Scandinavium

Saturday, 08 August, 02:00

Nyheter om Scandinavium

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 14 jul 20 kl. 19:07

Kritat och klart – Frölunda blir kvar i Scandinavium till 2023

”En överenskommelse som gynnar bägge parter”.

Världen Idag - 07 jul 20 kl. 14:37

Förnyelsevind dokumenterad

Under 1980- och 90-talen blåste en karismatisk förnyelsevind in i Sverige där bland annat inspiration kom från John Wimber och Vineyard-rörelsen i USA. Denna förnyelse påverkade allt från Svenska Kyrkan till de olika frikyrkorörelserna. Den medryckande lovsången och Andens gåvor i funktion inspirerade och satte spår i svensk kristenhet.

Helsingborgs Dagblad - 02 jul 20 kl. 12:00

Miriam Bryant-dokumentär tar publiken backstage

Under ett halvårs tid följde ett filmteam Miriam Bryant i studion, på besök i barndomshemmet – och under turnéavslutningen inför ett fullsatt Scandinavium i Göteborg. – Jag hade aldrig drömt om att fylla den arenan själv, och det kändes så gött – som en.

Sydsvenskan - 02 jul 20 kl. 12:00

Miriam Bryant-dokumentär tar publiken backstage

Under ett halvårs tid följde ett filmteam Miriam Bryant i studion, på besök i barndomshemmet – och under turnéavslutningen inför ett fullsatt Scandinavium i Göteborg. – Jag hade aldrig drömt om att fylla den arenan själv, och det kändes så gött – som en.

Expressen - 30 jun 20 kl. 19:00

Miriam Bryant: ”Fått en adhd-diagnos”

I Dplay-dokumentären ”Miriam Bryant: Kan vi säga som det är” får man följa med Miriam Bryant på avslutningsturnén i ett fullsatt Scandinavium – men även besöket i hemstaden Utaby som väcker många jobbiga minnen. De jobbiga minnena har hon under åren bearbetat genom terapi och Miriam Bryant säger att hon nyss diagnostiserades med adhd. – Nu har jag fått så himla mycket upprättelse och det är så fruktansvärt jävla skönt att få den bekräftelsen, säger hon.

SVT - 18 jun 20 kl. 08:03

Recension: No more fucks to give – smart krönikesamling i showform

Mia Skäringers bejublade scenföreställning No more fucks to give har sålt slut Globen fem gånger – och Scandinavium i Göteborg sex gånger. Nu har den premiär på Netflix. Kulturnyheternas kritiker Caroline Hainer har sett en ”smart krönikesamling i showform”, men med svaga sånginslag..

Sydsvenskan - 17 jun 20 kl. 13:19

Går samman mot kommunen – önskar hyresfritt

Frölunda Indians och IFK Göteborg går samman mot kommunen. Stadens två största klubbar vädjar om att kommunstyrelsen i Göteborg beslutar om att inte ta ut någon hyra för Scandinavium respektive Gamla Ullevi så länge som publiken inte tillåts på arenorna.

Helsingborgs Dagblad - 17 jun 20 kl. 13:19

Går samman mot kommunen – önskar hyresfritt

Frölunda Indians och IFK Göteborg går samman mot kommunen. Stadens två största klubbar vädjar om att kommunstyrelsen i Göteborg beslutar om att inte ta ut någon hyra för Scandinavium respektive Gamla Ullevi så länge som publiken inte tillåts på arenorna.

Expressen - 12 jun 20 kl. 11:16

JUST NU: Mångmiljonvinst – trots inställda slutspelet

GÖTEBORG. Frölunda gör en vinst på 9,7 miljoner kronor.Det meddelade SHL-klubben på en pressträff under fredagen.

Världen Idag - 04 jun 20 kl. 00:00

Nu är det dags för Guds rike att kontra med full kraft.

I slutet av februari, blev jag, min son och en god vän inbjudna av en annan god vän till Göteborg. Han är en passionerad Frölunda­supporter och hade väl tänkt få visa oss när Frölunda spelade skjortan av Leksands IF. Han hade nog räknat med att Göteborgs stolthet skulle vara numret för stora för laget från det lilla samhället i Dalarna.

YA - 01 jun 20 kl. 19:15

IFK:s nyförvärv har landat: ”Spännande satsning att vara med på”

I SM-finalen 2013 fick Henrik Nordlander göra ett oväntat inhopp sedan IFK Kristianstads förstamålvakt Hereido Lucau skadat sig. Samtidigt stod Linus Fernebrand i HK Drotts klack på läktaren i Scandinavium och ville inget hellre än att Nordlander skulle släppa in mål. Då var de motståndare.

