Satsar

Wednesday, 15 August, 09:00

Nyheter om Satsar

Sortering: Relevans | Senaste
SVT - 18 jul 18 kl. 21:36

Efter VM- och EM-gulden – nu blir Anna Astvik MMA-proffs

Hon har vunnit VM- och EM-guld som amatör. Nu Satsar MMA-fajtern Anna Astvik, 27, på en karriär som proffs, avslöjar hon för Radiosporten. – Jag har en match inplanerad på Superior Challenge-galan den 1 december, säger hon..

YLE - 26 jul 18 kl. 08:00

Trots den tidiga sortin i fotbolls-VM – förbundskaptenen Tite får fortsatt förtroende: "Vi satsar på ett långsiktigt projekt"

Brasiliens förbundskapten Tite får fortsätta på sin post trots att laget föll ut ur sommarens fotbolls-VM redan i kvartsfinalen. Tites nya kontrakt håller honom som chefstränare för de femfaldiga världsmästarna fyra år till, med andra ord lotsar han laget i VM i Qatar 2022..

UNT - 25 jul 18 kl. 13:38

Satsar 100 miljoner i Uppsalabolag

Uppsalabolaget Freespee har fått en ny storägare, riskkapitalföretaget Verdane..

Expressen - 25 jul 18 kl. 14:03

Satsade tolv kronor – drog in 12,5 miljoner

Tolv kronor. Det Satsar mannen från Göteborg på spel varje vecka. Utdelningen i söndag?

Skånskan - 25 jul 18 kl. 14:00

Lundabo inblandad i högskolefuskhärva

Lund I tisdags häktades ytterligare en man för inblandning i det omfattande högskolefusket som avslöjades i våras.
Det är en 21-åring från Lund som nu sitter häktad, på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till osann försäkran.I ett stort tillslag i april häktades en 55-årig man och hans två söner, 23 respektive 25 år gamla, misstänkta för att ligga bakom omfattande fuskorganisering på högskoleprovet.

YLE - 23 jul 18 kl. 10:53

Telia satsar på mobilnätet i Kardrag - men fiberkabeln når inte fram till invånarna

I samband med att elnätet förnyas drar Telia ny optisk fiberkabel längs med Tirmovägen i Borgå. Rabbe Forsblom som bor i Kardrag undrar varför Telia drar en optisk fiberkabel som han inte får ta del av..

DN - 25 jul 18 kl. 10:31

Zlatan satsar på familjen: ”När jag slutar försvinner jag”

Just nu är det svårt att tro det, men när fotbollskarriären är över tänker Zlatan Ibrahimovic försvinna från offentligheten. – Jag har alltid sagt att när jag slutar med fotboll vill jag bara försvinna, säger han i en intervju med den amerikanska sportkanalen ESPN..

GöteborgsPosten - 25 jul 18 kl. 08:41

Socialdemokraterna satsar på skolan i Sotenäs Kommun

Vi vill att det i en framtida skolorganisation ska vara fokus på en likvärdig utbildning för alla elever präglad av hög kvalité, behörig personal och i moderna lokaler. Det skriver några socialdemokrater i Sotenäs kommun..

Kristianstadsbladet - 25 jul 18 kl. 00:01

Uppdrag: Mildra effekt av företagsnedläggningar

Hilding Anders lägger ner produktionen i Hästveda. VA Automotives gick i konkurs. Två händelser som gör att kommunen nu Satsar på bättre beredskap vid större varsel..

Skånskan - 17 jul 18 kl. 14:00

Blottare följde efter små barn till lekplats

eslöv. När syskonparet, som båda under tio år gamla, var ute och åkte sparkcykel blev de efterföljda av en man som blottade sig.Igår kväll lade deras mamma upp en varning på facebooksidan ”Eslövsligan” för den främmande mannen som hade blottat sig för hennes barn.

Dalarnas tidningar - 11 jul 18 kl. 08:30

Efter genombrottet i vinter – nu vill Dahlqvist ta nästa steg: "Satsar på att åka VM"

I skuggan av sprintstjärnan Stina Nilsson finns sprinttalangen Maja Dahlqvist. I vintras fick hon sitt stora genombrott när hon tog sin första pallplats i världscupen. Nu hoppas hon på att ta ytterligare steg i skidspåret.

