuccé

Den 30 maj återvänder Netflixsuccén "Unbreakable Kimmy Schmidt" med en fjärde säsong - som gästas av ingen mindre än skådespelaren Busy Phillips, enligt TV Line.(TT).

BT - 07 apr 18 kl. 18:39

Busy Phillips gästar Netflixsuccé

Den 30 maj återvänder Netflixsuccén "Unbreakable Kimmy Schmidt" med en fjärde säsong - som gästas av ingen mindre än skådespelaren Busy Phillips, enligt TV Line.(TT).

Kristianstadsbladet - 07 apr 18 kl. 18:39

Busy Phillips gästar Netflixsuccé

Den 30 maj återvänder Netflixsuccén "Unbreakable Kimmy Schmidt" med en fjärde säsong - som gästas av ingen mindre än skådespelaren Busy Phillips, enligt TV Line.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 07 apr 18 kl. 18:39

Busy Phillips gästar Netflixsuccé

Den 30 maj återvänder Netflixsuccén "Unbreakable Kimmy Schmidt" med en fjärde säsong – som gästas av ingen mindre än skådespelaren Busy Phillips, enligt TV Line. Exakt vad hennes roll kommer att vara är ännu inte känt, men på Instagram har skådespelaren.

SmålandsPosten - 07 apr 18 kl. 18:39

Busy Phillips gästar Netflixsuccé

Den 30 maj återvänder Netflixsuccén "Unbreakable Kimmy Schmidt" med en fjärde säsong - som gästas av ingen mindre än skådespelaren Busy Phillips, enligt TV Line.(TT).

Sydsvenskan - 07 apr 18 kl. 18:39

Busy Phillips gästar Netflixsuccé

Gästar fjärde säsongen av "Unbreakable Kimmy Schmidt" som har premiär den 30 maj..

Expressen - 30 mar 18 kl. 13:11

Flera barn i olycka med häst och vagn – två till sjukhus

Flera barn ska ha varit inblandade i en olycka med häst och vagn på en camping på långfredagen.Tre ambulanser finns på platsen, enligt ett vittne.– Två ambulanser har kört till sjukhus med skadade, säger Sofie Schmidt, teamledare på SOS Alarm..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.