GöteborgsPosten - 31 maj 20 kl. 11:32

Så mycket betalar företagen för sina sponsorplatser

Här är summorna som krävs för att få synas på IFK Göteborgs matchtröja – eller på sargen i Scandinavium..

GöteborgsPosten - 22 maj 20 kl. 17:30

Mikael överraskades av Frölundastjärnorna: "Grymt chockad"

Ser varenda hemmamatch i Scandinavium: "Frölunda är som en familj för oss"..

GT - 29 apr 20 kl. 21:16

Bil och spårvagn i krock

En bil och en spårvagn har krockat i korsningen Skånegatan/Ullevigatan i centrala Göteborg.– Personbilen har blivit påkörd i sidan, säger Dan Lindqvist vid räddningstjänsten.Det är stopp i spårvagnstrafiken mellan Centralstationen och Scandinavium..

Expressen - 19 apr 20 kl. 15:30

Almenäs i gapskratt – efter Baryards pik

Butterfly Flip var en gång i tiden världens bästa hopphäst. Nu hyllas hon kärleksfullt av Malin Baryard-Johnsson i DPlay-programmet ”Superstars på hemmaplan”. – Det var en fantastisk resa vi fick göra, säger hon.

GöteborgsPosten - 16 apr 20 kl. 10:45

Då kommer Bryan Adams till Göteborg

Den 22 maj skulle den kanadensiske världsstjärnan spela på Scandinavium. Men konserten ställdes in på grund av coronakrisen. Nu står det klart att Bryan Adams kommer tillbaka till Göteborg nästa år..

GT - 05 apr 20 kl. 09:00

Därför blev 12 044 Frölundas magiska tal

12044.Ett av svensk idrotts mest kända tal.12044 – utsålt i Scandinavium när Frölunda spelar hockey.

GT - 05 jun 20 kl. 12:48

Ingen Kiss-konsert i Scandinavium i juni

Amerikanska rocklegendarerna i Kiss tvingas skjuta upp sin spelning i Scandinavium. Konserten som skulle hållits den 23 juni hålls i stället vid ett senare tillfälle. .

Expressen - 17 mar 20 kl. 12:14

GES ställer in – föreställningar flyttas fram

GES, Glennmark, Eriksson och Strömstedt, skulle under våren ha spelat på The Theatre i Göteborg.Med anledning av coronaviruset skjuts nu föreställningarna upp till nästa år och hålls då i Scandinavium. .

GöteborgsPosten - 17 mar 20 kl. 12:11

GES-showen flyttas till våren 2021

Trion byter dessutom lokal till Scandinavium..

GT - 15 mar 20 kl. 15:27

”Hade varit konstigt om vi skulle hålla på”

Frölunda slog Djurgården inför tomma läktare i Scandinavium i torsdags.Det blev säsongens sista match innan coronaviruset ledde till att SHL stängdes ner.– Det är klart att jag är besviken att vi inte kan fullfölja säsongen.

GöteborgsPosten - 14 mar 20 kl. 07:00

Historiska Frölundamatchen – som ingen fick se

Följ med bakom kulisserna i Scandinavium: "Mest udda jag har varit med om"..

GöteborgsPosten - 13 mar 20 kl. 13:29

Musikalen ställs in – men inga pengar betalas tillbaka

Biljettköparna till söndagens inställda musikal i Scandinavium erbjuds värdecheck stället för pengar tillbaka. Arrangören: "Vädjar om förståelse"..

GöteborgsPosten - 12 mar 20 kl. 21:47

"Det här var som att rycka hjärtat ur hockeyn"

Det märktes att det var folktomt i Scandinavium - minst sagt..

GöteborgsPosten - 12 mar 20 kl. 18:36

Doldisen som gör isen blank i Scandinavium

Roger Hafstrand vet precis vad som kan gå fel inför 12 000 åskådare..

GöteborgsPosten - 11 mar 20 kl. 17:16

Beskedet: SHL inför tomma läktare

Ingen publik i Scandinavium under torsdagen • Uppgifter: Slutspelet senareläggs..

Skånskan - 09 mar 20 kl. 23:00

Bryan Adams skjuter upp spelaningar

Malmöspelningen äger rum i maj.På söndag skulle Bryan Adams ha spelat i Malmö på sin Shine a light-turné. Så kommer det inte att bli på grund av coronaviruset.

Expressen - 09 mar 20 kl. 22:17

Världsstjärnans konserter skjuts fram – efter corona

På fredag skulle världsartisten Bryan Adams spela i Scandinavium i Göteborg.Men konserten skjuts nu fram med anledning av coronaviruset.I stället får fansen vänta till maj med att se honom, skriver artisten på sin Twitter..