IDG - 24 jul 18 kl. 10:26

Sony satsar på 48 (!) megapixlar i sina mobilkameror


Räkna med ännu bättre kameror i kommande modeller av Xperia..

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 18 kl. 10:36

Det krävs en hel by för att uppfostra ett barn

Kerstin Eldh: Satsar vi inte på barnen får vi satsa på fängelser.

Skånskan - 24 jul 18 kl. 05:00

”Inte lyckats höja bidragen”

ESLÖV Att hitta en lösning för avtalet med EBK är akut, menar kultur- och fritidsnämndens ordförande Christine Melinder (M).
Samtidigt kan hon inte ge något rakt svar på varför nämnden inte lyckats få till en behövlig höjning av föreningsbidragen.Det var den 13 juni som EBK i protest sa upp avtalet man har med kommunen, för Husarängens IP.

Skånskan - 19 jul 18 kl. 18:22

Basen tar över Folkets park

Ikväll kommer basen att ljuda tung över Folkets Park i Malmö när endagsfestivalen Baskalas går av stapeln. Det är den urbana musiken, med hip hop, reggae och dancehall, som står i fokus.
– Hela konceptet bygger på att vi vill främja musiken och främja scenen, säger Dennis Marko som är en av arrangörerna.

Västerbottens Folkblad - 23 jul 18 kl. 13:22

219 lärare i länet får kompetensutveckling

Regeringen Satsar över hundra miljoner på att öka lärares kompetens i specialpedagogik. Det innebär att över 200 lärare i länet får möjlighet till kompetensutveckling. Skolverket har nu fördelat de 109 miljoner kronorna i statsbidrag för läsåret 2018/19 som regeringen tillsatt till en kompetensutvecklingsinsats.

SR - 12 jul 18 kl. 07:54

Killar i Kenya utbildas för att stoppa sexuellt våld

I Kenya så Satsar man på att träna killar i att försvara tjejer som riskerar att utsättas för sexuellt våld, samtidigt som tjejerna får träna självförsvar..

Nyteknik - 12 jul 18 kl. 18:00

Satsar på framtidens textilhantering

I Sverige konsumeras 130 000 ton textilier varje år, och bara en femtedel samlas in för återbruk..

DI - 23 jul 18 kl. 16:54

Efter storraset – blankarna satsar ännu mer mot svenska pappersgiganten

De korta positionerna i förpackningstillverkaren Billerud Korsnäs slår återigen rekord.  Det efter att aktien rasat kraftig efter ett svagt andra kvartal. .

Sydsvenskan - 23 jul 18 kl. 09:47

Australisk profil till Lund: "En dröm för mig”

Lunds VK Satsar på en profil från Australien. Caleb Watson ska tillföra ny anfallskraft..

Barometern - 23 jul 18 kl. 06:00

Golfklubbar krisar i torkan

Den långvariga värmen och torkan slår hårt mot golfklubbarna. Oskarshamns är inget undantag. Åvatten har varit en livlina men på fredagen upphörde uttaget.

Sydöstran - 31 jul 18 kl. 16:18

Klubb satsar på egen brunn

Fotbollsklubben SGIF Satsar på wgen brunn. Detta efter kritiken över att klubben valde att vattna sina planer trots vattningsförbud..

Expressen - 12 jun 18 kl. 04:58

Malin och Tommys dotter har vuxit upp

Tommy Nilsson och Malin Berghagens dotter har vuxit upp.Linn Berghagen Nilsson, 23, Satsar på skådespeleri och medverkar i en ny reklamfilm från Ramlösa.– Jag gillar musikbranschen och skådespeleri och jag kan fortfarande gå min egen väg, säger hon..

Hela Gotland - 22 jul 18 kl. 17:30

Hotell i Visby ratar kött från utlandet

Solhem Hotel och Strand Hotel Satsar på att framöver servera endast svenskt kött för att på så vis stödja lokala lantbrukare..

Skånskan - 19 jul 18 kl. 14:00

De vill göra come-back i politiken

Höör Trygghetspartiet ställer upp i valet till ­kommunfullmäktige i Höör. Och det är bekanta namn som Satsar på come-back i politiken.Trygghetspartiets Höörsavdelning startades förra året, men flera av deras kandidater har tidigare varit med i SPI som fick lämna fullmäktige efter valet 2014.

Nya Wermlands Tidningen - 18 jul 18 kl. 11:01

Alice satsar vidare i elitserien

Alice Jernberg har varit med på Wetterbygdens resa mot toppen.

