Samson Siasia

Friday, 07 August, 11:02

Nyheter om Samson Siasia

Sortering: Relevans | Senaste
Eurosport - 29 okt 11 kl. 14:51

Fotboll - Lagerbäcks eftertädare också sparkad

Lars Lagerbäck hade inga större framgångar med Nigerias fotbollslandslag och lämnade tränaruppdraget. Det har inte gått bättre för efterträdaren Samson Siasia..

NT - 29 okt 11 kl. 14:32

Lagerbäcks efterträdare sparkad

Lars Lagerbäck hade inga större framgångar med Nigerias fotbollslandslag och lämnade tränaruppdraget. Det har inte gått bättre för efterträdaren Samson Siasia som nu får sparken sedan Nigeria mycket överraskande misslyckats med att kvala in till de afrikanska mästerskapen 2012..

NT - 28 feb 11 kl. 11:34

Nigeria blåsta på turnering

Lars Lagerbäcks ersättare Samson Siasia har fått en tuff start som förbundskapten för Nigeria. Det afrikanska landslaget flög till USA för att delta i en fyrnationsturnering, men när spelarna anlände blev de minst sagt förvånade eftersom turneringen var inställd. Nu kräver Nigerias fotbollsförbund en ekonomisk ersättning..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.