GT - 09 mar 20 kl. 13:05

Svaret: ”Det där är bara bullshit”

De flesta spelare behöver flera säsonger för att få ikonstatus i en klubb.För Christian Ruuttu, 56, räckte det med en.När han som scout för Los Angeles Kings regelbundet besöker Scandinavium kommer ibland Frölunda-supportrar och vill prata om säsongen 1995–1996.

Expressen - 09 mar 20 kl. 10:08

Miriam Bryant är klar för Liseberg

Nu står det klart att hon kommer till Liseberg i maj.Bara två månader efter sitt fullsatta uppträdande på Scandinavium i fredags.– Miriam besökte oss senast 2016 och vi är väldigt taggade på att välkomna henne tillbaka, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg..

Helsingborgs Dagblad - 09 mar 20 kl. 09:21

Miriam Bryant ger sig ut på sommarturné

Miriam Bryant följer upp vinterns turné, som nyligen avslutades på ett fullsatt Scandinavium i Göteborg, med en rad spelningar under våren och sommaren. Den 2 maj ger hon sig åter ut på vägarna, där det första stoppet blir i Åre och festivalen Åre Sessi.

Sydsvenskan - 09 mar 20 kl. 09:21

Miriam Bryant ger sig ut på sommarturné

Miriam Bryant följer upp vinterns turné, som nyligen avslutades på ett fullsatt Scandinavium i Göteborg, med en rad spelningar under våren och sommaren. Den 2 maj ger hon sig åter ut på vägarna, där det första stoppet blir i Åre och festivalen Åre Sessi.

Expressen - 06 mar 20 kl. 20:13

Ellen Krauss känslosamma ord: ”Det största jag gjort”

Ellen Krauss inledde kvällen på Scandinavium med finstämd sång och hela Scandinavium fylldes av hennes röst.– Det här är det största jag gjort i hela mitt liv, sa hon från scenen..

GöteborgsPosten - 07 mar 20 kl. 19:16

Lias Andersson avgjorde mot Frölunda

Det var ett hett möte i Scandinavium. Fullsatt till sista plats, inklusive 600 tillresta smålänningar. En match där publiken kastades mellan hopp och förtvivlan.

Kristianstadsbladet - 07 mar 20 kl. 18:00

HV71 slog Frölunda efter straffar

Det blev en svängig match mellan Frölunda och HV71, helt i publikens smak. Ett utsålt Scandinavium med 600 tillresta smålänningar i publikhavet kastades mellan hopp och förtvivlan. Till slut kunde HV71 stå som segrare (4–3) efter straffläggning..

BT - 07 mar 20 kl. 18:00

HV71 slog Frölunda efter straffar

Det blev en svängig match mellan Frölunda och HV71, helt i publikens smak. Ett utsålt Scandinavium med 600 tillresta smålänningar i publikhavet kastades mellan hopp och förtvivlan. Till slut kunde HV71 stå som segrare (4–3) efter straffläggning..

SmålandsPosten - 07 mar 20 kl. 18:00

HV71 slog Frölunda efter straffar

Det blev en svängig match mellan Frölunda och HV71, helt i publikens smak. Ett utsålt Scandinavium med 600 tillresta smålänningar i publikhavet kastades mellan hopp och förtvivlan. Till slut kunde HV71 stå som segrare (4–3) efter straffläggning..

Helsingborgs Dagblad - 07 mar 20 kl. 18:00

HV71 slog Frölunda efter straffar

Det blev en svängig match mellan Frölunda och HV71, helt i publikens smak. Ett utsålt Scandinavium med 600 tillresta smålänningar i publikhavet kastades mellan hopp och förtvivlan. Till slut kunde HV71 stå som segrare (4–3) efter straffläggning.

YA - 07 mar 20 kl. 18:00

HV71 slog Frölunda efter straffar

Det blev en svängig match mellan Frölunda och HV71, helt i publikens smak. Ett utsålt Scandinavium med 600 tillresta smålänningar i publikhavet kastades mellan hopp och förtvivlan. Till slut kunde HV71 stå som segrare (4–3) efter straffläggning..

Blekinge Läns tidning - 07 mar 20 kl. 18:00

HV71 slog Frölunda efter straffar

Det blev en svängig match mellan Frölunda och HV71, helt i publikens smak. Ett utsålt Scandinavium med 600 tillresta smålänningar i publikhavet kastades mellan hopp och förtvivlan. Till slut kunde HV71 stå som segrare (4–3) efter straffläggning..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.