DI - 12 jul 18 kl. 19:25

Arvid Åhlund: Landsbygden är knappast någon skräpyta

Regeringen Satsar en knapp miljard de kommande två åren på att förbättra förutsättningarna för företag på landsbygden. Det meddelade landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) under en pressträff på torsdagen..

Skånskan - 21 jul 18 kl. 14:00

Unghästfinal i fälttävlan

ridsport I helgen, 21-22 juli, är det åter dags för Sveriges största unghästfinal i fälttävlan. För fjärde året Satsar R & B Events stort på fälttävlans framtid, de unga hästarna.
Årets bästa fyra-fem och sexåring skall koras och i startfältet ser vi många välmeriterade ryttare, bland annat OS-ryttaren Anna Nilsson, landslagsryttaren Therese Viklund och trefaldiga Falsterbo huntingvinnaren Sandra Gustafsson.

GöteborgsPosten - 16 jul 18 kl. 10:47

Mikael Olsson satsar på komjölk

Mikael Olsson från Dals-Rostock går in som ny huvudägare i Dalsspira mejeri AB, som är Dalslands och Sveriges första och enda börsnoterade mejeri. – Det känns jättespännande att få vara med på den fortsatta resan, säger Mikael Olsson..

DI - 21 jul 18 kl. 09:33

De satsar på glesbygden – trots pressen från öst

Sömnadsföretaget Obik har valt att satsa i glesbygden, trots pressen från låglöneländer i öst. ”Vi kan inte sänka oss till de priserna, men vår konkurrenskraft är att vi är väldigt snabba och flexibla”, säger grundaren och vd:n Emma Åström..

SR - 02 aug 18 kl. 06:39

Britter satsar på recept mot ensamhet

I Storbritannien Satsar nu regeringen motsvarande tiotals miljoner kronor för att bryta ofrivillig ensamhet som är lika skadligt för hälsan som att röka 15 cigaretter om dagen. En åtgärd är att fler läkare ska skriva recept på sociala aktiviteter till ensamma patienter och man räknar med att det kommer att spara in vårdkostnader..

Barometern - 14 jul 18 kl. 06:00

Duon som utmanar VM-tvåan om segern i Kalmar swimrun

Till vardags Satsar de på löpning. Nu ska de försöka utmana VM-tvåan. – Förhoppningsvis kan vi sätta lite press på dem..

Skånskan - 19 jul 18 kl. 19:34

Kristensson siktar på en pallplacering

MOTORSPORT Hörbys rallyess Tom Kristensson är full av förväntan inför det italienska EM-rallyt i helgen.
– En plats på pallen skulle sitta fint, hälsar Tom från Rom.Det är dags för den tredje deltävlingen i junior-EM, Rally Di Roma Capitale körs på vägarna runt den italienska huvudstaden.

GöteborgsPosten - 20 jul 18 kl. 17:42

Linus gör comeback i femman

Trollhättans FK tappade målvakten Markus Mäkinen men i gengäld är måltjuven Linus Ewenborg klar för klubben under hösten. …– TFK Satsar offensivt, skojar Ewenborg..

Barometern - 20 jul 18 kl. 14:14

”Det är roligt att de satsar på ridlederna”

Kommunsatsningen på ridleder uppskattas bland ryttarna och hästarna samt höjer säkerheten för de som är ute och rider..

Corren - 20 jul 18 kl. 13:00

Tillfället gör tjuven i obevakad kassa

Allt fler Linköpingsbutiker Satsar på snabbkassor och självscanning..

Västerbottens Folkblad - 20 jul 18 kl. 11:55

Gruvbolaget satsar 750 miljoner på ny anläggning

Här är gruvbolaget Bolidens besked. De gör en jättesatsning vid Rönnskär. Det är i ett pressmeddelande som företaget meddelar att de investerar 750 miljoner kronor i en ny lakningsanläggning vid Boliden Rönnskär.

SVT - 08 jul 18 kl. 19:50

Olsson: ”Northug hade inte en chans mot mitt starkaste vapen”

Johan Olsson har lagt skidorna på hyllan för egen del och tränar nu de svenska herrlandslaget. Men en av hans tidigare kanske största konkurrenter Petter Northug Satsar vidare. – På ett sätt var vi inte ens konkurrenter.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.